- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Gecmis olsun canım bizde aksam gittik özel hastaneye devlette pek ilgilenmiyorlar diyeMerhaba hanimlar hem kizim hasta hem ben oyuzden pek giremiyorum bugece acile gittik iyilesir iyilesmez daha aktif olurum hepinize iyi gecelr
Gecmis olsun canım bizde aksam gittik özel hastaneye devlette pek ilgilenmiyorlar diye
Bizimki bogaz enfeksiyonu olmuş 38.8 gittik hemen surup içirdiler ben üç saat önce icirmustim
Antibiyotik verdi mecburen dönüşümlü iki ates düşürücü bide antibiyotik vücudu etkilemesin diye probiyotik mikrorganizma gida takviye toz verdi corbasina ekledim daha sonra antibiyotik verdim
Uyuyor suan ama cok huzursuz hep ağlıyor yarim saatte bir
Rabbim herkese şifa versin
Benim menü bugün biraz saçma sapan oldu yaein düzene koyarim iyi geceler
İyi geceler kızlar,
Bu sabah benim misafirlerin erkenden uçuşu vardı gece uyumadım hiç sabah havaalanında uğurlayıp 8gibi eve döndüm. Dönerken aç olduğumu hissedip iki açma almıştım birini sabah yedim birini de akşam. Akşama kadar koltukta uyuyum durdum. Sesim kısık sabah da çok üşümüştüm hasta gibiyim. Akşama kadar uyanıp uyanıp tekrar yattım. Haftaların yorgunluğu çıkıyor sanki üstümden. Hem iş hem misafirler baya yorulmuşum.
Vücut direncim iyice düştü bu hafta perşembe doktora gideceğim. Korkmuyor da değilim. Aslında afrikadan geldiğimden beri bir hastalık hali hissediyorum. Dinleneyim de vücut kendini toplasın.
Merhaba hanimlar hem kizim hasta hem ben oyuzden pek giremiyorum bugece acile gittik iyilesir iyilesmez daha aktif olurum hepinize iyi gecelr
Gecmis olsun canım bizde aksam gittik özel hastaneye devlette pek ilgilenmiyorlar diye
Bizimki bogaz enfeksiyonu olmuş 38.8 gittik hemen surup içirdiler ben üç saat önce icirmustim
Antibiyotik verdi mecburen dönüşümlü iki ates düşürücü bide antibiyotik vücudu etkilemesin diye probiyotik mikrorganizma gida takviye toz verdi corbasina ekledim daha sonra antibiyotik verdim
Menu bildiimi
Sabah türk kahvesi 5 zeytin 2 dilim Tam Buğday eekmeg 1 yumurta bir dilim Kek
Öğlen bir tabak taze fasulye
Aksam cacik ve tavuk gogus kizartma
15 bardak su
oynakbasi34 canim izledim seni sen de izlersen tamamdir
Aynen bende geceyi sabah ettim kizimim atesi hala var biraz daha bekleyecegim sonra hast giderim die düşünüyorum
gecmis olsun sizede canm
Cuma menü bildirimi
Sabah peynirli tost
Öğlen yok
İkindi sucuklu yumurta 3catal
Aksam 1kase mercimek çorbası
3yk yoğurtlu kabak yemeği
Çoban salata
17000 adım
2lt su
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Sabah kuzuyu havuza götürdüm sonra da söz verdim diye Eyüp Sultandaki 23 Nisan Şenliklerine götürdüm kuzuyu
Yalnız sabah nasıl daldıysam kahvaltı etmeyi unuttum dışarı çıkarken
Havuzda kuzuyu beklerken hadi bari şekersiz sütsüz bir kahveyle kendimi tıkayayım dedimsonra da kuzuyu etkinlik alanına götürürken 1 kutu ayran aldım kendime
Çok kalabalıktı ama kuzular güzel eğlendiben en son zamanlar artık açlıktan bayılacak gibi oldum ama şükür eve yetişebildim şimdi hemen ufak bir ara öğün yaptım birazdan da mutfağa girip akşamlık çorbamı ve salatamı hazırlarım biraz daha erkene çekmeyi planlıyorum yemek saatlerimi ve tabiki bol su
Benim iki gündür çok midem bulanıyor kızlar neden olduğunu anlayamadım ne yesem çıkıyor.
Menu bildiimi
Sabah türk kahvesi 5 zeytin 2 dilim Tam Buğday eekmeg 1 yumurta bir dilim Kek
Öğlen bir tabak taze fasulye
Aksam cacik ve tavuk gogus kizartma
15 bardak su
Oglum sabah aglayarak uyandi ne oldu diye sordum Kek istedi. Galina ruyasinda gormus. Hemen kalkip yaptım. Sabah sabah ordan cikti yani.... :)Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Çok şükür bu sabahda erkenden uyandım ve ilk kez uzun bir aradan sonra dinç ve uykumu almış olarak uyandım
Normalde yatak odamın kapısı hep açık uyurum ( eşim acil bir durum olursa diye hep holün ışığını açık bırakır ) sanırım oradan vuran ışık ne kadar derin uyuyoruz desek de bizi rahatsız ediyor
Dün gece aslında sadece büyük kızı eleştirmek için kapıyı kapattım yatarkendevamlı odasının kapısını kapatıp uyur bende hep derim şu kapını kapatma da sirkülasyon olur diye Eşime dedim hatta dur aynı şeyi ben yapayım eminim cadı hemen odaya dalıp ne diye kapıyı kapattınız der dedim ama dalmadı odaya bizde farkında olmadan zifiri karanlıkta daha rahat uyuduğumuzu fark etmiş olduk o bahaneyle
Valla kendime geldim
Sıcak suyumla güne başladımhavuz faslına daha var nasılsa diye birde keyif kahvemi içer kahvaltımı da yaparım
Bugün için bir planım yok daha doğrusu planım sadece 1 posta çamaşır yıkayıp evde oturmakgerçi şimdi çamaşır diyince aklıma geldi de az da olsa ütülerimi yaparım malum yarın 23 Nisan gösterilerimiz var ve büyük ihtimalle öğleden sonraya kadar dışarda oluruz bari gelince biraz daha rahat olurum
Çok geçmiş olsun canımdediğin gibi yorgunluktan direnç düşmüş olabilir bol bol dinlen ve yüreğini ferah tut Perşembe inşallah hayırlı haberlerle dönersin Bİrde vitamin değerlerine de bir baktır o bile inanılmaz etkiliyor
Bende Çarşamba sabahı gidip baktıracağımyoğunluk var tamam da bazen cidden benim de her yerim ağrıyor ve unutkanlıklarım var bu ara yine
Çok çok geçmiş olsun küçük prensese
Rabbim acil şifalar versinAminnnnnnnnnnn
Ateşi çıkmasın diye bol bol su içirhem mikrobu daha çabuk atar
Senin kuzuya da Rabbim şifalar versin .....Aminnnnnnnnnnnn
Sanırım cidden yine bu ara salgın vardikkatli olmak lazım birde serin odada uyutmaya çalışın daha çabuk vücut toparlar kendini
Sabah sabah nerden aklına geldi kek diye soracakken birde 2 dilim ekmeği gördümGerçi öğlen ve akşam süper olmuş o yüzden hiç o kısmına takılmadım gayet güzel bir menü bence
Hani ben de ben deoynakbasi34 canim izledim seni sen de izlersen tamamdir
Geçmiş olsun sana da.Nazar mi degdi tum cocuklarimiz ateslenmis herkese gecmis olsun Allah sifa versin canlar bu havalara guven olmuyor ben de bir balkon yikadim bogazim bir garip.simdi
Yanına biraz kuruyemiş alsan ceviz badem falan tutar seniSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Sabah kuzuyu havuza götürdüm sonra da söz verdim diye Eyüp Sultandaki 23 Nisan Şenliklerine götürdüm kuzuyu
Yalnız sabah nasıl daldıysam kahvaltı etmeyi unuttum dışarı çıkarken
Havuzda kuzuyu beklerken hadi bari şekersiz sütsüz bir kahveyle kendimi tıkayayım dedimsonra da kuzuyu etkinlik alanına götürürken 1 kutu ayran aldım kendime
Çok kalabalıktı ama kuzular güzel eğlendiben en son zamanlar artık açlıktan bayılacak gibi oldum ama şükür eve yetişebildim şimdi hemen ufak bir ara öğün yaptım birazdan da mutfağa girip akşamlık çorbamı ve salatamı hazırlarım biraz daha erkene çekmeyi planlıyorum yemek saatlerimi ve tabiki bol su
Haydaaa hepimizin çocuklarına noldu böyleMerhaba hanimlar hem kizim hasta hem ben oyuzden pek giremiyorum bugece acile gittik iyilesir iyilesmez daha aktif olurum hepinize iyi gecelr
Çok geçmiş olsun. Bizi de haberdar et canım. Umarım önemli bir durum yoktur.Kızlar hastaneden yazıyorum. Sabah baygınlık gecirdim. Eşim apar topar getirdi. Birkaç tüp kan aldılar bakalım ne çıkacak bulantim hala geçmedi
Banucum aç bırakma kendini
Iyi değil aç kalmak.
Kabizliga zeytinyagla kuru incir yapıyorlar memnun kalanlar var yorumlarda,istersen dene bi.
Oglum sabah aglayarak uyandi ne oldu diye sordum Kek istedi. Galina ruyasinda gormus. Hemen kalkip yaptım. Sabah sabah ordan cikti yani.... :)
Yanına biraz kuruyemiş alsan ceviz badem falan tutar seni
Kızlar hastaneden yazıyorum. Sabah baygınlık gecirdim. Eşim apar topar getirdi. Birkaç tüp kan aldılar bakalım ne çıkacak bulantim hala geçmedi
Aaa noldu çok geçmiş olsunKızlar hastaneden yazıyorum. Sabah baygınlık gecirdim. Eşim apar topar getirdi. Birkaç tüp kan aldılar bakalım ne çıkacak bulantim hala geçmedi
Çok gecmıs olsun Allah şifa versin insaAllahKızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Tahlil sonuçlarim temiz çıktı çok şükür ama akşamüstü endokskopi yaptılar mideme baktılar. Doktorun söylediğine göre midemde ufak ufak bir sürü yara varmış kanadiklari için bunlar da bulantı yapıyormuş. Parça aldılar midemden suanda daha iyiyim serumlar iğneler etkisini gösterdi. Bu gece de hastanedeyim yarın inşallah eve cikicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?