İyi pazarlar kızlar espressomu aldım geldimazcık keyif yapayım
Günaydın canım rüyamda 65 kiloydum ne kadar güzeldi yaBen de filtre kahvemle burdayım :)
Baba ogul yuzmeden dönsün diye bekliyorum sonra kahvaltıya gideceğiz ablamlarla birlikte.
-----------
Herkese mutlu pazarlar bu arada
Günaydın canım rüyamda 65 kiloydum ne kadar güzeldi ya
12Az kaldı sadece 10 kilo ..
Anammm çok depresifmiş.
Hadi size bir adet en sevdiğim Teo parçası bırakıp tatilin son gününe doğru ilerleyeyim :)
ben yesil cayimi aldm tv nn karsisina gectm oglumu da uyuttum keyif yapiyomKızlar napıyosunuz bakimmm
Oh afiyet olsun. Ben de mercimek çorbası yaptım onu içiyorum.ben yesil cayimi aldm tv nn karsisina gectm oglumu da uyuttum keyif yapiyom
Akraba ile geçinmek de zor kardeşimbenim pek akrabam yok çok çekirdek bir aileyiz biz. Ama bir yengem var hiç hazetmem resmen kötü biri. kuzenlerim candır onların hatırına arada konuşuruz o da onlarda rastlarsam yoksa hiç aramam sormam.
banucummm günaydınnnn sohbetini özlemisim geldim baktım yine tatli tatlı yazmissım
Gunaydn herkese bugn erken kalktm esim evde ogluşum hala uyuyo bende kendimde bi siskinlik hissediyom dun az su ictm ondn midr neoynakbasi34 abla gercktn ben okurken şaşirdm gercekten kizkardesn farkli biriyms
oynakbasi34 kuzum hangi kilolardan geldiğini nasıl çabaladigini biliyoruz..
Hic kimseye takılma.. ne bedeller ödüyoruz tabiri caizse. Kilo vermek çok basitmis gibi davrananlara öyle sinir oluyorum ki anlatamam ..
Sen fıstık gibisin
ben yesil cayimi aldm tv nn karsisina gectm oglumu da uyuttum keyif yapiyom
Misafir gelecek. Bir kişi bu yüzden kek börek falan yapmıyorum kendime de iyilik ediyorum. Zaten eşim güzel dondurma aldı. Patatesi iki çeşit biberi ve patlıcanı, domates sosuyla fırına atıp servis edeceğim kızartma da yok. Humus var. Zaten evde her türlü içecek de var benden bu kadar.
Ben bugun dondurma yedim cornetto oreo disk hem de
Dondurma candırBen bugun dondurma yedim cornetto oreo disk hem de
Panik yok canım
Akşam yemeğini biraz erkene alıp daha hafif tutuyorsun ve bol bol su içiyorsuneminim Pazartesi tartısına yansımayacak o dondurma
Dondurma candıren tatlı kaçamak bence arada olabilir
Evet bol su ve senin odem suyundan yapicam kaptancim aksama fotoyu yuklerim :)
2litreyi bir gunde tuketebiliriz sanirim su hakkimizi da yapmis oluruz dimi?
Hem de ne tatli
Yazin oglanin dogumgununde dondurma konsepti mi yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?