Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Iyi geceler benim bugunku menum
Sabah türk kahvesi 5 zeytin cok az tulum peynir domates salatalik 2 cay
Öğlen patates salatasi piknikte yedik o yuzden olcemedim ama biraz fazla kacti sanirim
Aksam 1 yk pilav 3_4 yk yogurt
Aralarda sayamadigim kadar cay 15 bardak su regl oncesi siskinlik var yarindan pek umutlu degilim bir de akşam yarim halley yedim sanirim regl oncesi tatlı krizinden kendime hakim olamadim

İyi geceler kızlar
Pazar günü menümü yazayım. Rejim yapamadım ama dışardaydık eşimle.
Pazar keyfi yaptık.
9da bir dilim tahıllı ekmek ve kaşar peyniri, espresso.
3de bir cheeseburger, yarım cheesecake.
7de bir cupcake ve fırında sade patates.

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

İnşallah bu yeni hafta bizlere sağlık ve bol eksiler getirir ....Aminnnn

Ben yine karga kahvaltısını etmeden uyandım aslında az geç bile kaldım sayılır şu anda ama sizlere yazmadan edemedim
Gece duş alıp yatarım diyordum ama uykuya yenik düştüm Uyanır uyanmaz duşumu aldım şimdide keyif kahvemi içip hemen küçük kuzuyla kuaföre gideceğim ( Allahtan yakın hemen sokağın az ötesinde )
Hesapta erkenden kalkıp kendi saçlarımı da yapacaktım ama artık sıkıntı yok nasılsa kuaföre gideceğim orda saçımı kurutup jölelerim olur biter makyajıda orda yaparım kızın saçları yapılırken

Bugün yoğun bir gün olacak daha doğrusu yarım gün Kuşum nasıl heycanlandıysa gece bir ara geç mi kaldık çok heycanlıyım diye yerinden fırladı biraz evvelde uyandı ama hala uykusu var diye babasının koynuna girdi şekerleme yapmaya şimdi onada sesleneyim de hatun giyinsin en geç 7de kuaförde olmamız lazım ki yetişsin kuşum

Bu arada malum tartı günümüz
Ben bu sabah tartıldım evdeki de 90 gösterdi diyetisyende cuma 90.9 çıkmıştım Rakam ne kadar doğru bilmiyorum ama en azından eksiye gidip gitmediğimi göreyim istedim tartıda

Kaçamaksız ve bol hareketli bir gün beni bekliyor ara öğün niyetine yanıma gün kurusu da alıyorum

İlk fırsatta damlarım yine

Çok çok geçmiş olsun canım inşallah ilaçlarla hemen hallederler o yaralarıda
Çok fazla acı ve baharatlı yemek benim bildiğim mideye yara yapabiliyor onlara da dikkat et bu aralar
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Rabbim acil şifa versin ....Aminnnn

Sanada çok çok geçmiş olsun canım İyi düşün iyi olsun canım inşallah perşembe günü yüreğini ferahlatır doktorlar

Günaydın kızlar
Cumartesi pazar yoğun geçti kizim hasta olunca
Dunde annemler vardı aksamda teyzem ve erkek kardesim geldi hic yazamadım buraya

Cok şükür dun gece ateşlenmesi rahat uyuduk

Bugünkü tartida 500gr artidayim (

S Sevil1234 canim cok geçmiş olsun benimde arada midem yanma yapar en son endoskopi 8sene oncö yapılmıştı sanırım tekrar yaptirmam gerekli

Sonuclarin inş temiz çıkar

Merhaba kızlar pazartesi sendromu varsa gerçekten benim tartıya güzel yansıyor 78,5 çıktım. Cuma günü 77,4 tüm üç günde naptın diye soranlar olursa vallahi de billahi de bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar
Mercimek çorbası yaptim pişiyor kizcem uyuyo öğleden sonra dışarı ciktik cok yoruldum

Merhaba kızlar pazartesi sendromu varsa gerçekten benim tartıya güzel yansıyor 78,5 çıktım. Cuma günü 77,4 tüm üç günde naptın diye soranlar olursa vallahi de billahi de bilmiyorum
Yiyince kaçamak yapınca oluyor neyse cumaya kadar eksiye ceviririz merak etme

Seni bilmem ama benin garanti eksi görmem lazım

Bugünkü menümü yazayım kızlar
9da bir dilim tahıllı ekmek, kaşar, domates ve espresso
3te yarım et döner lavaş ekmeğinde, yarım bardak bira
5te külah dondurma (4 top malesef gözüm döndü :)

Bugünkü menümü yazayım kızlar
9da bir dilim tahıllı ekmek, kaşar, domates ve espresso
3te yarım et döner lavaş ekmeğinde, yarım bardak bira
5te külah dondurma (4 top malesef gözüm döndü :)
Ben yazmıyorum akşam dokuz gibi cayin yanında üç hosbes gofret bı luppo

Gün içinde normaldi herşey aslında (

oynakbasi34 abla ben sana birsey danisacagim benim kardesim dogum yapti 8 ay once bu gruplara katilmak istedi bir gruba yeni katilmis ama memnun degil grubundan bizim gruba dahil edemzmisin

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün malum 23 Nisan koşturmacası vardı ve resmen baygın düştüm
Sabahın 7sinde kuaförde soluğu aldık Allahtan tam bizim sokağın bayırını çıkarken daha komşumuz olan kuaförde bizden 1 dakika evvel çıkmıştı ve dükkanı birlikte açtık resmen
Kimse olmayınca çabucak saçlarını halletti sağ olsun kızımın

Sonrada direk okula geçtik hatta Öğretmen bile bizden 10 dakika sonra geldi
Bu sene Gösteriler her zamankinden güzel geçti ama bizim sınıfın dans gösterisi en çok beğeni aldı hatta bir kaç tane veli kıyafetlerimizi çok beğendiklerini dile getirdiler

Tabi bol bol resim çekildi çocuklar en son da Öğretmenle birlikte çocuklara yaptırdığımız Ahşap kumbaraları sırayla dağıttık Bütün veliler çok beğendi ( sadece 2 kişi benim haricimde daha önce görmüştü onları boyama etkinliğine yardım ettikleri için

Bir ara Kantine çay almaya gittiğimde baktım arkadaşların kafalarını kaşıyacak halleri yok Kantine bile el attım yardımcı olmak için hatta o ara eşim bile hatun beni bile gözün görmedi dedi
İnanılmaz yoruldum ama sonrasında Annemlerde öğle yemeği yedikten sonra tam eve gelip yayılırım diye düşünürken küçük kuzu ille bende kuzenlerimle parka gideceğim diye tutturunca mecbur evde üzerimi değiştirip tekrar parka çıktım
Akşam 16:45de eve geldik ama benim pestilim çıkmıştı Yemeğimi de yedim hemen kendimi koltuğa saldım

Merhaba kizlar cok hastayim bogaz enfeksiyonu gribe çevirmiş ölüyorum resmen

Çok çok geçmiş olsun canım aman ilaçlarını düzenli kullan ki çabucak iyileşme şansın olsun

oynakbasi34 abla ben sana birsey danisacagim benim kardesim dogum yapti 8 ay once bu gruplara katilmak istedi bir gruba yeni katilmis ama memnun degil grubundan bizim gruba dahil edemzmisin

Emin olmak için Karar Defterine baktım canım eğer isterse kardeşin direk bizim takıma geçebilir kaptanını bilgilendirerek ve listedeyse bu cuma bile bizim takıma bildirim yaparak dahil olabilir Sadece bildiriminin arkasına atıyorum 3. Takımdan transfer oldu diye not düşeceğiz eğer izinliyse şu anca zaten dilediği takıma geçebilir 2 etap geçtikten sonra
Bir fıstığı daha aramızda görmekten mutlu olurum

Hemen aklımdayken dünün menüsünü de paylaşayım;

Pazartesi Menüsü

Uyanınca; 06.00da
1 kupa sıcak su

ara; 06:30da
1 duble şekersiz Türk Kahvesi

Kahvaltı; ( yine yalan oldu koşturmaca olunca bende imdat çekici kullandım )
1 koca bardak ayran

ara; 10.30 gibi
1 şekersiz Çay

Öğlen; 11.45de
1 kepçe kuru fasülye
çok az turşu ( dayanamadım )

ara; 12.30da
1 fincan sütsüz şekersiz Nescafe

ara; 14:00de
2 adet gün kurusu ( parka çıkmadan üzerimi değiştirmeye gelince hüplettim ki metabolizma devam etsin çalışmaya )

Akşam; 17:15de
1 büyük bardak Ayran ( çorba yapmaya üşendim o an çok acıkınca )
1 koca kase semizotlu salata

ara; 19:00da
2 kaşık kadar tadımlık pilav ( evdekilere hazırlayınca )
1 fincan yeşil çay

ara; 21:00de
1 şekersiz Türk kahvesi ( yorgunluğumu alsın diye )

Gün içinde de 2.5 litre su içtim bugün inşallah daha fazlasını içeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…