Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar oku oku yeni geldim bu sayfaya maşallah

Kızımla dışarı ciktik küçük hanım tayt istedi gecen seneki taytleri eskimiş bunları giydir diye ağlıyor

Neyse yaş grubu cogu renkte bitmişti bı tane bulabildim birde tişört aldim sevindi

Bu ara sürpriz yumurtaya minicik bi oyuncak çıkıyor bi tarafindada azıcık cikolatali ama ben yesin istemedikce çıldırıyor yemek için

2.5 yasinda ama okadar guzel ki kucukken resmini gormustum annesine benziyo rabbim nazarlardan sakınsın Su perisi86
15 haziran canm
Tsk ederim canim amin
İki yasinda diyorum sorana Mayıs'ta 28aylik olacak büyüyor

Hele kızıyorum yapma fln deyince annem seni cço seviyorum bana kızma annecim gull diyor

Sonra başlıyoruz birbirimizi öpmeye
Beni parmaginda oynatıyor isvesi cilvesiyle valla

Cok şükür rabbime 10yil bekledim bu gunleri görebilmek için

Bir saatten fazla yürüdüm

Ama bir saat olarak hesap yapacağım

Akşam yemeği sonrasıda tabiki spor var

Akşam spor etiketlerinizi bekliyorum

Tesekkurlerrr deniyim eve gidince :)

benm oglumda agustos da 1 yaşina basck 17 agustos dogumlu

Biz de 10 agustos dogumluyuz :)

Cumanın birincisi belli zaten bennnn

Peh peh peh
Bakalim gorucezzzz

mavimli M Meryem1306 kızlaaarrrrr nasıl gidiyor yiyip için ac kalmayın

Açım birazdan sebzeli bulgur pilavı yapacağım taze fasulye yaptim aksami kapatirim
Ben de aksama taze fasulye yapcam Öğlen yemedim meeyveyle gecistiriyorm

Daha once kalori hesaplamaktan bahsetmistik ya Ben baştan beri hesapliyorum fittingo diye bir site var oraya her gun ne yediysem yaziyorum hedefim gunluk 700_800 kalori ama genelde biraz geciyorum yine de 1000 in üzerine cikmamaya çalıșıyorum Tavsiye ederim

mavimli M Meryem1306 kızlaaarrrrr nasıl gidiyor yiyip için ac kalmayın

Açım birazdan sebzeli bulgur pilavı yapacağım taze fasulye yaptim aksami kapatirim
Ben eve yeni geldim offf bugün düşündüğüm gibi geçmedi ıvır zıvır yedim hep dışarda ama cumaya çok var o kadar da heveslenme

Menümü yazmaya utanıyorum ama yazacağım. missERE
Kahvaltı muzlu pancake, espresso 300 kalori
Öğlen bir büyük dilim pizza 300 kalori
Akşam patates kızartması ve dondurma 700 kalori
Toplam 1300 kalori
Ama acayip yürüdüm iki saat yazdım ama kesinlikle daha fazla.

Ben de menumu yazayim

Sabah 10.00: 2 yemek kasigi kuymak, bir catal sucuklu yumurta,3 zeytin, 2buyuk bardak cay

Ara 13.00: sade turk kahvesi

Oglen 15.00: bir avuc ici kadar patatesli bazlama, bir avuc ici kadar peynirli bazlama, bir avuc ici kadar cekirdek (bu nasil ogun, piknik menusu )

Aksam 19.00: bir kase ezogelin corbasi, avuc ici kadar firinda tavuk, 3 yemek kasigi salata, bir parmak kofte

Gun boyunca 2bucuk litre su
Spor olarak piknikte yakantop oynamak Su perisi86

Insallah kapanis :)

Selamınaleykümkizlar ♥♥♥♥♥

Herkese hayırlı aksamlar

Bahceden amcamlara geldik akşam yemeği de yendi Kahveler piserken sizlere de bakayım dedim

Valla cok sıkıliyorum ama hatır icin gülümseyerek oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…