Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bende tebrik ediorum valla iltercim...
ben kaçıorum kızlar iş güç beni bekler haydi görüşürüz

bir kilo mu verdin iltercim..süper tebrik ederim

bende tebrik ediorum valla iltercim...
ben kaçıorum kızlar iş güç beni bekler haydi görüşürüz
saolun canlarım benim zar zor 1 kilo verebildim bu hafta ama haftaya inşallah artık eski düzenime girecem şimdi eve mutfak tartısı aldım yiyeceklerimi tartıp öyle yiyecem

kolay gelsin levrek..
günaydın dağçileği hoşgeldin nasıl oldun...

nasıl olayım dün tümgün yatmışım iftara 10dk kala kalktıım acelece çorba yaptım....sonrada yat yatabilirsen sanah 6 dı yattığımda..9 da kalktım okula geldim...uykusuzum ....okul işçi kaynıyor uzanamıyorum...ama Şükür iyiyim....
Hepinize hayırlı cumalar şimdiden....

kilo verenleri tebrik ediyorum a.s.
sabit kalanlara bnnde dahil yeter artık diyorum kötükedihüso
artıda olanlarıda allah havale ediyorum klava: lmaz:
kaydirigubbakcemile3

kızlar ben aldığım 1.5 kg için hepinizden özür dilerim valla bana ne oldu analmadım şimdi normale dööndüm mesela ama şu geçen hafta deli gibi saldırdım herşeye e spor da olmayınca kilo almak kaçınılmazdı zaten..
bayramda dikkat edicem söz..dönüşte de kendimi sıkı kampa sokuyorum bir 80 nin altına inemedim ya yazıklar olsun valla bana..

bu arada kızlar neslihan bu gün çok yoğunmuş giremiyecekmiş kilo bildirimini yaptı
79 kiloymuş 1,6 vermiş yani on u tbrik ediyorum böyle devam etsin diyorum kocamanda öptün neslişim seniii

saol canımda sadece bir kilo ramazanda çok zor oluyor kilo vermek ben almadığıma şükrediyorum ama bu hafta uykusuz felanda kaldım snaırım ondan daha rahat kilo verdim

bende bişi yiyemedim ramazanda....Çorba salata yemekten öldüm valla....Ramzan geçsin bol çeşit ama az yicem ve spor ağırlasacak.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…