- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
***8. Takım 567.Etap***
catterflym ( 65,6 / 65 / 0.6 / % )
sevil4321 (113,2 / 109.2 / 3.9 / 3.35 %)
Meryem1306 ( 75,3/ 74.6/ 0.7/ 0.93 % )
MissERE (64,2 / 65 / + 0.8 / - 1.25% )
helopini (61,0 / 60.3 / 0.7 / 1.15 % )
mavimli ( 77,4 / 77.2 / 0.2 / 0.26 % )
8.Takım Ortalaması: 0.908 %
Yaaaa gitme kuzum yaaa söz bende daha dikkatli olacağım
Süper bir sonuç canım ♥
Az olsun ama eksi olsun ♥♥♥
Başınız sağ olsun canım
Süper bir sonuç olumsuzluklara rağmen ♥♥♥♥
Hep böyle eksiler gör inşallah ♥♥♥
Aminnn inşallah canim valla benim yaşadıklarımı yasasin istemezdim ama işte kader
Kizzzz bak sözümü verdim kayıp olmak yok
Tebrikler canım ♥
Kiz menüleri yazarken etiketi unuttum şimdi sen söyleyince jeton düştü dikkat ederim inşallah
Inşallah hep daha sıkı bir vücut olur canim Tebrikler ♥♥♥
dualarimiz seninle ♥♥♥
Rabbim sizlere sabırlar ve sağlıklı ömürler nasip etsin canim basın sağ olsun
Helalllll inan cok sevindim şu anda siritarak yazıyorum hatta
catterflym ( 65,6 / 65 / 0.6 / % )
sevil4321 (113,2 / 109.2 / 3.9 / 3.35 %)
Meryem1306 ( 75,3/ 74.6/ 0.7/ 0.93 % )
MissERE (64,2 / 65 / + 0.8 / - 1.25% )
helopini (61,0 / 60.3 / 0.7 / 1.15 % )
mavimli ( 77,4 / 77.2 / 0.2 / 0.26 % )
8.Takım Ortalaması: 0.908 %
Maalesef bu hafta +800
Gecen hafta 64.2
Bugun 65.0
Kizlar bugun kritik bi karar verme asamasindayim, grubun sessizligi motivasyonu cok etkiliyor sanki..
Yaaaa gitme kuzum yaaa söz bende daha dikkatli olacağım
Gunaydin gecen hafta 75.3
Bugün 74.6
Giden 700 gr
Süper bir sonuç canım ♥
Günaydıııııın herkese ben 200 gr vermişim bi sevindim şaka gibi. Artı çıkacağım sanıyordum. 77.2 çıktım. Geçen 77.4 idim.
Az olsun ama eksi olsun ♥♥♥
Kızlar hayırlı cumalar
Bir .haftadir giremiyorum. Hastaneden çıktığım gün eşimin babannesinin vefat haberini aldık. Apar topar oraya gittik. Bugün artık kıyafet almaya eve gelince takvime gözüm ilişti.. cuma .oldugunu fark edince cuma bildirimini yapayım dedim. Midem yüzünden zaten hicbisey yiyemiyorum. Sadece ayran la gün geçiriyorum desem yalan olmaz.
Birkaç gün daha giremem sanki kaptanım 7 si mevlidi okununca artık evlrimize gecerriz sanirim. O zamana kadar idare edin beni...
Geçen hafta 113.200
Bugün 109.250
Giden 3.950gr
Başınız sağ olsun canım
Süper bir sonuç olumsuzluklara rağmen ♥♥♥♥
Gunaydn
gecen hafta cuma 79.0
bugun 77.4
Hep böyle eksiler gör inşallah ♥♥♥
Banucum inş. Dikkat ederde güzel kızımız hem sağlığına hem de ideal kilosuna kavuşur. .
O yaşlarda ben de kilolu olduğum için nasıl zor olduğunu çok iyi bilirim
Aminnn inşallah canim valla benim yaşadıklarımı yasasin istemezdim ama işte kader
zaten düğün modunda olduğumuz için düzensiz beslendim kabul ediyorum
takım değişikliği düşünüyorum yavaş yavaş, beni özellikle spor konusunda motive edecek birileri lazım
bugün listeler bi belli olsun da kaptanım da gelsinoynakbasi34 eğer kimse için sıkıntı olmayacaksa kendim için daha verimli bir yere geçebilirim, kimse beni almazsa da free takılırım
Kizzzz bak sözümü verdim kayıp olmak yok
Kizlar selam ben telden giriyorym uygulamada sorun mu vardi benim telde mi bir sorun var anlamadim giremedim geceden beri
Gecen hafta 65.6
Bu hafta 65.0
Yuzde 0.91
Tebrikler canım ♥
valla ben de sizi çok seviyorum, sevmesem daha kolay karar verirdim
ama birilerinin beni dürtmesi lazım, burası çok sessiz, mesela ben çok hevesle menü tablosu hazırlayayım dedim iki kez, her seferinde sayfalarca geri gidiyorum kimseyi atlamiyim diye, kızlar sağolsun etiketlemediler bile beni post'larınabir iki kişi hariç, onlar kendilerini biliyor, öpüyorum onları gıdılarından
benim de hevesim kaçtı sanırım biraz
bakalım hayırlısı :)
gitsem de gelir yazarım sizi bildirimsiz bırakmam
Kiz menüleri yazarken etiketi unuttum şimdi sen söyleyince jeton düştü
kızlar merhaba,
sabah girmeye vakit bulamadım şimdi girebiliyorum ancak. Bugün gelen azarlıyor giden laf söylüyor berbat bir gündeyim. Şikayet dilekçesi falan yazdım yani artık. Sanki çocuğunu azarlar gibi adam azarlayan dengesizler var sabahtan beri bir paket sigarayı bitirdim ikinciyi açtım. sabah öğlen hiçbir şey yemedim sinirden kahve,sigara, kavga, deneyler derken saati 4 ettim bakalım.
kilo bildirimim:
geçen hafta: 61
güncel: 60.3
giden 700 gram
bu arada belimde çıkıntı kalmadı artık :) annem artık verme kilo diyor ancak 4 kilo daha vermek istiyorum. İşe servisle gelmiyorum yürüyorum öğle arası bir liralık kötü kahveyi içmek için kampüsün bir diğer ucuna yürüdüm gidiş dönüş :)
şu ana kadar 11.044 adım. ben sporumu buldum ya umarım yürümek sıkılaşmaya da yardımcı olur. iki haftadır hasta olmamın tek iyi yanı daha hızlı kilo vermek oldu ve tabi roaccutane da iştahımı kesti 8. ayımdayım bu ilaçla gelecek ay bitiyor o derdim de. 36 bedenim ve yeni kıyafet almak için can atıyorum sürekli:) yüzüm küçüldü biraz ona üzgünüm. Göğüsler de küçüldü, sanki başımdan ayağıma doğru verdim kiloları.
bu hafta sıralamamız güzel olur umarım. Ayrıca menülerime de artık daha dikkat edeceğim. akşama görüşmek üzere.
Inşallah hep daha sıkı bir vücut olur canim Tebrikler ♥♥♥
Rabbim gönlünce verir inşallahArkadaslar Merhaba biliyorum yeri burasi degil ama ben 2 yıldır hamile kalamiyorum en son ekim de Rahim filmi Cektirdim bir tupum tikaliydi acildi doktor 3 ay dene olmazsa gel dedi hormon testi falan normal cikmisti. Adetin 3. Gunu ultrasonla bakmisti bana soylemedi ama yumurtanin olgunlasip olgunlasmadigina bakiyorlar degil mi Anladiğım kadarrıyla Onda da sorun yok. Bugun adetimin 3. Gunu yine gittim Kan tahlili istedi doktor sonucu pazartesi alacam. Bu konuda çok bilgim Yok aranizda bılgısı olan var mi? Forumda aradim ama bu konudaki acilmis guncel basliklari bulamadim yardımcı olabilecek kimse var mi?
Ben ilk bebeğimi 27. haftada ölü doğum yaptımbenim ikizlerde tüp bu arada.
Rabbim sizlere sabırlar ve sağlıklı ömürler nasip etsin canim
KIZLAR TAKİMDAN AYRILMAYI BEBDE İSTEDİM
HATTA Bİ HİSİMLA @moni ABLAYADA YAZDIM TAKİMİNİZA katılabilir miyim DİYE
VİCDAN AZABİ YAŞIYORUM HİC BİR TAKIMA KATILMAK İSTEMİYORUM
YA BURDA KALACAĞIM YÂDA ÜYELİK İPTALİ İSTEYECEGİM
BANU ABLA GELDİGİNDE BURAYA BİRLİKTE YAZALİM
MENU İCİN ETİKET YAPILACAK ADAYİ
SPOR İÇİN
KACAMAK YAPİLDUGİNDA VEYA GÜN İÇİNDE SADECE BI KERE YAZANA VERİLECEK CEZALAR OLSUN
BANU ABLAMİZDA İNŞ EN YAKİN ZAMANDA ARAMİZDA OLUR
KİMSE Bİ YERE GİTMESİN
KAPTAN YARDIMCISI OLARAK HAFTAYA LİSTELERDE DERECE BEKLİYORUM
KACAMAK YOK ONA GÖRE
Helalllll