Evet şu meretlerden kurtulsak bir. Burda hamurişi çok malesef ben de tatlı hamur işlerine dayanamıyorumHamurisi, tatli vs gibi karbonhidrat seker bombalari nasil sisiriyor nasil odem yapiyor insanda...resmen suratim bile degisiyor davul gibi oluyor..bu hafta tavuk,balik,yumurta agirlikli gitcem bakalim nasil olcak..
Azmin elinden kim kurtulmus harikasin canim umarim sonuclarin da iyi cikar..Kızlar ben hastaneden döndüm ♥ şükür cepten girebildim şimdi
Sansima çok şeker bir doktora deng geldim1 sene içinde ne kadar kilo verdiğimi duyunca önce ameliyat mı oldun diye sordu sonrada kendim verdim diyince diyetisyenin istediği tahlillerden fazlasini yaptı ♥♥♥♥
Bakalim bazi sonuclar 3 gün sonra bazilari da 8 gün sonra cikacakmismerakla bekliyorum ne çıkacak
Gelir gelmez lahvaltimi da yaptimsimdide yeşil cayimi icip az keyif yapıyorum
Bence de..burada menuleri takip ettigimde (kendim de yapiyorum bu yanlisi) kahvaltida hic protein alinmiyor aksam yemegi az ama sagliksiz karbonhidrat...bir gidim yiyip metabolizmayi yavaslatiyoruz halbuki saglikli karbonhidrat ve proteini dengelesek ve aksam porsiyonumuzu cok az tutsak daha hizli verebiliriz..bir de ben en cok sekeri kestigimde kilo vermistim ah bir kesebilsem tamamen...Evet şu meretlerden kurtulsak bir. Burda hamurişi çok malesef ben de tatlı hamur işlerine dayanamıyorumhalbuki resmen şişiyorum çok fena.
Menülerimizdeki karbonhidratları kontrol edelim birbirimizi uyaralım
Bundan sonra zengin kahvaltı, gariban akşam yemeği yapacağımgün boyunca daha çok su içeceğim.
Tatlı krizinde dondurma hakkımı kullanmak istiyorum. Hamurişlerine bir süre veda ediyorum.
Su hic icmiyorum denecek kadar az..isteykeb mutlaka 2 litre icerdim sisen basimda can sikintisina su icerdim.simdi evde canin sikildikca agzima bisey atasim var su yerineBundan sonra zengin kahvaltı, gariban akşam yemeği yapacağımgün boyunca daha çok su içeceğim.
Tatlı krizinde dondurma hakkımı kullanmak istiyorum. Hamurişlerine bir süre veda ediyorum.
Burda derkeb neredeydin canim senEvet şu meretlerden kurtulsak bir. Burda hamurişi çok malesef ben de tatlı hamur işlerine dayanamıyorumhalbuki resmen şişiyorum çok fena.
Menülerimizdeki karbonhidratları kontrol edelim birbirimizi uyaralım
Işte tam da öyle durum. Işteyken insan hep içiyor su. Işteyken şişeyi dikerdim ben. Evdeyken ne yesem diye bakınıyorumSu hic icmiyorum denecek kadar az..isteykeb mutlaka 2 litre icerdim sisen basimda can sikintisina su icerdim.simdi evde canin sikildikca agzima bisey atasim var su yerine
BerlinBurda derkeb neredeydin canim sen
Aynen canım bende öyle ya calissaydim daha kolay verirdim belki şuan çok açımSu hic icmiyorum denecek kadar az..isteykeb mutlaka 2 litre icerdim sisen basimda can sikintisina su icerdim.simdi evde canin sikildikca agzima bisey atasim var su yerine
Benim az kaldi donmeme sen de izinde misin yoksa ayrildin mi canimIşte tam da öyle durum. Işteyken insan hep içiyor su. Işteyken şişeyi dikerdim ben. Evdeyken ne yesem diye bakınıyorum
Sen de haklisin hersey nasil lezzetlidir orda ...Berlin
Kesinlikle calisirken zayiflamak cok daha kolayAynen canım bende öyle ya calissaydim daha kolay verirdim belki şuan çok açım(
Ben ücretsiz izindeyim 2 sene. Ama evdeyken vermek zormuş kiloyu.Benim az kaldi donmeme sen de izinde misin yoksa ayrildin mi canim
Sen de haklisin hersey nasil lezzetlidir orda ...
Kesinlikle calisirken zayiflamak cok daha kolay
Evet evdeyken zor maalesef ben surekli ne yesem diye dusunuyorumBen ücretsiz izindeyim 2 sene. Ama evdeyken vermek zormuş kiloyu.
Ya ne güzel spora vaktim asla olmuyor iki bebişle. Yürüyüş yapıyorum eşim gelince.Kızlar ben 45dk sporumu yaptım kizim uyandi yemek hazırlıycam cacik yaptim balkonda yiycez kızımla akşam yemeğimizi
Balkonda yiycem diyor :)))
Keşke benimkide ikiz olsaydıYa ne güzel spora vaktim asla olmuyor iki bebişle. Yürüyüş yapıyorum eşim gelince.
Kızlar ben 45dk sporumu yaptım kizim uyandi yemek hazırlıycam cacik yaptim balkonda yiycez kızımla akşam yemeğimizi
Kızlar ben 45dk sporumu yaptım kizim uyandi yemek hazırlıycam cacik yaptim balkonda yiycez kızımla akşam yemeğimizi
Ay ben de cok severim balkonda yemeyi :)
Cacik da ne guzel olur ohh afiyet olsunnn :)
Afiyet olsun ben de cacigi cok severim acliga birebir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?