Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ne corbasi onu da ogrenelimm

Bunlar abi kardes senin zayiflamana dusmanlar kaptancim bu oyunlara gelme

Mercimek çorbasıydı canım cüzme

Sorma valla eşim eskiden hiç belli etmezdi kıskandığını şimdi bazen ben ya daha aşağısını göremiyorum diye söylendikçe iyisin iyisin aşkım diyip durur görümcede bakma sırf eli boş gelmemek için onlardan bir tabak getirmiş bir gün öncesi oğlu istedi diye yapmış hani Annesine özel değil

Ay ben cok söz dinleyen bi insan oldugumdan sen yesil diyince yesille yaptim

Efferim daha çok faydası olur inşallahhh o zaman
Benimde yaptığımdan 500 ml kadar kalmış onuda birazdan içer öğlene kadar bitiririm nasılsa

Kahvemi içip az iş yapayım damlarım yine nasılsa büyük kızda bugün evde arada Laptoba el koyarım nasılsa dersim var desede 10 dakikalık mola verir nasılsa aralarda

dünkü menüm missERE

09.00 mini sandivç
kakaolu süt
13.00 tavuklu bulgur pilavı
sulu patates
yoğurt
15.30 şekersiz çay
18.30 bol yoğurtlu az mantı
20.10 sütsüz ve şekersiz amerikano
21.30 avuç içi kadar leblebi
gün için su tüketimim 1,5lt

çok sağlıklı bir menü olmasa da ilk gün için iyi görünüyor sanırım.

Gunaydinnnnn :)

Menun iyi canim ama yapabiliyorsan miktar belirt mesela 2 yemek kasigi bulgur pilavi gibi
tmm bugün öyle yapayım o halde. gerçi bugün menü biraz karışık olacak gibi. dışarıda kutlama yemeği gibi yenecek bakalım şimdiden ne yemeli nasıl yemeli diye derdine düştüm:)

İç iç işe yararsa ben de yapayım çooook üşeniyorum kaptan duymasın

Kızlar ne alemdesiniz

Ben hala evle boğuşuyorum
Yarın İstanbul Avrupa yakasında büyük bir su kesintisi olacakmış ve tam 20 saat su olmayacakmış

Hemen büyük 10luk su şişelerim vardı boş ( Allahtan çok su içiyoruz da iki gündür koşturmacadan eşim atmayı unutmuş ) Onları doldurdum mutfağımı da bir güzel temizledim
Hatta birazdan hem bugün hemde yarın için yemeğimi yapacağım o dertde olmasın yarın
Bir posta çamaşırımı yıkadım şimdide onları asıp bir posta daha yıkayacağım ( hepsi bitsin haftasonu İstanbul dışına çıkacağız lazım olanlarda vardı içlerinde )

Öğleden sonra da artık havuz faslımız var kuzunun

İç iç işe yararsa ben de yapayım çooook üşeniyorum kaptan duymasın

Kız işe yaramazmı hemde yağ yaktığının da teyidini aldım ölçümlerde ( malum bu hafta 2 kg yağdan gitti )
İnan hiç üşendiğine deymez hepsini suya at gitsin sonrada elmalar yumuşayana kadar haşlanıyor
Sonra ister şişelere doldurup soğuk iç ister her defasında içeceğin kadar cezvede ısıt ( ben genelde ılık içiyordum ama bu hafta sıcak içmeyi de deneyeceğim belki daha etkili olur malum yağ bile tencerenin altını açtığında ısınınca eriyor

Kesinlikle tavsiye ederim

Nasıl yapıyorduk hadi bugün deneyim evde yeşil elma var başka ne gerekli?

merhaba kızlar uzun süredir giremiyorum neler yaptı herkes :)
ben ara vereli azcık kilo almışım ama 1,5 kilo çok değil onu da veriirm artık şuan dayanıklılık egzersizleri yapıyorum şekillenmek için onun dışında okul devam ediyor orda her şey aynı, siz de durumlar nasıl kilolar ne kadar gitti ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…