Çok tatlisın babyValla bazı akrabalarla hic gorusmesem daha hayırlı
Bir ara Annem arayıp dun bahcede tam olayi anlamadığı için sordu dün niye kardeşine Allahini seversen yapma şunu dedin diyeolayı anlattim hatta inanmiyorsan ara Amca kızını sor olaya sahit oldu dedim çok güzel tersleyebilirdim de ama sizin hatriniza ses etmedim dedim amaaaa eger bir daha ayni seyi yaparsa istersen ömür boyu benle konusma ama o zaman kendimi tutmam ve ona gereken cevabı anlayacağı dilden vereceğim dedim
Annem şaşırtıcı ama ilk kez beni günah keçisi ilan etmedinormalde hep sen buyuksun yok ayıp ablasin niye tartisiyorsun diye bana kızardı ama ilk kez haklısın dedi ama tabi belirtti lütfen iki kardeş güzel gecinin üzülüyorum diye
Gerci onlarin hatırına uzatmiyorum ama cidden bazen keşke çok uzak otursaydim diyorum
Sorma tatlı tatlı cildirtiyorlar beni her zamanki gibi
Sen nasilsin gorusmeyeli
Cins cins
Eminim 60 yaşına da gelse huyundan vazgecmez
Kucuklukten beri ona göre herkes onu kıskanır herkes ondan asagidirbende aksine hep derim günah kimseyi aşağılama diye kac senedir oda Turkiyede evli ama 1 tane değil dost arkadaşım dediği insan yok maalesef görüştüklerini sadece 1 aile var onunda devamli arkasindan konuşur ay cok basiybasit yok beni fesatlaniyor diye :
Bizi taniyanlar hep diyor Kardes olduunuza bin şahit lazim cok zıt karakterleriniz var diye
Bugün hatta Anneme de dedim bende isterdim Kardesimle bir yerlere gitmeyi gel arkadasa gidiyoruz demeui ama onda o huylar varken asla arkadas ortamima sokmam onu diye
En son bir kere bir arkadaşımla bir aradayken oda vardı kadincagiza laf sokup aşağılayıcı bakip durdu kadin hala der valla senin hatrina sustum ama asla af etmiyorum o yaptiklarini diye
Okadar müdahale ettiğim uyardigim halde yine yaptı yapacağını
Çok teşekkür ederim canim
Dediğin gibi kimseye takilmiyorum zatensonuçta feaatliktan söylediğini biliyorum hayır diyorum ya hatunun masallhi var ya ne olursa olsun insan sahsağ için destek olur yarim agizla
Gerci pek umrsamiyorumonlara gereken cevabi daha cok kilo vererek vereceğim zaten
Ohhh sefan olsunbende isim bitti az tesbih dizerim yarin elimdekileri vereceğim hatuna
Yap yap dondurmalı pasta yapEvet bol su ve senin odem suyundan yapicam kaptancim aksama fotoyu yuklerim :)
2litreyi bir gunde tuketebiliriz sanirim su hakkimizi da yapmis oluruz dimi?
Hem de ne tatli
Yazin oglanin dogumgununde dondurma konsepti mi yapsam
Çok tatlisın baby
Iyiyim 6 lara inmeye çalıyorum
Dondurma mı diyorsun yaniBu arada Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Hazır evdekiler akşam yemeklerini yerken bende Laptobu kaptım ( kız hala uğraşıyor çizimlerle)
Ben onlardan daha erken yediğim için hemen aklımdayken yediklerimi de paylaşyım ;
Uyanınca; 06:30da
1 büyük kupa sıcak su
Kahvaltı; 08.30
1/2 poğça ( eşimin ısrarıyla )
1 termos bardakda şu metabolizma cayımdan
ara;
10:00da
1 şekersiz sade Nescafe
Öğlen; 11.30da
2 dilim taze kaşar
1 parça beyaz peynir
bol domates salatalık
3 biberli yeşil zeytin
3 top peynirden
1.5 dilim kadar ekmek ( çok az tereyağı ile)
ara; 14:30da
2 gün kurusu
1 fincan yeşil çay
Akşam; 19:00da
1 büyük kase yeşil salata ( marul, dere otu, maydanoz, taze soğan ve salatalık bol limonlu )
Tatlı niyetine de 3 top dondurmaEvdekiler yiyince dayanamadım bir dondurma muhabbetide dünden beri gidince kendi topuğuma sıktım gibi ama bol su içip telafi ederim nasılsa yatana kadar
Gün içinde 1 litre su ve 1 litre Meto çayımdanyatana kadar 1.5 litre daha içerim sade sudan
@serenalar bugün 17bin adım atmışım sabahtan beri gezginim:) 10,7 km totalde.
@serenalar bugün 17bin adım atmışım sabahtan beri gezginim:) 10,7 km totalde.
Saat 9 herkes nerde
ay insallah ya artık kıralım su paslı zincirleri banu yaaHadi bakalım inşallah yakında müjdesini de verirsin
Benim 6lara daha çok var diyebilirim ( 90a saplandım kaldım gerçi bir ara 86ıda görmüştüm de en son boyun fıtığı sıkıntı olmuştu bir kaç ay yatınca olanlar oldu)
Bende önce bir 7leri göreyim de sonra belki ucundan da olsa 6ları görürüm
Diyetisyenle devam ediyorum 1 senedir ve cidden çoook tatlı bir bayanhep diyorum onada güler yüzün için verir insanlar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?