Canim menun güzel cuma günü tartida eksiler bol olacak kesinBende bugnki menumu yaziyim
Kahvalti 1 dilim tb ekmegi peynir zeytin klasik kahvalti
Ara 1 armut
Ogle yemegi yok
Akşam 3 parca tavuk 3 yk patates yemegi 1 kase yogurt bolca salata
10 bardak su
15 dk leslie
Su perisi86 canm bence @LargeGemini artik girmesn oldukca zayiflams gecen gordm baya gitms beni beklesn bende bi o kadar verim sonra devam etsn acaip bu kiskanclik seziyorm kendimde
Geçmiş olsun canım tekrar dikkat etMerhaba canım ben bugün iyi sayılırım, doktora yarın bir daha gideceğim.bugün ilaçlarımı aldım bir ay daha sıtma ilacımı kullanmaya devam edeceğim doktor da dikkat et immün sistemin zayıflamasın dedi. Yarın bir de göz için gideceğim. Parazitolojiden bir hocama örnek götürdüm sıtma için bir kontrol de o yapacak. Herkes ne işin vardı oralarda niye gittin diyor da hastalık bile benim oralara tekrar gitme isteğimi içimden alamıyor:) Etiyopya’ya temelli gidersem şaşırmayın:))
Geçmiş olsun canım tekrar dikkat etMerhaba canım ben bugün iyi sayılırım, doktora yarın bir daha gideceğim.bugün ilaçlarımı aldım bir ay daha sıtma ilacımı kullanmaya devam edeceğim doktor da dikkat et immün sistemin zayıflamasın dedi. Yarın bir de göz için gideceğim. Parazitolojiden bir hocama örnek götürdüm sıtma için bir kontrol de o yapacak. Herkes ne işin vardı oralarda niye gittin diyor da hastalık bile benim oralara tekrar gitme isteğimi içimden alamıyor:) Etiyopya’ya temelli gidersem şaşırmayın:))
Canim ben baya rahatsizim ya hem kizim he ben cok kötü olduk hala iyilesemedim arada girip okuyorum yazanlari bu arada hastalik derken ne yediklerime dikkat ediyorim ne su ictim cabuk atlatıp ayaklanmak istiyorum acikcasu
Tesekkur ederim. Bugun biraz daha iyiyim dicem ama yalan olacak sabah yine esip gurledim :) Neyse ki adet oldum iner Insallah siskinligim yine bir bucuk saat tempolu yuruyus yaptım. Yuruyus Iyi geliyor ama su an her tarafim sizliyor. Ustune biraz da bel ağrısı adet sancisi falan yarin toparlanirim Insallah Bakalim.
Iyi geceler ben gercekten çok zor sartlarda yaziyorum kusura bakmayin su an menumu yazarken oğlum tepeme cikmaya çalıșıyor tek çocuk diye mi böyle her dakika ensemde Allah bağıșlasın... Neyse menumu paylasayim da uyutayim beyimi...
Sabah türk kahvesi 4 zeytin 2yumurta 1 dilim ekmek
Öğlen karalana ve yogurt
Aksam yarim Pide
15 bardak su bir bucuk saat tempolu yuruyus
Günaydın kaptanım. Büyük kızın kilolu mu? Doktor iyi haberler versin inşallah canım.Bugün de büyük kızı doktora götüreceğim baakalım ne diyecek Endokrin doktoru
Kızlar dua edin de şu kıza adam gibi ir tedavi uygulasınlar ve artık oda kilo vermeye başlasınvalla gördükçe üzülüyorum sonuçta daha çok genç ve benim yaşadıklarımı yaşasın istemiyorum
Günaydın ablaBugün de büyük kızı doktora götüreceğim baakalım ne diyecek Endokrin doktoru
Kızlar dua edin de şu kıza adam gibi ir tedavi uygulasınlar ve artık oda kilo vermeye başlasınvalla gördükçe üzülüyorum sonuçta daha çok genç ve benim yaşadıklarımı yaşasın istemiyorum
Bu hafta sondan birinci olacağızkızlar günaydınnnn :)
bu hafta benden hiç menü beklemeyin
bakalım bu hafta kim nasıl kilo verecek, galiba herkes kaçamak yapıyor
Bu hafta sondan birinci olacağız
Diyorsun
dibe vurursak ondan sonraki hafta daha hızlı çıkarız yukarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?