Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bizim de kalıtsal aslında. babam tıroid hastası ama ben haşimato tıroid hastasıyım 13 kuzeniz sadece 2 kişide bu rahatsızlık var. çok şukur ilaçla kontrol altında
bizde hep hamilelikte korkutucu oluyo hormonlar yuzundn troid bi yukseliyo bi düsüyo kontrol amacli 2 haftada bir hep tahlil yapiyorz ömür boyu her sabah ilac icmk zorundyz

bizde hep hamilelikte korkutucu oluyo hormonlar yuzundn troid bi yukseliyo bi düsüyo kontrol amacli 2 haftada bir hep tahlil yapiyorz ömür boyu her sabah ilac icmk zorundyz
Benimde öyle ilaç 4 senedir alıyorum. 2 düşük yaptım. Allah nasip ederse bebek sahibi olmak istiyorum

hem yeni gelen arkadaşların bilgilenmesi açısından hem de silkelenen grubumuzu biraz daha silkelemek adına hafta arası tablosu paylaşıyorum

: kilo almış demek
: kilo bildirimini unutanlara kırmızı kart
: menü bildirmeyenlere sopa
: sonuç olarak nazar değmesin verdiğimiz kilolara

KELEBEKCumaCumartesiPazarKontrol NoktasıPazartesiSalıÇarşambaPerşembeEyvah TARTI!BAYRAM! (14 Haziran)
catterflym varvarvar..........63
S sevil4321 ..........110
M Meryem1306 varvarvar76,1 ..........68
missERE varvarvar64,7..........60
H helopini varvarvar..........58
mavimli varvarvar76,8 ..........70

Serbest KelebekCumaCumartesiPazarKontrol NoktasıPazartesiSalıÇarşambaPerşembeEyvah TARTI!BAYRAM! (14 Haziran)
oynakbasi34 varvarvar89,7 ..........75
@perihan00 ..........54
Su perisi86 varsabit..........70
LargeGemini ..........68
Eccoomm varvarvar77,6 ..........68
R Riviere12 xxx58 (ilk)..........bayram hedefini bulamadım
Synonyms xxx..(ilk)..........61

izinde olan üyeleri tabloya eklemeye devam edeyim mi

Banu abla uye kilosu ve eşleştirme yapsak bu akşam )

evet eşleşmeleri alalımmm, onları da ekliyim tablonun altına

Kizlarrrr hadi su içelim

kaptancım bence gruba bi de su hatırlatıcısı seçelim, her iki üç mesajda bir sorsun su içtiniz mi diye

Tamamdır o zaman Mecbur ve Pazartesi bildirimi yapmayanlara bende dahil ceza veriyoruz bundan sonra

bu saat oldu hala pazartesi kilosunu bildirmeyenler var

Şimdi akşam yemeği olarak kumpir ( mayonez, ketçap ya da rus salatası yok, sadece zeytin,mısır, turşu, kırmızı lahana, tereyağ ve kaşar peynirli)

anammmmm ben bu kumpiri nasıl kaçırmışım
çok cıss

evettt tarifi yapanları görelimmmm, parmak kaldırsınlar

bu hafta cok fazla spor ve dikkat edicem ben cumaya guzel bi eksi gormezsem bidada kendimi toparlayamam hemen vazgecerm kesin

yok öyle hemen pes etmek, ben de bu hafta +800 gördüm az buz değil ama yıkılmadım ayaktayım

Hoşgeldiniz kızlar
Günlük yediklerinizi ve sporunuzu yazarsanız üç hafta veya dört haftada gider bu kilolar )

Bir ayda 3kg :) hayal gibi benim icin :))
3 ayda veremedim daha once baska bir gruptaydim biraktim ondan sonra gram veremedim oyuzden tekrae donme karari aldim

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Bir mesajlık da olsa sizlere bakayım dedim hazır eve üzerimi değiştirmek için gelmişken
Okul gezisi çok çok güzel geçti bol bol resim çektim ( gerçi kendimi pek çekemedim fotoğraf makinesiyle ama sağ olsun diğer velilerden bir kaç poz beni çıkanlarda oldu )

Dönüşü Sınıf Annelerinden biri sağ olsun bizi evine çaya davet etti ( bir kaç veli ve Öğretmeni )
Kendi eşide bizim okulda Öğretmen Maşallah geceden hazırlığını yapmış bir sürü şey çıkardı önümüze tabi ben salatadan yana tercihimi yaptım çoğunluk olarak Artık dengelemek için akşamlık pek bir şey yemeyeceğim ( gerçi fazla kaçmadı ama liste dışında beslendim ya dengelemem şart )

Şimdi hemen üzerimi değiştirip Anneme geçiyorum akşam yemeğini onda yedikten sonra eşimin teyzesine ordanda KVye geçeceğiz ama eşimin cebine ortak olurum inşallah olmadı artık gece eve dönünce kesin damlarım
Malum kandil bu günlükte idare edin beni giremezsem

Ne tatlı annesi kendi mi seçiyor küçük kızın?

Sorma hanım efendi herşeyi beğenmez
Bir keresinde kadife pembe bir gömleğini giydireyim dedim isyan bayrağını açtı hiç kıyafetim yok hep aynı şeyi giymek istemiyorum diye
Neyse bugün ben seçenek sundum beğenip giydi de sabah sabah fazla büyük bir kriz yaşamadan evden çıkabildik

merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum:) benimde 3 kilo vermem gerekiyor. tıroid hastasıyım bakalım nasıl bir süreç olacak benim için.

Ben hedefim kucuk tuttim bayrama kadar 2kg verirsem harika olur
Hedef 56kg :)

Kızlar aramıza hoşgeldiniz
Malum kandil olunca akraba ziyareti falan derken yoğunluk daha fazla oluyor şansa birde okul gezisinin olduğu güne deng geldiniz ilgilenemedim sizinle ama söz yarın itibaren çok daha fazla ilgi görürsünüz benden de

missERE canım banu abla senide kaptan yardımcılığı için paylasim alanina yazmıştı

Heee yazdım hatta etiketleyerek yazdım gördü mü bilmiyorum
Hayırlı uğurlu olsun Kaptan Yardımcılığı Maşallah azimli Kelebeğim benim inşallah çok yakında hedefine de ulaşır mezunda olsa bize yardımcı olmaya devam eder

Tablolar şahane ellerine sağlık yine su içmedim offf iyi ki dedin bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…