Çok güzel düşünmüşsün. Hem birbirimizi çok daha iyi tanırız. Bebekleri olanların ayları da yakın belki birbirimize fikir danışırız. Sevdim.Kizlar bende takimin motivasyonu icin arkadaslarla hergun belirli saatte grupta olup sohbet etmeli mesela sabah 12 aksam 6 yada 9 gibi herkes mecburi cuma bildirimi gibi hep o saatlerde girip sohbet baslasin tabi cok yoğunlar o saatlerde ara ara girip telafi etsin
Birde cocuk konusu acilmis takimin konusu olmadığı icin ozelde devam edelim denmis brncemahrem harici boyle konular konusulsun kendimizle ilgili sorunlar fikirler olsun yazıp sohbet başlanabilir bu takimin konusu dışında olup takimi etkilemez hatta birbirimize kenetler hep sohbet etmek icin takima girme hevesi uyandirir aklima bu fikirler geldi
Evet kalori hesaplamak iyi bence de. Diyetkolikten hesapladım. En küçük kaçamak bile bazen düşündüğümüzden çok daha kalorili olabilir çünkü.Yaaa
Hedefime ulasmam lazim acilen
Kamu spotu gibi
Ilk kez duyuyorum nasil birsey ki o vucudunun susuz kaldigini fln mi zannediyor beyin?
Kalorileriyle yazinca daha bi guzel oldu, spor yapinca ne kadar yedik ne kadafryaktik belli olur, kilo vermek icin yedigimizden fazlasini yakmak gerek
YuruyuseSu perisi86 bakiyor kuzum
SPOR
ETIKETI
YAPMAYI
UNUTMAYALIM
Su perisi86
Ay bir gittim geldim bem sok sayfalarca yazi olmus nasil mutlu oldum kizlar insallah motivasyonumuz hep boyle tavan olur.kizlar ben yarindan itibaren 4 gun kaynana anne teyzeler kayinlar kauonpederler enisteler baya kalabalik icinde olcam, yazliga gidiyorum...
Acaba kacamak yapar miyim diye korkuyorum
Korkularimi yenmek icin ne yapmaliyom hahahaha
Bu arada kizlar baska gruba gitmeyin bemce bizim sinerjimiz cok gizel tutry birakmayin bizi.
5 mesaj atmayi unutmayalim ne olur.. ben simdi sizin yazismalari okuyup cok guzel gaza geldim..
Mesela cok az.su icmistim.simdi icicem yatmadan..
Hergun yazisarak kontrol altinda olsak sorular sorsak, ani paylassak bemce super olcak...
Bu arada 3.lugumuz hayirli olsjn
Bireyselde birinci olan arkadasimizida tebrik ediyorym
Mecbur mecbur
Mecbur olsun ablacim pazartesi tartisi
Bu arada gecde olsa bende bildirimimi yapayim gecen hafta 68.3
Bugun 67.7
Ben de yatiyorum kizlar.sabah 5 te kalkicam.
e bir de bebis var;hani su soluksuz uyutmayan, gece 1,3, 5 nobetleri... ahahahaha hadi iyi geceler sizleri seviyorym, hepimiz hayalimizdeki bedenlere sahip olalim insallah
Kizlar bende takimin motivasyonu icin arkadaslarla hergun belirli saatte grupta olup sohbet etmeli mesela sabah 12 aksam 6 yada 9 gibi herkes mecburi cuma bildirimi gibi hep o saatlerde girip sohbet baslasin tabi cok yoğunlar o saatlerde ara ara girip telafi etsin
Birde cocuk konusu acilmis takimin konusu olmadığı icin ozelde devam edelim denmis brncemahrem harici boyle konular konusulsun kendimizle ilgili sorunlar fikirler olsun yazıp sohbet başlanabilir bu takimin konusu dışında olup takimi etkilemez hatta birbirimize kenetler hep sohbet etmek icin takima girme hevesi uyandirir aklima bu fikirler geldi
Günaydın kızlar
Cok uykum var ama gün yetmiyor
Birazdan türk kahvemi içerimayilmak icin
Gule gule Banu ablaAnammmm saat kaç olmuş hemen duşumu alıp giyiniyorumhavuz sonrası damlarım yine kızlar
Hadi öpüyorum kocaman
Günaydin ablaGünaydın
mutlu haftasonları
Oh miss ben de espressomu içtim şimdi.Günaydın kızlar
Cok uykum var ama gün yetmiyor
Birazdan türk kahvemi içerimayilmak icin
Afiyet olsun ben de oğlanlara muzlu pancake yaptım kendim de bir parça yedim. Normalde üç dört parça yerim aslında.Gunaydin kizlarrr, bu sabaha cok enerjik basladik Bursadan selamlar hepinize :)
En son bursaya geldigimizde haci serif yemistik dondurmali irmik helvasi
Bu sefer yok tabbisiiii :)
Kahvaltiya kuymakla basladik iki yemek kasigi kadar, bizimkilerin daha once de bahsetmistim kete felan olaylari oluor, onlar bana yasak sadece kuymak
Oglum bile yiyor
Afiyet şeker olsun bebislereAfiyet olsun ben de oğlanlara muzlu pancake yaptım kendim de bir parça yedim. Normalde üç dört parça yerim aslında.
Bu hafta belki 63.5 görürsun ben inanıyorum bayramda da 60Gunaydin kizlarrr, bu sabaha cok enerjik basladik Bursadan selamlar hepinize :)
En son bursaya geldigimizde haci serif yemistik dondurmali irmik helvasi
Bu sefer yok tabbisiiii :)
Kahvaltiya kuymakla basladik iki yemek kasigi kadar, bizimkilerin daha once de bahsetmistim kete felan olaylari oluor, onlar bana yasak sadece kuymak
Oglum bile yiyor
Ya çok tatlı :) yaşı kaç? Çay da yaparmış annesineAfiyet şeker olsun bebislere
Bende kizima tavuklu şehriye çorbası yaptim aciktim deyince isimi bıraktım çorba iciriyorum
Bir saatlik isim kaldı çok şükür kizim dursa 40kere yanıma geliyor
Anne sana cay yaptim hadi gel diyor meleğim
Bayram ne zaman tam olarak?Bu hafta belki 63.5 görürsun ben inanıyorum bayramda da 60)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?