Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yok abla yeni birkac gündür katildi listede degil daha Eccoomm

Merhaba arkadaslar ben 25 yasindaydm dun tartildm 78.6 kiloyum 1.57 boyum 8 ay once dogum yaptm hamilelikten once 71 kilodaydm o zamnlarda fazlaydi tabi simdi hedefim 65 olmak hamilelikten beri bu fazla kilolarm abur cubur meyve ve tatlidan insallah istedigim kiloya cabucak ulasirim herkese bol şans bu arada tesekkur edrrm oynakbasi34 LargeGemini

selam kızlarrr, geri döndüm aranıza özlediniz mi beni

bu sabah itibariyle tekrar diyet modundayım, hazır mısınız son üç akşamdır yediklerimi yazıyorum zira gün içinde hiç bir şey yiyemedim, çünkü yenge olmak bunu gerektirir

cumartesi gecesi 12bucukta orta boy dominos pizzasının yarısı (3 dilim)
pazar gecesi 12 de düğün sonrası gelin ve damatla gidilen yemekte 3/4 kaşarlı pide
pazartesi gecesi 12 de kaynanamın evinde düğünün kritiğini yaparken 5tane hoşbeş gofret, bir kaç parça ruffles cips

her beğeni bir sopa

inşallah en kötü üihtimalle bu hafta tartıda sabit kalmayı planlıyorum, bitki çayı fln Allah ne verdiyse söküp atıcam vücudumdan

Hoşgeldin iyi yemişsin

Hosgeldin misseri senle kaptanin yoklugu cok hissediliyor

Hoşgeldin aramıza ben de doğum yapalı 11 ay oldu ama anca 7 kilo verebildim çok üzerine düşemedim başka başka dertlerim vardı ev sattık iki kere taşındık ve iki bebişle çok zorlanıyorum  ama bundan sonra daha sıkı olacağım inşallah.

bende annemn gazina geldm emzirip verirsn simdi ye ki süt olsn dedi dedi tabi bende yedim sonumu düsünmeden bide boyda kisa olunca top gibi oldm insallah veririz

bende annemn gazina geldm emzirip verirsn simdi ye ki süt olsn dedi dedi tabi bende yedim sonumu düsünmeden bide boyda kisa olunca top gibi oldm insallah veririz
Sorma benim kv ve görümce çok zorladı yemek için. Resmen iştahım açıldı zaten lohusalık döneminde aldım ben. Doğumdan çıktığımda 72 kiloydum 6 ay içinde 84 oldum

Sorma benim kv ve görümce çok zorladı yemek için. Resmen iştahım açıldı zaten lohusalık döneminde aldım ben. Doğumdan çıktığımda 72 kiloydum 6 ay içinde 84 oldum
offff 12 kilo mu aldn dogumdn sonra ben 87 ile doguma girdm 7 u kilo gitti digerleri yapisti senin dogumdn ciktignda ki kilon benim hamile kaldigim kilo simdi o kiloda olmak icn neler vermezdm peki boyun kac boy cok onemli bence

Hoşgeldin iyi yemişsin

anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz

Hosgeldin misseri senle kaptanin yoklugu cok hissediliyor

valla ben de buranın eksikliğini çok hissettim, iyiki bitti şu düğün, şimdi bayram hedefime ulaşmak için paso buralardayım

öncelikle takıma hoşgeldin
ben de süt mağduruyum, 72 ile girdiğim doğumdan 68 ile çıktım, sonrasında süt olsun diye gece bile kalkıp kurabiye yedim, bi süt oldu ki sorma gitsin tabiki olmadı, aksine ben 75 kilo oldum

şimdi burdayım kızlarla beraber 64e kadar düştüm :)
hatta listeye girdiğim ilk hafta etap birincisi olmuştum bireysellerde

offff 12 kilo mu aldn dogumdn sonra ben 87 ile doguma girdm 7 u kilo gitti digerleri yapisti senin dogumdn ciktignda ki kilon benim hamile kaldigim kilo simdi o kiloda olmak icn neler vermezdm peki boyun kac boy cok onemli bence
Boyum 1.73
Ben hamilelikte toplam 10 kilo aldım hem de ikiz gebelikti. Ama asıl lohusalık beni mahvetti ben de 72 ile hamile kalmıştım. Doğumdan iki hafta sonra gene 72 idim düşün ne hale geldim şimdi 78im biraz aldım son iki üç hafta ülke değiştirdik konsantre olamıyorum.

Ya biz hepimiz lohusa mağduruyuz

Hosgeldin canim umarim hedefine ulasirsin ben de 9 ay once dogum yaptim dogum kilolarini (23kg)verdim ama amacim daha da verip rahat rahat istediklerimi yiyebilmek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…