Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba hanimlar hem kizim hasta hem ben oyuzden pek giremiyorum bugece acile gittik iyilesir iyilesmez daha aktif olurum hepinize iyi gecelr
Gecmis olsun canım bizde aksam gittik özel hastaneye devlette pek ilgilenmiyorlar diye

Bizimki bogaz enfeksiyonu olmuş 38.8 gittik hemen surup içirdiler ben üç saat önce icirmustim

Antibiyotik verdi mecburen dönüşümlü iki ates düşürücü bide antibiyotik vücudu etkilemesin diye probiyotik mikrorganizma gida takviye toz verdi corbasina ekledim daha sonra antibiyotik verdim

Uyuyor suan ama cok huzursuz hep ağlıyor yarim saatte bir

Rabbim herkese şifa versin
Benim menü bugün biraz saçma sapan oldu yaein düzene koyarim iyi geceler

Menu bildiimi
Sabah türk kahvesi 5 zeytin 2 dilim Tam Buğday eekmeg 1 yumurta bir dilim Kek
Öğlen bir tabak taze fasulye
Aksam cacik ve tavuk gogus kizartma
15 bardak su

Benim de bogaz enfeksiyonu kiziminda ayni sanirim salgın gibi birsey bogaz iltihabu vücuduma atmis yerdrn kalkacak haldr degilim resmen dikkat etmek lazim bu dönem

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Çok şükür bu sabahda erkenden uyandım ve ilk kez uzun bir aradan sonra dinç ve uykumu almış olarak uyandım
Normalde yatak odamın kapısı hep açık uyurum ( eşim acil bir durum olursa diye hep holün ışığını açık bırakır ) sanırım oradan vuran ışık ne kadar derin uyuyoruz desek de bizi rahatsız ediyor
Dün gece aslında sadece büyük kızı eleştirmek için kapıyı kapattım yatarken devamlı odasının kapısını kapatıp uyur bende hep derim şu kapını kapatma da sirkülasyon olur diye Eşime dedim hatta dur aynı şeyi ben yapayım eminim cadı hemen odaya dalıp ne diye kapıyı kapattınız der dedim ama dalmadı odaya bizde farkında olmadan zifiri karanlıkta daha rahat uyuduğumuzu fark etmiş olduk o bahaneyle
Valla kendime geldim

Sıcak suyumla güne başladım havuz faslına daha var nasılsa diye birde keyif kahvemi içer kahvaltımı da yaparım

Bugün için bir planım yok daha doğrusu planım sadece 1 posta çamaşır yıkayıp evde oturmak gerçi şimdi çamaşır diyince aklıma geldi de az da olsa ütülerimi yaparım malum yarın 23 Nisan gösterilerimiz var ve büyük ihtimalle öğleden sonraya kadar dışarda oluruz bari gelince biraz daha rahat olurum

Çok geçmiş olsun canım dediğin gibi yorgunluktan direnç düşmüş olabilir bol bol dinlen ve yüreğini ferah tut Perşembe inşallah hayırlı haberlerle dönersin Bİrde vitamin değerlerine de bir baktır o bile inanılmaz etkiliyor
Bende Çarşamba sabahı gidip baktıracağım yoğunluk var tamam da bazen cidden benim de her yerim ağrıyor ve unutkanlıklarım var bu ara yine

Merhaba hanimlar hem kizim hasta hem ben oyuzden pek giremiyorum bugece acile gittik iyilesir iyilesmez daha aktif olurum hepinize iyi gecelr

Çok çok geçmiş olsun küçük prensese
Rabbim acil şifalar versin Aminnnnnnnnnnn
Ateşi çıkmasın diye bol bol su içir hem mikrobu daha çabuk atar

Senin kuzuya da Rabbim şifalar versin .....Aminnnnnnnnnnnn
Sanırım cidden yine bu ara salgın var dikkatli olmak lazım birde serin odada uyutmaya çalışın daha çabuk vücut toparlar kendini

Menu bildiimi
15 bardak su

Sabah sabah nerden aklına geldi kek diye soracakken birde 2 dilim ekmeği gördüm Gerçi öğlen ve akşam süper olmuş o yüzden hiç o kısmına takılmadım gayet güzel bir menü bence

oynakbasi34 canim izledim seni sen de izlersen tamamdir

Ben de ben de merak ediyorum seni :)

Aynen bende geceyi sabah ettim kizimim atesi hala var biraz daha bekleyecegim sonra hast giderim die düşünüyorum
gecmis olsun sizede canm

Çok geçmiş olsun canım

Cuma menü bildirimi
Sabah peynirli tost
Öğlen yok
İkindi sucuklu yumurta 3catal
Aksam 1kase mercimek çorbası
3yk yoğurtlu kabak yemeği
Çoban salata
17000 adım
2lt su

Afiyet olsun. Çok başarılı ..

Banucum aç bırakma kendini
Iyi değil aç kalmak.
Kabizliga zeytinyagla kuru incir yapıyorlar memnun kalanlar var yorumlarda,istersen dene bi.
Benim iki gündür çok midem bulanıyor kızlar neden olduğunu anlayamadım ne yesem çıkıyor.

Geçmiş olsun.. Hamilelik olabilirmi. ?

Size de geçmiş olsun canım.
Boğaz enfeksiyonu çok ateş yapar
Menu bildiimi
15 bardak su

Aksam özellikle iyi dengelemissin afiyet olsun.

Oglum sabah aglayarak uyandi ne oldu diye sordum Kek istedi. Galina ruyasinda gormus. Hemen kalkip yaptım. Sabah sabah ordan cikti yani.... :)

Dün menümü yazamadım hemen yazayım.
Cumartesi menüsü:
9da 2 adet rafadan yumurta, espresso.
2de biraz ceviz, badem, dut kurusu, çilek ve çay
8de lavaş ekmeğinde tavuk döner, bir bardak gazoz.

Yanına biraz kuruyemiş alsan ceviz badem falan tutar seni

Kızlar hastaneden yazıyorum. Sabah baygınlık gecirdim. Eşim apar topar getirdi. Birkaç tüp kan aldılar bakalım ne çıkacak bulantim hala geçmedi

Kızlar hastaneden yazıyorum. Sabah baygınlık gecirdim. Eşim apar topar getirdi. Birkaç tüp kan aldılar bakalım ne çıkacak bulantim hala geçmedi
Çok geçmiş olsun. Bizi de haberdar et canım. Umarım önemli bir durum yoktur.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Çok şükür bugün de kaçamaksız ve bol suyla geçirdim hatta yemek faslı 17:45de bitti

Hemen aklımdayken yediklerimi de yazayım;

Pazar Menüsü

Uyanınca; 06:20de
1 koca kupa sıcak su

ara; 07:00de
1 duble şekersiz Türk Kahvesi

Kahvaltı; 08:30da
2 dilim beyaz peynir
1 adet salatalık
1 fincan Yeşil çay

ara;
1 sütsüz şekersiz Nescafe

Öğlen;
1 kepçe Mercimek çorbası
1 kase chialı yoğurt

ara;
3 adet kuru kayısı
1 fincan Yeşil çay

ara;
1 fincan Yeşil çay ( ananaslı )

Akşam; 17:30da
2 kepçe Tarhana çorbası
1 kocaman kase semizotlu Marul salatası ( salatalık ve domates de ekledim ve çok az zeytinyağ )

Gün içinde 2 litre su içtim ama yatana kadar o 3.5 litre kesin olur
Şükür eşimin eve aldığı Acıbadem ve Un kurabiyelerine rağmen gram kaçamaksız devam ettim Yatana kadar da aynı şekilde devam edeceğine eminim

Kendimi çok iyi hissediyorum bugün sanki ilk gün ki azmi yakalamış gibiyim
Bugün hazır evdeyken biraz temizlik yaptım şimdi de kızımdan kısa süreliğine de olsa Laptobu alınca sizlere de haber vereyim dedim Liste dışına çıkmayınca kendimi çok daha iyi hissediyorum
Bu saatten sonra ancak sıvı ( belki eşimle son bir şekersiz Türk kahvesiyle keyif yaparım )
Birde son ara öğün olarak 2 gün kurusu ve Yeşil çayım var

Banucum aç bırakma kendini
Iyi değil aç kalmak.
Kabizliga zeytinyagla kuru incir yapıyorlar memnun kalanlar var yorumlarda,istersen dene bi.

Aslında bilerek değil aceleden unuttum resmen kahvaltı etmeyi o gün
Çok şükür suyu çoğaltım gün kurusu yemeye başlayınca bugün daha da rahatım

Oglum sabah aglayarak uyandi ne oldu diye sordum Kek istedi. Galina ruyasinda gormus. Hemen kalkip yaptım. Sabah sabah ordan cikti yani.... :)

Afiyet olsun o zaman özellikle de paşaya sanada yaramasın

Yanına biraz kuruyemiş alsan ceviz badem falan tutar seni

Ya aslında şu sıkıştırılmış kuruyemiş barlarından vardı hatta bir ara elimi attım da baktım 300 kcal kadar birşeydi anında geri koydum bir anlık bir zevk için günümü maf etmiyeyim dedim iyi ki de yememişim yoksa vicdan azabı çekerdim yada cumaya Sibeldeki sonuca göre acaba onu yemeseydim daha mı giderdi diye kendi kendimi yerdim

Çok çok geçmiş olsun canım Hayırlı haberlerle dönersin inşallah
Bende çok merak ettim ne çıktı diye

Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Tahlil sonuçlarim temiz çıktı çok şükür ama akşamüstü endokskopi yaptılar mideme baktılar. Doktorun söylediğine göre midemde ufak ufak bir sürü yara varmış kanadiklari için bunlar da bulantı yapıyormuş. Parça aldılar midemden suanda daha iyiyim serumlar iğneler etkisini gösterdi. Bu gece de hastanedeyim yarın inşallah eve cikicam.

Çok gecmıs olsun Allah şifa versin insaAllah

İyi akşamlar kızlar hasta olan herkese çok geçmiş olsun diyorum tek tek alıntı yapamadım benim de çok halim yok iyice yataklara düştüm
Bugün de koltukta uyuklayarak geçirdim. Bu normal bir hastalık hali de değil bir an önce perşembe olsa da doktora gitsem. Gözümde enfeksiyon olmuştu ordayken damla ile idare ediyordum ancak bugün o da işe yaramaz hale geldi koca bir tomurcuk var gözümde. Afrikadayken sürekli hayvanlarla ilgilenip kan toplamıştım araştırma için ve aslında şartların zorluğundan çok da dikkat etmedim hiçbir şeye. Şimdi acısını çekiyorum zayıflamak bile şu an mutlu etmiyor beni. Sıtma ilaçlarım yeni bitti ve bittiği anda hasta oldum bu da korkutuyor beni. Salı günü göz için perşembe de tüm vücut taraması için gideceğim. Aslında gelir gelmez yaptırmam lazımdı. Aklım başıma yeni geliyor. Gelecek yıl bir yıllığına gideceğim bir bavul ilaç götürmeyi planlıyorum:)
Günün menüsüne gelirsek,
Sabah: peynirli domatesli tost, çay,
Öğlen: elmalı turta ve kahve
Akşam: tavuk çorbası ve iki dilim ekmek.
Düzgün yemek yapacak ne halim var ne de dolabimda bir şey var. Dışardan söyledim birkaç gün içinde kendime gelirsem normal diyetime döneceğim.
Hepinize iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…