kızlar ben aldığım 1.5 kg için hepinizden özür dilerim valla bana ne oldu analmadım şimdi normale dööndüm mesela ama şu geçen hafta deli gibi saldırdım herşeye e spor da olmayınca kilo almak kaçınılmazdı zaten..
bayramda dikkat edicem söz..dönüşte de kendimi sıkı kampa sokuyorum bir 80 nin altına inemedim ya yazıklar olsun valla bana..
bu daha güzel işte böyle böyle yüseleceksin cnaım benim birden olmuyor hiç birşeysağol iltercim ya çok önemli bir terfi değil bir kademe yükseldim ama bundan sonra senede bir gelcek terfim ona seviniyorum zor kısmı atlattım..
çilekçim bence sen kendini çok fazla zorluyorsun yani bünyeni okadarda zorlaman doğru değil bence sadece çorma yada salatayı doktorlar dahi önermiyor onun yanına bir dilim ekmekle çok az sebze yemeği ilave etsen bence çok daha sağlıklı beslenmiş olursun tabii yoğurtta çok önemli hergün biraz olsun yoğurt yemek zorundasın bencebende bişi yiyemedim ramazanda....Çorba salata yemekten öldüm valla....Ramzan geçsin bol çeşit ama az yicem ve spor ağırlasacak.....
neyse canımı sıkmıyorum psikolojim iyi şu anda freni patlamış yokuş aşağı inen kamyon psikolojiden sıyrıldım....:)azimliyim vericem..
çilekçim bence sen kendini çok fazla zorluyorsun yani bünyeni okadarda zorlaman doğru değil bence sadece çorma yada salatayı doktorlar dahi önermiyor onun yanına bir dilim ekmekle çok az sebze yemeği ilave etsen bence çok daha sağlıklı beslenmiş olursun tabii yoğurtta çok önemli hergün biraz olsun yoğurt yemek zorundasın bence
malum kurbanda elti buluşması var di mi:))gardımızı almamız gerek..
malum kurbanda elti buluşması var di mi:))gardımızı almamız gerek..
kızlar ben nihalin dediği gibi bayramdan sonra için sıkı yönetime geçmeyi öneriyorum bununla ilgili olarakta önümüzdeki hafta başlıyalım malum bu hafta bayram var ve bayramda kimse uygulamıyacaktır ama bayramdan sonraki hafta bazı kuralar koyalım ve bu kuralalra uymayanlar belirli cezalar alsın diyorum ve herkez bir hafta boyunca kurallar ve cazalar hakında fikir yürütsün cuma günü kuraları ve cezaları kararlaştıralım ve haftaya öyle başlayalım diyorum hedefide kurban bayramına olsun ayrıca bu şekild eolursa ne yapar ne eder gelirim yanınıza işten ayrılsam bile evdeki pc tamir olmasa bile abimlere giderim komşuya giderim yinede gelirim :)
kızlar ben nihalin dediği gibi bayramdan sonra için sıkı yönetime geçmeyi öneriyorum bununla ilgili olarakta önümüzdeki hafta başlıyalım malum bu hafta bayram var ve bayramda kimse uygulamıyacaktır ama bayramdan sonraki hafta bazı kuralar koyalım ve bu kuralalra uymayanlar belirli cezalar alsın diyorum ve herkez bir hafta boyunca kurallar ve cazalar hakında fikir yürütsün cuma günü kuraları ve cezaları kararlaştıralım ve haftaya öyle başlayalım diyorum hedefide kurban bayramına olsun ayrıca bu şekild eolursa ne yapar ne eder gelirim yanınıza işten ayrılsam bile evdeki pc tamir olmasa bile abimlere giderim komşuya giderim yinede gelirim :)
iyi bayramlar şimdiden sana bende yarın ve bayramın birincisi günü yokum ama ondan sonra burdayımiltercim süper fikir..
ben bayram boyunca giremem kızlar bugün yolcuyum nasipse..
başka bir takımda görmüştüm artıda olanlar her takıma gidip " ben şişkonun tekiyim.bedenimi iredesizliğimin çöplüğü yaptım" desin..mesela..
ya da artıda olan kişi sonraki hafta artısını veremezse eğer o fazlalığı verene dek girmesin men cezası alsın..
şimdi artıdayım ya ondan sert cezalar düşünüyorum:))
iltercim süper fikir..
ben bayram boyunca giremem kızlar bugün yolcuyum nasipse..
başka bir takımda görmüştüm artıda olanlar her takıma gidip " ben şişkonun tekiyim.bedenimi iredesizliğimin çöplüğü yaptım" desin..mesela..
ya da artıda olan kişi sonraki hafta artısını veremezse eğer o fazlalığı verene dek girmesin men cezası alsın..
şimdi artıdayım ya ondan sert cezalar düşünüyorum:))
yok kız kendimizi başka takımlarda rencide ettirmeyelim...takım içinde rencide olalım.....hatta ben çok ii rencide ederim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?