Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben bugün onu yazdım kızlara neden beraber olmadık diee hadi benim ki biraz çatlak 1-2 gün erken geldi dielim ama ben diim sizinkide kapıda bacadadır sonra sölemedi demeyin heee

kaptanım ben yavaştan kaçayım gidip ilaç fln alayımm herkese ii geceler yarın görüşürüzz opuyorumnanaktan

slm kızlar ben geliyorum siz gitmiş oluyorsunuz...görüşemiyoruz malesef.....öğlen bir yatmışım iftara 10 dk kala kalktım anca yemek hazırladım....valla bana ne oluyor anlamış değilim toparlanamıyorum birtürlü....
bu hafta fazla kilo veremedim hocam kas yapmaya başladığımı söylüyor ne kadar doğru bilemiyorum ama cidden sertleşmeye başladı her yerim....

geçen haftaki kilom:67.3 kg
bu haftaki kilom : 68.5 kg
Aradaki fark 0.8 kg %1.1

günaydın arkadaşlar benım bu akşam mısafırım vardı hıç yatmadık sabaha kadar oturduk sohbet ettık şimdi gıttı kg yazıp yatacagım cak uykum var

malesef 86 200 gr cıktım cünkı reglıyım üzgünüm cok affedın benı :tomato::tomato: yazıklar olsun bana :mymeka::mymeka::mymeka: tüm takımdan özürdiliyorum kötükedihüsokötükedihüso:kedi::kedi::kedi:akannehirakannehirakannehir

iltecim
hayır yaa evdeki interneti yapın lütfen gitme
tamam canım bu gün pc başka bir bilgisayarcıya götürecem bakalım olacakmı

kilo bildirim anı işte ilterim bi insan nekadar iyi olabilir ki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın cnm?
haklısın cnaım nasıl olabilirki insan demi ama ben iyiyim ya nasıl olayım bildiğin gibi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…