Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yıldönümünüz kutlu olsun canım nice beraber geçecek güzel yıllara inşallah.

Sagol kuzumm :)

Birkac ay oncesinde ben de oyleydim canim, mesela su an saat 3.30 oglana mama hazirlamaya kalktim o arada hemen ya bi kurabiye ya bi kasik nutella atardim agzima, megersem insulin direncim yukselmis neredeyse seker hastasi olacaktim, bu da etkiliyormus aclik hissini..Allaha sukur 10 kiloya yakin verdim de kurtuldum, simdi cok aclik hissedersem bir cay bardagi kadar sut iciyorum :)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün resmen gece yarısı eve girebildim ancak
Kızın havuz faslından sonra bir arkadaşıma yemeğe davetliydik ailecek tabi eşlerimiz bütün gün birlikte olunca ben havuzdan sonra bari yemek faslına yardımcı olayım diye direk arkadaşa geçtim Yemekti çaydı derken son anda birde arkadaşım hadi gel dip boyanıda yapalım dedi
Haftasonu şehir dışına onlarla birlikte gideceğiz ya bari oda aradan çıksın dedi
Tabi boyama faslının yıkanmasını evde yaptım ama nedense öncekinden koyu oldu
Kızcağız açıkta gitmeyeyim diye poşet geçirmişti kafama acaba öyle bekledim diye mi daha koyu oldu onu anlamadım ama sıkıntı yok olmadı öğlen halleder tekrar

Haftasonu Hıdrellez Şenlikleri de varmış onların memleketinde hem ailesini ziyaret edeceğiz hemde onların köyünde 20 senedir her sene düzenli olarak yaptıkları Hıdrellez pikniğine katılacağız Açık havada piknik sonrası düğün gibi oluyormuş

Beslenme olarak abartılı bir durum yoktu bence gerçi onuda yazarım birazdan sizde görürsünüz tek sıkıntı eşler geç gelince saatte biraz gecikti

Bende dün nerden aklıma geldiyse seni düşünüp durdum
kendi kendime dedim hala sınavlar sunumlar bitmedi sanırım yoksa gelirdi diye
Sadece 1.5 kg almış olman bile bence büyük bir başarı ben olsam daha fazla alırdım kesin hani hep diyorum ya sürüden ayrılanı kurt kapıyor diye seninki şükürler olsun sadece Kurtçuk olmuş
Halledersin sen nasılsa fazlasıyla

Ne gibi faydasini gordun ? Gercekten kilo verdiriyo mu ve gunde ne kadar iciyosun

Bana onu KKdan çok sevdiğim bir arkadaşım öğretmişti sonradan hatta diyetisyenime de danıştım hani bunu içiyorum arada ama senin listelerini etkilemesin diye oda sağ olsun aksine faydası olur dilediğin zaman içebilirsin demişti
Bir hafta da özellikle yağdan gidiyor mu gitmiyor mu anlamak için düzenli içtim ve o hafta diğer haftalara göre çok daha güzel yağdan kilo verdim
Yani anlayacağın test edildi onaylandı

Kızlar bizim şu Meto Çayını da ilk sayfaya iliştirdim
En azından Serenaların dediği gibi her zaman elimizin altında olur arama derdi olmadan

Gelelim dünün özetine

Salı Menüsü missERE

Uyanınca; 06.15de
1 büyük kupa sıcak su

ara; 07.30da
1 duble şekersiz Türk Kahvesi

Kahvaltı; 09.00da
1 haşlanmış yumurta
1 dilim Beyaz Peynir
1 adet salatalık
1 fincan limonlu yeşil çay

ara; 11:00de
1 sade Filtre kahvesi

ara; 12:00de
3 adet gün kurusu
1 koca kupa Metabolizma çayı ( kısaca Meto çayı diyeceğim bundan sonra )

Öğlen; 15:30 ( evden aceleyle çıkınca Havuzda Büfeye talim ettim tost daha ağır gelir diye bu oldu )
4 adet yulaflı Bisküvi
1 büyük bardak çay

ara; 18:00de ( erkeklerin geç geleceği belli olunca )
1 adet salatalık
3 - 4 grisini

Akşam; 20.00de
2 kepçe Domates Çorbası
2 YK az yoğurtlu Bakla
2 YK patates Püresi
1 büyük parça et
1 YK pilav ( tadımlık )

ara; 21:00de
Bol şekersiz çay
3 Çay kaşığı helva ( kesinlike tadımlıktı vicdanen rahatım )

Gün içinde de ancak 2 litre su içebilmişimdir ama bugün inşallah telafi ederim fazlasıyla

Bu arada kızlar bugünde bir sürü işim var dışarda
Sabah kızı okula bıraktıktan sonra hem faturalarımı halledeceğim hemde haftasonu gideceğimiz Arkadaşın Annesinin doğum günü varmış ona ve yeğenine minik birer hediye almak istiyorum
Anneciği sağ olsun en son arkadaşıma geldiğinde çok çok hoş vakit geçirdik hatta kadıncağız birde bana ördüğü çetiklerden hediye etmişti tülbentle birlikte Hatta o gün dedim ben bunları kullanmıyorum kızımın çeyizine hatıra koyacağım diye
Arkadaşın yeğeni de 15 tatilde Teyzesine geldiğinde onları birlikte benim kızla bir oyun alanına götürmüştük ve benim kızla inanılmaz güzel anlaştılar hiç ayrılmak dahi istemediler
Şimdi kızcağız bizim haftasonu geleceğimizi duyunca aslında çok çok istediği okul gezsini iptal etmiş Arkadaşım gelecek gidemem ben demiş Annesine Hatta Öğretmeni bile şaşırmış sen çok istiyordun bu geziyi ( İstanbula Miniyatürke gelecekmiş o gün aslında ) eminmisin falan demiş oda Öğretmenim ısrar etmeyin ben Anneme de söyledim Arkadaşım buraya gelecek ben gitmemmmmmm demiş

Okadar hoşuma gitti ki kızcağız daha 7 yaşında ama arkadaşlığı çok önemsiyor O yüzden onada ufak da olsa bir hediye alayım dedim hatta benim kızla ikisine bir örnek pijama takımı bakarım sanırım hem o gece birlikte pijama partisi yaparlar
Arkadaşın Annesine ne alsam bir türlü karar veremedim ama artık bakacağım onada birşeyler

Sonrada duruma göre bakacağız eğer arkadaş hakikaten saçın koyu olmuş derse iki dakika ona uğrayıp düzelttiririm

Hazırlanmaya başlamadan birde keyif kahvemi içeyim dedim
Sizler sanırım hala uyuyorsunuz

Can sıkıntısından kendimle uğraşıyorum bende deminden beri
Kaşlar tamam
Birazdan da kuzuyu uyandırırım gece geç gelince onunda uyku düzeni şaştı ( haftasonu moduna girmişim farkında olmadan yoksa hafta içi arkadaşa giderken ufaklığı ablasına bırakıyoruz genelde uyku düzeni şaşmasın diye )

Günaydın Banu kaptan yine eğlenmişsiniz bir güzel maşallah. Pijama iyi fikir hatta pijama partisi yapacaksanız annesine ve sana da aynı pijamanın büyük boyunu alabilirsin çok eğlenceli olur :))

Son düzenleme:
Ben kalktım çoktan uyku mu O da ne? İki saatte bir kalkıyorum tüm gece sorma bebişlerin biri yatıyor diğeri kalkıyor habire.

Günaydın Banu kaptan yine eğlenmişsiniz bir güzel maşallah. Pijama iyi fikir hatta pijama partisi yapacaksanız annesine ve sana da aynı pijamanın büyük boyunu alabilirsin çok eğlenceli olur :))

Aslında çok istiyorum Anne kız kombini hatta benim büyük kız bile diyor bana bile bulsan 3lü kombin olarak giyeriz diye ama maşallah adını Anne Kız kombini koyup sanki Kombine bilet satar gibi fiyat koyuyorlar üzerine kıyamıyorum açıkçası

Ben kalktım çoktan uyku mu O da ne? İki saatte bir kalkıyorum tüm gece sorma bebişlerin biri yatıyor diğeri kalkıyor habire.

Allah yardımcın olsun canım işin cidden zor ama bir kaç sene sonra ikisinin aynı anda bitecek uyku sorunu birde o bakımdan düşün

Hadi ya öyle pahalı demek

Birkaç sene mi dedin sen ben bir kaç aya düzelir diye ummuştum

Benim niye adim yok burda

Günaydın banucum sosyete pazarlarında anne kız pijama kombinleri var minni mouse Miki mouse olarak rastladım ben bizim pazarda 20 TL takımı bence pazara bir bak hepinize bulabilirsin

Ben de sabah tartıldım pazartesiden bu yana 100 gr vermişim şok oldum o kadar dikkat ettim. Ben de bu yüzden güzel bir kahvaltı yaptım simit peynir fıstık ezmesi ve portakal reçeliyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…