- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
22 kilo vermişsin daha önce ne güzel inş yine verirsinhoşbuldum teşekkürler
29 yaşımdayım. bir oğlum var Allah bağışlar inş. 4,5 yaşında.
çalışıyorum. sabah 8 akşam 17.
ben çok kolay kilo veriyorum ama çok da kolay alıyorum.
ilk nişanlıydım. eşimle nikah yaptık 2012 yılında tayin için. fotolar çekindik falan. ayy eşimin yanında kocaman duruyorum. hemen diyete başladım 82 kilodan 60 kiloya geldim. düğünümde gayet fittim. sonra 64 le hamile kaldım 74le doğuma gittim.
ipin ucunu bir kaçırdım doğum kilomun da üzerine çıktım. şimdi 76 yım yani. hedefim 65 falan görme. boyumda 168 fena durmaz sanırım.
Hayirdir canim nesi var kizinin, senin de In se Allah bir seyin yoktur
Evet ya cok cabuk buyuyolar gercektende
Demek buyumus de koca kari olmus bizim cimcime
A evet Eddoras onu hatirliyorum, ama YST38 i taniyamadim
Perihanin o kadar buyuk kizimi vardi Ma sa Allah
Kaptanın meto içeceğinin de etkisi olmuş o zamançok iyi
Ben dün o kadar yiyince tartıdan uzak duruyorum bugünlük
meraba arkadaşlar grubunuzda bana da yer var mı??
şartları okudum. hafta içi mutlaka yazarım. ama haftasonu pek aktif olamam.
heyoo grup bayaa hareketlendii
listedeki kelebeklerle serbest kelebekleri bir yazalım bakalım kaç kişiyiz, sanırım son kararoynakbasi34 kaptanımda
Selam kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim...yavrumun ne oldugunu anlayamadigi kasintilari, uykusundan uyandiriyordu o da korkup surekli agliyordu..resmen uzuntuden yemekten kesildim ki ben sogukkanliyimdir guya oyle ates, burun akmasinda heyecan yapmam...doktorun verdigi ilaclari kullandik dun biraz sersemletti o eski hircinliklarini yapmadi o halide garip geldi bana ya neyse..simdi uyuyor hazir uyurken size yazayim dedim.diyet tam gaz devam
Yarin cuma bakalim tartilar ne gostercek umarim kilo almamisimdir yazlik olayi beni bozdu
hehe saolun.çok fena motiveyim maşallah. dünden beri iyi gidiyorum. umarım o da tamam der.
Bu arada ben de serbest kelebek olabilirim yani izin mi oluyor o biomiyorum ama benin verdigim kilonun gruba artik pek bor faydasi olmaz diye dusunuyorum..
Kelebekler
catterflym
sevil4321
Meryem1306
MissERE
helopini
mavimli
Serbest Kelebekler
oynakbaşı34
LargeGemini
perihan00
serenalar
eccoomm
Riviere12
synonyms
sonundaoldu
var mı atladığım? ya da fazla yazdığım?
Su perisi86 @YENA oynakbasi34
benim mesai bitti çıkıyorum. artık sonucu yarına okurum. iyi akşamlar.
inşallah hedefe ulaştığını da göreceğizhoşbuldum teşekkürler
29 yaşımdayım. bir oğlum var Allah bağışlar inş. 4,5 yaşında.
çalışıyorum. sabah 8 akşam 17.
ben çok kolay kilo veriyorum ama çok da kolay alıyorum.
ilk nişanlıydım. eşimle nikah yaptık 2012 yılında tayin için. fotolar çekindik falan. ayy eşimin yanında kocaman duruyorum. hemen diyete başladım 82 kilodan 60 kiloya geldim. düğünümde gayet fittim. sonra 64 le hamile kaldım 74le doğuma gittim.
ipin ucunu bir kaçırdım doğum kilomun da üzerine çıktım. şimdi 76 yım yani. hedefim 65 falan görme. boyumda 168 fena durmaz sanırım.
İnş verir kilo senin listenle banu abla kızınSelamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡
Havuzdan bildiriyorum
Kuzum serin sularda yuzuyor bizde maile izliyoruz
Eşim erken kaçmış ablasına ben kardeşimi izleyeceğim diye peSimone takıldı :)
Kızın doktorundan baya bekledik ve sonuç olarak bir test daha yapmaya karar verdiler ona göre yol izlenecekmis ama doktor onun obezite basit obezite genç daha çabuk verir dediTabi diyetisyen tavsiyesinde bulundu onuda benim cadı o An ses etmese kabul etmiyor
Bakalim ikna çabalarını sürüyor ama ilk etapta kendi benim listelere hafif uyarak deneyecekmis; ) mecbur kabul ettim hiç yoktan iyidir
Öğleden sonra da arkadaşa sarma sarmaya gittimhavuz saati gelinceye kaçtım kızları alacağım diye
Çoğu bitmişti zaten
Artık bu gece de çanta hazırlayıp az ütü yaparımyarına pek bir sey kalmasın ki rahat börekle bogusayim
Evet kızı yanılmıyorsam 22 yaşında falandaşükür çok mutlu huzurlu da perihan rahat tabi hasret var o ayrı
Evet ya o hasreti en iyi ben bilirim, ama mutlu olsun da nerde olmasının önemi yok. Rabbim tüm çocuklarımızı korusun, hep onların mutluluklarını götersin bizlere
Süpersin canım aynen devam
Aramıza hoşgeldin canımo zaman hafta ici bol paylaşım isterim
enerjik desteğe her zaman kapımı açıklistede 15 kişiye kadar yolu var okadar da değiliz nasılsa
Rabbim acil şifalar verir inşallah canım tez zamanda. ..Aminnnn
İyi haberlerini bekliyoruz
Sabah erkenden mesajı yaparsın o zaman
Dur bakalım acele karar verme yarın bir görelim bildirimini
Süpersin canım ellerine sağlık
İyi akşamlar canım
inşallah hedefe ulaştığını da göreceğiz
Tabiki hayır diyeceksin yarin tarti gunu ve sen listedesinEşim pizza yemeğe gidelim diyornayır nolamaz
Aynen bende de aynı durum var kafami yastiga koysam kesin hemen uyurun o dereceKızlar evdeyim bugün eşim geç geldi herhalde yürüyüş iptal oldu çünkü bebeklerin banyosunu yaptıracağız. Spor yapmadımSu perisi86 bir ağırlık var üzerimde iki gündür hadi hayırlısı.
Merak etme gider miyim hiçççççTabiki hayır diyeceksin yarin tarti gunu ve sen listedesin
bende cok dikkat ettm ama bu hafta sisko hissediym kendimiSanki hiç vermedim gibi hissediyorumbu hafta bayağı da dikkat ettim aslında.
Ben de. Psikolojik mi acaba?bende cok dikkat ettm ama bu hafta sisko hissediym kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?