- 24 Şubat 2018
- 688
- 2.618
- 113
- 37
Iyi güzel de hain koca tulumba tatlısı getirmis oturdu karsima yedi bi güzel ama ben yemicem Tabi ki .. Yani umarım yememSüpersin canım)
Sana kilo veremez diyenleri dusunIyi güzel de hain koca tulumba tatlısı getirmis oturdu karsima yedi bi güzel ama ben yemicem Tabi ki .. Yani umarım yemem
Iyi güzel de hain koca tulumba tatlısı getirmis oturdu karsima yedi bi güzel ama ben yemicem Tabi ki .. Yani umarım yemem
Ben ölüyorum yorgunluktan bugün bebekleri uyuturken uyuyabilirim
Bende çoğu zaman evde yaparım canım
Hadi bakalım kim birinci ikinci üçüncü olacak
Iyi güzel de hain koca tulumba tatlısı getirmis oturdu karsima yedi bi güzel ama ben yemicem Tabi ki .. Yani umarım yemem
Ben tatliyi çok sevdigim için hızlı Kilo alıyorum ya.
Yok Valla yemedim oğlumun tabaginda 2 tane kalmisti normalde olsa agzima ativerdim ama atmadim ortalikta kalinti da birakmadim Dolapta var ama en arkalara koyup onunu de bi güzel kapattim bu haftanin birincisi benimAy çok severim bende. Sen ye biz zayıflayalım
Yok Valla yemedim oğlumun tabaginda 2 tane kalmisti normalde olsa agzima ativerdim ama atmadim ortalikta kalinti da birakmadim Dolapta var ama en arkalara koyup onunu de bi güzel kapattim bu haftanin birincisi benim
Benim eşim de eve çikolata getirmiş dün akşam. Rejimde olduğumu biliyor ama kim takar bugün de önüme patates kızartmasını koyan O, dondurmayı alan gene O
Gozden irak olan gonulden de irak olur misali
Ama yemeyen sen
Tamaamen kacamak anlicsginiz
Tatlıya hayır demek çok zor benim için.
supangle olsun ne bileyim firinda sutlac olsun
Ben hepsini severim istisnasızAynen ben de
Gerci ben daha cok sutlu tatlilari seviyorum serbetli tatlilarla hic aram yok, yillarca yemesem aklima gelmez ama bi supangle olsun ne bileyim firinda sutlac olsun hergun yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?