dikkat et kendine dağçileği ama vücuduna çok yüklendin sen..biraz ara ver spora ..diyetini bırak ..toparlansın biraz vücudun bak unutkanlık falan hep vitamin eksikliği..
çok geçmiş olsun dikkat et kendine..
hoşgeldin cnmyooo yolumu şaşırmadım ...bende zayıflamak istiyim aranıza alırsanız tabiki
hayır yaa evdeki interneti yapın lütfen gitmebelki ekim ayında aranızdan ayrıla bilirim evdeki nette çalışmıyor çünki
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendineAy çok teşekkür ederim. Bu havada olacak işmi grip oldum , benim ufaklıktan bulaştı halada rahatsızım.
çookkk şükür yakalandı o koopek adaklar adamıştık eşimlekızlar ben cem garipoğlu topiğine dalmışım da ben okuyorum millet yazıyor derken hiç yetişemedim şimdi bitirdim valla:)
hay Allah ya..aman canım herşeyin başı sağlık dediğim gibi bir müddet ara ver canım..çok güzel kilo verdin zaten biraz ara ver sonra devam edersin..
kızlar bn rep veremiyorum
cem topiğinde bitrdim hakkımı
ama yarın hnepiciğinizi v eriirim
Kaptanım sana rep vermeyi denemiştim 1-2 saat önce oldumu olmadımı bilmiyorum tekrar denedim ama bu seferde başka mesajlarıda değerlendirin mi ne yazdı bu olmuş anlamına mı geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?