Aynen bende öyle ya
oynakbasi34 Banu ablanin yokluguna bağlıyorum birbirimize yorum yapmıyoruz menülere sporlara motive edemiyoruz
İyi akşamlar kızlar,
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Ben perşembeyi beklemeden bugün doktora gittim ve vücudum o kadar beter halsiz durumda ki ruh gibiyim. Bugün bir sürü test yaptırdım. Yarın sonuçlarını alacağım. Ancak doktor bugünden sıtma ilaçlarıma devam etmem gerektiğini söyledi immün sistem zayıfladığı anda saldıran bir meret bu. Bir yıl boyunca takipte olacaksın dedi. Ateşli hastalık geçirdiğin her an bundan şüphe edip mutlaka hastaneye gideceksin dedi. Ben bu şekilde diyet yapacak halde de değilim. Olabildiğince dikkatli yemeye çalışıyorum.
guzel bi yerden yakaladin canmIspanak yemeginde pirinc var miydi bakalim :)
Sabahları girebiliyor sadece telefonu tamirde suan kullandığı telefon girmiyormus nete agirmisBen tabi takip edemedim nerelerde kaptancim?
guzel bi yerden yakaladin canmevet ama azicik yani cok az vardi
Sabahları girebiliyor sadece telefonu tamirde suan kullandığı telefon girmiyormus nete agirmis
Nasıl pis boğazım gör işteHepsini nasil yedin ya ayni anda, alakasiz lezzetler diil mi
Ben de düşünmüştüm kaptanı ve kızları sevdim bırakmadım ama birbirimizi motive etmeliyiz bu böyle olmaz buraya neden katıldık belli. Herkesin günde belli bir sayıda gözükmesi gerekiyor bence. Bir de menülere eleştirinin artması gerekiyor yoksa misal ben yüzsüzce yazıyorum o kadar ıvır zıvır yiyorumValla ben grup degistirsem mi diye dusundum ama bu grubun kizlarini cok sevdim birakip gidemiyorum, kimseyi cok tanimiyorum ama yine de birakamam sizleri :)
Bana cuma tartisina kadar musade :) insallah + cikmamaya calisacagim, cumadan sonra menu paylasimlarima devam edecegim :)
Çok geçmiş olsun canım. Bence de bir süre rejim yapma vücudunun toparlanmaya ihtiyacı var.İyi akşamlar kızlar,
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Ben perşembeyi beklemeden bugün doktora gittim ve vücudum o kadar beter halsiz durumda ki ruh gibiyim. Bugün bir sürü test yaptırdım. Yarın sonuçlarını alacağım. Ancak doktor bugünden sıtma ilaçlarıma devam etmem gerektiğini söyledi immün sistem zayıfladığı anda saldıran bir meret bu. Bir yıl boyunca takipte olacaksın dedi. Ateşli hastalık geçirdiğin her an bundan şüphe edip mutlaka hastaneye gideceksin dedi. Ben bu şekilde diyet yapacak halde de değilim. Olabildiğince dikkatli yemeye çalışıyorum.
Daha vermem gereken 7 kilom var pes etmemem lazim. Yarin adet olmam lazim Ordan biraz umutluyum
Nasıl pis boğazım gör işte
Ben de düşünmüştüm kaptanı ve kızları sevdim bırakmadım ama birbirimizi motive etmeliyiz bu böyle olmaz buraya neden katıldık belli. Herkesin günde belli bir sayıda gözükmesi gerekiyor bence. Bir de menülere eleştirinin artması gerekiyor yoksa misal ben yüzsüzce yazıyorum o kadar ıvır zıvır yiyorum
Orda da olsa burda da malum 3 hafta kurali var zaten biliyorim sen nasilsin abla telefonun ne zaman gelecek sensiz grubun tadi yok missere de düğün arafesi die yogun zatenoynakbasi34
Merhaba arkadaslar ben 25 yasindaydm dun tartildm 78.6 kiloyum 1.57 boyum 8 ay once dogum yaptm hamilelikten once 71 kilodaydm o zamnlarda fazlaydi tabi simdi hedefim 65 olmak hamilelikten beri bu fazla kilolarm abur cubur meyve ve tatlidan insallah istedigim kiloya cabucak ulasirim herkese bol şans bu arada tesekkur edrrmoynakbasi34 @LargeGemini
selam kızlarrr, geri döndüm aranızaözlediniz mi beni
bu sabah itibariyle tekrar diyet modundayım, hazır mısınız son üç akşamdır yediklerimi yazıyorum zira gün içinde hiç bir şey yiyemedim, çünkü yenge olmak bunu gerektirir
cumartesi gecesi 12bucukta orta boy dominos pizzasının yarısı (3 dilim)
pazar gecesi 12 de düğün sonrası gelin ve damatla gidilen yemekte 3/4 kaşarlı pide
pazartesi gecesi 12 de kaynanamın evinde düğünün kritiğini yaparken 5tane hoşbeş gofret, bir kaç parça ruffles cips
her beğeni bir sopa
inşallah en kötü üihtimalle bu hafta tartıda sabit kalmayı planlıyorum, bitki çayı fln Allah ne verdiyse söküp atıcam vücudumdan
bende annemn gazina geldm emzirip verirsn simdi ye ki süt olsn dedi dedi tabi bende yedim sonumu düsünmeden bide boyda kisa olunca top gibi oldm insallah veririz
Hoşbuldum abılaaa @LargeGemini aslinda senin cikman lazm canm cunku tahtina ben oturdum
Ben tabi takip edemedim nerelerde kaptancim?
İyi akşamlar kızlar,
Iyi geceler arkadaslar 2 gundur hic Iyi degilim regl oncesi gerginlik mi artik Neyse Bilmiyorum hep bi agresiflik hep bi yeme istegi... Dun olanlar oldu gece dayanamayip makarna yedim hem de olcmeden bi de ustune kime inat ediyorsam Kek ve cikolata yedim hunharca... Sabah tartida 1 Kilo fazla ciktim. Ama bugünku menum fena sayilmaz yine de çok iyi degil ama artik Insallah cumaya kadar dengelerim. Ben kendi kendimi cezalndirdim zaten bugun bir bucuk saat araliksiz tempolu yuruyus yaptım
Sabah türk kahvesi 5 zeytin 1 dilim ekmek 2 cay
Aksam yarim kıymalı Pide ve domates yedim aralarda 4 veya 5 te cay var. Bir de kayisili form cay ictim Insallah sisligim iner Bakalim. Daha vermem gereken 7 kilom var pes etmemem lazim. Yarin adet olmam lazim Ordan biraz umutluyum. Son olarak 15 bardak da su ictim dun de Icmistim.
Günaydın yoksa tünaydın mı demeliyimBen de bi 7-8kilo daha vermeyi planliyorum, belki bu kilolar kirilma noktamizdir, direnmemiz lazim canim..
Olur oyle arada
Sonuna kadar katiliyorum hatta altina imzami da atiyorum..
Sabahin korunden gunaydin kizlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?