ben arti bekliyom ya kendimde bi şiskoluk hissediyom bugnKızlar genel olarak nasıl geçti haftasonunuz? Yarın artı bekleyen var mı? Eksi?
Yok ya sen kesin eksisin bence. Akşam da yemedin.ben arti bekliyom ya kendimde bi şiskoluk hissediyom bugn
bu hafta cok fazla spor ve dikkat edicem ben cumaya guzel bi eksi gormezsem bidada kendimi toparlayamam hemen vazgecerm kesinYok ya sen kesin eksisin bence. Akşam da yemedin.
Yok öyle hemen vazgeçmek falanbu hafta cok fazla spor ve dikkat edicem ben cumaya guzel bi eksi gormezsem bidada kendimi toparlayamam hemen vazgecerm kesin
ne bilim ya arti gordgm gibi bende şoyle bi dusunce olusuyo bak ne yapsam da olmuyo en iyisi ye gitsinYok öyle hemen vazgeçmek falanburda hepimiz aynı çaba içindeyiz birbirimize destek olarak olacak bu iş inan
ay insallah ya artık kıralım su paslı zincirleri banu yaa
Diyetisyen menusune dikkat edebilyo musun
Kuzummmm spora @serenalar etiketlenecek :)
Benim bugun sporum yok ama sehirler arasi yolculuk yaptim sayilir mi :)
Bu arada bugun regl oldum tartiya nasil yansiyacak acaba
Kızlar genel olarak nasıl geçti haftasonunuz? Yarın artı bekleyen var mı? Eksi?
En iyisi yeme de gerçekten gitsinne bilim ya arti gordgm gibi bende şoyle bi dusunce olusuyo bak ne yapsam da olmuyo en iyisi ye gitsin
Vay be! Ya salatadan bişey olmaz o kadar açsan ye kıyamamValla kizlar acim ama esimden kalan salatayı bile yemiyorum
Şimdi son bir kahve içerim bol suyla sonra zaten yatma saattim gelir ( 23:00den evvel yatmam o ayrı)
Vay be! Ya salatadan bişey olmaz o kadar açsan ye kıyamamben de çay içiyorum bir küçük kare bitter çikolata yedim
Ben geldim Ben yarın eksi gorucem yarim saat Dans ettim yarim saat te tempolu yürüdüm. Veeee 600 kalori aldim . Yoksa sen Artı mi goreceksin sevgili rakibimVay be! Ya salatadan bişey olmaz o kadar açsan ye kıyamamben de çay içiyorum bir küçük kare bitter çikolata yedim
Ben çok aç yatınca gece rahatsız oluyorum çünkü bebekler yüzünden bir kaç kere kalkmak zorundayım resmen midem kazınıyorYok yemem sonra sabah yemeseydim acaba daha az cikarmiydim diye deli sorular olur kafamda
Bir yandan suyumu da içiyorum baya tikadi
Neler görüyor prolar böyle
Daha yeni girdim kaptanim once bi okuyayim dedim ablamlardayim. Muhabbet koyu. Bir türlü firsat bulamadim yazmaya. Bu arada Ben yarın kontrol kilosunu bildirmesem olur mu? Çok hirslandim rakiplerime büyük supriz yapcam Cuma günü
Tabi ki de hayırr.Ben geldim Ben yarın eksi gorucem yarim saat Dans ettim yarim saat te tempolu yürüdüm. Veeee 600 kalori aldim . Yoksa sen Artı mi goreceksin sevgili rakibim
Ne kadar gıcıksınDaha yeni girdim kaptanim once bi okuyayim dedim ablamlardayim. Muhabbet koyu. Bir türlü firsat bulamadim yazmaya. Bu arada Ben yarın kontrol kilosunu bildirmesem olur mu? Çok hirslandim rakiplerime büyük supriz yapcam Cuma günü
Saka Tabi canm biraz rekabeti kızıstirayim dedimTabi ki de hayırr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?