Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar merhaba,
sabah girmeye vakit bulamadım şimdi girebiliyorum ancak. Bugün gelen azarlıyor giden laf söylüyor berbat bir gündeyim. Şikayet dilekçesi falan yazdım yani artık. Sanki çocuğunu azarlar gibi adam azarlayan dengesizler var sabahtan beri bir paket sigarayı bitirdim ikinciyi açtım. sabah öğlen hiçbir şey yemedim sinirden kahve,sigara, kavga, deneyler derken saati 4 ettim bakalım.

kilo bildirimim:
geçen hafta: 61
güncel: 60.3
giden 700 gram
bu arada belimde çıkıntı kalmadı artık :) annem artık verme kilo diyor ancak 4 kilo daha vermek istiyorum. İşe servisle gelmiyorum yürüyorum öğle arası bir liralık kötü kahveyi içmek için kampüsün bir diğer ucuna yürüdüm gidiş dönüş :)
şu ana kadar 11.044 adım. ben sporumu buldum ya umarım yürümek sıkılaşmaya da yardımcı olur. iki haftadır hasta olmamın tek iyi yanı daha hızlı kilo vermek oldu ve tabi roaccutane da iştahımı kesti 8. ayımdayım bu ilaçla gelecek ay bitiyor o derdim de. 36 bedenim ve yeni kıyafet almak için can atıyorum sürekli:) yüzüm küçüldü biraz ona üzgünüm. Göğüsler de küçüldü, sanki başımdan ayağıma doğru verdim kiloları.
bu hafta sıralamamız güzel olur umarım. Ayrıca menülerime de artık daha dikkat edeceğim. akşama görüşmek üzere.

Ben de roaccutane kıllanmıştım gençken. 52 kiloya düşmüştüm boyum 1.73 düşün artık millet şok oluyordu halime. Yüzüm acayip kırmızıydı dudaklarım hep çatlaktı ilaç yüzünden.

Bu arada bugünkü menümü paylaşayım.
Kahvaltı 9da bir adet rafadan yumurta, bir tatlı kaşığı çilek reçeli, yarım dilim tahıllı ekmek.
Öğlen bir cappuccino
Akşam bir porsiyon etli güveç yemeği.

Arkadaslar Merhaba biliyorum yeri burasi degil ama ben 2 yıldır hamile kalamiyorum en son ekim de Rahim filmi Cektirdim bir tupum tikaliydi acildi doktor 3 ay dene olmazsa gel dedi hormon testi falan normal cikmisti. Adetin 3. Gunu ultrasonla bakmisti bana soylemedi ama yumurtanin olgunlasip olgunlasmadigina bakiyorlar degil mi Anladiğım kadarrıyla Onda da sorun yok. Bugun adetimin 3. Gunu yine gittim Kan tahlili istedi doktor sonucu pazartesi alacam. Bu konuda çok bilgim Yok aranizda bılgısı olan var mi? Forumda aradim ama bu konudaki acilmis guncel basliklari bulamadim yardımcı olabilecek kimse var mi?

Tüp Bebek tedavisi ile hamile kaldım ben canım

Kizim suan iki yaşında tekrar istiyoruz adetin üçüncü günü test yapildi herşey normal gözüküyor

Yaz bitiminde tekrar tut Bebek deniycez biraz maliyetli olacak bir çocuğu olana sigorta destek vermiyor

Bide mutlaka kilo ver ben yagdan beş kilo verdigim donemde kendiliğinden hamile kaldım ama 37haftada melek oldu kızım kalbi durdu sezeryanla doğum yaptim

Çok şükür bı kizim oldu yeniden ikinci istiyoruz
Aklina bisey takilirsa Sor canim

Adetin ucuncü gunu yumurta olgunlasmaz rahime bakılmıştır
Ovulasyon testi alabilirsin esinin degerleri normalse

Ah be güzelim ben de çok uğraştım inan. Iki kere histeroskopi yapıldı rahim filmi çekildi yapışıklık ameliyatı yapıldı. Neler neler. İstersen özelden yaz konuşalım buraya bununla meşgul etmeyelim

Ben ilk bebeğimi 27. haftada ölü doğum yaptım benim ikizlerde tüp bu arada.

Sizde sorun yoksa esnizden mi kaynaklaniyor Ben daha hic esime soylemedi test falan da yaptirtmadim ama bende baska ne sorun olabilir acaba. Bana da bugun ikinci çocuk için devlet in karsilamadigini soylediler ilk cocugum tedavisiz 3. Ayda olmustu sonradan olan kisirligin sebebi ne olabilir acaba. Tup bebek tedavisi olmadan yapilabilecek birsey var mıdır? Allah a Hamd olsun șimdiye kaaar Ben de Esim de hic sorun yapmadik kendimize ama oğluma da üzülüyorum artik her ay adet oncesi gerginlik midir yoksa gebelik kaygisindan mi depresyona giriyorum resmen. Esime de yansiyor oğluma da bu gerginligim. Yine de hayırlısi olsun insallah. Su perisi86

Son düzenleme:
KIZLAR TAKİMDAN AYRILMAYI BEBDE İSTEDİM

HATTA Bİ HİSİMLA @moni ABLAYADA YAZDIM TAKİMİNİZA katılabilir miyim DİYE

VİCDAN AZABİ YAŞIYORUM HİC BİR TAKIMA KATILMAK İSTEMİYORUM

YA BURDA KALACAĞIM YÂDA ÜYELİK İPTALİ İSTEYECEGİM

BANU ABLA GELDİGİNDE BURAYA BİRLİKTE YAZALİM
MENU İCİN ETİKET YAPILACAK ADAYİ
SPOR İÇİN
KACAMAK YAPİLDUGİNDA VEYA GÜN İÇİNDE SADECE BI KERE YAZANA VERİLECEK CEZALAR OLSUN

BANU ABLAMİZDA İNŞ EN YAKİN ZAMANDA ARAMİZDA OLUR

KİMSE Bİ YERE GİTMESİN

KAPTAN YARDIMCISI OLARAK HAFTAYA LİSTELERDE DERECE BEKLİYORUM

KACAMAK YOK ONA GÖRE

Son düzenleme:
Canim ozeldeö yaziyorum şimdi

Valla doktor ikimizde de sorun yok dedi ama benim yaşımdan dolayı yumurta sayısı azalmıştı çok.
Bazen olmayınca olmuyor kafaya çok takmamak gerekiyor orası kesin.
Yaşın kaçtı?

Selamin aleykümkizlar ♥♥♥♥

Şükür kavusturana

Mutfağa dalmadan size bakayim dedim
Bugün Diyetisyen gorusmem güzel geçti geçen haftaya gore 500bgram eksik çıktım ama 2 kg yağdan gitmiş ve Sibel sonuçtan çok memnun ♥
Gerci 1.5 kg sa ödem varmış ne çektim şu odemden
Inşallah bu hafta da sıkı tutup artik daha rahat eksi görürüm

Geçmişi de okudum açıkçası bastan yüreğime öküz oturdu ama sonra rahatladim ♥♥♥♥ inşallah bundan sonra bende elimden geleni yapacağım daha sık gelmek için dışarda eşim yanimdaysa onun internetine ortak olurum yeterki takım dagilmasin

Hoşgeldin banu abla eksi cikmana srvindim beni sopayla kovalayabilirsin
Al veriyorum spoayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…