Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Huuuuu büyük bir heyecan yarattin
Herkes cuma bol eksiler görür inşallah

Bizim apartmanda da muhabbet koyuydu az önce
Benim karşı daireye biri taşındı bir iki ay evvel ve maşallah senelerdir yasanmayan aksiyon var apartmanda
Hatun maalesef yanlış yollarda tabi apartman sakinleri isyanda senelerdir bir kere bile sıkıntı yasamadik önceki kiraciyla ki ben hala görüşür cok severim önceki kiraciyi ♥ sonradan bir kac ay yeğeni oturdu bekar adam olduğu halde onlada sıkıntı hic yasamadik bu taşındı kafası kiyak adamlar kapiyi sasirip gece vakti bizim kapıya bile geldiler
Eşim tabi kalayi bastı o zaman hatta ev sahibine söyledik cikaracak şimdide cesmeleri acik bırakmış sular kesikken gelincede kıyamet koparinca uyarmislar kendi hatan ne küfür edip bagiriyorsun diye buda üst komsuya küfür edice yine biraz evvel kıyamet koptu

Rabbim islah etain ne diyelim Allahtan olay cok büyümeden komşu esini ve kızını eve çıkardı tekrar da ses kesildi

Menü cidden süper kalorisi az ama doyurucu ♥♥♥ Tebrikler

Evet ben de merak ediyorum

Bu eşleşmeler baya bir kizistirdi ortalığı iyi oldu bence

O zaman soyle diyelim sampiyon belli ikinci kim
Ay bir de sonuncu olurmușum

Kizlar Su perisi86 şimdi yazdı bana sıkıntı varmış giremiyormus
Sabah tekrar deneyecek olmadı Kazen'e mesaj atacağım düzeltmesi için
Ayy Banu abla uyumadan tekrar bakayım dedim sana gönderdiğim sayfa çıkmayınca nasıl sevindim
Geçmiş okuyamadım sabah gorusuruz )​

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı kandiller
Rabbim şu mübarek günün hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin ve günahlarımızı bağışlasın inşallah .....Aminnnnnn

Ben yine erkenden uyandım Şükürler olsun
Bir büyük kupa sıcak suyla açılışı yaptım hatta şimdi de kendime şekersiz bir kahve yapacağım sonrada kahvaltımı ederim nasılsa

Bu arada bugün Okul gezimiz var
Benim çok uzun zamandır istediğim bir Akvaryum vardı ama giriş biletleri maşallah çok pahalı oldukları için bir türlü ailecek gidememiştik ( 4 kişi olunca baya tuzluya geliyordu birde bunun öncesi yada sonrası kızların yemek yemeyi isteyebilme olasılığıda eklenince )
Eşimde o zamanlar ya bekle belki ileride kız okula başlayınca okulla gidilir demişti şükür gidilecek bir aksilik olmazsa bugün

Küçük kuzum dünden beri inanılmaz heycanlı hem serbest gideceği için hemde ona benzer biraz daha ufak bir akvaryumu gezmiştik ve çok beğenmişti
Allahtan erken kalkmışım şimdi Fotograf makinesi aklıma geldi de eşşek evlat ( büyük olan ) söylediğim halde pilini şarja takmamış Gerçi okuldaki diğer bayanlarda çeker de gidene kadar şarj olur nasılsa pil

Yani anlayacağınız bugün öğleden sonraya kadar yokum malum cepten giremiyorum internete

u arada malum bugün Pazartesi yani gayri resmi Tartı günümüz

Eeee hadi Kaptan olarak ben başı çekeyim nasılsa hala herkes uyuyordur Hem uyanınca motivasyon olur

Geçen Cuma; 90,5 kg
Bu sabah ; 89,7 kg

İnanılmaz mutluyum Tekrar 8li rakamları gördüm ve inanıyorum bundan sonra daha da dikkatli devam edip cumaya kadar daha aşağıları bile görebileceğim

Sizlerde bakalım neler göreceksiniz ama dediğim gibi bol su ve kızlar mutlaka benim şu metabolizma çayından hepiniz en azından yarın itibaren yapın faydası olur zararı olmaz

Günaydın iyi eğlenceler o zaman size. Bol bol keyifli vakit geçirin.

Ana kız kahvaltımızı yaptık öncesinde keyif kahvemi de içtim
Bİrazdan ufak ufak hazırlanıp evden çıkacağız

Kuzum 7de uyandı aman çok heycanlıyım aman işte ne giysem falan diye dolanıp duruyor

Sekizli rakamları gördün maşallah şimdi 7li rakamlara doğru hızla ilerlemen dileğiyle kaptanım

Pazar gununun menusunu yazayim hemen

Sabah 10.00: 1 yk memenen, ceyrek tahinli corek, 3 su bardagi cay

Ara 11.30: cornetto oreo disk

Oglen 15.00: bir kase domates corbasi, 3 kofte, 1yk pilav ve iki dilim revani

Yatgeberlik 21.00: bir kase firinda sutlac (gorumcemleri gezmeye gorurduk orda yedim )

Kapanis

Gunaydin herkese
Bende araniza katilabilirmiyim? Vermem gereken son 3kg kaldi ama cok zorlaniyorum aylardir hala ayni kgdayim.

Boy 162
Kg 58
Yas 26
Bu arada 1 yasinda bebegim var gunde 2 defa emziriyorum

merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum:) benimde 3 kilo vermem gerekiyor. tıroid hastasıyım bakalım nasıl bir süreç olacak benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…