Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Akşam yemeğinde neler vardı diyet gibi mi hazırlamış gene

Başka türlü olsa sasardim
Minik minik tabaklara ortaya cok az saksuka, dolma ve barbunya yapmış 1er kasik ancak herkese çıktı
1 kase corba içtim
2 ince dilim patates 3 köfte yedim
3 sarma ve 1er kaşık barbunya ve saksuka yedim

Üzerine bol su ve şekersiz Türk Kahvesi

Tatlı yapmismi bilmiyorum ama yemem zaten

Merhaba kızlar iyi akşamlar,
Bugün kedilerimi tıraşa götürdüm öğleden sonra eve dönebildik. Şimdi hala sersemler anesteziden dolayı. İki kedi bir ben yatarak akşamı bulduk cumartesi böyle geçti bizim. Şimdi akşam yemeği yiyorum. Tek öğünüm bugün. Kahve dahi içmedim bugün baş ağrısı çekiyorum o yüzden.

missERE iyi akşamlar canım bugünün menüsü,
Öğlen bir bardak ayran,
Akşam üstü iki çay,
Şimdi akşam yemeği olarak kumpir ( mayonez, ketçap ya da rus salatası yok, sadece zeytin,mısır, turşu, kırmızı lahana, tereyağ ve kaşar peynirli)

Kendi zayıf mı merak ettim

Ben de yazayim menumu missERE
Sabah türk kahvesi 4 zeytin 2yumurta 1 dilim ekmek bir domates 2 cay 1 salatalik
Ara 2 cay 1 latte
Ara 120 gr Erik bir Orta boy armut
Aksam bir porsiyon taze fasulye 1 dilim ekmek toplam 800 kalori ama ben doymadim gece gec de uyuyorum çok acikirsam belki kırmızı lahana yerim tokluk hissi veriyor. 12 bardak da su ictim yatana kadar 15 olur yuruyus yapamadim ama 1 - 2 saat dip kose temizlik yaptim birazdan esimle cikicaz belki yuruyus de yaparim. Yaparsam eklerim.

missERE
Kahvalti 2 tb ekmegi peynir zeytin domates 2 bardak cay 2 haslanms yumurtanin beyazi
Oglen 4 yk pilav 5 parca tavuk 1 kase salata
3 fincan yesil cay iki halley
Aksm yemek yapmadm az once aciktm 2 tb ekmek arasi peynir yedim
7 bardak su
Yarim saat yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…