Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ilterrr evdeki neti yaptır nolurrr biz sensiz naparız yaaaa..
selmacım çok geçmiş olsun canım neyin var??
kaptanım boşver ya arada ödül iyidir..bayramdan sonra sıkı yönetim var nasılsa..

kaptanım boşver ya arada ödül iyidir..bayramdan sonra sıkı yönetim var nasılsa..

Ay çok teşekkür ederim. Bu havada olacak işmi grip oldum , benim ufaklıktan bulaştı halada rahatsızım.

Kızlar kusuruma bakmayın rahatsız olduğumdan topiğe giripte kandilinizi kutlayamadım.Hakkınızı helal edin.

asıl bu havalar hastalık havası canım kendimizi koruyamıyoruz işte benim de boğazım ağrıyor yanıyor...

Canım geçmiş olsun aman ha kendine dikkatet benim gibi olma. Aslında ben ufaklığın üzerini terli iken değiştirmedim Anaokuluna başlayacak nezamana kadar koruyabilirim ki deyip değiştirmedim 2 gün sonra bide bakmışsın ki grip olmuş. Aslında bazı şeylere bebekken alıştırmak gerekiyor ben geç ayıktım koruma içgüdüsüyle baştan yanlış yapmışım.

İlterciğim bu son satırları okumadım sende yazmadın kabul ediyorum. Düşünemiyorum bile...

(belki ekim ayında aranızdan ayrıla bilirim evdeki nette çalışmıyor çünki )lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:

Kaptanım ben sadece 100 gr. vermişim oda 3 gündür sürekli hap içtiğimden yediğim zamanlar oldu da ondan . Kilom = 57.8 klava::kedi:

Kaptanum merhabalar kusuruma bakma topiğe 2-3 gün giremedim. Çoooook ama çoook rahatsızdım halada devam ediyor.Ancak bugün kendimi toparlayabildim. Boğazım kulağım tüm iltihaplanmış.

geçmiş olsun cnm yaaa doktora fln gittinmi neden öle olmuşsun ki acaba?
buaralar yine bi grip salgını var dikkat edelim kızlar

slm canımcım nasılsın hoş geldin takımımıza snei görmek ne büyük şeref böyle yüzüne hasret kaldık :)
yooo yolumu şaşırmadım ...bende zayıflamak istiyim :çok üzgünüm: aranıza alırsanız tabiki :1rolleyes:
canım takımımız dolu ama bence sen gel hergün biz burda sohbet ediyoruz birbirimizi motive ediyoruz takımdada yer açıldımı kaptanım seni alır bitanem
Kaptanum merhabalar kusuruma bakma topiğe 2-3 gün giremedim. Çoooook ama çoook rahatsızdım halada devam ediyor.Ancak bugün kendimi toparlayabildim. Boğazım kulağım tüm iltihaplanmış.
geçmiş olsun cnaım dikkat et kendine

inşallah ozamana kadar yaptıra bilirrim bakalım kısmet

İlterciğim bu son satırları okumadım sende yazmadın kabul ediyorum. Düşünemiyorum bile...

(belki ekim ayında aranızdan ayrıla bilirim evdeki nette çalışmıyor çünki )lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:
saol bitane sizin sevginizden kaynaklanıyor ama elimden gelen fazla birşey yok bilgisayarımı 2 tamirciye götürdüm ikiside yapamadı yenisini alacak zaten gücüm yok bakalımtasmir olursa ozaman girerim ama rada birde abimlerin ordan girer sohbet edeirm sizlerle

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
tamam cnm ben ara ara takılacam buraya...sizi takip ediyim bakalım neler yiyosunuz neler yapıyosunuz
iltercim istanbula gitmeden önce 69 kiloya düşmüştüm şimdi 74 geliyorum aç karnıma :tomato: kendimi balkondan atasım var ama atlasam ölmem sırnaşık şey 2. kattayız

slm kızlar bende iş yoğunluğundan giremiyorum ve inanılmaz rahatsızım.....baş dönmesi ve unutkanlık başladı bende..b12 vitaminine başladım..bakalım nasıl olacak....spora devam ediyorum ama hiç halim kalmadı...ne var biriniz yakın olsaydınız da iftara gelseydim valla hiç halim yok ya..........

dikkat et kendine dağçileği ama vücuduna çok yüklendin sen..biraz ara ver spora ..diyetini bırak ..toparlansın biraz vücudun bak unutkanlık falan hep vitamin eksikliği..
çok geçmiş olsun dikkat et kendine..

kızlar ben cem garipoğlu topiğine dalmışım da ben okuyorum millet yazıyor derken hiç yetişemedim şimdi bitirdim valla:)

canım sende koşu bandı vardıya ondan spor yaparsan birde birazcık boğazını kesersen rahat verirsin bende kilo aldım bu ara bazı problemlerden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…