Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Nasıl yapıyorduk hadi bugün deneyim evde yeşil elma var başka ne gerekli?

Bende yapacağım Banu abla istersen ilk sayfaya ekle isteyen uygulayın )

Iki elma, kabuklariyla 2litre suya atilacak, icine 2 limon sıkilacak, kabuklari da icine konulacak, 1 cubuk tarcin,2-3karanfil, biraz karabiber, istege bagli olarak bir parmak ucu kadar zencefil...

Elmalar yumusayincaya kadar pisirlecek, suzulup icilecek :)

Slm kızlar
Babamla birlikte kızımı parka gittik şimdi uyuttum

Kendime açali ananasli yeşil çay yaptim içeceğim

Sonra spor

Merhaba kızlar,
Bugün tatil olunca haftasonu yapmadığım temizliği bugün yapayım dedim. İşlerim ancak bitti. Dün tartılmamıştım bu sabah tartıldım sabitim. 60.3.
Kahvaltıyı öğlen yaptım iki öğün birleşti böylece. Su içmeye zorlamak istiyorum kendimi ama olmuyor dışarıda olup yürüyünce yine içiyordum ama evde hiç içemiyorum.

Bugunku menumu yazayim sali sinemasi menusu

Menu bildirimi menu bildirimi

Sabah 12.00: durum doner(626 kalori-bu kadar fazla olmasi mumkun mu ya, alt tarafi lavasin icinde doner var, sos mos hic bisey yok)

Ara 13.45: bir adet brownie gold (438 kalori)

Oglen 15.00: bir hotdog, bir zero cola (242 kalori)

Toplam:1306 kalori
Kapanis sanirim :)

Her turlu elestiriye ve tas/sopaya acigim

Aksama sadece odem suyu :)

Ne gibi faydasini gordun ? Gercekten kilo verdiriyo mu ve gunde ne kadar iciyosun

Menuuuu
Hosgeldin cwnim biz de mucadeleye devam kacamaklarla beraber tabi :))
Ben baya verdim kilo hatta bugun markette ne kadar zayifladiniz diye hic tanimadigim bir kiz esimin yninda beni onure etti :)) sirri ne falan dedi "aksam gec saatte yemegi kestim, bir de tatli vs yememege calisiyorum" dedim..
Sen neler yapiyorsun bayadir gozukmuyorsun
1.5kg dert etme 1 2 haftana bakar senin

Az olmus aksamda burger kung yeseydin iki menü birden kizzz kahvaltı nerde

Kalk kalk spor yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…