hosbuldm canm maşallah insallh bende oyle hemen veririm yaanlatmaya gerek yok, görüyorsunuz
valla ben de buranın eksikliğini çok hissettim, iyiki bitti şu düğün, şimdi bayram hedefime ulaşmak için paso buralardayım
öncelikle takıma hoşgeldin
ben de süt mağduruyum, 72 ile girdiğim doğumdan 68 ile çıktım, sonrasında süt olsun diye gece bile kalkıp kurabiye yedim, bi süt oldu ki sorma gitsintabiki olmadı , aksine ben 75 kilo oldum
şimdi burdayım kızlarla beraber 64e kadar düştüm :)
hatta listeye girdiğim ilk hafta etap birincisi olmuştum bireysellerde
canm sen boydan dolayi pek kiloyu gostermiyosndur kiBoyum 1.73
Ben hamilelikte toplam 10 kilo aldım hem de ikiz gebelikti. Ama asıl lohusalık beni mahvettiben de 72 ile hamile kalmıştım. Doğumdan iki hafta sonra gene 72 idim düşün ne hale geldim şimdi 78im biraz aldım son iki üç hafta ülke değiştirdik konsantre olamıyorum.
hosbuldm canm 23 kg miHosgeldin canim umarim hedefine ulasirsin ben de 9 ay once dogum yaptim dogum kilolarini (23kg)verdim ama amacim daha da verip rahat rahat istediklerimi yiyebilmek :)
ya senin maşşşşşaalllahın var zatennn yaaa taşş taşş, daha verme sen
hosbuldm canm maşallah insallh bende oyle hemen veririm ya
canm sen boydan dolayi pek kiloyu gostermiyosndur ki
hosbuldm canm 23 kg miben 1 kilo versem sukrediyorum
Ah ben de öyle. Resmen iştahlıyım yasagolun kizlar valla yorumlariniz beni inanilmaz motive ediyor
Valla dikkat edince veriliyor ama inan benim kadar yemek duskunu bir insan icin cogu zaman zordu
30uma kadar 58in üzerine çıkmamıştım ama nolduysa sonradan oldu evlilik yaradı
iki kardeş buranin tozunu almaya geldikOh oh ne güzel iki kardeş verin gazı
birsey olmaz boyle durumlarda eglence keyif ortam o anın keyfine bakmak lazim sonra sıkı bir şekilde verirsin canm sıkıntı yapmaanlatmaya gerek yok, görüyorsunuz
valla ben de buranın eksikliğini çok hissettim, iyiki bitti şu düğün, şimdi bayram hedefime ulaşmak için paso buralardayım
öncelikle takıma hoşgeldin
ben de süt mağduruyum, 72 ile girdiğim doğumdan 68 ile çıktım, sonrasında süt olsun diye gece bile kalkıp kurabiye yedim, bi süt oldu ki sorma gitsintabiki olmadı , aksine ben 75 kilo oldum
şimdi burdayım kızlarla beraber 64e kadar düştüm :)
hatta listeye girdiğim ilk hafta etap birincisi olmuştum bireysellerde
hadi bakalik sana güveniyorum kirdesimmm veliahtim :)))))Hoşbuldum abılaaaLargeGemini aslinda senin cikman lazm canm cunku tahtina ben oturdum
Dimi buralarda kimse olmayınca motivasyon yerlerde olup yemege veriyor insanKızlar nerelerdesiniz bakimmm
Valla bu hafta çekişmeli geçemiyor çünkü ben moda bir türlü giremedimDimi buralarda kimse olmayınca motivasyon yerlerde olup yemege veriyor insan
Sende bugün güzel yemissin benim gibi
Aferin bak hakkını veren var rejiminBende menumu yazim
Kahvalti 11:30 2 dilim tb ekmegi sahanda 2 tane soganli yumurta zeytin domates 2 bardak cay
Ara 1 armut
Ogle yemegi yemedim
Aksam 19:00 1 porsiyon ispanak yemegi 1 kse yogurt
8 bardak su
Leslie 15 dk
Gece de bir soda icer yatarm artk
hosbuldm canm
Aynen bende öyle yaValla bu hafta çekişmeli geçemiyor çünkü ben moda bir türlü giremedim
Katılıyorum, motivasyonum düşüyor kimse olmayınca.Aynen bende öyle ya
oynakbasi34 Banu ablanin yokluguna bağlıyorum birbirimize yorum yapmıyoruz menülere sporlara motive edemiyoruz
Motivasyon olsa varya takin her hafta birinci olur geçen hafta maşallah dördüncü olduk bunun üzerine çıkabiliriz yeter ki isteyelim
Katılıyorum, motivasyonum düşüyor kimse olmayınca.
pastırmalı yumurta, espresso, bir dilim fıstık ezmesi ve çilek reçeli
Ispanak yemeginde pirinc var miydi bakalim :)1 porsiyon ispanak yemegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?