Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oynakbasi34 kuzum hangi kilolardan geldiğini nasıl çabaladigini biliyoruz..
Hic kimseye takılma.. ne bedeller ödüyoruz tabiri caizse. Kilo vermek çok basitmis gibi davrananlara öyle sinir oluyorum ki anlatamam ..
Sen fıstık gibisin

Misafir gelecek. Bir kişi bu yüzden kek börek falan yapmıyorum kendime de iyilik ediyorum. Zaten eşim güzel dondurma aldı. Patatesi iki çeşit biberi ve patlıcanı, domates sosuyla fırına atıp servis edeceğim kızartma da yok. Humus var. Zaten evde her türlü içecek de var benden bu kadar.

Selamın Aleyküm kizlar ♥♥♥♥♥

Yine daldim işlere gekince şimdi saate bakınca amaninnnn kizlara yazmadim dedim hemen işi birakip buraya kosturdum

Havuz faslindan sonra eve gelince biraz büyük kizla atistik sonra tabi aninda baristik ve ailece güzel bir Pazar kahvaltısı yaptık tabibbenim için öğle yemeği sayıldı

Aksamlik da kendime kocaman güzel bir salata yapacağım sadece ve tabiki bol yag yakıcı cayimdan içiyorum bol suyla

Valla bazı akrabalarla hic gorusmesem daha hayırlı
Bir ara Annem arayıp dun bahcede tam olayi anlamadığı için sordu dün niye kardeşine Allahini seversen yapma şunu dedin diye olayı anlattim hatta inanmiyorsan ara Amca kızını sor olaya sahit oldu dedim çok güzel tersleyebilirdim de ama sizin hatriniza ses etmedim dedim amaaaa eger bir daha ayni seyi yaparsa istersen ömür boyu benle konusma ama o zaman kendimi tutmam ve ona gereken cevabı anlayacağı dilden vereceğim dedim
Annem şaşırtıcı ama ilk kez beni günah keçisi ilan etmedi normalde hep sen buyuksun yok ayıp ablasin niye tartisiyorsun diye bana kızardı ama ilk kez haklısın dedi ama tabi belirtti lütfen iki kardeş güzel gecinin üzülüyorum diye
Gerci onlarin hatırına uzatmiyorum ama cidden bazen keşke çok uzak otursaydim diyorum

banucummm günaydınnnn sohbetini özlemisim geldim baktım yine tatli tatlı yazmissım

Sorma tatlı tatlı cildirtiyorlar beni her zamanki gibi
Sen nasilsin gorusmeyeli

Gunaydn herkese bugn erken kalktm esim evde ogluşum hala uyuyo bende kendimde bi siskinlik hissediyom dun az su ictm ondn midr ne oynakbasi34 abla gercktn ben okurken şaşirdm gercekten kizkardesn farkli biriyms

Cins cins
Eminim 60 yaşına da gelse huyundan vazgecmez
Kucuklukten beri ona göre herkes onu kıskanır herkes ondan asagidir bende aksine hep derim günah kimseyi aşağılama diye kac senedir oda Turkiyede evli ama 1 tane değil dost arkadaşım dediği insan yok maalesef görüştüklerini sadece 1 aile var onunda devamli arkasindan konuşur ay cok basiybasit yok beni fesatlaniyor diye :

Bizi taniyanlar hep diyor Kardes olduunuza bin şahit lazim cok zıt karakterleriniz var diye

Bugün hatta Anneme de dedim bende isterdim Kardesimle bir yerlere gitmeyi gel arkadasa gidiyoruz demeui ama onda o huylar varken asla arkadas ortamima sokmam onu diye

En son bir kere bir arkadaşımla bir aradayken oda vardı kadincagiza laf sokup aşağılayıcı bakip durdu kadin hala der valla senin hatrina sustum ama asla af etmiyorum o yaptiklarini diye
Okadar müdahale ettiğim uyardigim halde yine yaptı yapacağını

Çok teşekkür ederim canim
Dediğin gibi kimseye takilmiyorum zaten sonuçta feaatliktan söylediğini biliyorum hayır diyorum ya hatunun masallhi var ya ne olursa olsun insan sahsağ için destek olur yarim agizla

Gerci pek umrsamiyorum onlara gereken cevabi daha cok kilo vererek vereceğim zaten

ben yesil cayimi aldm tv nn karsisina gectm oglumu da uyuttum keyif yapiyom

Ohhh sefan olsun bende isim bitti az tesbih dizerim yarin elimdekileri vereceğim hatuna

Iyi yapmissin canim hem ne demisler misafir umduğunu degil bulduğunu yer

Panik yok canım
Akşam yemeğini biraz erkene alıp daha hafif tutuyorsun ve bol bol su içiyorsun eminim Pazartesi tartısına yansımayacak o dondurma

Evet bol su ve senin odem suyundan yapicam kaptancim aksama fotoyu yuklerim :)
2litreyi bir gunde tuketebiliriz sanirim su hakkimizi da yapmis oluruz dimi?

Dondurma candır en tatlı kaçamak bence arada olabilir

Hem de ne tatli

Yazin oglanin dogumgununde dondurma konsepti mi yapsam

Evet bol su ve senin odem suyundan yapicam kaptancim aksama fotoyu yuklerim :)
2litreyi bir gunde tuketebiliriz sanirim su hakkimizi da yapmis oluruz dimi?

Hem de ne tatli

Yazin oglanin dogumgununde dondurma konsepti mi yapsam

Evet canım kesinlikle tüketmende hiç bir sakıncası yok ben genelde aklıma geldikçe içtiğim için sanırım 2 günde bir en geç yapacağım bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…