Sana kocaman bir günaydın o zamanSabah 6 ictimasina geldim
Doğru söyle kızmayacağızDun gece uyumadan bir dilim kiymali borek yedim mi?
Tabiki hayir ama tam bir irade savaslari vardi buralarda
Burda şimdi saat 6 amaSabah 6 ictimasina geldim
Doğru söyle kızmayacağız
Selamın Aleyküm kızlarrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür erken uyandım ama cidden kendimi şu anda top gibi hissediyorum nasıl bir şişlik varsa ( gerçi çok normaldir geçen yaz da ne zaman bahçeye gitsem ertesi gün öyle hissediyordum bütün gün ayakta durmaktan )
Bu arada dün gece yorgunluktan kısaca özet geçtim ama dün Bahçeye vardığımızda Annemin Amca kızı eşiyle oradaydı ve beni görünce her ikiside özellikle Enişte BeyYa bu kız iyice zayıflamış valla inanılmaz fark var diyip durdular Nasıl sevindim anlatamam sizlere
Tabi yeni gelenler bilmez ama benim kızkardeşim biraz değil baya baya fesattırben iltifatları alınca bizimkinin surat anında düştü
İyidir hoştur ama dünya hep onun etrafında dönsün ister ve tam aksine herkes aaa Banu yapar Banu eder dedikçe küçüklükten beri sinir olursonrada ister istemez gıcıklık yapar
Dün iltifatları aldıktan sonra bizimki yine canavara dönüştü resmen ve saçma sapan bahanelerle her fırsatta laf sokup durdu hatta bir ara Annemin Amcakızının yanında bana sesini yükseltti eşşek
Başka zaman olsa anında kalayı basardım ama o an sadece ya Allahını seviyorsan şunu yapma dedim uzaklaştımTabi Annem öncesini duymadı o ara az öte olduğu için sadece beni duyunca ''Dakika 1 gol 1 yine mi '' dedi sadece ( şu bahçede her gidişimizde bir sıkıntı yaratır hatun ama o uyanık çaktırmadan yapar ben saftirik anında cevap veririm
Eşimi bile tersledi bir ara cadı ama sağ olsun eşim benim ve Annemlerin hatrına ses etmedi sadece sonradan bana dedi bu böyle olmaz bundan sonra aynı anda bahçeye gitmeyelim gelemem böyle sıkıntıya diye
Biz tabi olayı uzatmadık ama ben çok sinir oluyorum böyle olunca
Ne vardı güzel güzel geçinsek ( heee ben o laf sokmalara ses etmeyince sıkıntı yok ama sus sus nereye kadar )
Hayır işin kötüsü kendi çocuklarını da o mantıkta yetiştiriyor her fırsatta onlarda benim küçük kızı halt etmeye çalışıyorlarHee büyük kızım olunca bir şey yapamıyorlar çünkü biliyorlar kardeşini asla ezdirmez anında ayarı çeker onlara
Valla çok imrendim @LargeGemini ve @Eccoomm aMaşallah ne güzel bir aradalar her ortamda
Benimki KKyı duysa yeminle gizli gizli girip okur sonrada Anneme abartarak bak böyle demiş bak şöyle yapmış diye kadını gaza getirmek için uğraşır
Hani derler ya insanın canı çıkar huyu çıkmaz diye hakikaten öyle ufaklıktan beri böyle ve bir keresinde reşmende yüzüme dedi senin sevilmene tahamülüm yok ve açığını yakaladığım anda Anneme yetiştirir aranı bozarım diyeAnnemde sağ olsun hiiiiiiiiiiçççç gaza gelmez
Anam ne dertliymişim beeesabah sabah sizinda başınızı şişirdim
Ben de hep kızkardeşim olsaydı keşke demişimdir. Hep kızkardeşlerin çok yakın durduklarını gördüm bugüne kadar. İmrenirdim içten içe. Demek seninki gibi vakalar da varşaşırdım doğrusu.
Ya bu kız iyice zayıflamış valla inanılmaz fark var diyip durdular
Akraba ile geçinmek de zor kardeşimAslında dün gittiğimiz Yengeme de bozuldum
Kuzen beni görünce ay Banu abla çok zayıfladı falan diyince buda çorbaları ısıtıyorken işini bıraktı dur bir inceleyeyim dedikuzende o an Anne valla seninle aynı görünüyor dedi ( oda artık Annesine mi iltifat edecekti bana mı belli değil )
Yok canımmm daha vermesi lazım benim kadar olmak için demezmi
Ay ne güldüm o an ( tabi içimden len popişimin kenarı duyanda 38 beden hatun sanır diye geçirdim)
Valla benim hiç öyle sidik yarışlarım yok Yenge ben sağlıklı olayım yeter zaten kasmıyorum önceki gibi dedim ( kem gözlerden korunma cümlem)
Birde Hatunun malı çok kıymetlidir ( sağ olsun Amcamla cimrilik konusunda tencere kapaklar)
Kahve faslında bir ara hafif elime Kahve döküldü ( fincan tabakta kımıldayınca ) tabi sıcak olunca ben anam yandım dedim ve benim sevgili Yengem yerinden fırlayıp '' Ayyyy koltuğa döküldü mü '' demezmi
Bende o an boş bulunup '' Lan Yengeee ben burada yanıyorum sen kalkmış koltuğa geldi mi diye fırlıyorsun yazdım bunu bir kenara '' dedimnormalde asla Lan lı Lunlu konuşmam ama cidden o an sinir geldi
Tamam tamam inandımValla yemedim yeminle ac yattim
Kesinlikle sizlerede tavsiye ederim hatta bu hafta hepimiz yapsak mı bunu
Bakarsınız Birinciliği bile görürüz o sayede
Kendisi yiyip yiyip kilo almayan cinsten
Aslında dün gittiğimiz Yengeme de bozuldum
Kuzen beni görünce ay Banu abla çok zayıfladı falan diyince buda çorbaları ısıtıyorken işini bıraktı dur bir inceleyeyim dedikuzende o an Anne valla seninle aynı görünüyor dedi ( oda artık Annesine mi iltifat edecekti bana mı belli değil )
Yok canımmm daha vermesi lazım benim kadar olmak için demezmi
Ay ne güldüm o an ( tabi içimden len popişimin kenarı duyanda 38 beden hatun sanır diye geçirdim)
Valla benim hiç öyle sidik yarışlarım yok Yenge ben sağlıklı olayım yeter zaten kasmıyorum önceki gibi dedim ( kem gözlerden korunma cümlem)
Birde Hatunun malı çok kıymetlidir ( sağ olsun Amcamla cimrilik konusunda tencere kapaklar)
Kahve faslında bir ara hafif elime Kahve döküldü ( fincan tabakta kımıldayınca ) tabi sıcak olunca ben anam yandım dedim ve benim sevgili Yengem yerinden fırlayıp '' Ayyyy koltuğa döküldü mü '' demezmi
Bende o an boş bulunup '' Lan Yengeee ben burada yanıyorum sen kalkmış koltuğa geldi mi diye fırlıyorsun yazdım bunu bir kenara '' dedimnormalde asla Lan lı Lunlu konuşmam ama cidden o an sinir geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?