Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Okuyoruz banu abla gece sıkınti yok gündüz yan komşudan gelen tikirtiya bile korkuyor

Hemen yediklerini de paylaşayım
Bu sefer ben yorum yapmà işini sizlere bırakıyorum

Çarşamba Menüsü missERE

Uyanınca; 06.00da
1 kupa sıcak su

ara; 07.30da
1 duble şekersiz Türk Kahvesi

Kahvaltı 10.30da
1 büyük tabak peynirli göbek salata
1 ufak kase yoğurt
3 adet tadımlık sarma
1 fincan şekersiz çay

Ara 11.45de
1 şekersiz Nescafe

öğlen 14 30da kuzuyla disarda
1 kase süzme mercimek çorbası
1 orta boy salata
4 - 5 patates kuzudan

Ara; 16:00da
Alaska'da Frigo sinema biletini dahildi

Aksam; )
Yok kosturmacadan ama şimdi hemen meyveli akctivya yiyip birde kahve içer yatarım; ) felaket yoruldum

Kıyamam kuzudan
Komşuya durumu anlatıp abla atıyorum ses gelince oğlumla gelip bakabilirmiyiz en nazindan oda rahatlar desen
Hani eminim komşu bir kerelik kirmaz aklına takilacagina rahatlar en azından

Hemen ben de yazip kaciyorum, okuyunca bu nasil evlilik yildonumu menusu diyeceksiniz eminim

Menu bildirimi menu bildirimii
Sabah 9.30: kasarli tost, iki duble cay (270 kalori)

Oglen 12.30: orta turk kahvesi, 3 dukan portakalli biskuvi (116 kalori)

Aksam 16.0o: 4yk bulgur pilavi, 2 fincan cay (208 kalori)

Yildonumu kutlamasi 21.00: bir fincan sahlep (210kalori)

Toplam 805 kalori
Ayrica gun boyunca 3 litre su
Kapanis

Ben de menumu yazayim da uyuyana kadar baska bir sey yemeyeyim
missERE
Sabah nescafe 1 yumurta 15 gr süzme peynir 2 dilim ekmek domates 2 cay
Öğlen Yok
Ara 2 cay nescafe
Aksam 2 dilim ekmek yarim kase ezogelin corbasi
Ara 2 yk yogurt ve bir avuc kadar Karisik cerez toplam 550 kalori 15 bardak su
Su perisi86 bugun spor yok malesef ama 1 saat kadar tempolu ev temizligi:)

Zambakı o kadar kullanmadım ki, max factor uzun süre kullandım o yüzden zanbakı hatırlamazsın sandım. Ma şa Allah kuzulara, Allah bağışlasın. İyiyim ben de, benimki de ekim ayında beş yaşını tamamlıycak. Tek-tek her kesi hatırlayamıyorum ama Gülşenle Perihanı hatırlıyorum onlar nasıl, burdalarmı

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Kaldı cumaya 1 gün o yüzden bugün özellikle kızlar çok daha dikkatli beslenip bol su içiyoruz İnşallah yine süper rakamlar görürüz yarın takımca
Bugün de yine evde oturupda keyif yapamıyorum
Büyük kızın doktor kontrolü var hatta bende gitmişken Dahiliye doktoruna sonuçlarımı göstereyim istiyorum
İnşallah çok çok uzun sıra yoktur da doktorlarla çabuk görüşme imkanı olur

Bakalım büyük kıza ne diyecek doktor valla onun sonuçlarını benimkilerden çok merak ediyorum
Rabbim inşallah ilk göz ağrıma da çabucak çok daha fit olmayı nasip eder Aminnnnn

Ben de bi kere telefonu vermiştim tam bir ay kavuşunca nasıl da sevinmiştim :)) artık telefonsuz bir dünya yok

Sorma dünden beri küçük çocuk gibiyim telefonu neredeyse öpüp koklayacağım
Hayır ben modelinde yada hızında da değilim inan ama geçici olarak kullandığım en önemli bir durumda ya çekmiyordu yada şarjı anında bitiyordu dün eşimle bile AVMde buluşalım dedim baktım şarj bitecek gibi bizi şu şu mağazalardan birinde bulursun dedim mecbur adamcağız baya uzun süre bizi aramış cep kapalı olunca
Birde biz cep telefonlarını hatlıya çevirdikten sonra ev telefonunu da iptal ettirmiştik o yüzden daha büyük sıkıntı oluyordu

Eeee o zaman aramıza tekrar hoş geldin ama bak bu sefer hedefe ulaşmadan kaybolmak yok
Umarım sende bol bol eksiler görürsün canım

Ay maşallah kuzuya ya çocuklar çok çabuk büyüyor ben hep diyorum her günün tadını çıkarmak lazım çünkü bazen bakıyorum kızlarada yahu bunlar ne ara büyüdü diyorum Hele ufaklık sanki birden büyüdü ablasını da çok örnek aldığı için kelime dağarcığı çok daha fazla yaşıtlarına göre biz ona kısaca koca karı diyoruz

Gülşen Öğretemenliğe devam yoğunluktan pek uğrayamıyor Perihan da daha yakında kızını İstanbula evlendirdi hatta öncesinde geliyordu da şimdi döndüğünden beri hala toparlayamadı düzenini ama ikisiylede görüşüyoruz Eddoras ve YST38 lede öyle onları da hatırlarsın aynı dönemde yarışmışlardı

Sıcak suyumla güne başladım şimdide kahvaltılık yumurtam haşlanırken bir keyif kahvesi içeyim bari

Kahvaltımı da yaptım hazırlanıp çıkıyorum birazdan ufaklığı okula sonra doğru hastaneye

Hayirdir canim nesi var kizinin, senin de In se Allah bir seyin yoktur
Evet ya cok cabuk buyuyolar gercektende
Demek buyumus de koca kari olmus bizim cimcime
A evet Eddoras onu hatirliyorum, ama YST38 i taniyamadim
Perihanin o kadar buyuk kizimi vardi Ma sa Allah

Merhaba kızlar

Kahvaltı ev toplama isi coktan bitti dusumu aldim öğleden sonra kız kardesime gideceğim
Oda diyette salata yiycez öğlen
Sonra keyif kahvesi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…