ilterrr evdeki neti yaptır nolurrr biz sensiz naparız yaaaa..
selmacım çok geçmiş olsun canım neyin var??
kaptanım boşver ya arada ödül iyidir..bayramdan sonra sıkı yönetim var nasılsa..
asıl bu havalar hastalık havası canım kendimizi koruyamıyoruz işte benim de boğazım ağrıyor yanıyor...
canım bayramdan sonra müşteri kalmıyor kışın çok az müşteri oluyor diye kış sezonlarında çoğu otel kapanıyor yazın başında tekrar açılıyor normalde muhasebeciler kalır otelde ama benim patronum biraz tuaf olduğu için beni gönderir faka bu sezon başında belki kışa kalırsın dedi ama halen kesin birşey yok bekliyorum son vereceği kararı belki ekim ayında aranızdan ayrıla bilirim evdeki nette çalışmıyor çünki mafoldumben
Kaptanum merhabalar kusuruma bakma topiğe 2-3 gün giremedim. Çoooook ama çoook rahatsızdım halada devam ediyor.Ancak bugün kendimi toparlayabildim. Boğazım kulağım tüm iltihaplanmış.
slm canımcım nasılsın hoş geldin takımımıza snei görmek ne büyük şeref böyle yüzüne hasret kaldık :)selamlar
canım takımımız dolu ama bence sen gel hergün biz burda sohbet ediyoruz birbirimizi motive ediyoruz takımdada yer açıldımı kaptanım seni alır bitanemyooo yolumu şaşırmadım ...bende zayıflamak istiyim :çok üzgünüm: aranıza alırsanız tabiki :1rolleyes:
geçmiş olsun cnaım dikkat et kendineKaptanum merhabalar kusuruma bakma topiğe 2-3 gün giremedim. Çoooook ama çoook rahatsızdım halada devam ediyor.Ancak bugün kendimi toparlayabildim. Boğazım kulağım tüm iltihaplanmış.
inşallah ozamana kadar yaptıra bilirrim bakalım kısmetilterrr evdeki neti yaptır nolurrr biz sensiz naparız yaaaa..
selmacım çok geçmiş olsun canım neyin var??
kaptanım boşver ya arada ödül iyidir..bayramdan sonra sıkı yönetim var nasılsa..
saol bitane sizin sevginizden kaynaklanıyor ama elimden gelen fazla birşey yok bilgisayarımı 2 tamirciye götürdüm ikiside yapamadı yenisini alacak zaten gücüm yok bakalımtasmir olursa ozaman girerim ama rada birde abimlerin ordan girer sohbet edeirm sizlerleİlterciğim bu son satırları okumadım sende yazmadın kabul ediyorum. Düşünemiyorum bile...
(belki ekim ayında aranızdan ayrıla bilirim evdeki nette çalışmıyor çünki )lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
bnde ilterisz düşünemiyorum bileeeeeee
lülülülülülü :dilcikar::tomato:kıskançççç lülülülülülü-tatlicadiarzu-:umursamaz::enbuyukkk: mafoldumben
slm canımcım nasılsın hoş geldin takımımıza snei görmek ne büyük şeref böyle yüzüne hasret kaldık :)
canım takımımız dolu ama bence sen gel hergün biz burda sohbet ediyoruz birbirimizi motive ediyoruz takımdada yer açıldımı kaptanım seni alır bitanem
canım sende koşu bandı vardıya ondan spor yaparsan birde birazcık boğazını kesersen rahat verirsin bende kilo aldım bu ara bazı problemlerden dolayıopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
tamam cnm ben ara ara takılacam buraya...sizi takip ediyim bakalım neler yiyosunuz neler yapıyosunuz
iltercim istanbula gitmeden önce 69 kiloya düşmüştüm şimdi 74 geliyorum aç karnıma :tomato: kendimi balkondan atasım var ama atlasam ölmem sırnaşık şey 2. kattayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?