Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım sıkma canını bayramdan sonra iyicesarılırsın veririsin...canını sıkarak verilmiyor kilolar......a.s.

sağol iltercim ya çok önemli bir terfi değil bir kademe yükseldim ama bundan sonra senede bir gelcek terfim ona seviniyorum zor kısmı atlattım..
bu daha güzel işte böyle böyle yüseleceksin cnaım benim birden olmuyor hiç birşey

bende bişi yiyemedim ramazanda....Çorba salata yemekten öldüm valla....Ramzan geçsin bol çeşit ama az yicem ve spor ağırlasacak.....
çilekçim bence sen kendini çok fazla zorluyorsun yani bünyeni okadarda zorlaman doğru değil bence sadece çorma yada salatayı doktorlar dahi önermiyor onun yanına bir dilim ekmekle çok az sebze yemeği ilave etsen bence çok daha sağlıklı beslenmiş olursun tabii yoğurtta çok önemli hergün biraz olsun yoğurt yemek zorundasın bence

kızlar bu arada hayırlu cumalar hepinize
bi ramazanda bitti
bn 118le başladım 115 ide gördüğüm olduu iftaRA 5 kala
ama 116yla bitrdim
bnde ilkez ramazanda kilo alamdan -2 dahi olsa savmış oldum mutluyum
ama çok dahah iyi olabilrdi
bnde son hafta cozutum baya bii
ama ramazandan sonra okulda başlıcaak inşallah
hareket olur bnm için

neyse canımı sıkmıyorum psikolojim iyi şu anda freni patlamış yokuş aşağı inen kamyon psikolojiden sıyrıldım....:)azimliyim vericem..

canım keşke yiyebilsem bazen onları bile yiyemiyorum....biliyorum sağlıksız ama iştah gitti....

kızlar ben nihalin dediği gibi bayramdan sonra için sıkı yönetime geçmeyi öneriyorum bununla ilgili olarakta önümüzdeki hafta başlıyalım malum bu hafta bayram var ve bayramda kimse uygulamıyacaktır ama bayramdan sonraki hafta bazı kuralar koyalım ve bu kuralalra uymayanlar belirli cezalar alsın diyorum ve herkez bir hafta boyunca kurallar ve cazalar hakında fikir yürütsün cuma günü kuraları ve cezaları kararlaştıralım ve haftaya öyle başlayalım diyorum hedefide kurban bayramına olsun ayrıca bu şekild eolursa ne yapar ne eder gelirim yanınıza işten ayrılsam bile evdeki pc tamir olmasa bile abimlere giderim komşuya giderim yinede gelirim :)

süper süper süpervereliniortakvereliniortakvereliniortak

banada uyar valla........:lepi:

kızlar benim kuralarım ve cezalarım belli sayılır sizde kurallar ve cezalar konusunda bir düzenleme yapın ozaman cuma günü bunun üzerinde değerlendirme yapalım ve uygulamaya geçelim derim

iltercim süper fikir..
ben bayram boyunca giremem kızlar bugün yolcuyum nasipse..
başka bir takımda görmüştüm artıda olanlar her takıma gidip " ben şişkonun tekiyim.bedenimi iredesizliğimin çöplüğü yaptım" desin..mesela..
ya da artıda olan kişi sonraki hafta artısını veremezse eğer o fazlalığı verene dek girmesin men cezası alsın..
şimdi artıdayım ya ondan sert cezalar düşünüyorum:))

iyi bayramlar şimdiden sana bende yarın ve bayramın birincisi günü yokum ama ondan sonra burdayım
nihalcim bneim kuralalrım ve cezalarım baya ağır bir düzenleme yapıcam sonra sizlerle paylaşıcam

yok kız kendimizi başka takımlarda rencide ettirmeyelim...takım içinde rencide olalım.....hatta ben çok ii rencide ederim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…