Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ay insallah ya artık kıralım su paslı zincirleri banu yaa

Diyetisyen menusune dikkat edebilyo musun

Çoğu zaman uyabiliyorum hiç sıkıcı listeler vermiyor sag olsun ara öğünlerde var acikmaya fırsat olmuyor

Kuzummmm spora @serenalar etiketlenecek :)

Benim bugun sporum yok ama sehirler arasi yolculuk yaptim sayilir mi :)

Bu arada bugun regl oldum tartiya nasil yansiyacak acaba

Hic canini sikma pazartesi arti danolsa cumaya kadar eksi olur o

Kızlar genel olarak nasıl geçti haftasonunuz? Yarın artı bekleyen var mı? Eksi?

Valla benim vücut cins ne zaman sisecehi belli olmaz ama su anda hissettigime bakarsam hafif cikarim gibime geliyor

ne bilim ya arti gordgm gibi bende şoyle bi dusunce olusuyo bak ne yapsam da olmuyo en iyisi ye gitsin
En iyisi yeme de gerçekten gitsin öyle çabucak kaçmak yok kilo vermek zor iş sabırlı ve azimli olacağız bazen az vereceğiz bazen artı göreceğiz ama sonunda hepsi gidecek kocaman bir eksi olacak

Valla kizlar acim ama esimden kalan salatayı bile yemiyorum
Şimdi son bir kahve içerim bol suyla sonra zaten yatma saattim gelir ( 23:00den evvel yatmam o ayrı )

Vay be! Ya salatadan bişey olmaz o kadar açsan ye kıyamam ben de çay içiyorum bir küçük kare bitter çikolata yedim

Yok yemem sonra sabah yemeseydim acaba daha az cikarmiydim diye deli sorular olur kafamda
Bir yandan suyumu da içiyorum baya tikadi

Vay be! Ya salatadan bişey olmaz o kadar açsan ye kıyamam ben de çay içiyorum bir küçük kare bitter çikolata yedim
Ben geldim Ben yarın eksi gorucem yarim saat Dans ettim yarim saat te tempolu yürüdüm. Veeee 600 kalori aldim . Yoksa sen Artı mi goreceksin sevgili rakibim

Yok yemem sonra sabah yemeseydim acaba daha az cikarmiydim diye deli sorular olur kafamda
Bir yandan suyumu da içiyorum baya tikadi
Ben çok aç yatınca gece rahatsız oluyorum çünkü bebekler yüzünden bir kaç kere kalkmak zorundayım resmen midem kazınıyor

M Meryem1306 canim sen ne alemdesin altta sessizce oturuyorsun
Daha yeni girdim kaptanim once bi okuyayim dedim ablamlardayim. Muhabbet koyu. Bir türlü firsat bulamadim yazmaya. Bu arada Ben yarın kontrol kilosunu bildirmesem olur mu? Çok hirslandim rakiplerime büyük supriz yapcam Cuma günü

Menumu de paylasayim o zaman missERE
Sabah türk kahvesi 50 gr patatesli omlet 2 dilim ekmek çok AZ tulum peynir domates 2 cay
Ara 2 cay
Ara 1 nescafe
Öğlen Yok
Aksam 2 yk pilav yarim tabak Sulu kofte ve salata toplam 600 kalori yatana kadar birkac cay icerim 15 bardak su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…