Sesli güldüm yaAz olmus aksamda burger kung yeseydin iki menü birden kizzz kahvaltı nerde
Kalk kalk spor yap
Menüm de gelsin.missERE
Kahvaltı ıspanaklı yumurta, espresso 150 kalori
Öğlen bir küçük porsiyon pilav ve havuçlu bezelye yemeği 300 kalori
Akşam ızgara et 2 küçük parça, bir top dondurma 250 kalori
Toplam 700 kalori
Sağolasın canımSüpersin canım
Vay be çok iyimissERE bugün sadece öğlen kahvaltı yaptım saatin bu kadar geçtiğini farketmedim şimdi bir kase kiraz yiyorum aç değilim ama ilerleyen saatlerde acıkmamak için.
Günün menüsü:
Öğlen: 1 adet sahanda yumurta,
10 tane zeytin, yarım domates, bir salatalık, 3 dilim beyaz peynir ve yarım kızarmış ekmek.
Ara: türk kahvesi
Akşam: 1 küçük kase kiraz.
sirri ne falan dedi "aksam gec saatte yemegi kestim, bir de tatli vs yememege calisiyorum" dedim
Kadayıf mı brownie mi kızlar ne ettiniz
Az olmus aksamda burger kung yeseydin iki menü birden kizzz kahvaltı nerde
Kalk kalk spor yap
Sesli güldüm ya
Sporları BEKLİYORUM
40 . MissERE ► 22.02.18 ► 71,30 ► 65,00 ► 6,30 ► 8,84%
Ara: türk kahvesi
Hala da açim ya
su iciyorm canm ama 10 bardagi gecmiyo bide aslinda benimki mide acligi degil gozum doymuyo eskidn oturms tatlilari abur cuburu gommustm t v karsisnda cips kola alip gecmstm de iste 2 haftadan fazladr olmaynca aclik hissediyom soyle hayal.kuruyom da 50 kilo olmusum butu. Herseyi diledigimce yiyorm ve kilo almiyormSu ictin mi tatlim, bol su ic o da kesmezse sutlu turk kahvesi tavsiye ediyorum :)
Yıldönümünüz kutlu olsun canım nice beraber geçecek güzel yıllara inşallah.Iyi yapmissin sakin bizi soyleme aramizda kalsin
Kendim ettim kendimm buldum
Yaaa bizim evlilik yildonumumuz esimle uzun zamandir sinemaya gidememistik bebekten sonra, bugun ne kahvalti kaldi ne ara ogun, ustelik bol kacamak
Bari aksama spor niyetine tek kale mac yapsaydik, regle denk geldi
Oglani yikadim nevresimleri degistirdim yikadim astim kendim banyo yaptim ama spor yapamadimSu perisi86
Sesli utandim ben de
Anamm ben de 40.siradayim
Listede baya var bizden yaa
Sade mi sutlu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?