- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür kavuşturana
Dün okadar çok ağrım vardı ki inanın kımıldayacak halim yoktu
Ya neden böyle oluyor anlamıyorumBekarken hatta şu son 2 sene öncesine kadar hiç gram sancım olmazdı aksine regl olduğum dönemlerde de her zamanki gibi rahat hareket ederdim şimdi bir başlıyor 3.cü gün ancak geçiyor ağrı regl azalmaya başlayınca
Birazdan hazırlanıp büyük kızın son yapılan tahlilini doktora göstermek için hastaneye gideceğiz yineBakalım ne diyecek doktor
İlaçlı kortizol değerlerine bakılacaktı ve sonuç 0.3 çıkmış nette baktığıma göreBiraz araştırdım nette normalde değerin 5 ile 17 arasında olması gerekiyormuş ama bizimkinin değer 1 bile değil Bakalım doktor ne diyecek sonuçla alakalı artık ilaç mı verecekler ne vereceklerse versinler de şu kız artık daha sağlıklı kilolara insin
Kız bende taktım da büyük kızda tam bir Pomak inadı var
Asla sebze yemez ( bezelye harici )
Bakalım bu hafta Sibele gittiğimde ona danışacağım ne yapabilirim diyecadı benimle Diyetisyene gelmeyi de kabul etmiyor bari sorayım neler yedirebilirim diye İnan Salatayı bile ağzına sürmez sadece çok nadiren
Salata olarak sadece lahanayı ince ince kıyıp yaparsam yer ( kırmızıyı yoğurtla yapıncada yer )
Valla hep diyorum ileride kız kocan sebze isterse ne yapacaksın diye gülüyor aman pişiririm ama yemem kendi yesin diyeEn iyisi sana kasap bulalım o zaman yoksa adam batar hep et hep et diyincede gülüyor
Ay çok umutlandim kaptanim seni utandirmicam șimdi uyandim ama hălă agriyor bacaklarim bugun de spor yapamam ama yarin yapayim Bakalim Insallah eksi gorurum. Cok fazla yuklendim spora demek kiSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür kavuşturana
Dün okadar çok ağrım vardı ki inanın kımıldayacak halim yoktu
Ya neden böyle oluyor anlamıyorumBekarken hatta şu son 2 sene öncesine kadar hiç gram sancım olmazdı aksine regl olduğum dönemlerde de her zamanki gibi rahat hareket ederdim şimdi bir başlıyor 3.cü gün ancak geçiyor ağrı regl azalmaya başlayınca
Birazdan hazırlanıp büyük kızın son yapılan tahlilini doktora göstermek için hastaneye gideceğiz yineBakalım ne diyecek doktor
İlaçlı kortizol değerlerine bakılacaktı ve sonuç 0.3 çıkmış nette baktığıma göreBiraz araştırdım nette normalde değerin 5 ile 17 arasında olması gerekiyormuş ama bizimkinin değer 1 bile değil Bakalım doktor ne diyecek sonuçla alakalı artık ilaç mı verecekler ne vereceklerse versinler de şu kız artık daha sağlıklı kilolara insin
Kız bende taktım da büyük kızda tam bir Pomak inadı var
Asla sebze yemez ( bezelye harici )
Bakalım bu hafta Sibele gittiğimde ona danışacağım ne yapabilirim diyecadı benimle Diyetisyene gelmeyi de kabul etmiyor bari sorayım neler yedirebilirim diye İnan Salatayı bile ağzına sürmez sadece çok nadiren
Salata olarak sadece lahanayı ince ince kıyıp yaparsam yer ( kırmızıyı yoğurtla yapıncada yer )
Valla hep diyorum ileride kız kocan sebze isterse ne yapacaksın diye gülüyor aman pişiririm ama yemem kendi yesin diyeEn iyisi sana kasap bulalım o zaman yoksa adam batar hep et hep et diyincede gülüyor
Çok çok geçmiş olsun canımbak kendin diyorsun kabızlık var diye Eminim cumaya kadar o kabızlıktan eser kalmayınca eksi bile göreceksin
Sporuda biraz fazla yaptıysan kaslar şişmiş olabilir o yüzden hemen düşmesin motivasyonun
Bak ben dün tartılmadım yol şişliği vardır diye ama bu sabah dayanamadım bir bakayım regle rağmen ne çıkacağım diye ve ben şokresmen 91.8 çıktım amaaaaaa asla moralimi bozmadım çünkü hem regl şişliği var hemde eminim daha yoldan dolayı ödemde vardır
O yüzden ne yapıyoruzzzzzzzStres yapmadan bol bol suyla devam edip cumaya kadar stres yapmadan beslenmemize odaklanıyoruz
Öyle hemen en ufak artıda yok izin falanBaşladığından beri okadar güzel bir yol kat ettin onu düşün ki daha bir motive ol hem bak Ramazana az kaldı Çifte bayram için az daha dişimizi sıkıyoruz
Birsey olmaz cok abartmamisin zararin neresinden donersek kargünaydın hatunlar..
dün diyetim çok fenaydı. akşama fırında 2 tane karnıyarık ve ayran demiştim ya olmadı.
resmen açlık ve şekerli yiyecek krizine girdim.
önce biraz lor peyniri yedim sonra 3 kaşık kadar kıyma sote yedim.bir ısırık kadar muz yedim.
yani lor peyniri 3 kaşık
kıyma 2 kaşık
1 ısırık muz
bir lokma ekmek
ancak bu kadar dizginledim kendimi. ve akşam yemeği yemedim.
Sen cok kararli ve basarili gidiyorsun bence pes etmemelisin ara vermen demek kilo alcagina inanmak demek sen formuluny bulmustun her hsfta veriyirdun kilo,biyle devam benceAy çok umutlandim kaptanim seni utandirmicam șimdi uyandim ama hălă agriyor bacaklarim bugun de spor yapamam ama yarin yapayim Bakalim Insallah eksi gorurum. Cok fazla yuklendim spora demek ki
Tunaydin kizlar ben de evi sildim supurdum havalabdbdirdim bugun bebisle hava alalim parka gideyim dedum ama ysgmur gosteriyor yagar mi acaba hemen bilemedim diyetin super gidiyor masallah kacamak yapmadim dun, bugun de yapmicam insallah...
Bacaklarim hălă agriyor dun agriyordu sabaha kalmaz demiştim ama bugün daha kötü ne yapabilirim sizceBirsey olmaz cok abartmamisin zararin neresinden donersek kar
Sen cok kararli ve basarili gidiyorsun bence pes etmemelisin ara vermen demek kilo alcagina inanmak demek sen formuluny bulmustun her hsfta veriyirdun kilo,biyle devam bence
Spordansa eger ara vermen lazim kaslarin dinlenmesi lazim hangi kas grubunu calistirdiysan 1 2 gun calistirmaBacaklarim hălă agriyor dun agriyordu sabaha kalmaz demiştim ama bugün daha kötü ne yapabilirim sizce
Yok canim cikmadim cok yormusum kendimi, dinleniyorum simdiay canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama risk alma istersen, ben de oğluşumu parka çıkarma hevesiyle hasta oldum dün geceden beri perişanım
kaçamak yapmadığın için de ayrıca tebriklerrr
selam kızlar bu arada su içtiniz mi bugün
Tesekkur ederim :)Spordansa eger ara vermen lazim kaslarin dinlenmesi lazim hangi kas grubunu calistirdiysan 1 2 gun calistirma
Günaydın kızlar kahvaltimi hazırlıyorum
Bugün öğleden sonra önce disciye daha sonra kizkardesimle avm gideceğiz
Akşama ancak girerim buraya kahvaltı sonrası kızımı hazirliyip kardesime bırakacağım
Sular icilsin sporlar yapılsın benim bugün yürüyüs fazla olacak AVM yürüyerek gideceğiz kuzuları bebek arabasına koyup
günaydın kızlar dün uğrayamadım çünkü ben 7 tane Etiyopyalı beklerken; 4 Etiyopyalı, üstüne Azerbaycan, Sırbistan, Kırgızistan, Fas ve Rusya'dan toplamda 17 kişi karşıladım :) beraber öğle yemeği ve banka işleri falan derken ne olduğumu şaşırdım. Sağolsun başka arkadaşlar vardı yardım eden öğrenciler de oldu ama stres, yağmur ve kalabalık beynimi şişirdi. Türkçe, Rusça ve İngilizce birbirine girdi en son garsona Rusça tatlı siparişi veriyordum :)) abla sen buralı değil misin dedi de kendime geldim:)
Dünün menüsümissERE
öğlen: 3 tane yaprak sarma, 1 içli köfte, iki ızgara köfte, bir dilim su böreği ve ayran
akşam: yarım porsiyon tavuk şiş
gece 2 bira
dün herkese Türk yemeği yediricem derken biraz abarttım ancak bugün toparlayacağım.,
hafta sonu kabızlık problemim vardı onu da ilaçla çözdüm resmen 200gr gitmiş.:)
60 kiloyum aslında 60.1 de gösteriyor ama ikinci çıktığımda tartıya 60 gösterdi ben de onu kabul ettim:) cumaya kadar durum netleşir su içmeyi ihmal etmezsem tabi.
Gunaydin hanimlar bu aralar pek aktif degilim kizim cok hareketlendi ayrica soguk almis ne gunduz ne gece uyku var :/
Elimden geldigi kadar yazmaya calisiyorum
bekarken ben de her sebzeyi yemezdim. tek kankam karnabahardı. ama zamanla hepsini yememe gerektiğini anladım. şimdi minnoşum 4,5 yaşında maşallah hepsinden yer. az yer ama olsun gene de yiyor.
regl sancısı da evlenince geçer derlerdi. senin tam tersi olmuş. ben bekarken hep acillik olurdum. çocuktan sonra baya baya geçti yani. sana da geçmiş olsun inş.
günaydın hatunlar..
dün diyetim çok fenaydı. akşama fırında 2 tane karnıyarık ve ayran demiştim ya olmadı.
resmen açlık ve şekerli yiyecek krizine girdim.
önce biraz lor peyniri yedim sonra 3 kaşık kadar kıyma sote yedim.bir ısırık kadar muz yedim.
yani lor peyniri 3 kaşık
kıyma 2 kaşık
1 ısırık muz
bir lokma ekmek
ancak bu kadar dizginledim kendimi. ve akşam yemeği yemedim.
Ay çok umutlandim kaptanim seni utandirmicam șimdi uyandim ama hălă agriyor bacaklarim bugun de spor yapamam ama yarin yapayim Bakalim Insallah eksi gorurum. Cok fazla yuklendim spora demek ki
Tunaydin kizlar ben de evi sildim supurdum havalabdbdirdim bugun bebisle hava alalim parka gideyim dedum ama ysgmur gosteriyor yagar mi acaba hemen bilemedim diyetin super gidiyor masallah kacamak yapmadim dun, bugun de yapmicam insallah...
menüm
sabah
3 kaşık lor peyniri
5 zeytin
yarımşar salat-domat
1,5 dilim kepek ekmeği
1 haşlama yumurta
ara
yarım nescafe şekersiz
1 tane eti form bisküvi (paketin içinde 1 tane)
öğlen
1 tane yağsız fırınlanmış karnıyarık
2 kepçe yoğurt
ara
1 elma
ara
yarım nescafe şekersiz
1 tane eti form bisküvi (paketin içinde 1 tane)
akşam
1 karnıyarık
1 bardak ayran
2,5 litre kadar su
missERE
spor
30 dakika yürüyüş
Su perisi86
kzılar üzerinize afiyet cırcır oldum
bu vesile ile 63ü gördüm
ama çok fenayım doğru düzgün bişey yiyemedim sabahtan beri..
Kac saat toplam ablam kaydeyimSu perisi86 Canım bugün ki yaptıklarım yazayım sen bak bakem spor sayılır mı
Sabah önce hastaneye kontrole gittik
Çıkışta direk Fatih'ten Bayrampasaya geçip spor magazasindan ufak kıza palet aldımordan eşimin dükkanına geçtim bir arkadasa tahta lazım diye Annemde yemek yedikten sonra okulun kermesi gezdik sonrada büyük kızı okula bırakıp eşimin ilaç raporunu duzelttirmek için eczane gittim hatta büyük kızın ilaçlarını da aldım
Sonra Annemde bir kahve içip ufakligi alıp önce eşimin yanına uğrayıp ilacını götürdüm ordan havuza geçtim
Havuz faslindan sonra da Marketi yapip eve geldim
Buda mi gol değil bu da mı gol değil Hakim Abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?