İstersen bir dahakine sarı elmayla yapBen o an hangi elmadan bulursam yapıyorum hatta kırmızı elmadan da yaptığım oldu evde o an o olunca
Ne corbasi onu da ogrenelimm
Bunlar abi kardes senin zayiflamana dusmanlar kaptancim bu oyunlara gelme
Ay ben cok söz dinleyen bi insan oldugumdan sen yesil diyince yesille yaptim
Günaydınlar)
çok sağlıklı bir menü olmasa da ilk gün için iyi görünüyor sanırım.
tmm bugün öyle yapayım o halde. gerçi bugün menü biraz karışık olacak gibi. dışarıda kutlama yemeği gibi yenecek bakalım şimdiden ne yemeli nasıl yemeli diye derdine düştüm:)Gunaydinnnnn :)
Menun iyi canim ama yapabiliyorsan miktar belirt mesela 2 yemek kasigi bulgur pilavi gibi
İç iç işe yararsa ben de yapayım çooook üşeniyorum kaptan duymasınGunaydinnnlarrr
Evet kaptancimoynakbasi34 ya ben de sok oldum lahmacunu gorunce, ogleni hafif gecirseydim lahmacun agir gelmezdi bence, odem suyu da abarti eksi degil ama hem yesil elma hem limon olunca bana biraz eksi geldi
Bugun de icerim iki su bardagi kadar, bakalim cumaya yansiyacak mi :)
İç iç işe yararsa ben de yapayım çooook üşeniyorum kaptan duymasın
Nasıl yapıyorduk hadi bugün deneyim evde yeşil elma var başka ne gerekli?Kız işe yaramazmıhemde yağ yaktığının da teyidini aldım ölçümlerde ( malum bu hafta 2 kg yağdan gitti )
İnan hiç üşendiğine deymez hepsini suya at gitsin sonrada elmalar yumuşayana kadar haşlanıyor
Sonra ister şişelere doldurup soğuk iç ister her defasında içeceğin kadar cezvede ısıt ( ben genelde ılık içiyordum ama bu hafta sıcak içmeyi de deneyeceğimbelki daha etkili olur malum yağ bile tencerenin altını açtığında ısınınca eriyor
Kesinlikle tavsiye ederim
hosgeldn tatlm siz zayiflayinca morel vermek keyifli oluyo da ben veremedgm icn henuz yerimde sayiyom gibi bisy insallah bayrama kadar hic olmazsa eski halime dönerim öpüyom seni B BitterlokumuLargeGemini ve Eccoomm canlar sizi ziyarete geldim gerci LargeGemini sen zaten tiğ gibi manken gibi oldun cok zorlama kendini. Birtanem Eccoomm sen devam et daha var senin birakmana tam destek hep destek fistik gibi olana kadar birakmak yok
hosgeldn tatlm siz zayiflayinca morel vermek keyifli oluyo da ben veremedgm icn henuz yerimde sayiyom gibi bisy insallah bayrama kadar hic olmazsa eski halime dönerim öpüyom seni B Bitterlokumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?