Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Biri regl olmuş galiba her öğünde tatlı var

Biri regl olmuş galiba her öğünde tatlı var

ahahahaha evet hem de 10 gün gecikmeli olunca böyle oldu

aslında yapmamam lazım, kızıyorum kendime, daha önce dukan yaptığımda bu kadar kaçamak yapmazdım

bugün marketten iki elma almam lazım, cumaya kadar ne kadar ödem varsa gitsin

Gunaydin herkese
Bende araniza katilabilirmiyim? Vermem gereken son 3kg kaldi ama cok zorlaniyorum aylardir hala ayni kgdayim.

Boy 162
Kg 58
Yas 26
Bu arada 1 yasinda bebegim var gunde 2 defa emziriyorum

merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum:) benimde 3 kilo vermem gerekiyor. tıroid hastasıyım bakalım nasıl bir süreç olacak benim için.

kızlar hoşgeldiniz, ilk sayfadaki kuralları hatırlatayım dedim

kaptanımız öğleden sonra gelecek, kaptan yardımcılarımız genelde buralardadır, talebinizi en kısa zamanda değerlendireceklerdir

Karnım acıktı gittim yarım muz, bir kare çikolata yedim sonra kızdım kendime evde bişey kalmamış o yüzden. Biraz ceviz, badem, kuru kayısı falan alayım. Elma da. Muz çok kalorili yarım muzdan fazla yememek gerekiyor.

Gunaydin herkese
Bende araniza katilabilirmiyim? Vermem gereken son 3kg kaldi ama cok zorlaniyorum aylardir hala ayni kgdayim.

Boy 162
Kg 58
Yas 26
Bu arada 1 yasinda bebegim var gunde 2 defa emziriyorum

merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum:) benimde 3 kilo vermem gerekiyor. tıroid hastasıyım bakalım nasıl bir süreç olacak benim için.

Hoşgeldiniz kızlar
Günlük yediklerinizi ve sporunuzu yazarsanız üç hafta veya dört haftada gider bu kilolar )

Hoşgeldiniz kızlar
Günlük yediklerinizi ve sporunuzu yazarsanız üç hafta veya dört haftada gider bu kilolar )
hoşbuldukk,

bugün uçakta verilen mini beyaz peynirli sandviç ve kakaolu süt ile kahvaltımı yaptım. üzerine bi 10 dk lık yürüyüş
1 litre kadar da su içmişimdir şimdilik.
öğle yemeği birazdan patates yemeği ve tavuklu bulgur pilavı en korkutucu öğün benim için öğle yemekleri sanırım.
akşama da Allah kerim.
sanırım ara öğünleri arttırıp öğle yemeğini yok denecek kadar aza indirebilirim. bu ilk günüm bakalım gidişat nasıl olacak.

Çabuk pes ediyorsun bakiyorumda

Dun benimde bir kacamagim var ama akşam yemeği yemedim

İki gunun menusunu aksama paylaşırım

Duzene koyarsın canım
Menu paylaşımda missERE
Sporda beni etiketliyorsunuz )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…