- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün malum 23 Nisan koşturmacası vardı ve resmen baygın düştüm
Sabahın 7sinde kuaförde soluğu aldıkAllahtan tam bizim sokağın bayırını çıkarken daha komşumuz olan kuaförde bizden 1 dakika evvel çıkmıştı ve dükkanı birlikte açtık resmen
Kimse olmayınca çabucak saçlarını halletti sağ olsun kızımın
Sonrada direk okula geçtik hatta Öğretmen bile bizden 10 dakika sonra geldi
Bu sene Gösteriler her zamankinden güzel geçtiama bizim sınıfın dans gösterisi en çok beğeni aldı hatta bir kaç tane veli kıyafetlerimizi çok beğendiklerini dile getirdiler
Tabi bol bol resim çekildi çocuklaren son da Öğretmenle birlikte çocuklara yaptırdığımız Ahşap kumbaraları sırayla dağıttık Bütün veliler çok beğendi ( sadece 2 kişi benim haricimde daha önce görmüştü onları boyama etkinliğine yardım ettikleri için
Bir ara Kantine çay almaya gittiğimde baktım arkadaşların kafalarını kaşıyacak halleri yokKantine bile el attım yardımcı olmak için hatta o ara eşim bile hatun beni bile gözün görmedi dedi
İnanılmaz yoruldum ama sonrasında Annemlerde öğle yemeği yedikten sonra tam eve gelip yayılırım diye düşünürken küçük kuzu ille bende kuzenlerimle parka gideceğim diye tutturunca mecbur evde üzerimi değiştirip tekrar parka çıktım
Akşam 16:45de eve geldik ama benim pestilim çıkmıştıYemeğimi de yedim hemen kendimi koltuğa saldım
Çok çok geçmiş olsun canımaman ilaçlarını düzenli kullan ki çabucak iyileşme şansın olsun
Emin olmak için Karar Defterine baktım canımeğer isterse kardeşin direk bizim takıma geçebilir kaptanını bilgilendirerek ve listedeyse bu cuma bile bizim takıma bildirim yaparak dahil olabilir Sadece bildiriminin arkasına atıyorum 3. Takımdan transfer oldu diye not düşeceğiz eğer izinliyse şu anca zaten dilediği takıma geçebilir 2 etap geçtikten sonra
Bir fıstığı daha aramızda görmekten mutlu olurum
Hoşgeldin iyi yemişsinselam kızlarrr, geri döndüm aranızaözlediniz mi beni
bu sabah itibariyle tekrar diyet modundayım, hazır mısınız son üç akşamdır yediklerimi yazıyorum zira gün içinde hiç bir şey yiyemedim, çünkü yenge olmak bunu gerektirir
cumartesi gecesi 12bucukta orta boy dominos pizzasının yarısı (3 dilim)
pazar gecesi 12 de düğün sonrası gelin ve damatla gidilen yemekte 3/4 kaşarlı pide
pazartesi gecesi 12 de kaynanamın evinde düğünün kritiğini yaparken 5tane hoşbeş gofret, bir kaç parça ruffles cips
her beğeni bir sopa
inşallah en kötü üihtimalle bu hafta tartıda sabit kalmayı planlıyorum, bitki çayı fln Allah ne verdiyse söküp atıcam vücudumdan
selam kızlarrr, geri döndüm aranızaözlediniz mi beni
bu sabah itibariyle tekrar diyet modundayım, hazır mısınız son üç akşamdır yediklerimi yazıyorum zira gün içinde hiç bir şey yiyemedim, çünkü yenge olmak bunu gerektirir
cumartesi gecesi 12bucukta orta boy dominos pizzasının yarısı (3 dilim)
pazar gecesi 12 de düğün sonrası gelin ve damatla gidilen yemekte 3/4 kaşarlı pide
pazartesi gecesi 12 de kaynanamın evinde düğünün kritiğini yaparken 5tane hoşbeş gofret, bir kaç parça ruffles cips
her beğeni bir sopa
inşallah en kötü üihtimalle bu hafta tartıda sabit kalmayı planlıyorum, bitki çayı fln Allah ne verdiyse söküp atıcam vücudumdan
Hoşgeldin aramızaMerhaba arkadaslar ben 25 yasindaydm dun tartildm 78.6 kiloyum 1.57 boyum 8 ay once dogum yaptm hamilelikten once 71 kilodaydm o zamnlarda fazlaydi tabi simdi hedefim 65 olmak hamilelikten beri bu fazla kilolarm abur cubur meyve ve tatlidan insallah istedigim kiloya cabucak ulasirim herkese bol şans bu arada tesekkur edrrmoynakbasi34 LargeGemini
Oh oh ne güzel iki kardeş verin gazı
bende annemn gazina geldm emzirip verirsn simdi ye ki süt olsn dedi dedi tabi bende yedim sonumu düsünmeden bide boyda kisa olunca top gibi oldm insallah veririzHoşgeldin aramızaben de doğum yapalı 11 ay oldu ama anca 7 kilo verebildim çok üzerine düşemedim başka başka dertlerim vardı ev sattık iki kere taşındık ve iki bebişle çok zorlanıyorum  ama bundan sonra daha sıkı olacağım inşallah.
Sorma benim kv ve görümce çok zorladı yemek için. Resmen iştahım açıldı zaten lohusalık döneminde aldım ben. Doğumdan çıktığımda 72 kiloydum 6 ay içinde 84 oldumbende annemn gazina geldm emzirip verirsn simdi ye ki süt olsn dedi dedi tabi bende yedim sonumu düsünmeden bide boyda kisa olunca top gibi oldm insallah veririz
offff 12 kilo mu aldn dogumdn sonra ben 87 ile doguma girdm 7 u kilo gitti digerleri yapisti senin dogumdn ciktignda ki kilon benim hamile kaldigim kilo simdi o kiloda olmak icn neler vermezdm peki boyun kac boy cok onemli benceSorma benim kv ve görümce çok zorladı yemek için. Resmen iştahım açıldı zaten lohusalık döneminde aldım ben. Doğumdan çıktığımda 72 kiloydum 6 ay içinde 84 oldum
Hoşgeldin iyi yemişsin
Hosgeldin misseri senle kaptanin yoklugu cok hissediliyor
bende annemn gazina geldm emzirip verirsn simdi ye ki süt olsn dedi dedi tabi bende yedim sonumu düsünmeden bide boyda kisa olunca top gibi oldm insallah veririz
Boyum 1.73offff 12 kilo mu aldn dogumdn sonra ben 87 ile doguma girdm 7 u kilo gitti digerleri yapisti senin dogumdn ciktignda ki kilon benim hamile kaldigim kilo simdi o kiloda olmak icn neler vermezdm peki boyun kac boy cok onemli bence
Ya biz hepimiz lohusa mağduruyuzanlatmaya gerek yok, görüyorsunuz
valla ben de buranın eksikliğini çok hissettim, iyiki bitti şu düğün, şimdi bayram hedefime ulaşmak için paso buralardayım
öncelikle takıma hoşgeldin
ben de süt mağduruyum, 72 ile girdiğim doğumdan 68 ile çıktım, sonrasında süt olsun diye gece bile kalkıp kurabiye yedim, bi süt oldu ki sorma gitsintabiki olmadı , aksine ben 75 kilo oldum
şimdi burdayım kızlarla beraber 64e kadar düştüm :)
hatta listeye girdiğim ilk hafta etap birincisi olmuştum bireysellerde
Hosgeldin canim umarim hedefine ulasirsin ben de 9 ay once dogum yaptim dogum kilolarini (23kg)verdim ama amacim daha da verip rahat rahat istediklerimi yiyebilmek :)Merhaba arkadaslar ben 25 yasindaydm dun tartildm 78.6 kiloyum 1.57 boyum 8 ay once dogum yaptm hamilelikten once 71 kilodaydm o zamnlarda fazlaydi tabi simdi hedefim 65 olmak hamilelikten beri bu fazla kilolarm abur cubur meyve ve tatlidan insallah istedigim kiloya cabucak ulasirim herkese bol şans bu arada tesekkur edrrmoynakbasi34 LargeGemini
Hosgeldin canim umarim hedefine ulasirsin ben de 9 ay once dogum yaptim dogum kilolarini (23kg)verdim ama amacim daha da verip rahat rahat istediklerimi yiyebilmek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?