Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi akşamlar kızlar,
Bugün doktor maceram devam etti gözüm için üç ilaç kullanacağım ve 10 gün sonra tekrar gideceğim. Bugün halsizliğim yoktu ve alabildiğine yürüdüm. Kampüste işlerimi de halledeyim dedim 3 kere aynı yolu yürüdüm akşam başka hastaneye doğum yapan hocamı ziyarete gittim falan derken totalde adım sayım 19.322 adım- 12.6 kilometre. Tabi gün boyu kimse beni ofiste bulamadı :))

Menüme gelince;
Sabah : yok
Öğlen: kahvaltı yaptım biraz omlet falan derken güzel doyurucu ama kalorili bir kahvaltı oldu.
Alşam: hastanede bir soğuk sandviç ve çay.

Gezerken acıkmıyorum ve eve giresim de yok alıştım gezenti olmaya:)

Bende bugnki menumu paylasum
Kahvalti 2 tb ekmegin arasi 2 dilim kasar peyniri zeytin domates 2 bardak cay
Oglen yok
Ara 1 armut 1 soda
Aksam yemegi 1 porsiyon taze fasulye 1 bardak ayran
8 bardak su
1 saat yavas tempolu yuruyuş

iyi geceler kelebekler, listenizi şuraya iliştireyim banuşuma kolaylık olsun
yarın inşallah güzel sonuçlar alırsınız

***8. Takım 567.Etap***

catterflym ( 65,6 / / / % )
sevil4321 (113,2 / / / %)
Meryem1306 ( 75,3// / % )
MissERE (64,2 // / % )
helopini (61,0 / 0/ / % )
mavimli ( 77,4 / / / % )

8.Takım Ortalaması: %

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar

Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri bizlere tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah..........Aminnnnnnnnnn

Dün yine ayağı yanmış kedi modundaydım
Bir yandan iyi ama bir yandan da sizlere çok daha fazla vakit ayıramadığım için deli oluyorum gerçi vakitten öte benim internete girmem sıkıntı Neyse ay başında inşallah telefonuma kavuşacağım ondan sonra kızın çizimleri bitmese de çok daha sık buralarda olurum

Dün sabah malum kızı doktora götürdüm
Endokrin bölümünde doktorun haricinde bir doktor daha oluyor genelde aynı odada ve hangisi boştaysa o an o ilgileniyor evet kendi doktorumuz çok ilgili ama bu sefer bir bayan doktor vardı yardımcısı olarak ve çok çok daha ilgili davrandı eee sonuçta kadının halinden kadın anlar demiyorlar boşuna
Uzun uzun sürecimizi sıkıntımızı anlattım ve regl olamadığını de belirttik sağ olsun ilk önce kilosuna baktı sonrada ne olur ne olmaz tekrar bir kan değerlerine ayrıntılı bakalım Perşembe sonuçlara göre de ilaç vereceğiz dedi tabi büyük ihtimalle hormon ilacına başlamak gerebilir dedi ( biz tüylenme ve kilo sorunu için gitmiştik zaten ilkten )
Büyük kızımda hatunu beğendi sanırım çünkü hiç itiraz etmedi hatta doktora da söz verdi ilaçlarını yazdığında düzenli kullanacağına

Maalesef kuzum benden çok daha kilolu hatta tartıya çıkacağı zaman sen bakma dedi çünkü benim ondan fazla üzüleceğimi biliyor Neyse o an hiç tepki vermemeye çalıştım ama derler ya göğsüme öküz oturdu diye aynen öyle oldum o an ama ilk kez kızımın da çok daha istekli olduğunu fark ettim
Yalnız gece sohbet ederken cadı bana bir şart koştu Tek bir şartla bu tedaviye sonuna kadar uyarım dedi oda benim Sigarayı bırakmam
Aslında bende çok istiyorum bunu ama şu anda kilo verme durumunda cesaret edemiyorum tekrar çok kilo almaktan korkuyorum açıkçası Neyse uzun uzun konuştuktan sonra ona söz verdim kilo vermeye başladığı an bende azaltarak sigarayı bırakacağım
Ama eğer sözünden dönersen yeminle oturur kiloları tekrar geri alırım demezmi

Neyse inşallah çabucak sonuçları çıkar da Rabbim ana kız fıstık gibi olmayı nasip eder bizlere

Günaydın kaptanım. Büyük kızın kilolu mu? Doktor iyi haberler versin inşallah canım.

Maalesef canım ama Allahın izniyle oda verecek
Ya aslında hiç su içmiyor ve okuldan geç geldiği için geç yiyor çok abur cubur yemesede Hep diyorum ona gel senide Sİbele götüreyim diye ama yok ben gitmem öyle diyetisyene diyor

Bu hafta sondan birinci olacağız

Tövbe de kızzzzzzzzzz

dibe vurursak ondan sonraki hafta daha hızlı çıkarız yukarı

Oda güzel bir mantık ama işte biz dibe vurmadan da ayakları çırpalım

Helalllllllllllllll sana kız valla o ne adım sayısı
Eminim bugün harika sonuçlarla döneceksin

Ayyyyy kuzuummm senin hakkın hakikaten ödenmez yaaa
Canım yaaa Allah senden razı olsun

Yaaa bu sabah birde Anaokulundan olan arkadaşlarla buluşacağız çocukları okula bıraktıktan sonra
Hatta onlara da dedim diyetisyen randevum var diye ama hemen 08:30 diyince kıvırma şansım olmadı

Gerçi sadece kahve içeceğiz
İnşallah Sibelde güzel sonuçlar görürüm de biraz daha motive olayım
Şu sonuçlarımda haftaya çıkacak onları da merakla bekliyorum

***8. Takım 567.Etap***

catterflym ( 65,6 / / / % )

sevil4321 (113,2 / / / %)
Meryem1306 ( 75,3// / % )
MissERE (64,2 // / % )
helopini (61,0 / 0/ / % )
mavimli ( 77,4 / / / % )

8.Takım Ortalaması: %

Kızlar hayırlı cumalar
Bir .haftadir giremiyorum. Hastaneden çıktığım gün eşimin babannesinin vefat haberini aldık. Apar topar oraya gittik. Bugün artık kıyafet almaya eve gelince takvime gözüm ilişti.. cuma .oldugunu fark edince cuma bildirimini yapayım dedim. Midem yüzünden zaten hicbisey yiyemiyorum. Sadece ayran la gün geçiriyorum desem yalan olmaz.
Birkaç gün daha giremem sanki kaptanım 7 si mevlidi okununca artık evlrimize gecerriz sanirim. O zamana kadar idare edin beni...
Geçen hafta 113.200
Bugün 109.250
Giden 3.950gr

Başınız sagolsun
Allah rahmet eylesin

Senin rahatsizligin sebebi ne.?
Tekrar geçmiş olsun

Gunaydn
gecen hafta cuma 79.0
bugun 77.4

Vuhuuu nasıl bir rakam böyle.
Hoşgeldin bu arada

Banucum inş. Dikkat ederde güzel kızımız hem sağlığına hem de ideal kilosuna kavuşur. .
O yaşlarda ben de kilolu olduğum için nasıl zor olduğunu çok iyi bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…