Bilmiyorum ki ben diyetkolikten hesaplıyorum.Kizlar en guzel kalori hesaplayici uygulamasi hangisi türkce olsa iyi olur ve android benm telefon
Yeni üye olmuşsunuz onceki üye adiniz neydi kiTeşekkür ederim, sanki seni tanıyor gibiyim ama çıkaramıyorum bir türlü
Himm 2016ocak annelerinde yazmustim ve yoğunlukla tüp Bebek bölümünde belki oralarda gormus olabilirsiniz
O zaman ben karıştırıyorum, o konulara hiç bakmadım, uzun zamandır girmiyorum ondan karıştırıyorum herhaldeHimm 2016ocak annelerinde yazmustim ve yoğunlukla tüp Bebek bölümünde belki oralarda gormus olabilirsiniz
Benim niye adim yok burda
İzne ayrilanlarin olmuyor canim yoksa banu abla birinci olurdu)
Günaydın banucum sosyete pazarlarında anne kız pijama kombinleri var minni mouse Miki mouse olarak rastladım ben bizim pazarda 20 TL takımı bence pazara bir bak hepinize bulabilirsin
Kizlar selam moralim bozuk ondan yazamadim dunden beri oglumun kulagi ve gozleri kasiniyor surekli kasiyor ve agliyr uykuyada zor daldi simdi ogle uykusunda 15 dk uyudu kalkti surekli bir kasinti.kulaginda iki tane kucuk cizik gibi yara olmus gozunde de kizarma ve hafif sanki yara var banyo yptirdim hala kasiyor cildircam ya doktor yolu gorundi gliba bize
Kizlar doktordan geldik alerji dedi ama test yapmadi.ilac yazdi gonderdi
Insallah ise yarar cok yiprandim 2 gundur.surekli agliyor surekli kucakta ve uyumuyor.gozunu ve kulagini surekli kasiyor katilarak.damla ve surup verdi
Ben de ne yedim ne ictim simdi uyki yapan surubu icti uyudu bizomki bende yemeknyiyim bari
Kızlar iyi akşamlar :) bugün günü salata ile bitirecektim ama üstüne espresso ve iki parça çikolata geldi. Yarın çok dikkat etmem gerekiyor.
Güle güle kullan banu abla gözün aydınBu arada sonunda telefonuma lavustumçok mutluyum
Kızlar benim kızım dışardan gelen sesten korkuyor kim yapoyya göster diyo korkuyorum yapmasinlar diyo iki haftadır böyle sastim
Güle güle kullan banu abla gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?