Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrr ♥♥♥♥

Şükür kavusturana
Esimin başka bir işi olunca havuz çıkışı belli yere kadar gidip aldim kendisini o yüzden az geciktim kusura bakmayın

Gule gule Banu abla
Bekliyoruz havuz sonrası yarında ben biraz yoğunum görümceme gideceğiz

Yettim yettim
Yarin bir tek sabahdan havuz var sonra bütün gün evde olacagim inşallah ♥

Ohhh iyi eğlenceler size canım yarasin Paşa'ya ♥♥♥

Ben de balkon da çayımı içiyorum...
Hadi gelin ismarliim :)

Geçen hafta kitap fuarından kitap aldım bir sürü onlara başlayacağım çok heyecanlıyım :)

Ayyy ne güzel hem balkonda keyif üstüne de kitap fuarı ♥♥♥♥ en sevdiğim ♥♥♥♥
Benim büyük cadı çok heycanlanir ucunda kitap fuarı olunca kitap kurdum benim

Pro uyenin avantajlari :))

mayis kac benimde kizim mayusta 2 yasina girecek

Az kalmis Prensesin doğum gününe nice sağlıklı mutlu yılları olsun ve ilerde inşallah bize de 18inci yaş Gününü de kutlamak nasip olsun

Amin insallah abla daha dun minik birseyken simdi kocaman kiz oldu hatta cok bilmis davranması yokmu :))

Amin insallah abla daha dun minik birseyken simdi kocaman kiz oldu hatta cok bilmis davranması yokmu :))

Maşallah prensese
Kizlar fena hatta büyüdükçe daha fena oluyor
Benim ufaklık bizi aynı anda asansöre bile sokmuyor iki kişilik bende ablanla cik dedigimde yok sen ablamla cik ben babamla doyor heerr çıkayım da siz baş başa kalip opusun diyor manyak nerde gördün diyorum bir kere ablam demişti bana diyor
Ikiside birbirinden beter hele büyük beni iyice kolluyor artik fircada yiyorum ergen gibi davranma çok ilgi cekiyorsun düzgün giyin diye neymiş saç makyaj dikkat cekmesinmis birde hep gülüyorum diye de kızıyor cadiiiii babası yapmadı bukadar kıskançlık peki kaynanaciuim diyorum çoğu zaman

Bahçeye yaklaştik çok şükür sarj kablomu bile yanima aldım
Bakalım ne alemde baya oldu gitmeyeli nasilsa pek iş yok şükür o yüzden her fırsatta bakarım yine buralara tabi şimdilik de buradayim

Afiyet olsun ben de oğlanlara muzlu pancake yaptım kendim de bir parça yedim. Normalde üç dört parça yerim aslında.

Ayyyy pankek tarifi alalim sizdennn püff noktalariyla venim oglana yapayim :)

Bu hafta belki 63.5 görürsun ben inanıyorum bayramda da 60 )

Ya insallah bakalim :)

Saat 12 sohbet saati basladi herkes nerelerde bakim

Valla ben cocuk uyutuyodum zor uyudu topuklarim koptu vallahi gec kaldim o yuzden
Bi sonraki sohbet kacta :)

missERE afiyet olsun kuymak çok iyi bir seçim diyette olan biri için.

Akraba gunu ya ne yapayim sofradaki en masum sey oydu

Anammm burda bir saat gerideyiz

Benimkiler de 2,5 olsa keşke. benimkiler Mayısta bir yaşına basıyorlar daha.

Benimki de agustosta insallah 1 yasina girecek, dogumgunlerinde ne yapacaksiniz fikir olsun bana da :)

Ahaha yerim ya bizimkisude kalemleri ruj die gelip dudağıma suruyo :))
Sıkılıyormusun ev de.? Gerci vakit olmuyordur iki bebekle sıkılmaya :)

Tünaydin o vakit :)

Çok çabuk büyüyorlar kıymetini bilin bu dönemlerin
biz buyusun die forr gzole bekliyoz valla :))

oglen 1e aksam 9 olsun bence uyarmi size

Hemen vereyim ben 15 yaşından beri yapıyorum. Yani 25 senedir yaşım çıktı ortaya Pancake e bayılırım.
İki su bardağı buğday unu, yarım paket kabartma tozu, bir yumurta, bir buçuk bardak süt, çok çok az tuz ve üç dört damla sıvı yağ. Hepsini çırp. Tavayı az tereyağı ile kızdır, kepçe ile üç dört tane yanyana dök üstü göz göz olunca arkasını çevir bir kaç dakikada pişer. Afiyet olsun.
Ben çocuklara yaparken içine tuz ve yağ koymuyorum yerine bir küçük muz ezip koyuyorum.

Sıkılıyormusun ev de.? Gerci vakit olmuyordur iki bebekle sıkılmaya :)

Tünaydin o vakit :)

Çok çabuk büyüyorlar kıymetini bilin bu dönemlerin
Yok o kadar sıkılmıyorum ne de olsa hergün dışarı yürüyüşe çıkıyorum şehri tanıyorum ama tabiki bir süre sonra çalışmak isterim gene. Para kazanmak iyidir hele Berlin pahalı kira falan feci.

benm oglumda agustos da 1 yaşina basck 17 agustos dogumlu

Bahçeye geldik hatta oglenlik evden getirdigim koca kase salatami yedim çok çok az Annrmin yaptığı böreğin kıtır koselerinle

Simdide gidip olan pazilari toplayacagim Kıymalı sarma pek güzel oldu ♥♥♥♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…