Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Herkese hayirli kandiller
Su perisi86 45 dk tempolu yürüdüm
missERE
Sabah nescafe 4 zeytin 1 yumurta 1 domates 2 cay 1 dilim ekmek
Ara 2 cay
Ara 1 nescafe
Öğlen 4 yk Sulu kofte 3-4 lokma yogurda ekmek banip yedim
Aksam sadece salata 10 bardak su yatana kadar 15 olur gec uyuyup gec uyananlardanim cay kahve icerim daha...
Toplam 700 kalori 3-4 tane cilek ve Nektari de yemistim

Nice mutlu senelere canim

Gun icinde attigin adımlar mi bu canim eger oyleyse diger kizlara haksızlık olur

Yoksa spor olarak yaptigin yürüyüş mu
Merhaba canım benim spor yapmaya vaktim yok ancak günlük en az 10000 atıyorum hatta bu aralar en az 15bin adım için öğle araları yürüyorum. Ama spor olarak sayılmayabilir her işimi yürüyerek yapıyorum. Öyle yavaş adımlarla yürüyen biri değilim bunun en az bir saati hızlı tempoda gidiyor.

missERE Hemen menumu yazaym oglm cok mızmiz sayesinde herseyi unutuyorm
Kahvalti 12:00 2 dilim ekmek arasi kasarli tost
Ara 2 bardak yeşil çay 2 hurma 2 kucuk kurabiye
Aksam 20:00 5 yk sulu kofte 1 dilim ekmek 2 mini ispanakli borek
Su perisi86 sabah 1 saat tempolu yuruyus
30 dk leslie
10 dk zumba
10 dk egzersz

Ohhh masallah cok guzel

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün gece 23:00de ancak eve girebildim ama tabi yine yoğun bir gündü ve telefonunda şarjı olmayınca direk yatağa attım kendimi
Okul gezimiz çok zevkli geçmişti zaten Üzerimi değiştirdikten son Anneme gittik yemek faslından sonra da eşimin teyzesine uğradıktan sonra KVye geçtik
Tam bir ara telefonu elime alacaktım ki KV çayı koydun mu dedi mecbur elimden bıraktım
Sonrada yok arayan soran derken görümceler de geldi sohbet sohbeti açınca giremedim

Sağ olsun yine eşimin her zamanki gibi muzurluğu üzerindeydi hepimizi kırdı geçirdi Annesi bir ara telefon çalınca başka odaya geçti sesden duyamazsa diye tabi benimki dururmu aaa bu kadın kimle konuşuyor gizli gizli dur şunun mesajlarını da bir ara çaktırmadan inceleyelim yoksa bu bir haltlar mı karıştırıyor diye nasıl dalga geçiyor
Tabi kadının bütün torunları gülmekten yerlere yattılar bizimki hala ne gülüyorsunuz geliyor size hadi bir Cici dede falan diye devam ettikçe daha beter oldular

Dedim hatta aman sakın Annenin yanında deme valla üzülür kadın benimle dalga geçiyorlar diye ama yok durur mu benimki Annesi gelince '' Kızzzz sen kimle konuştun öyle Görümcem arıyor dedin ama yemedim var sende birşeyler '' diye devam etmezmi şaklabanlığa Allahtan KV çok sert tepki vermedi sen varya sen çok fenasın çekeceğim kulağını dedi gülerek

Tabi o işin makarası sonuçta bugün Kv evleneceğim dese oda ne tepki vereceğini şaşırır Gerçi Koca hizmet ister oda kaç yaşına gelmiş kafası rahatken tekrar başını ağrıtmaz

Çok keyifli bir gündü heee beslene listeyle yine gram alakalı değildi ama yapacak bir şey yok hallederiz
Birazdan yazayım da daşlayın beni

Nice sağlıklı mutlu yılların olsun canım
Rabbim bir sonraki doğum gününde hedefine ulaşmış fıstık ötesi bir şekilde kutlamayı nasıp eder inşallah ....Aminnnn

Afiyet olsun canım İnsan yazınca anlıyor dimi ne kadar yediğini
Çok abartılı bir menü değil bence ama tabiki insan kendi de hisseder az mı geldi fazla mı diye
Çok daha güzel menülerini de göreceğimize eminim

Anammm 1,5 lahmacun okadar mı kalorili Bana nedense hep daha masum gibi geliyordu hele Karatay Hoca yiyin yiyin diye televizyonlara çıktıkça Lahmacun yiyesim gelirdi
Aslında toplam olarak çok bir kalori olduğunu düşünme sonuçta hareketlisin hee tabi hedefe daha çabuk ulaşmak için hepimizin kalorileri daha sıkı tutması gerekiyor oda bir gerçek

Genel olarak bence fena değil de karbonhidratı fazla kaçmış gibi sanki Gerçi sen fazlasıyla dengelersin onu

oynakbasi34 kaptancim bu kaynattigimiz suyu suzuyomuyuz yoksa oyle elmali mi iciyoruz

YOk canım tabiki süzüyoruz ben şahsen hiç denemedim ama belki kalan elmaları iyice ezip püre gibi bol tarçınla ara öğün olarak da tüketilebilir denemek lazım

Odem icecegini yaptim pek bi ekşi geldi bana

Ne bileyim ben çok çok eski olarak algılamadım belki ekşiyi sevdiğimdendir

2su bardagi kadar ictim sabah da icicem, zaten tek seferde daha fazlasi icilmez bence...

Acaba bu tur odem atici sulari/caylari ne zaman icmek lazim?ac karnina mi kahvaltida mi gun icinde mi yoksa gece yatarken mi?

Ben onu ilk yaptığımda ( diyetisyene gitmeye başladıktan sonra ) özellikle Sibele ( Diyetisyenim ) sordum
Her zaman içmemde sakınca var mı diye yok dedi aksine faydası olur zararı olmaz dedi Gün içine yayabilirsin ne zaman istersen dedi hani özellikle yemekten önce yada sonra diye bir şey demedi bende aklıma geldikçe içiyorum

Hatta bugün tekrar marketten elma alıp yapacağım 1 litrelik şişelerim var birine koyup gelir geçer içerim diye düşündüm hem dışarı çıkarken bile yanımda götürebilirim o zaman

Gelelim benim Pazartesi Menüme missERE

Uyanınca; 06:15de
1 büyük kupa sıcak su

ara; 07:00de
1 duble şekersiz Türk Kahvesi

Kahvaltı; 07.30
1 dilim beyaz Peynir
1 adet salatalık
1 adet domates
1 fincan limonlu yeşil çay

ara 11:00de
1 adet pastane simidi ( çok içim bayıldı koşturmaktan )

Öğlen; 13:30 ( Sınıf Annesi evine davet etti )
2 kaşık pancar salatası
2 kaşık patates salatası
2 kaşık kereviz salatası
2 kaşık zeytinyağlı barbunya
1 fırında pişmiş börek minik ( sigara böreği kadar )
3 bardak şekersiz çay

ara; 16:00da
1 fincan yeşil çay

Akşam; 18:00de ( annemde )
2 kepçe çorba
4 kaşık nohutlu pilav ( onu yemeyeydim iyidi ama dayanamadım )
3 kaşık kadar yoğurtlu kabak ( inanılmaz güzel yağ yakan bir tarif onuda birazdan veririm )

ara; 18:30 ( hep eşimin manyaklığı )
1 Türk kahvesi fincanı kadar helva ( eşim hazırlayıp elime tutuşturdu bir kerecikten bir şey olmaz diye )

ara; 20:00de
Bol bol şekersiz çay
2 minik tırtıl kurabiye ( görümcem yapmış hakkikaten az tırtıldan büyüktü inanın serçe parmağı kadar yapmış en fazla )
1 un kurabiyesi

Yahu ne yemişim de diyenler kendinizden özür dileyin bende alt alta yazınca kendi kendime çektim

Benim cumaya kadar gram kaçamaksız ve bol suyla ilerlemem lazım ve şu limonlu elmalıdan tekrar yaptığımda fazla yapıp daha çok içeyim bari
Ne güzel 8leri gördüm ucundan bari bir daha hayal gibi kalmasın

Gunaydinnnlarrr

Evet kaptancim oynakbasi34 ya ben de sok oldum lahmacunu gorunce, ogleni hafif gecirseydim lahmacun agir gelmezdi bence, odem suyu da abarti eksi degil ama hem yesil elma hem limon olunca bana biraz eksi geldi

Bugun de icerim iki su bardagi kadar, bakalim cumaya yansiyacak mi :)

Su perisi86 Canım özellikle spora çıkmadım ama okul gezisinde 2 saatten fazla dolaştık ( ben koyun çobanı gibi zaten yaydan fırlamış gibi aman çocuklar ayrılmasın diye koşturup durdum etraflarında )
Öğretmenimiz bile çok memnun oldu geziden

İstersen bir dahakine sarı elmayla yap Ben o an hangi elmadan bulursam yapıyorum hatta kırmızı elmadan da yaptığım oldu evde o an o olunca

Ne corbasi onu da ogrenelimm

Bunlar abi kardes senin zayiflamana dusmanlar kaptancim bu oyunlara gelme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…