Nasıl yapıyorduk hadi bugün deneyim evde yeşil elma var başka ne gerekli?
Bende yapacağım Banu abla istersen ilk sayfaya ekle isteyen uygulayın)
Tamamdır :)Iki elma, kabuklariyla 2litre suya atilacak, icine 2 limon sıkilacak, kabuklari da icine konulacak, 1 cubuk tarcin,2-3karanfil, biraz karabiber, istege bagli olarak bir parmak ucu kadar zencefil...
Elmalar yumusayincaya kadar pisirlecek, suzulup icilecek :)
Hosgeldin ablaKızlar kızlar gelemmi yanağızdan opemmi :)
Selam olsun her türlü emekçiler sizi
Bende 5 catal tel kadayif yedimsanki biraz pisman oldm gibi
findikli kadayif off cok mu kalorilidr kiKadayif derken cevizli kaymakli fln mi ?
Ortalama kalorisine bak bakalim :)
findikli kadayif off cok mu kalorilidr ki
Ne gibi faydasini gordun ? Gercekten kilo verdiriyo mu ve gunde ne kadar iciyosunIki elma, kabuklariyla 2litre suya atilacak, icine 2 limon sıkilacak, kabuklari da icine konulacak, 1 cubuk tarcin,2-3karanfil, biraz karabiber, istege bagli olarak bir parmak ucu kadar zencefil...
Elmalar yumusayincaya kadar pisirlecek, suzulup icilecek :)
Ne gibi faydasini gordun ? Gercekten kilo verdiriyo mu ve gunde ne kadar iciyosun
Hosgeldin cwnim biz de mucadeleye devam kacamaklarla beraber tabi :))merhaba kızlar uzun süredir giremiyorum neler yaptı herkes :)
ben ara vereli azcık kilo almışım ama 1,5 kilo çok değil onu da veriirm artık şuan dayanıklılık egzersizleri yapıyorum şekillenmek için onun dışında okul devam ediyor orda her şey aynı, siz de durumlar nasıl kilolar ne kadar gitti ?
Bende 5 catal tel kadayif yedimsanki biraz pisman oldm gibi
Bugunku menumu yazayim sali sinemasi menusu
Menu bildirimi menu bildirimi
Sabah 12.00: durum doner(626 kalori-bu kadar fazla olmasi mumkun mu ya, alt tarafi lavasin icinde doner var, sos mos hic bisey yok)
Ara 13.45: bir adet brownie gold (438 kalori)
Oglen 15.00: bir hotdog, bir zero cola (242 kalori)
Toplam:1306 kalori
Kapanis sanirim :)
Her turlu elestiriye ve tas/sopaya acigim
Aksama sadece odem suyu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?