Bebekler için bulgur pilavı ve nohut yaptım. Bunlar aslında hiç rejimlik değil ama napalım bugünlük böyle kendime ayrı yapmaya üşeniyorum
Kizlar selam moralim bozuk ondan yazamadim dunden beri oglumun kulagi ve gozleri kasiniyor surekli kasiyor ve agliyr uykuyada zor daldi simdi ogle uykusunda 15 dk uyudu kalkti surekli bir kasinti.kulaginda iki tane kucuk cizik gibi yara olmus gozunde de kizarma ve hafif sanki yara var banyo yptirdim hala kasiyor cildircam ya doktor yolu gorundi gliba bize
Dünden var mecbur yiyecegim yarini hafif geciririmperşembe günleri BAKLİYAT yemek yok, şişkinlik yapıyor kızlarr unutmayınnn
Geçmiş olsun canım alerji olabilir yediklerinden kaynakliKizlar selam moralim bozuk ondan yazamadim dunden beri oglumun kulagi ve gozleri kasiniyor surekli kasiyor ve agliyr uykuyada zor daldi simdi ogle uykusunda 15 dk uyudu kalkti surekli bir kasinti.kulaginda iki tane kucuk cizik gibi yara olmus gozunde de kizarma ve hafif sanki yara var banyo yptirdim hala kasiyor cildircam ya doktor yolu gorundi gliba bize
İşte bu yüzden sık sık tartilmamalisinBen de sabah tartıldım pazartesiden bu yana 100 gr vermişimşok oldum o kadar dikkat ettim. Ben de bu yüzden güzel bir kahvaltı yaptım simit peynir fıstık ezmesi ve portakal reçeliyle :)
Selam canım nasılsın, çocuklar nasıl, büyümüşlerdir. Ben M max factor hatırladınmıAslında çok istiyorum Anne kız kombini hatta benim büyük kız bile diyor bana bile bulsan 3lü kombin olarak giyeriz diye ama maşallah adını Anne Kız kombini koyup sanki Kombine bilet satar gibi fiyat koyuyorlar üzerinekıyamıyorum açıkçası
Allah yardımcın olsun canımişin cidden zor ama bir kaç sene sonra ikisinin aynı anda bitecek uyku sorunu birde o bakımdan düşün
canım ya ihmal etme mutlaka götür kuzucuğu doktora, bize de haber ver
Geçmiş olsun canım alerji olabilir yediklerinden kaynakli
Geçmiş olsun canım kiziminda burnu kasinirdi kolları bide yaşına girince geçtiKizlar doktordan geldik alerji dedi ama test yapmadi.ilac yazdi gonderdi
Insallah ise yarar cok yiprandim 2 gundur.surekli agliyor surekli kucakta ve uyumuyor.gozunu ve kulagini surekli kasiyor katilarak.damla ve surup verdi
Ben de ne yedim ne ictim simdi uyki yapan surubu icti uyudu bizomki bende yemeknyiyim bari
A.s hoşgeldinizSelam 8-ci takım, sizler beni tanımazsınız, bu takımın eski üyelerindenim
Teşekkür ederim, sanki seni tanıyor gibiyim ama çıkaramıyorum bir türlüA.s hoşgeldiniz)
Valla az yiyemedim çok acıktım bugün nedenseazcık yersin, bol su içersin
ben de öğle yemeği yerine türk kahvesi ve dukan bisküvi tükettim, akşamı ve yarını hafif atlatmak istiyorum, son iki gündür kaçaamklarım çok fazla
Evet resmen moralim bozulduİşte bu yüzden sık sık tartilmamalisin
Geçmiş olsun canım.Kizlar doktordan geldik alerji dedi ama test yapmadi.ilac yazdi gonderdi
Insallah ise yarar cok yiprandim 2 gundur.surekli agliyor surekli kucakta ve uyumuyor.gozunu ve kulagini surekli kasiyor katilarak.damla ve surup verdi
Ben de ne yedim ne ictim simdi uyki yapan surubu icti uyudu bizomki bende yemeknyiyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?