Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugün yediklerim
Sabah
Bir dilim tb ekmeği peynir bir tatlı kaşığı vişne reçeli yeşil çay

Ara cig badem

Parkta bardak misir sade

17:45 patlıcan oturtma (kizartma işlemi sonrasında kağıt havluyla fazla yagi alindi)
Cacık

19:00 esime makarna yapmistim dört kaşık yedim

Son olarak kayisi cayi icerim

45dk spor

Benim coktan bitti yazayim menumu
Sabah 2 yumurta ve 1 beyazindan omlet
3 dilim hellim 2 dilim sucuk domates
Ogle somon
Ara 2 kayisi 2 ceviz
Aksam esime yaptigim yemegin patatesinden 3 dilim ve yogurtlu musli
Süpersin canım
O güzel fiziğini bunlara borçlusun belli
Bide benim menuye bak

Canim ben baya rahatsizim ya hem kizim he ben cok kötü olduk hala iyilesemedim arada girip okuyorum yazanlari bu arada hastalik derken ne yediklerime dikkat ediyorim ne su ictim cabuk atlatıp ayaklanmak istiyorum acikcasu
LargeGemini Eccoomm kardeşler sesiniz çıkmıyor

Tesekkur ederim. Bugun biraz daha iyiyim dicem ama yalan olacak sabah yine esip gurledim :) Neyse ki adet oldum iner Insallah siskinligim yine bir bucuk saat tempolu yuruyus yaptım. Yuruyus Iyi geliyor ama su an her tarafim sizliyor. Ustune biraz da bel ağrısı adet sancisi falan yarin toparlanirim Insallah Bakalim.

Keşke benimkide ikiz olsaydı
Yaz bitiminde tekrar tüp Bebek tedavisine basliycam
Kızım uyuyunca yapıyorum eliptik bisiklet çeviriyorum )
İkiz öyle uzaktan göründüğü gibi değil zor valla benden söylemesi ama yinede ister miydim evet isterdim benimkiler tek yumurta ikizleri birbirlerinin aynısılar sana da kısmet olsun inşallah

Ay ben de eşime makarna yapıp dört kaşık yedim bu kadar olur

Menüm:
Kahvaltı muazzam. Bir rafadan yumurta, 4 adet siyah zeytin, küçük bir parça kaşar peyniri, yarım dilim tahıllı ekmek ve fıstık ezmesi bir tatlı kaşığı çilek reçeli ve espresso
Öğlen bir porsiyon etli kuru fasulye
Akşam salata ve 4 kaşık makarna

Bende bugnki menumu yaziyim
Kahvalti 1 dilim tb ekmegi peynir zeytin klasik kahvalti
Ara 1 armut
Ogle yemegi yok
Akşam 3 parca tavuk 3 yk patates yemegi 1 kase yogurt bolca salata
10 bardak su
15 dk leslie
Su perisi86 canm bence LargeGemini artik girmesn oldukca zayiflams gecen gordm baya gitms beni beklesn bende bi o kadar verim sonra devam etsn acaip bu kiskanclik seziyorm kendimde

Adetle birlikte odemlerde gider inş )
Ben bu kayısı cayina basladigimdan beri adetlerim düzenli agrilarim hafif oluyor tek korkum cayi biraktigimda adet düzensizliğim olursa diye

Normalde 35-37gunde bir oluyordum
Çayı kullanmaya basladigimdan beri 27gunde

Merhaba canım ben bugün iyi sayılırım, doktora yarın bir daha gideceğim.bugün ilaçlarımı aldım bir ay daha sıtma ilacımı kullanmaya devam edeceğim doktor da dikkat et immün sistemin zayıflamasın dedi. Yarın bir de göz için gideceğim. Parazitolojiden bir hocama örnek götürdüm sıtma için bir kontrol de o yapacak. Herkes ne işin vardı oralarda niye gittin diyor da hastalık bile benim oralara tekrar gitme isteğimi içimden alamıyor:) Etiyopya’ya temelli gidersem şaşırmayın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…