Beraber kutlayalım yaaBizde 11 mayis
Gule gule Banu abla
Bekliyoruz havuz sonrası yarında ben biraz yoğunum görümceme gideceğiz
Gunaydin kizlarrr, bu sabaha cok enerjik basladik Bursadan selamlar hepinize :)
En son bursaya geldigimizde haci serif yemistik dondurmali irmik helvasi
Bu sefer yok tabbisiiii :)
Kahvaltiya kuymakla basladik iki yemek kasigi kadar, bizimkilerin daha once de bahsetmistim kete felan olaylari oluor, onlar bana yasak sadece kuymak
Oglum bile yiyor
Ben de balkon da çayımı içiyorum...
Hadi gelin ismarliim :)
Geçen hafta kitap fuarından kitap aldım bir sürü onlara başlayacağım çok heyecanlıyım :)
Pro uyenin avantajlari :))
mayis kac benimde kizim mayusta 2 yasina girecek
Gunaydn yazacam ama oglen olmş
Selamın aleyküm kizlarrr ♥♥♥♥
Şükür kavusturana
Esimin başka bir işi olunca havuz çıkışı belli yere kadar gidip aldim kendisini o yüzden az geciktim kusura bakmayın
Yettim yettim
Yarin bir tek sabahdan havuz var sonra bütün gün evde olacagim inşallah ♥
Ohhh iyi eğlenceler size canımyarasin Paşa'ya ♥♥♥
Ayyy ne güzel hem balkonda keyif üstüne de kitap fuarı ♥♥♥♥ en sevdiğim ♥♥♥♥
Benim büyük cadı çok heycanlanir ucunda kitap fuarı oluncakitap kurdum benim
Az kalmis Prensesin doğum gününenice sağlıklı mutlu yılları olsun ve ilerde inşallah bize de 18inci yaş Gününü de kutlamak nasip olsun
Hic bi isimi yapmadm oglmla kahvalti etms oynaşiyoz bugn su içerken midem bulaniyo ya şu suyu severek içenleri tebrik ediyorm
Amin insallah abla daha dun minik birseyken simdi kocaman kiz oldu hatta cok bilmis davranması yokmu :))
Bir seneyi atlatsam kendi işime gücüme de bakacağım.
Gunaydn yazacam ama oglen olmş
Amin insallah abla daha dun minik birseyken simdi kocaman kiz oldu hatta cok bilmis davranması yokmu :))
Canim surahinin içine sevdiğinbir meyve at aromalısu olur belki daha zevkle icersin oylelikle
bide oyle deneyeym belki dedign gibi oyle daha severek icermCanim surahinin içine sevdiğinbir meyve at aromalısu olur belki daha zevkle icersin oylelikle
Afiyet olsun ben de oğlanlara muzlu pancake yaptım kendim de bir parça yedim. Normalde üç dört parça yerim aslında.
Bu hafta belki 63.5 görürsun ben inanıyorum bayramda da 60)
Saat 12 sohbet saati basladi herkes nerelerde bakim
Anammm burda bir saat gerideyiz
Benimkiler de 2,5 olsakeşke. benimkiler Mayısta bir yaşına basıyorlar daha.
Maşallah prensese
Kizlar fena hatta büyüdükçe daha fena oluyor
Benim ufaklık bizi aynı anda asansöre bile sokmuyoriki kişilik bende ablanla cik dedigimde yok sen ablamla cik ben babamla doyor heerr çıkayım da siz baş başa kalip opusun diyor manyak nerde gördün diyorum bir kere ablam demişti bana diyor
Ikiside birbirinden beter hele büyük beni iyice kolluyor artik fircada yiyorum ergen gibi davranma çok ilgi cekiyorsun düzgün giyin diyeneymiş saç makyaj dikkat cekmesinmis birde hep gülüyorum diye de kızıyor cadiiiii babası yapmadı bukadar kıskançlık peki kaynanaciuim diyorum çoğu zaman
Ahaha yerim ya bizimkisude kalemleri ruj die gelip dudağıma suruyo :))Maşallah prensese
Kizlar fena hatta büyüdükçe daha fena oluyor
Benim ufaklık bizi aynı anda asansöre bile sokmuyoriki kişilik bende ablanla cik dedigimde yok sen ablamla cik ben babamla doyor heerr çıkayım da siz baş başa kalip opusun diyor manyak nerde gördün diyorum bir kere ablam demişti bana diyor
Ikiside birbirinden beter hele büyük beni iyice kolluyor artik fircada yiyorum ergen gibi davranma çok ilgi cekiyorsun düzgün giyin diyeneymiş saç makyaj dikkat cekmesinmis birde hep gülüyorum diye de kızıyor cadiiiii babası yapmadı bukadar kıskançlık peki kaynanaciuim diyorum çoğu zaman
biz buyusun die forr gzole bekliyoz valla :))Sıkılıyormusun ev de.? Gerci vakit olmuyordur iki bebekle sıkılmaya :)
Tünaydin o vakit :)
Çok çabuk büyüyorlar kıymetini bilin bu dönemlerin
oglen 1e aksam 9 olsun bence uyarmi sizeAyyyy pankek tarifi alalim sizdennn püff noktalariyla venim oglana yapayim :)
Ya insallah bakalim :)
Valla ben cocuk uyutuyodum zor uyudu topuklarim koptu vallahi gec kaldim o yuzden
Bi sonraki sohbet kacta :)
Akraba gunu ya ne yapayim sofradaki en masum sey oydu
Benimki de agustosta insallah 1 yasina girecek, dogumgunlerinde ne yapacaksiniz fikir olsun bana da :)
Hemen vereyim ben 15 yaşından beri yapıyorum. Yani 25 senedirAyyyy pankek tarifi alalim sizdennn püff noktalariyla venim oglana yapayim :)
Valla ben cocuk uyutuyodum zor uyudu topuklarim koptu vallahi gec kaldim o yuzden
Benimki de agustosta insallah 1 yasina girecek, dogumgunlerinde ne yapacaksiniz fikir olsun bana da :)
Yok o kadar sıkılmıyorum ne de olsa hergün dışarı yürüyüşe çıkıyorum şehri tanıyorum ama tabiki bir süre sonra çalışmak isterim gene. Para kazanmak iyidirSıkılıyormusun ev de.? Gerci vakit olmuyordur iki bebekle sıkılmaya :)
Tünaydin o vakit :)
Çok çabuk büyüyorlar kıymetini bilin bu dönemlerin
Akşam dokuz bana süper uyar. Öğlen zaten evdeysem kesin girerim dışarda internetim yok henüz.Ahaha yerim ya bizimkisude kalemleri ruj die gelip dudağıma suruyo :))
biz buyusun die forr gzole bekliyoz valla :))
oglen 1e aksam 9 olsun bence uyarmi size
benm oglumda agustos da 1 yaşina basck 17 agustos dogumluAyyyy pankek tarifi alalim sizdennn püff noktalariyla venim oglana yapayim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?