Saka Tabi canm biraz rekabeti kızıstirayim dedim
Evet ben de merak ediyorum
Daha yeni girdim kaptanim once bi okuyayim dedim ablamlardayim. Muhabbet koyu. Bir türlü firsat bulamadim yazmaya. Bu arada Ben yarın kontrol kilosunu bildirmesem olur mu? Çok hirslandim rakiplerime büyük supriz yapcam Cuma günü
Menumu de paylasayim o zamanmissERE
Sabah türk kahvesi 50 gr patatesli omlet 2 dilim ekmek çok AZ tulum peynir domates 2 cay
Ara 2 cay
Ara 1 nescafe
Öğlen Yok
Aksam 2 yk pilav yarim tabak Sulu kofte ve salata toplam 600 kalori yatana kadar birkac cay icerim 15 bardak su
Evet ben de merak ediyorum
O zaman soyle diyelim sampiyon belli ikinci kimHuuuuu büyük bir heyecan yarattin
Herkes cuma bol eksiler görür inşallah
Bizim apartmanda da muhabbet koyuydu az önce
Benim karşı daireye biri taşındı bir iki ay evvel ve maşallah senelerdir yasanmayan aksiyon var apartmanda
Hatun maalesef yanlış yollarda tabi apartman sakinleri isyandasenelerdir bir kere bile sıkıntı yasamadik önceki kiraciyla ki ben hala görüşür cok severim önceki kiraciyi ♥ sonradan bir kac ay yeğeni oturdu bekar adam olduğu halde onlada sıkıntı hic yasamadik bu taşındı kafası kiyak adamlar kapiyi sasirip gece vakti bizim kapıya bile geldiler
Eşim tabi kalayi bastı o zaman hatta ev sahibine söyledik cikaracakşimdide cesmeleri acik bırakmış sular kesikken gelincede kıyamet koparinca uyarmislar kendi hatan ne küfür edip bagiriyorsun diye buda üst komsuya küfür edice yine biraz evvel kıyamet koptu
Rabbim islah etain ne diyelim Allahtan olay cok büyümeden komşu esini ve kızını eve çıkardı tekrar da ses kesildi
Menü cidden süper kalorisi az ama doyurucu ♥♥♥ Tebrikler
Bu eşleşmeler baya bir kizistirdi ortalığıiyi oldu bence
Ayy Banu abla uyumadan tekrar bakayım dedim sana gönderdiğim sayfa çıkmayınca nasıl sevindimKizlarSu perisi86 şimdi yazdı bana sıkıntı varmış giremiyormus
Sabah tekrar deneyecek olmadı Kazen'e mesaj atacağım düzeltmesi için
Günaydın iyi eğlenceler o zaman size. Bol bol keyifli vakit geçirin.Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı kandiller
Rabbim şu mübarek günün hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin ve günahlarımızı bağışlasın inşallah .....Aminnnnnn
Ben yine erkenden uyandımŞükürler olsun
Bir büyük kupa sıcak suyla açılışı yaptım hatta şimdi de kendime şekersiz bir kahve yapacağımsonrada kahvaltımı ederim nasılsa
Bu arada bugün Okul gezimiz var
Benim çok uzun zamandır istediğim bir Akvaryum vardı ama giriş biletleri maşallah çok pahalı oldukları için bir türlü ailecek gidememiştik ( 4 kişi olunca baya tuzluya geliyordu birde bunun öncesi yada sonrası kızların yemek yemeyi isteyebilme olasılığıda eklenince)
Eşimde o zamanlar ya bekle belki ileride kız okula başlayınca okulla gidilir demiştişükür gidilecek bir aksilik olmazsa bugün
Küçük kuzum dünden beri inanılmaz heycanlıhem serbest gideceği için hemde ona benzer biraz daha ufak bir akvaryumu gezmiştik ve çok beğenmişti
Allahtan erken kalkmışım şimdi Fotograf makinesi aklıma geldi de eşşek evlat ( büyük olan ) söylediğim halde pilini şarja takmamışGerçi okuldaki diğer bayanlarda çeker de gidene kadar şarj olur nasılsa pil
Yani anlayacağınız bugün öğleden sonraya kadar yokummalum cepten giremiyorum internete
Ne tatlı annesiAna kız kahvaltımızı yaptıköncesinde keyif kahvemi de içtim
Bİrazdan ufak ufak hazırlanıp evden çıkacağız
Kuzum 7de uyandı aman çok heycanlıyım aman işte ne giysem falan diye dolanıp duruyor
Sekizli rakamları gördün maşallah şimdi 7li rakamlara doğru hızla ilerlemen dileğiyle kaptanımu arada malum bugün Pazartesi yani gayri resmi Tartı günümüz
Eeee hadi Kaptan olarak ben başı çekeyim nasılsa hala herkes uyuyordurHem uyanınca motivasyon olur
Geçen Cuma; 90,5 kg
Bu sabah ; 89,7 kg
İnanılmaz mutluyumTekrar 8li rakamları gördüm ve inanıyorum bundan sonra daha da dikkatli devam edip cumaya kadar daha aşağıları bile görebileceğim
Sizlerde bakalım neler göreceksiniz ama dediğim gibi bol su ve kızlar mutlaka benim şu metabolizma çayından hepiniz en azından yarın itibaren yapınfaydası olur zararı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?