Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Offf bugün çok keyifsizim neden bilmiyorum spor yapmaya yürüyüşe çıkmaya bile üşeniyorum.
Menüm missERE
Kahvaltı bir simit, az kaşar peyniri, bir çk portakal reçeli, bir sürümlük fıstık ezmesi, espresso 250 kalori
Ara sütlü kakao 100 kalori
Öğlen büyük bir porsiyon bulgur pilavı ve nohut 500 kalori
Ara bir muz, bir kare çikolata, yarım çubuk dondurma 250 kalori
Akşam yeşil salata yiyeceğim tek 100 kalori
Toplam 1200 kalori
Amanın çok yemişim ben yürüyüşe gidiyorum tıpış tıpış

Bugün yediklerim
Sabah kavurmalı yumurta peynir zeytin iki dilim tb ekmeği

Öğlen Bir kâse çorba Bir dilim tb ekmeği

Ara bir avuç kuruyemiş
Küçük bir kâse sutlu tatlı

Yeşil çay

18:30 yarım kase kuru fasulye üç kaşık makarna uc kaşık yoğurt

missERE
Bir saat spor

Kızlar iyi akşamlar :) bugün günü salata ile bitirecektim ama üstüne espresso ve iki parça çikolata geldi. Yarın çok dikkat etmem gerekiyor.

Merhaba bugun çok geç uyandim uyaninca bir kahve ictim canm yemek istemedi saat 15 gibi kahvalti yaptım bir saat once de az ekmek dograydigim ezogelin corbasi ictim. Șimdilik hic açlık hissetmiyorum. Birsey yemicem gibi çok acikirsam domates falan yerim herhalde ya da cay kahve bastirirm

Selamın aleyküm kizlarrrr

Herkese hayırlı geceler

Şükür kavusturana ♡♡♡♡
İnanmayacaksiniz ama eve yeni girdim en son eşim telefon açıp nerede kaldın dedi de o An zaten mahalleye gelmiştim

Sabah evden çıkınca arkadaşlarla hadi buluşalım kahvaltı yapalım dedik tabi herkes işini bitirip toplana kadar oldu 10.30 kahvaltı kahve faslı derken baktım saat 13.30
Kostur Kostur kızı okuldan aldım tabi sohbete dalında almam gerekenleri alamadım diye bu sefer de eve girmeden küçük kuzuyla AVM ye gittik

Tabi okul çıkışı olunca açıktır dedi birlikte Anne kız yemek yedik hatta yemek esnasında akıllı bidik beni olgunlugu ile okadar şaşırttı ki ani bir kararla "Bizim köyün şarkısı" filmine gittik ♡
Kuzum nasıl sevindi " Anneciğim çok sevindim sen bir meleksin" diyip beni öpüp durdu
Filmde baya güldük ama bazı sahnelerde duygulandı ağladı kuşum Filmdeki çocuğun Annesi o ufakken ölmüş çocukta onun daha ufakken Annesinin kayda aldığı şarkıyı dinleyip duruyordu döndü bana sen beni hiç bırakma Tamam'ı Melek Annem benim dedi kuzum Rabbim hepimize ömür bicmis bazısı çok bazısı az onu Allah bilir ama ölüm hepimizi elbet bulacak heee biz iyi insanlar olursak cenneté daha evvel sevdiğimiz ölen insanlara kavusacagiz deyince OH rahatladım o zaman çok iyi bir insan olmak için elimizden geleni yapalım dedi

Çok yoruldum ama ikisininde gönlünü yapacağım diye öldüm
Büyük hem gezdi hemde kardeşine aldiklarimizi kendi seçti ♡ onada al dedim ama beğenmedi birşey tabi gezmek bile yetti ona

Kızlar benim kızım dışardan gelen sesten korkuyor kim yapoyya göster diyo korkuyorum yapmasinlar diyo iki haftadır böyle sastim

Benim niye adim yok burda

Serenalar benden önce davranmış Allahtan evet maalesef izinli olanlar görünmüyor bu listede ama 3 ayda bir yeniden sıralama yapılıyor; )

İzne ayrilanlarin olmuyor canim yoksa banu abla birinci olurdu )

Yok kız ne birinciliği ama kafaya koydum şu eski kiloya ulaşıp birinciliği de göreceğim

Günaydın banucum sosyete pazarlarında anne kız pijama kombinleri var minni mouse Miki mouse olarak rastladım ben bizim pazarda 20 TL takımı bence pazara bir bak hepinize bulabilirsin

Pazarda ben denge gelmedim daha doğrusu ya param varken bulamadım yada yokken gordum alamadım
İlk fırsatta ama para ayırıp bakacağım inşallah

Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin. .....Aminnn

Selam canım nasılsın, çocuklar nasıl, büyümüşlerdir. Ben M max factor hatırladınmı

Bir an çıkaramadım dedim ama sen sonra Zambak deyince jeton düştü
İyiyim şükür sen nasılsın gorusmeyeli
Sorma büyük bu sene 18 olacak küçükte 8 olacak Ağustosta ♡ büyük hala ayni ağır başlı ufaklık tam bir bilmiş ama bir okadar hisleri kuvvetli ve merhametli
Sende durumlar nasılsın

Bende alerjidir diye tahmin ettim dogruymus bence ilk fırsatta özel hastanede de olsa neye alerjisi olduğunu iyice öğren
Yazık çocuk bir daha boşuna yaşamasın bunları

Kızlar iyi akşamlar :) bugün günü salata ile bitirecektim ama üstüne espresso ve iki parça çikolata geldi. Yarın çok dikkat etmem gerekiyor.

Bende birazdan yediklerini yazayım bir yandan da kahvemi yapayım içerim

Kızlar benim kızım dışardan gelen sesten korkuyor kim yapoyya göster diyo korkuyorum yapmasinlar diyo iki haftadır böyle sastim

Bol bol Nas Felak oku canım hatta kuzu da minik bir dua öğret ve tembihle bunu okursan bütün gece melekler seni korur diye benimki ne zaman kabus gördüm dese hemen diyorum gece duani ettin mi diye aaa dogru unuttum bu gece diyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…