- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
YuppiKızlar kızlar 4. olmuşuz tebrik ederim..Kasınıza sağlık :)
Haftaya ilk 3 görünüyor ..
Ben de ekledim fotografimi kizlar. 20 gun onceki falan halim, basenlerim cok belli degil ama basenden genisim ust bolge small :)LargeGemini
KELEBEK Cuma Cumartesi Pazar Kontrol Noktası Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Eyvah TARTI! BAYRAM! (14 Haziran) catterflym var var unuttu var 65,6 (sabit) 63 S sevil4321 var var var 114,5 var var var var 113,2 110 M Meryem1306 var var var 76,4 var var var var 75,3 68 LargeGemini var var var 68,5 var 68,3 68 @missERE var var var 64,6 var var var var 64,2 60 H helopini var var unuttu var ..... 58 mavimli var var 78,2 var var var 77,4 70
Serbest Kelebek Cuma Cumartesi Pazar Kontrol Noktası Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Eyvah TARTI! BAYRAM! (14 Haziran) oynakbasi34 var var var ... 75 @perihan00 ... 54 Su perisi86 var var var unuttu var var 77,5 70
: kilo almış demek
: kilo bildirimini unutanlara kırmızı kart
: menü bildirmeyenlere sopa
: sonuç olarak nazar değmesin verdiğimiz kilolara
kızlar bu haftalık benden bu kadar, pazartesi görüşmek üzere
kızlarr listeniz böylepaylaşıyorum şimdi. tebrik ederim harikasınız
oynakbasi34 Banu abla yazmadin diyetisyen donusu merak ettim
Cok sagol canim ben de cok abartmadan gidiyorym artikCanım supersin ben senin gibi olsam Diyet yapmam sadece yediklerime dikkat ederim)
gecmis olsun sizede canmGünaydın kızlar
oynakbasi34 sen o 3_4 kiloyu verirsin inş kısa zamanda
Kahvaltimi yaptim beninde kizcem gece ateşlendi uyumadik desem yeridir sabaha karşı uyumusuz
oynakbasi34 canim izledim seni sen de izlersen tamamdir
Günaydın kızlar
oynakbasi34 sen o 3_4 kiloyu verirsin inş kısa zamanda
Kahvaltimi yaptim beninde kizcem gece ateşlendi uyumadik desem yeridir sabaha karşı uyumusuz
Benim iki gündür çok midem bulanıyor kızlar neden olduğunu anlayamadım ne yesem çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?