Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Maalesef bu hafta +800

Gecen hafta 64.2
Bugun 65.0

Kizlar bugun kritik bi karar verme asamasindayim, grubun sessizligi motivasyonu cok etkiliyor sanki..

Nasıl bir karar canım. Takımmı degistirmeyi düşünüyorsun
Artı gelmek modunu düşürmesin genel olarak cok ama cok basarilisin

Nasıl bir karar canım. Takımmı degistirmeyi düşünüyorsun
Artı gelmek modunu düşürmesin genel olarak cok ama cok basarilisin

zaten düğün modunda olduğumuz için düzensiz beslendim kabul ediyorum

takım değişikliği düşünüyorum yavaş yavaş, beni özellikle spor konusunda motive edecek birileri lazım
bugün listeler bi belli olsun da kaptanım da gelsin oynakbasi34 eğer kimse için sıkıntı olmayacaksa kendim için daha verimli bir yere geçebilirim, kimse beni almazsa da free takılırım

Hakkında hayırlısı canım

Gunaydin gecen hafta 75.3
Bugün 74.6
Giden 700 gr
Harikasin canim emeklerinin karsiligi bravo

Basiniz sagolsun canim Rabbim sizlere sabir ve saglikli omurler versin..
hic mi yemedin sen ne kadar kilo vermissin muhtemelen bireyselde 1.sen olursun
Gunaydn
gecen hafta cuma 79.0
bugun 77.4
Harikasin keske listede olsan :)))
İki haftaya 75i göreceğim inşallah bebeklerimin doğum gününe
Supersin canim

Nereye gidiyorsun canim ya biz seni cok sevdik gerci sen de haklisin senin kadar aktif degiliz biz ama gayet iyi gidiyordun bence sen

valla ben de sizi çok seviyorum, sevmesem daha kolay karar verirdim

ama birilerinin beni dürtmesi lazım, burası çok sessiz, mesela ben çok hevesle menü tablosu hazırlayayım dedim iki kez, her seferinde sayfalarca geri gidiyorum kimseyi atlamiyim diye, kızlar sağolsun etiketlemediler bile beni post'larına bir iki kişi hariç, onlar kendilerini biliyor, öpüyorum onları gıdılarından

benim de hevesim kaçtı sanırım biraz

bakalım hayırlısı :)
gitsem de gelir yazarım sizi bildirimsiz bırakmam

Anliyorum canim degisirsen bile bize yaz mutlaka sen baya renk kattin cunku

Harikasin canim emeklerinin karsiligi bravo

Basiniz sagolsun canim Rabbim sizlere sabir ve saglikli omurler versin..
hic mi yemedin sen ne kadar kilo vermissin muhtemelen bireyselde 1.sen olursun

Harikasin keske listede olsan :)))

Supersin canim
Ay çok tesekkur ederim Ben su yuruyuslere Ara vermesem Iyi olacak sporsuz olmuyor çünkü. Haftaya hedefim ucundan da olsa 72 yi gorebilmek bu hafta ful yürüyucem

Seni çok iyi anlıyorum canım bende senin gibiyim hayırlısı olsun keşke böyle olmasaydı

Bende Bir iki gün etiket yapıyorum sonra kimse yapmayinca oylece kalıyor disiplin sart )

Yoksa sizleri banu ablayi cok seviyorum Bir hirslanamadim izne ayrildigim kiloya dusemedim

aynen öyle canım, insan bi yola beraber çıktığı insanları bırakmak istemiyor..
ben de bu işi hırslanmadan devam ettiremeyeceğime karar verdim..bakalım birşeyler olacak belki bu haftada burda olurum sonrasında birşey düşünürüz, kaptanımdan da cevap almadan hareket etmek istemiyorum, kimseyi yüz üstü bırakmak istemem

Basiniz sağolsun canım

Süper kilo vermişsin canim tebrikler )

gerçi genel olarak gruplarda bir rehavet var sanırım, bu saat oldu sadece iki takım, takım yüzdesini bildirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…