- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
İki yaşında oyuncak çay seti aldim hadi anne cay hazir gelll diyoYa çok tatlı :) yaşı kaç? Çay da yaparmış annesine
Tsk ederim canim amin2.5 yasinda ama okadar guzel ki kucukken resmini gormustum annesine benziyo rabbim nazarlardan sakınsınSu perisi86
15 haziran canm
Hemen vereyim ben 15 yaşından beri yapıyorum. Yani 25 senediryaşım çıktı ortaya Pancake e bayılırım.
İki su bardağı buğday unu, yarım paket kabartma tozu, bir yumurta, bir buçuk bardak süt, çok çok az tuz ve üç dört damla sıvı yağ. Hepsini çırp. Tavayı az tereyağı ile kızdır, kepçe ile üç dört tane yanyana dök üstü göz göz olunca arkasını çevir bir kaç dakikada pişer. Afiyet olsun.
Ben çocuklara yaparken içine tuz ve yağ koymuyorum yerine bir küçük muz ezip koyuyorum.
benm oglumda agustos da 1 yaşina basck 17 agustos dogumlu
Cumanın birincisi belli zaten bennnn
Ben de aksama taze fasulye yapcam Öğlen yemedim meeyveyle gecistiriyormmavimli M Meryem1306 kızlaaarrrrr nasıl gidiyor yiyip için ac kalmayın
Açım birazdan sebzeli bulgur pilavı yapacağım taze fasulye yaptim aksami kapatirim
Ben eve yeni geldim offf bugün düşündüğüm gibi geçmedi ıvır zıvır yedim hep dışarda ama cumaya çok var o kadar da heveslenmemavimli M Meryem1306 kızlaaarrrrr nasıl gidiyor yiyip için ac kalmayın
Açım birazdan sebzeli bulgur pilavı yapacağım taze fasulye yaptim aksami kapatirim
Bir top bitter çikolatalı bir top acı limonlu :))Detay alalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?