Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi akşamlar kızlar,
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Ben perşembeyi beklemeden bugün doktora gittim ve vücudum o kadar beter halsiz durumda ki ruh gibiyim. Bugün bir sürü test yaptırdım. Yarın sonuçlarını alacağım. Ancak doktor bugünden sıtma ilaçlarıma devam etmem gerektiğini söyledi immün sistem zayıfladığı anda saldıran bir meret bu. Bir yıl boyunca takipte olacaksın dedi. Ateşli hastalık geçirdiğin her an bundan şüphe edip mutlaka hastaneye gideceksin dedi. Ben bu şekilde diyet yapacak halde de değilim. Olabildiğince dikkatli yemeye çalışıyorum.

Bugünün menüsünü de atlamadan yazayım:
Sabah aç gittim doktora ne olur ne olmaz diye,
Öğlen domates çorbası bir dilim ekmek,
Akşam: bir porsiyon krep arası tavuk sarma, yeşil salata
Akşam atıştırması olarak bir tanecik madlen çikolata yedim.
Öğle yemeğine çıkarken ve akşam işten yürüyerek döndük arkadaşla bugünkü adım sayım 13.436
Spor yapmak istiyorum ancak günlük yürüme dışında hiçbir şey yapamıyorum.

Canimmm cok gecmis olsunnnn ben takip edemedim senin durumunu, neden olmus ki sitma

Iyi geceler arkadaslar 2 gundur hic Iyi degilim regl oncesi gerginlik mi artik Neyse Bilmiyorum hep bi agresiflik hep bi yeme istegi... Dun olanlar oldu gece dayanamayip makarna yedim hem de olcmeden bi de ustune kime inat ediyorsam Kek ve cikolata yedim hunharca... Sabah tartida 1 Kilo fazla ciktim. Ama bugünku menum fena sayilmaz yine de çok iyi degil ama artik Insallah cumaya kadar dengelerim. Ben kendi kendimi cezalndirdim zaten bugun bir bucuk saat araliksiz tempolu yuruyus yaptım
Sabah türk kahvesi 5 zeytin 1 dilim ekmek 2 cay
Aksam yarim kıymalı Pide ve domates yedim aralarda 4 veya 5 te cay var. Bir de kayisili form cay ictim Insallah sisligim iner Bakalim. Daha vermem gereken 7 kilom var pes etmemem lazim. Yarin adet olmam lazim Ordan biraz umutluyum. Son olarak 15 bardak da su ictim dun de Icmistim.

Ben de düşünmüştüm kaptanı ve kızları sevdim bırakmadım ama birbirimizi motive etmeliyiz bu böyle olmaz buraya neden katıldık belli. Herkesin günde belli bir sayıda gözükmesi gerekiyor bence. Bir de menülere eleştirinin artması gerekiyor yoksa misal ben yüzsüzce yazıyorum o kadar ıvır zıvır yiyorum

Çok geçmiş olsun canım. Bence de bir süre rejim yapma vücudunun toparlanmaya ihtiyacı var.

Daha vermem gereken 7 kilom var pes etmemem lazim. Yarin adet olmam lazim Ordan biraz umutluyum

Ben de bi 7-8kilo daha vermeyi planliyorum, belki bu kilolar kirilma noktamizdir, direnmemiz lazim canim..

Nasıl pis boğazım gör işte

Olur oyle arada

Sonuna kadar katiliyorum hatta altina imzami da atiyorum..

Sabahin korunden gunaydin kizlar :)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür kavuşturana
Valla bana da bu ara iyice sinir geldi aklım hep burada ama büyük kız laptobu her gün okula götürür oldu projelerini bitirmek zorunda olduğu için
Çok şükür dün bir tanesini götürdü inşallah ikinci projesinin bir tek çizimi kaldı onuda bir kaç güne bitirir
Dün okuldan geldi tam sevindim hah şimdi kızlara bakarım diye ama nerdeeee kimse laptobumu ellemesin çizim yapacağım dedi kapıdan girer girmez

Beslenme olarak gayet güzel gidiyor şu anda bakalım şu iki günü de bol su ve listeye uygun atlatırsam eksi görürüm de biraz daha motive olurum

Bu arada şu anda deli gibi açım ama doktor randevum var diye yiyemiyorum bir şey
Şimdi iki lokma da olsa bir şey yesem yok aç karnına gelseydin falan der doktor ertesi güne sarkar kan verme olayı oda benim işime gelmez
İnşallah kılçık birine deng gelmem de adam bütün tahlilerime bakar
Hazır hastaneye gitmişken büyük kızın doktorunada iki dakika girebilirsem ( randevusuz malum bakmıyorlar ) kızımın durumu ile ilgili görüşmek istiyorum en son şubat 15de gittik adam regl olunca gel kan ver dedi hala olmadı kızım sorayım bakalım bu durumda ne yapacağız ve randevu ne zamana verir

Ufaklık bugün okula gitmeyecek oda dün akşam hafif ateşlendi dinlensin nasılsa ablasıda öğlene kadar evde

Orda da olsa burda da malum 3 hafta kurali var zaten biliyorim sen nasilsin abla telefonun ne zaman gelecek sensiz grubun tadi yok missere de düğün arafesi die yogun zaten oynakbasi34

Sorma canım eskiden cepten girmek zor geliyordu ama şu anda ona bile muhtaç kaldım
Sanırım ay başında telefon gelmiş olur inşallah yapan kişi sana sıfır gibi teslim edeceğim telefonu hatta öncekinden çok daha sağlam ve hızlı olacak demiş Tabi okadar para vereceğim bir zahmet hızlansın ( 500 liracık )

Aramıza hoş geldin canım
Eminim sağlıklı beslenerek çok çabuk şu bir kaç kilo fazlalığından kurtulursun

Bu arada bende kendimi tanıtayım

Adım Banu, 38 yaşında biri 17,5 diğeri 7,5 yaşında ( ikisininde doğum gününe az kaldı ) iki cadının Annesiyim
Aslında bakma ortada görünemdiğime Evhanımıyım ama bu ara teknoloji maduru oldum telefonum bozuldu büyük kızımda Lisede İnşaat okuduğu için proje çizimleri yüzünden laptobu vermiyor eşşek evlat
Yoksa normalde her fırsatta burada oluyorum
Benim Rekorum maalesef öyle minik rakamlar değildi 124.5 kg gördüğüm en yüksek kiloydu ( Rabbim düşman başına bile vermesin )
Bir ara hatta Ameliyat olmayı bile ciddi ciddi düşündüm ama oda çok büyük bir azim ve irade gerektirdiği için yemedi
Başlangıçta bir 5 - 6 kiloyu zor da olsa kendim verdim sonra 118 kg ile geçen sene 1 Nisanda şimdiki diyetisyenime başladım ve şükür 90u gördüm ( aslında 85.9u da görmüştüm de sonradan boyun fıtığı falan derken bir müddet yerimden kımıldayamayınca bir 4 kilosu geri geldi )
Günümüze şükür diyip pes etmeden tekrar devam ediyorum ve inşallah benimde hedefim 68u bir kerecik de olsa görmek sonra 70e dönsemde razıyım

İkinci kızıma 108 ile hamile kalmıştım ve 9 ayda 5 kilo vermiştim ama işte bende sonradan milletin gazına gelip aman süt olsun diye diye semirdim resmen şimdi hep diyorum keşke benim şu 9999 köşeli jetonum çok daha evvel düşseydi de ben bu kadar yüksek rakamları görmeden kilo verseydim ama olmuşla ölmüşe çare yok diyip olduğum yerden daha aşağıları göreceğim inşallah

İnşallah sende bizlerle birlikte hedefine tez zamanda ulaşırsın

Kör olaydım da gözlerim bunları görmeseydim diyeceğim ama olmuşla ölmüşe çare yok
Yenge olmak kolay değil dediğin gibi eminim halledersin sen fazlasıyla şu iki günü de özellikle çok sıkı tut canım birde tabi bol su

Bende hep Gardaşımmmm diye söylerim

bende annemn gazina geldm emzirip verirsn simdi ye ki süt olsn dedi dedi tabi bende yedim sonumu düsünmeden bide boyda kisa olunca top gibi oldm insallah veririz

Aman sakın canım bol su yeterli süt oluşumu için Kız benim kadar top olmasın kimse Adile Naşit bile en kilo olduğum dönemde benim yanımda afet kalırdı sanırım

Hoşbuldum abılaaa @LargeGemini aslinda senin cikman lazm canm cunku tahtina ben oturdum

Vayyy rekabet kızışıyor heeee süperrrrrrrr eminim bundan sonra herkese de motivasyon olacaksınız Abla kardeş

Ben tabi takip edemedim nerelerde kaptancim?

Ne sen sorrrr ne ben söyleyeyim
Buralardayım da işte erşimim kısıtlandı şu cebim bir gelsin o zaman söz bir daha cepten zor oluyor demeyeceğim

Hadi inşallah bugün seninde kontrolünden hayırlı haberler çıkar
Bakalım benim doktor ne diyecek Hayır normalde zaman su gibi akıp gider ama bugün nedense dakikalar zor ilerliyor sanki açımmmm açççç

Canım sende bol bol su iç eminim o 1 kg fazlalık çabucak gider şu iki günü sıkı tut
Pes etmek yok canım sen o 7 kiloyu çok rahat vereceksin eminim

Kızlar ben hazırlanıp hastaneye gidiyorum dönüşte büyük kız nasılsa daha okula gitmemiş olur damlarım yine inşallah

Selam kizlar cumartesi pazar pazartesi hic guzel beslenmedin hep karbonhidrat agirlikliydi...dedim sen haftaici halledersin...dun guzel beslendim
Sali menusu;
Kahvalti sebzeli cok az peynirli 2 yumurtadan omlet
Ara 1 bardak ayran 5 badem
Ogle 4 kasik zeytinyagli fasulye
Ara 2 ceviz 2 kayisi
Aksam somon

Hamurisi, tatli vs gibi karbonhidrat seker bombalari nasil sisiriyor nasil odem yapiyor insanda...resmen suratim bile degisiyor davul gibi oluyor..bu hafta tavuk,balik,yumurta agirlikli gitcem bakalim nasil olcak..

Kızlar ben hastaneden döndüm ♥ şükür cepten girebildim şimdi

Sansima çok şeker bir doktora deng geldim 1 sene içinde ne kadar kilo verdiğimi duyunca önce ameliyat mı oldun diye sordu sonrada kendim verdim diyince diyetisyenin istediği tahlillerden fazlasini yaptı ♥♥♥♥

Bakalim bazi sonuclar 3 gün sonra bazilari da 8 gün sonra cikacakmis merakla bekliyorum ne çıkacak

Gelir gelmez lahvaltimi da yaptim simdide yeşil cayimi icip az keyif yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…