Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi akşamlar kızlar,
Günün menüsü:
Öğlen: bir kase mercimek çorbası, yarım porsiyon tavuk şiş(4 küçük parça), iki avuç kadar dilim pide ekmek,
Akşam: yeşil fasulye yemeği ve yoğurt,
Yaz geldi benim kışlıklar bitmedi dolapta. Şimdi buzluğu yavaştan boşaltma derdindeyim. İki hafta her gün fasulye yesem ancak biter bunlar:) vişnelerim de duruyor öylece şeker eklemek zorundayım diye diyetteyken yapmayım hiç demiştim. Ramazan boyunca da her gün vişne suyu içerim artık:)

Canim menun güzel cuma günü tartida eksiler bol olacak kesin

Bencede Aygül fit bir hatun oldu artık )

Geçmiş olsun canım tekrar dikkat et
Demek cok sevdin orayi ben sanki turkiyeden baska bir yerde yasayamam gibi geliyor

Geçmiş olsun canım tekrar dikkat et
Demek cok sevdin orayi ben sanki turkiyeden baska bir yerde yasayamam gibi geliyor

Iyi geceler ben gercekten çok zor sartlarda yaziyorum kusura bakmayin su an menumu yazarken oğlum tepeme cikmaya çalıșıyor tek çocuk diye mi böyle her dakika ensemde Allah bağıșlasın... Neyse menumu paylasayim da uyutayim beyimi...
Sabah türk kahvesi 4 zeytin 2yumurta 1 dilim ekmek
Öğlen karalana ve yogurt
Aksam yarim Pide
15 bardak su bir bucuk saat tempolu yuruyus

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Valla artık isyanın eşiğine geleceğim heee
Büyük cadı tamamen el koydu laptopa Ne bitmez projeymiş Birini teslim etti biri kaldı ama inanın ben bilgisayarda çizebilseydim onun yerine çoktan bitirmiştim sırf laptobu geri alabilmek için

Şükür yoğunluğuma rağmen beslenme gayet güzel gidiyor hatta aklımdayken şimdi dünki menümü de paylaşayım;

Çarşamba Menüsü

Uyanınca ( hiç bir şey malum doktora gittim )

Kahvaltı; 09:30
1 dilim beyaz peynir
1 adet salatalık
1 fincan limonlu yeşil çay

ara; 11:00de
1 fincan şekersiz Nescafe
3 gün kurusu

Öğlen; 12.45de ( evde sıvı yağım kalmamıştı çorba yapamadım )
2 haşlanmış yumurta
1 koca kase semizotlu salata

ara; 14:00de ( Annemle KVye gittik kahve içmeye )
1 büyük kupa Şekersiz Nescafe
5 - 6 tane grisini
2 adet hurma
2 minik un kurabiyesi ( tuttum tuttum kendimi sonunda dayanamadım )

Pazar alışverişimi yaptım ( 1 saat pazarda yürüdüm birde öncesi sonra 20şer dakika gidiş geliş yürüyüşüm vardı )

Akşam; 17:30da
1 kase chialı yoğurt
( o kurabiyenin acısı çıksın diye akşamı hafif tutum )

ara; 20:00de
2 adet gün kurusu
1 fincan Yeşil çay

Gün içinde 2 litre ancak su içtim ama yinede sonuçtan memnun olarak yatağa attım kendimi

oynakbasi34 Banu abla sen nasılsın bu hafta ne diyecek tarti yarin perşembe )

Bakalım bugün suya biraz daha ağırlık vermem lazım inşallah güzel sonuçlar görürüm de rahatlayıp daha bir motive olurum

Canim ben baya rahatsizim ya hem kizim he ben cok kötü olduk hala iyilesemedim arada girip okuyorum yazanlari bu arada hastalik derken ne yediklerime dikkat ediyorim ne su ictim cabuk atlatıp ayaklanmak istiyorum acikcasu

Kıyamam canım yaaa inşallah çabucak toparlanırsın

Aman dikkat et canım kendini de fazla zorlama inşallah sende çabucak toparlanırsın
Valla takımca nazaramı geldik diyeceğim ama yok öyle bir şey
Maşallah gayet güzel gidiyorsunuz

Afiyet olsun canım eee ufak olunca kuzular tepelere de çıkıyorlar benimki 8 yaşına girecek hala her fırsatta dibimde sırnaşık kedi bazen yürü git diyorum da gülerek Kızzzzzzzzzz seninde hoşuna gidiyor biliyorum diyor ablası kılıklı bu ara onun ağzıyla konuşuyor ve Anannelerine bile kızzzzzzzzzz diye konuşuyorlar tabi Annem yerlere yatıyor onların o hallerine muzur şeyler diye

Bugün de büyük kızı doktora götüreceğim baakalım ne diyecek Endokrin doktoru
Kızlar dua edin de şu kıza adam gibi ir tedavi uygulasınlar ve artık oda kilo vermeye başlasın valla gördükçe üzülüyorum sonuçta daha çok genç ve benim yaşadıklarımı yaşasın istemiyorum

Günaydın kaptanım. Büyük kızın kilolu mu? Doktor iyi haberler versin inşallah canım.

Günaydın abla
İns güzel bir tedavi uygulanır

Kızlar menü bildirimi yapayım. Kimsecikler olmayınca dondurma yedim baştan söyleyeyim
Kahvaltı yarım dilim tahıllı ekmek biraz beyaz peynir ve espresso
Öğlen yarım elmalı turta ve kakaolu süt
Akşam ızgara et ve salata
Üzerine çikolatalı dondurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…