Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugün yediklerim

Sabah kaşarlı yumurta iki dilim tb ekmeği
Yeşil Çay

Öğlen taş kebabı bı kase iki dilim tb ekmeği iki kaşık yoğurt

18:00 Bir kâse Taze fasulye bir kase bulgur pilavı bir bardak ayran (pilav fazla oldu farkındayim)

21:00da Bir çay bardağı kadar kavrulmamış fındık fıstık badem
missERE )

Spor 90dk

Iyi güzel de hain koca tulumba tatlısı getirmis oturdu karsima yedi bi güzel ama ben yemicem Tabi ki .. Yani umarım yemem
Sana kilo veremez diyenleri dusun
Sende fit gobeksiz Bir vücuda sahip olabilirsin

Bizimde evde bir kilo sekerpare var esime dedim sunu kaldir gözümün önünden dedim

Yok Yok yemicem ramazana da diyetle girmek istemiyorum bir sey Itiraf edeyim mi aslinda benim hedefim 72 idi ama sirf bu diyetin anasini aglatacam diye hedefimi 68 yaptım 4 kiloyu yiye yiye alacam bayramda memlekette olacam zaten istemesem de Kilo alacam doya doya yiyebilmek için hedefim 68. Kaldi 6 Kilo. Ben tatliyi çok sevdigim için hızlı Kilo alıyorum ya.

Ben ölüyorum yorgunluktan bugün bebekleri uyuturken uyuyabilirim

Onlar uyurken insanin da uykusu geliyor yaaa cogu zaman elimde telefonla uyuyup kaliyorum :) bi de benim 1 tane, 2 taane olsa ne yapardim bilemiyorumm

Bende çoğu zaman evde yaparım canım

Hadi bakalım kim birinci ikinci üçüncü olacak

Birinci belli

Kizzz missERE piknikte kaç dk oynadın onuda yazsaydın iyiydi

Valla piknik 3 saatti 5 dakka oturmadim bazlamalari bile ayakta yedim

Iyi güzel de hain koca tulumba tatlısı getirmis oturdu karsima yedi bi güzel ama ben yemicem Tabi ki .. Yani umarım yemem

Ah bu hain kocalar
Kiskaniyolar bence

Ben tatliyi çok sevdigim için hızlı Kilo alıyorum ya.

Lanet olsun icimizdeki tatli sevgisine

Ay çok severim bende. Sen ye biz zayıflayalım
Yok Valla yemedim oğlumun tabaginda 2 tane kalmisti normalde olsa agzima ativerdim ama atmadim ortalikta kalinti da birakmadim Dolapta var ama en arkalara koyup onunu de bi güzel kapattim bu haftanin birincisi benim

Yok Valla yemedim oğlumun tabaginda 2 tane kalmisti normalde olsa agzima ativerdim ama atmadim ortalikta kalinti da birakmadim Dolapta var ama en arkalara koyup onunu de bi güzel kapattim bu haftanin birincisi benim

Gozden irak olan gonulden de irak olur misali

Benim eşim de eve çikolata getirmiş dün akşam. Rejimde olduğumu biliyor ama kim takar bugün de önüme patates kızartmasını koyan O, dondurmayı alan gene O

Ama yemeyen sen

Tatlıya hayır demek çok zor benim için. Tatlı yemediğim tek dönem hamilelikti. O zaman ne olduysa bana. Vücudum acayip sinyal verdi tatlı bebeklere zararlı diye. Tek yediğim arasıra meyve idi o da yeşil elma ayva falan.

Kizlar butun gun cocukla yapisij ikiz gibi gezdim farkli bir ortam kirilcak seyler var vs kucagimdan indiremedim koluma bir kas agrisi girmiski sormayin gitsin
Burayada girenedim telefonu elime nadir alabildin agridan kivraniyorym sanirin agri kesici alcam...
Menunu ekleyeyim
Kahvalti 1 pogoca yarim yumurta 1 zeytinbiraz peynir 2 dilim sucuk 1 kasik.nutella 1.kasik kaymak
Ogle 5 6 tane cips 1 pogoca
Aksam 4 kofte 5 kanat 3 kasik pilav
Tamaamen kacamak anlicsginiz missERE
Kolum cok agriyor kizlar bugunluk benden bu kdr ksr bakmayin iyi geceler

Selamın aleyküm kızlar

Herk3se hayırlı geceler ♥♥♥♥

Şükür sonunda eve girebildim Sağ olsun yengem hiç boş bırakmadı bende sizlere tekrar yazamadım
Bir ara nasıl yorulduysam gözlerimi zor açık tuttum

En sonunda eşim valla uyuyacağım hadi kalkalim dedi yoksa Yengeme kalsa birde Okey takımı cikaracakti

Birazdan yatarım resmen yorgunluktan davul gibi oldum yarın bol su ve yeşil çay icmem şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…