Ben tek başıma banyo bile yapamıyorum iki bebişle. Yemek yapsam kendimi karlı sayıyorumMerhaba kızlar
Kahvaltı ev toplama isi coktan bitti dusumu aldim öğleden sonra kız kardesime gideceğim
Oda diyette salata yiycez öğlen
Sonra keyif kahvesi)
Kaptanın meto içeceğinin de etkisi olmuş o zamançok iyi
Meto çayıni yapamadım yarından itibaren yapacağım ins
Ben de yapmadım karanfil ve zencefil bulamadım henüz. Yabancı yerde oluncaönce almancaları neymiş öğrenmem gerek
Ben tek başıma banyo bile yapamıyorum iki bebişle. Yemek yapsam kendimi karlı sayıyorum
Ana kucagina koyup banyo kapisini acik birakip banyo yapıyordum yasina girinceye kadarBen tek başıma banyo bile yapamıyorum iki bebişle. Yemek yapsam kendimi karlı sayıyorum
Ana kucagina koyup banyo kapisini acik birakip banyo yapıyordum yasina girinceye kadar
Şimdi arada kizimlk birlikte giriyorum banyoya)
Sen şanslısın. Iki erkek bebekle imkansız evde küçük bir çete var sankiAna kucagina koyup banyo kapisini acik birakip banyo yapıyordum yasina girinceye kadar
Şimdi arada kizimlk birlikte giriyorum banyoya)
Kız mıydı senin ki?benimki hayatta durmaz
kurt var heralde totosunda, mümkün olsa ayakta uyayacak
Aslında suya bir kaç damla limon sıkmak bile iyi işte üşengeçliktenay evet inşallah, ki son bir bardak kalmıştı içemedim annemler dökmüşler
yap yap, ama bence ölçüler yarı yarıya azaltılabilir, bu ölçülerden 4 su bardağı çıktı, ikinci gün limon ve karanfil bastırmaya başlıyor koku olarak, az ve sık yapmak daha güzel olabilir. gerçi ben gündüz işe giderken yanıma almayı planlıyordum unuttum, unutmasaydım bir gün içinde tüketilebilirdim belki.
ben zencefilsiz yaptım, ama bence karanfil az da olsa at, yoksa limonun tadı çok geliyor
ay ben yemek bile yapamıyorum
meraba arkadaşlar grubunuzda bana da yer var mı??
şartları okudum. hafta içi mutlaka yazarım. ama haftasonu pek aktif olamam.
heyoo grup bayaa hareketlendii
listedeki kelebeklerle serbest kelebekleri bir yazalım bakalım kaç kişiyiz, sanırım son kararoynakbasi34 kaptanımda
Bu arada ben de serbest kelebek olabilirim yani izin mi oluyor o biomiyorum ama benin verdigim kilonun gruba artik pek bor faydasi olmaz diye dusunuyorum..
Hoşgeldin canım kendini tanitabilirsin haftasonu arada yazarsın menu spor gibimeraba arkadaşlar grubunuzda bana da yer var mı??
şartları okudum. hafta içi mutlaka yazarım. ama haftasonu pek aktif olamam.
Yok canım tam süper olmuşKelebekler
catterflym
sevil4321
Meryem1306
MissERE
helopini
mavimli
Serbest Kelebekler
oynakbaşı34
LargeGemini
perihan00
serenalar
eccoomm
Riviere12
synonyms
sonundaoldu
var mı atladığım? ya da fazla yazdığım?
Su perisi86 YENA oynakbasi34
Hoşgeldin canım kendini tanitabilirsin haftasonu arada yazarsın menu spor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?