Merhaba canım benim spor yapmaya vaktim yok ancak günlük en az 10000 atıyorum hatta bu aralar en az 15bin adım için öğle araları yürüyorum. Ama spor olarak sayılmayabilir her işimi yürüyerek yapıyorum. Öyle yavaş adımlarla yürüyen biri değilim bunun en az bir saati hızlı tempoda gidiyor.Nice mutlu senelere canim
Gun icinde attigin adımlar mi bu canim eger oyleyse diger kizlara haksızlık olur
Yoksa spor olarak yaptigin yürüyüş mu
Tamamdır sabah ilk işim tartılmak olacak yarın evdeyim zaten unutmadan uyanır uyanmaz yazarım.Yarin sabah ac karnina bekliyorum kilonu :) ekleyecegim tabloya ona goree :)
O olur bakOlsun hergun kacamak yaparak birinci olup tarihe geceriz belki
Güzel görünüyorOdem icecegini yaptim pek bi ekşi geldi bana
missERE Hemen menumu yazaym oglm cok mızmiz sayesinde herseyi unutuyorm
Kahvalti 12:00 2 dilim ekmek arasi kasarli tost
Ara 2 bardak yeşil çay 2 hurma 2 kucuk kurabiye
Aksam 20:00 5 yk sulu kofte 1 dilim ekmek 2 mini ispanakli borek
Su perisi86 sabah 1 saat tempolu yuruyus
30 dk leslie
10 dk zumba
10 dk egzersz
Güzel görünüyor
Kaptan bilir cevabını2su bardagi kadar ictim sabah da icicem, zaten tek seferde daha fazlasi icilmez bence...
Acaba bu tur odem atici sulari/caylari ne zaman icmek lazim?ac karnina mi kahvaltida mi gun icinde mi yoksa gece yatarken mi?
Merhaba kızlar,
Bu sabah tartılamadım. Bugün doğum günüm gece hiç uyumadım sayılır. 5 te yattım 8de okula gittim. Sabah tartılmayı da unuttum ancak şimdi de akşam yemeğimi yiyip arkama yaslanınca aklıma geldi. Şimdi tartılırsam kesin fazla çıkarım
Arkadaşlar sağolsun pasta falan almışlar ama o sırada bir sürü misafir geldi ofise onlara ikram edelim derken ince bir dilimin yarısını bölüşerek ancak yedim benim için güzel bir koruma oldu bu durum:)
Bugun ki menummissERE
Kahvaltim
1 dilim tb ekmegi
1 yumurta
Salatalik roka
1 kk beyaz peynir
2 kare kasar peynir
Bir kase yogurt
1 tatli kasigi findik ezmesi
Masallah ne yemisim :)
Ara 4 badem
Ogle 1.5 kase antep yuvalamasi
Ara 10 badem ve 3 tuzlu kurabiye :/
Aksam ispanakli cacik ve bir kasede az bulgur pilavi
Ben de yazayim
Sabah 9.00: bir kasarli tost, cikolatali sut (346 kal)
Oglen 12.30: duble kofteburger, buyuk ayran (555kal)
Ara 15.00: bir maden suyu (0 kal
)
Aksam 17.00: bir bucuk lahmacun (673 kal)
Toplam kalori 1574
Cok afedersiniz yuh
O lahmacunu yemiycektim yaaa yemiycektim
Odem icecegini yaptim pek bi ekşi geldi bana
2su bardagi kadar ictim sabah da icicem, zaten tek seferde daha fazlasi icilmez bence...
Acaba bu tur odem atici sulari/caylari ne zaman icmek lazim?ac karnina mi kahvaltida mi gun icinde mi yoksa gece yatarken mi?
Gunaydinnnlarrr
Evet kaptancimoynakbasi34 ya ben de sok oldum lahmacunu gorunce, ogleni hafif gecirseydim lahmacun agir gelmezdi bence, odem suyu da abarti eksi degil ama hem yesil elma hem limon olunca bana biraz eksi geldi
Bugun de icerim iki su bardagi kadar, bakalim cumaya yansiyacak mi :)
2 kepçe çorba
ara; 18:30 ( hep eşimin manyaklığı)
1 Türk kahvesi fincanı kadar helva ( eşim hazırlayıp elime tutuşturdu bir kerecikten bir şey olmaz diye )
ara; 20:00de
Bol bol şekersiz çay
2 minik tırtıl kurabiye ( görümcem yapmış hakkikaten az tırtıldan büyüktüinanın serçe parmağı kadar yapmış en fazla )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?