Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Çok güzel düşünmüşsün. Hem birbirimizi çok daha iyi tanırız. Bebekleri olanların ayları da yakın belki birbirimize fikir danışırız. Sevdim.

Evet kalori hesaplamak iyi bence de. Diyetkolikten hesapladım. En küçük kaçamak bile bazen düşündüğümüzden çok daha kalorili olabilir çünkü.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Gece aman sabah geç kalmayayım diye düşünerek yattığımdan mıdır nedir sabah 04:45de bir ara uyandım Otursam mı az da yatsam mı derken git yat Banu yarın enerjiye ihtiyacın var dedim ve doğal olarak 07:15de yeni uyandım
Hemen suyumu kaynatıp aldığım gibi kendimi buraya attım

Bugün sabahtan havuz faslı var ( eşim o arada başka bir işini halledecek bizimle gelmiyor )
Kuzunun yüzme dersinden sonra da Bahçemize geçeceğiz eşimi de alıp ( işte o arada adamın internetine ortak olur damlarım yine )
Akşamda Amcamlara yemeğe davetliyiz ( o konuda hiç endişelenmiyorum çünkü sağ olsun öyle abartılı yemek yapmaz aksine porsiyonları diyetisyen ölçülerinden azdır )

Biraz kendime geleyim de hemen kahvaltımı yapıp bir duş alırım çıkmadan Amcamlara giderken giyeceğimiz kıyafetleri de yanıma alacağım ( bahçeden direk oraya geçeceğiz yolumuzun üzerinde tekrar dönmeye gerek yok okadar mesafeyi )

Umarım hepimiz bu haftasonunu da bol su ve kaçamaksız atlatırız da Pazartesi tartısında herkes az da olsa eksi görür

Evet yaa şükür Takımca silkelenip kendimize geledik Bundan sonra hepimiz daha dikkatli olacağız
Korkularının olması normaldir ama o kalabalıkta koşturmaktan zaten yemek yemeğe fırsatın olmaz
Bu arada dondurmalı Emojiyi görünce aklıma geldi Malum yaz geldi insan dondurma istiyor onada çözümüm hazır Sibel bana genelde haftada 2 top dondurmaya zaten izin veriyor ama mesela her gün bir activya veriyor genelde yazın onuda ben alıp buzluğa atıyorum ve dondurma niyetine yiyorum
Hatta özellikle sordum o zamanlar Sibele bak her gün sıkıntı olurmu diye ve aksine hiç bir sıkıntı olmaz aksine en masum kaçamak hatta kaçamaktan sayılmaz demişti
Aklında bulunsun canım hem tatlı ihtiyacını gidermiş olursun

Mecbur mecbur
Mecbur olsun ablacim pazartesi tartisi

Tamamdır o zaman Mecbur ve Pazartesi bildirimi yapmayanlara bende dahil ceza veriyoruz bundan sonra

Bu arada gecde olsa bende bildirimimi yapayim gecen hafta 68.3
Bugun 67.7

Süpersin canım inşallah haftaya çok daha güzel bir sonuç alırsın

Ben de yatiyorum kizlar.sabah 5 te kalkicam.
e bir de bebis var;hani su soluksuz uyutmayan, gece 1,3, 5 nobetleri... ahahahaha hadi iyi geceler sizleri seviyorym, hepimiz hayalimizdeki bedenlere sahip olalim insallah

Bende sizleri çok seviyorummmmmmmmmm

Canım evet burası diyet takımı olabilir ama her türlü sohbeti de buradan yapabiliriz hiç bir sıkıntı olmaz
Birde ortak saatler konusunda evet bende hem fikirim bir iki gün daha biraz sıkıntı olabilir bana dışarda olursam ( eşim yanımdayken onun internetine ortak olurum onda sıkıntı yok )
Telefonumu ay başında verecekmiş Tamirci ondan sonra her fırsatta buralardayım zaten

Günaydın kızlar

Cok uykum var ama gün yetmiyor

Birazdan türk kahvemi içerimayilmak icin

Sanada Günaydın canım

Ay bende Türk Kahvesi istiyorum ama vakit olarak duş ve kahvaltıya ancak vakit yeter artık havuzda kahvemi içerim kuzuyu izlerken

Kizim uyandi kahvaltimizi yapip temizlige başlarım
İlk yeşil çay molasinda burdayım

Gunaydin kizlarrr, bu sabaha cok enerjik basladik Bursadan selamlar hepinize :)

En son bursaya geldigimizde haci serif yemistik dondurmali irmik helvasi
Bu sefer yok tabbisiiii :)

Kahvaltiya kuymakla basladik iki yemek kasigi kadar, bizimkilerin daha once de bahsetmistim kete felan olaylari oluor, onlar bana yasak sadece kuymak

Oglum bile yiyor

Afiyet olsun ben de oğlanlara muzlu pancake yaptım kendim de bir parça yedim. Normalde üç dört parça yerim aslında.

Afiyet olsun ben de oğlanlara muzlu pancake yaptım kendim de bir parça yedim. Normalde üç dört parça yerim aslında.
Afiyet şeker olsun bebislere

Bende kizima tavuklu şehriye çorbası yaptim aciktim deyince isimi bıraktım çorba iciriyorum

Bir saatlik isim kaldı çok şükür kizim dursa 40kere yanıma geliyor
Anne sana cay yaptim hadi gel diyor meleğim

Bu hafta belki 63.5 görürsun ben inanıyorum bayramda da 60 )

Ya çok tatlı :) yaşı kaç? Çay da yaparmış annesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…