- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Okuyoruz banu abla gece sıkınti yok gündüz yan komşudan gelen tikirtiya bile korkuyorBol bol Nas Felak oku canım hatta kuzu da minik bir dua öğret ve tembihle bunu okursan bütün gece melekler seni korur diyebenimki ne zaman kabus gördüm dese hemen diyorum gece duani ettin mi diye aaa dogru unuttum bu gece diyor hemen
Şükür kavuşturanaBu arada sonunda telefonuma lavustumçok mutluyum
Ben de bi kere telefonu vermiştim tam bir ayBu arada sonunda telefonuma lavustumçok mutluyum
Zambakı o kadar kullanmadım ki, max factor uzun süre kullandım o yüzden zanbakı hatırlamazsın sandım. Ma şa Allah kuzulara, Allah bağışlasın. İyiyim ben de, benimki de ekim ayında beş yaşını tamamlıycak. Tek-tek her kesi hatırlayamıyorum ama Gülşenle Perihanı hatırlıyorum onlar nasıl, burdalarmıSerenalar benden önce davranmış Allahtanevet maalesef izinli olanlar görünmüyor bu listede ama 3 ayda bir yeniden sıralama yapılıyor; )
Yok kız ne birinciliğiama kafaya koydum şu eski kiloya ulaşıp birinciliği de göreceğim
Pazarda ben denge gelmedim daha doğrusu ya param varken bulamadım yada yokken gordum alamadım
İlk fırsatta ama para ayırıp bakacağım inşallah
Çok çok geçmiş olsun canımRabbim acil şifalar versin. .....Aminnn
Bir an çıkaramadım dedim ama sen sonra Zambak deyince jeton düştü
İyiyim şükür sen nasılsın gorusmeyeli
Sorma büyük bu sene 18 olacak küçükte 8 olacak Ağustosta ♡ büyük hala ayni ağır başlıufaklık tam bir bilmiş ama bir okadar hisleri kuvvetli ve merhametli
Sende durumlar nasılsın
Bende alerjidir diye tahmin ettim dogruymusbence ilk fırsatta özel hastanede de olsa neye alerjisi olduğunu iyice öğren
Yazık çocuk bir daha boşuna yaşamasın bunları
Bende birazdan yediklerini yazayımbir yandan da kahvemi yapayım içerim
Ben de bi kere telefonu vermiştim tam bir aykavuşunca nasıl da sevinmiştim :)) artık telefonsuz bir dünya yok
Slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum daha önce gelmiştim zaten lakin emziriyordum ve diyete başlayınca sütüm azalmıştı bu yuzden diyeti bırakmıştımsalı gününden beri karatay diyeti yapıyorum hadi hayırlısı bakalım
Zambakı o kadar kullanmadım ki, max factor uzun süre kullandım o yüzden zanbakı hatırlamazsın sandım. Ma şa Allah kuzulara, Allah bağışlasın. İyiyim ben de, benimki de ekim ayında beş yaşını tamamlıycak. Tek-tek her kesi hatırlayamıyorum ama Gülşenle Perihanı hatırlıyorum onlar nasıl, burdalarmı
Hayirdir canim nesi var kizinin, senin de In se Allah bir seyin yokturSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Kaldı cumaya 1 gün o yüzden bugün özellikle kızlar çok daha dikkatli beslenip bol su içiyoruzİnşallah yine süper rakamlar görürüz yarın takımca
Bugün de yine evde oturupda keyif yapamıyorum
Büyük kızın doktor kontrolü var hatta bende gitmişken Dahiliye doktoruna sonuçlarımı göstereyim istiyorum
İnşallah çok çok uzun sıra yoktur da doktorlarla çabuk görüşme imkanı olur
Bakalım büyük kıza ne diyecek doktorvalla onun sonuçlarını benimkilerden çok merak ediyorum
Rabbim inşallah ilk göz ağrıma da çabucak çok daha fit olmayı nasip ederAminnnnn
Sorma dünden beri küçük çocuk gibiyimtelefonu neredeyse öpüp koklayacağım
Hayır ben modelinde yada hızında da değilim inan ama geçici olarak kullandığım en önemli bir durumda ya çekmiyordu yada şarjı anında bitiyordudün eşimle bile AVMde buluşalım dedim baktım şarj bitecek gibi bizi şu şu mağazalardan birinde bulursun dedim mecbur adamcağız baya uzun süre bizi aramış cep kapalı olunca
Birde biz cep telefonlarını hatlıya çevirdikten sonra ev telefonunu da iptal ettirmiştik o yüzden daha büyük sıkıntı oluyordu
Eeee o zaman aramıza tekrar hoş geldinama bak bu sefer hedefe ulaşmadan kaybolmak yok
Umarım sende bol bol eksiler görürsün canım
Ay maşallah kuzuyaya çocuklar çok çabuk büyüyor ben hep diyorum her günün tadını çıkarmak lazım çünkü bazen bakıyorum kızlarada yahu bunlar ne ara büyüdü diyorum Hele ufaklık sanki birden büyüdü ablasını da çok örnek aldığı için kelime dağarcığı çok daha fazla yaşıtlarına göre biz ona kısaca koca karı diyoruz
Gülşen Öğretemenliğe devam yoğunluktan pek uğrayamıyorPerihan da daha yakında kızını İstanbula evlendirdi hatta öncesinde geliyordu da şimdi döndüğünden beri hala toparlayamadı düzenini ama ikisiylede görüşüyoruz Eddoras ve YST38 lede öyle onları da hatırlarsın aynı dönemde yarışmışlardı
Kaptanın meto içeceğinin de etkisi olmuş o zamanBu sabah tartida guzel bi rakam gordum
O gazla iki bardak su ictim
Bugun tok kalmak ugruna bi damacana bile icebilirim
Ooo tebrikler yarina daha güzel bir rakam görürsün ins canimBu sabah tartida guzel bi rakam gordum
O gazla iki bardak su ictim
Bugun tok kalmak ugruna bi damacana bile icebilirim
Meto çayıni yapamadım yarından itibaren yapacağım insKaptanın meto içeceğinin de etkisi olmuş o zamançok iyi
Ben dün o kadar yiyince tartıdan uzak duruyorum bugünlük
Ben de yapmadım karanfil ve zencefil bulamadım henüz. Yabancı yerde oluncaMeto çayıni yapamadım yarından itibaren yapacağım ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?