Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kaptanın meto içeceğinin de etkisi olmuş o zaman çok iyi

ay evet inşallah, ki son bir bardak kalmıştı içemedim annemler dökmüşler

Meto çayıni yapamadım yarından itibaren yapacağım ins

yap yap, ama bence ölçüler yarı yarıya azaltılabilir, bu ölçülerden 4 su bardağı çıktı, ikinci gün limon ve karanfil bastırmaya başlıyor koku olarak, az ve sık yapmak daha güzel olabilir. gerçi ben gündüz işe giderken yanıma almayı planlıyordum unuttum, unutmasaydım bir gün içinde tüketilebilirdim belki.

Ben de yapmadım karanfil ve zencefil bulamadım henüz. Yabancı yerde olunca önce almancaları neymiş öğrenmem gerek

ben zencefilsiz yaptım, ama bence karanfil az da olsa at, yoksa limonun tadı çok geliyor

Ben tek başıma banyo bile yapamıyorum iki bebişle. Yemek yapsam kendimi karlı sayıyorum

ay ben yemek bile yapamıyorum

Aslında suya bir kaç damla limon sıkmak bile iyi işte üşengeçlikten halbuki ne kolay. Direkt yağ yakıcı.

meraba arkadaşlar grubunuzda bana da yer var mı??
şartları okudum. hafta içi mutlaka yazarım. ama haftasonu pek aktif olamam.

heyoo grup bayaa hareketlendii

listedeki kelebeklerle serbest kelebekleri bir yazalım bakalım kaç kişiyiz, sanırım son karar oynakbasi34 kaptanımda

Selam kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim...yavrumun ne oldugunu anlayamadigi kasintilari, uykusundan uyandiriyordu o da korkup surekli agliyordu..resmen uzuntuden yemekten kesildim ki ben sogukkanliyimdir guya oyle ates, burun akmasinda heyecan yapmam...doktorun verdigi ilaclari kullandik dun biraz sersemletti o eski hircinliklarini yapmadi o halide garip geldi bana ya neyse..simdi uyuyor hazir uyurken size yazayim dedim.diyet tam gaz devam
Yarin cuma bakalim tartilar ne gostercek umarim kilo almamisimdir yazlik olayi beni bozdu

Bu arada ben de serbest kelebek olabilirim yani izin mi oluyor o biomiyorum ama benin verdigim kilonun gruba artik pek bor faydasi olmaz diye dusunuyorum..

Hoşgeldin canım kendini tanitabilirsin haftasonu arada yazarsın menu spor gibi

hoşbuldum teşekkürler
29 yaşımdayım. bir oğlum var Allah bağışlar inş. 4,5 yaşında.
çalışıyorum. sabah 8 akşam 17.
ben çok kolay kilo veriyorum ama çok da kolay alıyorum.

ilk nişanlıydım. eşimle nikah yaptık 2012 yılında tayin için. fotolar çekindik falan. ayy eşimin yanında kocaman duruyorum. hemen diyete başladım 82 kilodan 60 kiloya geldim. düğünümde gayet fittim. sonra 64 le hamile kaldım 74le doğuma gittim.
ipin ucunu bir kaçırdım doğum kilomun da üzerine çıktım. şimdi 76 yım yani. hedefim 65 falan görme. boyumda 168 fena durmaz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…