Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

dikkat et kendine dağçileği ama vücuduna çok yüklendin sen..biraz ara ver spora ..diyetini bırak ..toparlansın biraz vücudun bak unutkanlık falan hep vitamin eksikliği..
çok geçmiş olsun dikkat et kendine..

canım benim sağolasın şuan yazarken bile tuşları yeşil yeşil görüyom......:bbo:

hay Allah ya..aman canım herşeyin başı sağlık dediğim gibi bir müddet ara ver canım..çok güzel kilo verdin zaten biraz ara ver sonra devam edersin..

dağ çileği geçmiş olsun yaaa ne oluyo kızlar herkesde başka hastalık derdi

divinity
yooo yolumu şaşırmadım ...bende zayıflamak istiyim aranıza alırsanız tabiki
hoşgeldin cnm
iltecim
belki ekim ayında aranızdan ayrıla bilirim evdeki nette çalışmıyor çünki
hayır yaa evdeki interneti yapın lütfen gitme
selmay
Ay çok teşekkür ederim. Bu havada olacak işmi grip oldum , benim ufaklıktan bulaştı halada rahatsızım.
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine
elimpia
kızlar ben cem garipoğlu topiğine dalmışım da ben okuyorum millet yazıyor derken hiç yetişemedim şimdi bitirdim valla:)
çookkk şükür yakalandı o koopek adaklar adamıştık eşimle
dağçileği[QUOTEslm kızlar bende iş yoğunluğundan giremiyorum ve inanılmaz rahatsızım.....baş dönmesi ve unutkanlık başladı bende..b12 vitaminine başladım..bakalım nasıl olacak....spora devam ediyorum ama hiç halim kalmadı...ne var biriniz yakın olsaydınız da iftara gelseydim valla hiç halim yok ya.......... ][/QUOTE]
geçmiş olsun cnm yakın olsaydık bana gel derdim maalesef en uzağınız benim:)

Son düzenleme:
kızlar bn rep veremiyorum
cem topiğinde bitrdim hakkımı
ama yarın hnepiciğinizi v eriirim

Kaptanım sana rep vermeyi denemiştim 1-2 saat önce oldumu olmadımı bilmiyorum tekrar denedim ama bu seferde başka mesajlarıda değerlendirin mi ne yazdı bu olmuş anlamına mı geliyor.

bende başka topiklere rep vereyim bu akşam yarında gruba bayram rep verebilirm herhalde ozmn...
çünkü şimdi kimi denesem başkalarının mesajlarınıda değerlendir diiyiii yerimseniben

napayımm ya kaptanım iç güveysinden hallicee
karnım ağırmakla ağırmamak arasında gidip gelio sinir oluorum böle olunca gece ağrıyacak die korkuormm sen neler yapıosun nasılsınn

regl olucam galiba uuffff benim 1 hafta ağrısı sızısı belirtileri sürer 1 hafta kendisi gelir
ay zaten 4 hafta ben pek bişi anlamıom bu işden yaniii her tarafım felaket şiş halde mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…