- 24 Şubat 2018
- 688
- 2.618
- 113
- 37
Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Tahlil sonuçlarim temiz çıktı çok şükür ama akşamüstü endokskopi yaptılar mideme baktılar. Doktorun söylediğine göre midemde ufak ufak bir sürü yara varmış kanadiklari için bunlar da bulantı yapıyormuş. Parça aldılar midemden suanda daha iyiyim serumlar iğneler etkisini gösterdi. Bu gece de hastanedeyim yarın inşallah eve cikicam.
İyi akşamlar kızlar hasta olan herkese çok geçmiş olsun diyorum tek tek alıntı yapamadım benim de çok halim yok iyice yataklara düştüm
Bugün de koltukta uyuklayarak geçirdim. Bu normal bir hastalık hali de değil bir an önce perşembe olsa da doktora gitsem. Gözümde enfeksiyon olmuştu ordayken damla ile idare ediyordum ancak bugün o da işe yaramaz hale geldi koca bir tomurcuk var gözümde. Afrikadayken sürekli hayvanlarla ilgilenip kan toplamıştım araştırma için ve aslında şartların zorluğundan çok da dikkat etmedim hiçbir şeye. Şimdi acısını çekiyorum zayıflamak bile şu an mutlu etmiyor beni. Sıtma ilaçlarım yeni bitti ve bittiği anda hasta oldum bu da korkutuyor beni. Salı günü göz için perşembe de tüm vücut taraması için gideceğim. Aslında gelir gelmez yaptırmam lazımdı. Aklım başıma yeni geliyor. Gelecek yıl bir yıllığına gideceğim bir bavul ilaç götürmeyi planlıyorum:)
Günün menüsüne gelirsek,
Sabah: peynirli domatesli tost, çay,
Öğlen: elmalı turta ve kahve
Akşam: tavuk çorbası ve iki dilim ekmek.
Düzgün yemek yapacak ne halim var ne de dolabimda bir şey var. Dışardan söyledim birkaç gün içinde kendime gelirsem normal diyetime döneceğim.
Hepinize iyi geceler.
Yiyince kaçamak yapınca oluyor neyse cumaya kadar eksiye ceviririz merak etmeMerhaba kızlar pazartesi sendromu varsa gerçekten benim tartıya güzel yansıyor 78,5 çıktım. Cuma günü 77,4 tüm üç günde naptın diye soranlar olursa vallahi de billahi de bilmiyorum
Ben yazmıyorum akşam dokuz gibi cayin yanında üç hosbes gofret bı luppoBugünkü menümü yazayım kızlar
9da bir dilim tahıllı ekmek, kaşar, domates ve espresso
3te yarım et döner lavaş ekmeğinde, yarım bardak bira
5te külah dondurma (4 top malesef gözüm döndü :)
Merhaba kizlar cok hastayim bogaz enfeksiyonu gribe çevirmiş ölüyorum resmen
oynakbasi34 abla ben sana birsey danisacagim benim kardesim dogum yapti 8 ay once bu gruplara katilmak istedi bir gruba yeni katilmis ama memnun degil grubundan bizim gruba dahil edemzmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?