Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün yine büyük kızım okuldan geldikten sonra hemen cizim başına oturunca ben açıkta kaldım
Sinir oldum açıkçası ama işte ucunda okulu olunca ses edemedim

Dün diyetisyen kontrolüm de çok iyi geçmedi tahmin ettiğim gibi
3 günlük kabızlık bana + olarak yansımış 90.9 çıktım resmen kabus gibi üzerime çöktü şu rakamlar son 3 aydır
Hatta Sibelle konuşurken Ayşe akıl etti de şu tahlillerimizi yenileyelim dedik
Şimdi hemen Çarşamba sabahına Randevu aldım inşallah doktor iyi biridir de kılçıklık yapmaz ( aslında benim adaşım olan bir bayan vardı ama onun Randevuları Öğleden sonraya kalmış sadece ama aç karnına gidip hepsini yaptıracağım için mecbur başka birine aldım )
Şu yağıma tuzuma bir baktırayım

Ben de ekledim fotografimi kizlar. 20 gun onceki falan halim, basenlerim cok belli degil ama basenden genisim ust bolge small :) LargeGemini

Yaaa bende görmek istiyorum büyük bir heycanla bakacakken bir baktım resim görünmüyor bende

Ellerine ve emeğine sağlık canım süpersin
Ben bu ara hiç menü bildiremedim doğal olarak ama inşallah bir kaç güne telefonum gelir de bende her gün düzenli olarak paylaşımlarımıda yaparım menülerimide yazarım

kızlarr listeniz böyle paylaşıyorum şimdi. tebrik ederim harikasınız

Ellerine sağlık Ayşem sanada zahmet verdim

oynakbasi34 Banu abla yazmadin diyetisyen donusu merak ettim

Maalesef 90.9 çıktım hatta diyetisyen bile şaşırdı ama 3 gündür kabızlığımı duyunca normal dedi Bakalım bugün itibariyle eski ilk günkü irademi devreye sokacağım tadını biliyorum ihtiyacım yok buna moduna girmem lazım ki şurada Ramazana yani yaza çok az kaldı bari o zamana kadar ne kadar çok verebilirsem okadar çok gaza gelirim

Dün diyetisyende ölçümü yapan bayana da dedim artık soranlara diyetisyene ara verdim diyeceğim valla nazara geliyorum tam süper kilolar verdim dedim aksilikler peşimi bırakmadı diye oda diyor valla doğru harika gidiyorsun derken kaç aydır başından sıkıntı eksik olmadı bende çok inanırım nazara aman söyleme kimseye dedi artık soranlara kendi çapımda devam ediyorum derim hatta ya yok bu ara gitmiyor hatta aldım bile diyeceğim ki milletin gözü kalmasın

Bugün yine kızın Yüzmesi var dönüşü de Belediyenin düzenlediği bir 23 Nisan Etkinliğine istiyor cimcime bari onada 1 saat de olsa uğrayayım sonra bütün gün evde olurum inşallah
Hemen sıcak suyumla güne başladım ve bol su içeceğim valla artık dışarda tuvalet sıkıntı diye kasmamam lazım yoksa kabızlık resmen doğumdan beter oluyor

Dün Ayşe de aynı sıkıntıyı yaşadığını anlatırken ben doğurdum sonunda dedi benimde bu sabah itibaren doğumum gerçekleşti kırmızı loğsa kurdelesi bağlayasım geldi başıma o derece sıkıntılı oldu tuvalete çıkmam
Çok oktan bir muhabbet sabah sabah ama insan sıkıntısını çekince az rahatlama bile mutluluk veriyor

Aynen bende geceyi sabah ettim kizimim atesi hala var biraz daha bekleyecegim sonra hast giderim die düşünüyorum
Günaydın kızlar

oynakbasi34 sen o 3_4 kiloyu verirsin inş kısa zamanda

Kahvaltimi yaptim beninde kizcem gece ateşlendi uyumadik desem yeridir sabaha karşı uyumusuz
gecmis olsun sizede canm

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Sabah kuzuyu havuza götürdüm sonra da söz verdim diye Eyüp Sultandaki 23 Nisan Şenliklerine götürdüm kuzuyu
Yalnız sabah nasıl daldıysam kahvaltı etmeyi unuttum dışarı çıkarken
Havuzda kuzuyu beklerken hadi bari şekersiz sütsüz bir kahveyle kendimi tıkayayım dedim sonra da kuzuyu etkinlik alanına götürürken 1 kutu ayran aldım kendime

Çok kalabalıktı ama kuzular güzel eğlendi ben en son zamanlar artık açlıktan bayılacak gibi oldum ama şükür eve yetişebildim şimdi hemen ufak bir ara öğün yaptım birazdan da mutfağa girip akşamlık çorbamı ve salatamı hazırlarım biraz daha erkene çekmeyi planlıyorum yemek saatlerimi ve tabiki bol su

oynakbasi34 canim izledim seni sen de izlersen tamamdir

Gördüm canım ve cidden bayıldımmmmmmmmmmm
Yeminle senin kilonda olsam, fiziğinde olsam herhalde asla diyet moduna girmezdim gerçi girseydim bu hale gelmezdim
Maşallahın var canım darısı benimde başıma ...Aminnnnnnnnnn

Günaydın kızlar

oynakbasi34 sen o 3_4 kiloyu verirsin inş kısa zamanda

Kahvaltimi yaptim beninde kizcem gece ateşlendi uyumadik desem yeridir sabaha karşı uyumusuz

Çok çok geçmiş olsun canım kuzuya
Rabbim tüm hasta kuzulara acil şifalar versin ....Aminnnnnnnnnnnnnn

İnşallah o 3 - 4 kiloyu Ramazana kadar verip sonrada daha fazlası için çabalarım da çifte bayram yaparım

İlk günki istikrarımı göstermek için elimden geleni yapacağım artık yeter
Bol bol suyumu içeyim de kabızlık derdim de olmasın

Kızlar hazır kızdan 10 dakika da olsa Laptobu alabilmişken sizlere de yazayım dedim

Ben bugün beslenmeyi çok şükür hiç kaçamak yapmadım
Hatta aklımdayken yediklerimi de paylaşayım ;

Cumartesi Menüsü

Sabah uyanınca;
06:30da
1 fincan sıcak su

Kahvaltı; yapmayı unuttum aceleden ( 10.00da )
Spor salonunda 1 sadece şekersiz kahve içtim

ara; 11:00de
1 kutu ayran ( normallerden büyük değil )

Öğlen; 15:00de
2 dilim Ananas + 1 fincan Yeşil çay

Akşam; 17:45de
2 Kepçe çorba
1 büyük kase semizotlu marul salatası

ara; 19:00da
1 fincan şekersiz Nescafe

Saat 20:30 gibi de en geç ya 1 adet hurma yerim yeşil çayla yada gün kurusu kaldıysa 2 adet gün kurusu ( henüz bakmadım dolaba )

Su olarak 1.5 litre içtim ancak eve geldiğimden beri ama yatana kadar söz 3 litre olur o

Benim iki gündür çok midem bulanıyor kızlar neden olduğunu anlayamadım ne yesem çıkıyor.

Çok geçmiş olsun canım Nane limon kaynat belki biraz iyi gelir mideni üşüttün sanırım

İyi geceler kızlar,
Bu sabah benim misafirlerin erkenden uçuşu vardı gece uyumadım hiç sabah havaalanında uğurlayıp 8gibi eve döndüm. Dönerken aç olduğumu hissedip iki açma almıştım birini sabah yedim birini de akşam. Akşama kadar koltukta uyuyum durdum. Sesim kısık sabah da çok üşümüştüm hasta gibiyim. Akşama kadar uyanıp uyanıp tekrar yattım. Haftaların yorgunluğu çıkıyor sanki üstümden. Hem iş hem misafirler baya yorulmuşum.
Vücut direncim iyice düştü bu hafta perşembe doktora gideceğim. Korkmuyor da değilim. Aslında afrikadan geldiğimden beri bir hastalık hali hissediyorum. Dinleneyim de vücut kendini toplasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…