bizim de kalıtsal aslında. babam tıroid hastası ama ben haşimato tıroid hastasıyım 13 kuzeniz sadece 2 kişide bu rahatsızlık var. çok şukur ilaçla kontrol altındaSynonyms canm benimde triod sorunm var aslinda bizde ailecek var babamda 2 ablamda bende
bizde hep hamilelikte korkutucu oluyo hormonlar yuzundn troid bi yukseliyo bi düsüyo kontrol amacli 2 haftada bir hep tahlil yapiyorz ömür boyu her sabah ilac icmk zorundyzbizim de kalıtsal aslında. babam tıroid hastası ama ben haşimato tıroid hastasıyım 13 kuzeniz sadece 2 kişide bu rahatsızlık var. çok şukur ilaçla kontrol altında
Benimde öyle ilaç 4 senedir alıyorum. 2 düşük yaptım. Allah nasip ederse bebek sahibi olmak istiyorumbizde hep hamilelikte korkutucu oluyo hormonlar yuzundn troid bi yukseliyo bi düsüyo kontrol amacli 2 haftada bir hep tahlil yapiyorz ömür boyu her sabah ilac icmk zorundyz
insallh canm rabbim bu mubarek gunde isteyen herkese nasip ederBenimde öyle ilaç 4 senedir alıyorum. 2 düşük yaptım. Allah nasip ederse bebek sahibi olmak istiyorum
BU HAFTA DERECE BEKLİYORUM GÖREYİM SİZLERİ KIZLAAARRRRR
KELEBEK | Cuma | Cumartesi | Pazar | Kontrol Noktası | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Eyvah TARTI! | BAYRAM! (14 Haziran) |
| var | var | var | .. | .. | .. | .. | .. | 63 | |
S sevil4321 | .. | .. | .. | .. | .. | 110 | ||||
M Meryem1306 | var | var | var | 76,1 | .. | .. | .. | .. | .. | 68 |
| var | var | var | 64,7 | .. | .. | .. | .. | .. | 60 |
H helopini | var | var | var | .. | .. | .. | .. | .. | 58 | |
| var | var | var | 76,8 | .. | .. | .. | .. | .. | 70 |
Serbest Kelebek | Cuma | Cumartesi | Pazar | Kontrol Noktası | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Eyvah TARTI! | BAYRAM! (14 Haziran) |
| var | var | var | 89,7 | .. | .. | .. | .. | .. | 75 |
@perihan00 | .. | .. | .. | .. | .. | 54 | ||||
| var | sabit | .. | .. | .. | .. | .. | 70 | ||
| .. | .. | .. | .. | .. | 68 | ||||
| var | var | var | 77,6 | .. | .. | .. | .. | .. | 68 |
R Riviere12 | x | x | x | 58 (ilk) | .. | .. | .. | .. | .. | bayram hedefini bulamadım |
| x | x | x | ..(ilk) | .. | .. | .. | .. | .. | 61 |
Banu abla uye kilosu ve eşleştirme yapsak bu akşam)
Kizlarrrr hadi su içelim
Tamamdır o zaman Mecbur ve Pazartesi bildirimi yapmayanlara bende dahil ceza veriyoruz bundan sonra
Şimdi akşam yemeği olarak kumpir ( mayonez, ketçap ya da rus salatası yok, sadece zeytin,mısır, turşu, kırmızı lahana, tereyağ ve kaşar peynirli)
2 litre suya
2 adet yeşil elma doğruyorum ( kabuklu )
2 adet limonu sıkıp kabuklarını da atıyorum
1 çubuk tarçın
2 - 3 karanfil
3 - 4 tane kara biber ( tane yoksa az tozda olur ben genelde öyle yapıyorum )
1 parmak ucu kadar Zencefil ( yoksada fark etmez ama olursa daha süper olur )
Hepsini elmalar yumuşayana kadar kaynatıp gün içinde gelip geçip içiyorum
bu hafta cok fazla spor ve dikkat edicem ben cumaya guzel bi eksi gormezsem bidada kendimi toparlayamam hemen vazgecerm kesin
Hoşgeldiniz kızlar
Günlük yediklerinizi ve sporunuzu yazarsanız üç hafta veya dört haftada gider bu kilolar)
canm boyun kac kilon bence cok guzel nedn vermek istiyosn ki ay ben o kiloda olacaktim varyaBen hedefim kucuk tuttim bayrama kadar 2kg verirsem harika olur
Hedef 56kg :)
Ne tatlı annesikendi mi seçiyor küçük kızın?
merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum:) benimde 3 kilo vermem gerekiyor. tıroid hastasıyım bakalım nasıl bir süreç olacak benim için.
Ben hedefim kucuk tuttim bayrama kadar 2kg verirsem harika olur
Hedef 56kg :)
162 suan evet iyiyim ama ben 55 kg olmak istiyorum ideal kilomcanm boyun kac kilon bence cok guzel nedn vermek istiyosn ki ay ben o kiloda olacaktim varya
bende 65 e insem iyi ama bakalm artk cok dikkat edicem kesinlikle arti gormek istemiyormBayram hedefim 72 olsun. Aslında keşke 70e insem ama bu pisboğazlıkla zor biraz.
Tablolar şahane ellerine sağlıkhem yeni gelen arkadaşların bilgilenmesi açısından hem de silkelenen grubumuzu biraz daha silkelemek adına hafta arası tablosu paylaşıyorum
: kilo almış demek
: kilo bildirimini unutanlara kırmızı kart
: menü bildirmeyenlere sopa
: sonuç olarak nazar değmesin verdiğimiz kilolara
KELEBEK Cuma Cumartesi Pazar Kontrol Noktası Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Eyvah TARTI! BAYRAM! (14 Haziran) catterflym var var var .. .. .. .. .. 63 S sevil4321 .. .. .. .. .. 110 M Meryem1306 var var var 76,1 .. .. .. .. .. 68 missERE var var var 64,7 .. .. .. .. .. 60 H helopini var var var .. .. .. .. .. 58 mavimli var var var 76,8 .. .. .. .. .. 70
Serbest Kelebek Cuma Cumartesi Pazar Kontrol Noktası Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Eyvah TARTI! BAYRAM! (14 Haziran) oynakbasi34 var var var 89,7 .. .. .. .. .. 75 @perihan00 .. .. .. .. .. 54 Su perisi86 var sabit .. .. .. .. .. 70 LargeGemini .. .. .. .. .. 68 Eccoomm var var var 77,6 .. .. .. .. .. 68 R Riviere12 x x x 58 (ilk) .. .. .. .. .. bayram hedefini bulamadım Synonyms x x x ..(ilk) .. .. .. .. .. 61
izinde olan üyeleri tabloya eklemeye devam edeyim mi
evet eşleşmeleri alalımmm, onları da ekliyim tablonun altına
kaptancım bence gruba bi de su hatırlatıcısı seçelim, her iki üç mesajda bir sorsun su içtiniz mi diye
bu saat oldu hala pazartesi kilosunu bildirmeyenler var
anammmmm ben bu kumpiri nasıl kaçırmışım
çok cıss
evettt tarifi yapanları görelimmmm, parmak kaldırsınlar
yok öyle hemen pes etmek, ben de bu hafta +800 gördüm az buz değil ama yıkılmadım ayaktayım
Oooo 65 bayağı iddialı. Ben 70 deseydim baribende 65 e insem iyi ama bakalm artk cok dikkat edicem kesinlikle arti gormek istemiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?