Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bekarken ben de her sebzeyi yemezdim. tek kankam karnabahardı. ama zamanla hepsini yememe gerektiğini anladım. şimdi minnoşum 4,5 yaşında maşallah hepsinden yer. az yer ama olsun gene de yiyor.

regl sancısı da evlenince geçer derlerdi. senin tam tersi olmuş. ben bekarken hep acillik olurdum. çocuktan sonra baya baya geçti yani. sana da geçmiş olsun inş.

günaydın hatunlar..
dün diyetim çok fenaydı. akşama fırında 2 tane karnıyarık ve ayran demiştim ya olmadı.
resmen açlık ve şekerli yiyecek krizine girdim.
önce biraz lor peyniri yedim sonra 3 kaşık kadar kıyma sote yedim.bir ısırık kadar muz yedim.
yani lor peyniri 3 kaşık
kıyma 2 kaşık
1 ısırık muz
bir lokma ekmek

ancak bu kadar dizginledim kendimi. ve akşam yemeği yemedim.

Ay çok umutlandim kaptanim seni utandirmicam șimdi uyandim ama hălă agriyor bacaklarim bugun de spor yapamam ama yarin yapayim Bakalim Insallah eksi gorurum. Cok fazla yuklendim spora demek ki

Tunaydin kizlar ben de evi sildim supurdum havalabdbdirdim bugun bebisle hava alalim parka gideyim dedum ama ysgmur gosteriyor yagar mi acaba hemen bilemedim diyetin super gidiyor masallah kacamak yapmadim dun, bugun de yapmicam insallah...

Birsey olmaz cok abartmamisin zararin neresinden donersek kar
Ay çok umutlandim kaptanim seni utandirmicam șimdi uyandim ama hălă agriyor bacaklarim bugun de spor yapamam ama yarin yapayim Bakalim Insallah eksi gorurum. Cok fazla yuklendim spora demek ki
Sen cok kararli ve basarili gidiyorsun bence pes etmemelisin ara vermen demek kilo alcagina inanmak demek sen formuluny bulmustun her hsfta veriyirdun kilo,biyle devam bence

Tunaydin kizlar ben de evi sildim supurdum havalabdbdirdim bugun bebisle hava alalim parka gideyim dedum ama ysgmur gosteriyor yagar mi acaba hemen bilemedim diyetin super gidiyor masallah kacamak yapmadim dun, bugun de yapmicam insallah...

ay canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama risk alma istersen, ben de oğluşumu parka çıkarma hevesiyle hasta oldum dün geceden beri perişanım

kaçamak yapmadığın için de ayrıca tebriklerrr
selam kızlar bu arada su içtiniz mi bugün

menüm

sabah
3 kaşık lor peyniri
5 zeytin
yarımşar salat-domat
1,5 dilim kepek ekmeği
1 haşlama yumurta

ara
yarım nescafe şekersiz
1 tane eti form bisküvi (paketin içinde 1 tane)

öğlen
1 tane yağsız fırınlanmış karnıyarık
2 kepçe yoğurt

ara
1 elma

ara
yarım nescafe şekersiz
1 tane eti form bisküvi (paketin içinde 1 tane)

akşam
1 karnıyarık
1 bardak ayran

2,5 litre kadar su
missERE

spor
30 dakika yürüyüş
Su perisi86

Birsey olmaz cok abartmamisin zararin neresinden donersek kar

Sen cok kararli ve basarili gidiyorsun bence pes etmemelisin ara vermen demek kilo alcagina inanmak demek sen formuluny bulmustun her hsfta veriyirdun kilo,biyle devam bence
Bacaklarim hălă agriyor dun agriyordu sabaha kalmaz demiştim ama bugün daha kötü ne yapabilirim sizce

Yok canim cikmadim cok yormusum kendimi, dinleniyorum simdi

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Sabah evden bir çıktım daha yeni geldim sayılır ama tabi aksam yemegi de aradan çıktı o arada
Devamli ordan oraya kosturunca cepten bakamadım ama sohbet de motivasyon da güzel ♡♡♡♡

Biradana bende yediklerini yazarım önce bir geçmişi bızıklıyayım da

Ohhh seninde benim gibi gün hareketli geçti desene
Bol eksi olarak döner inşallah ♡

Allah yardımcın olsun canım işin zor ama ona rağmen menu bence gayet dengeli olmuş ben olsam herhalde daha fazla kacardi

Gunaydin hanimlar bu aralar pek aktif degilim kizim cok hareketlendi ayrica soguk almis ne gunduz ne gece uyku var :/
Elimden geldigi kadar yazmaya calisiyorum

Çok geçmiş olsun canım Umarim kuzu çabuk toparlanir

Sağ olasın canım şükür bugün biraz daha iyiyim

Bence abartı olmamış Hee olmasaydı iyidir ama abur cuburdan çok daha iyidir

Kesinlikle ben senin cumaya harika bir rakam göreceğine inanıyorum hem bak bayramda çok daha güzel bir rakama olacaksın eminim♡♡♡♡♡

Maşallah subhanallah Rabbim nazarlardan sakinsin ♡♡♡♡♡♡

Menü harika canım bende bayılırım karniyariğa ama baya oldu yapmayali ilk fırsatta bende yapayım bari

kzılar üzerinize afiyet cırcır oldum
bu vesile ile 63ü gördüm

ama çok fenayım doğru düzgün bişey yiyemedim sabahtan beri..

Ahhh ahhh keşke bende olsam
Şaka bir yana ama en azından bağırsaklar temizlendi umarım çok ağrı yoktur

Önceki mesajimdan sonra evdekiler sütlaç pisirdim hatta eşime birazini fırın yaptım ama ben kesinlikle yemiyorum
Kendime de başlarken Kayısılı Activya attım buzluga dondurma niyetine şimdi yedim bu saatten sonra ancak şu, çay ve kahve icilecek; )

Bu arada hemen aklimdayken yediklerini de paylaşayım; missERE

Uyanınca; 06.30da
1 büyük kupa sıcak su

ara; 07.00de
1 duble sekersiz Türk Kahvesi

Kahvaltı; 09.00da Hastanede
2 ısırık kaşarlı tost
( Aslında tamamını yiyecektim anında vicdan yapınca vazgeçtim ve çorba aldım kendime )
1 kase yayla çorbası

Ara 09.20de
1 şekersiz çay

Öğle; 12:30da
1 kase tarhana çorbası
3 kaşık bakla yemegi
2 kaşık yoğurt

Ara; 15:30
Tansiyonum düşer gibi oldu
1/2 paket cubuk kraker
3 tane yulafli buskuvi ( Tatlı krizi reglden )

Akşam; 18:30da
1 kase çiğ kabaklı yoğurt

Ara: 19:30
1 Kayısılı Activya

Su perisi86 Canım bugün ki yaptıklarım yazayım sen bak bakem spor sayılır mı

Sabah önce hastaneye kontrole gittik
Çıkışta direk Fatih'ten Bayrampasaya geçip spor magazasindan ufak kıza palet aldım ordan eşimin dükkanına geçtim bir arkadasa tahta lazım diye Annemde yemek yedikten sonra okulun kermesi gezdik sonrada büyük kızı okula bırakıp eşimin ilaç raporunu duzelttirmek için eczane gittim hatta büyük kızın ilaçlarını da aldım
Sonra Annemde bir kahve içip ufakligi alıp önce eşimin yanına uğrayıp ilacını götürdüm ordan havuza geçtim
Havuz faslindan sonra da Marketi yapip eve geldim
Buda mi gol değil bu da mı gol değil Hakim Abla

Kac saat toplam ablam kaydeyim )

Selam canlar su evde gecen zamani anlamis degilim.o kadar yorucu o kadar is yaparak geciyor ki anlatamam.cocugun ustunu degistir, yemegini yedir, altini degistir, banyo yaptir, aman zarar gelmesin birsey olmasin pesinden kostur...ev isleri...yemek yap..yemek topla...camasir..bulasik..katla..topla..inanin gun nasil bitiyor anlamiyorum.anladim ki ev hayati insani cokertir..calisirken hic yorulmuyormusum ben ya..ama bebisimle gecen zaman tm yorgunluga deger tabi ki...cok yoruldum doldum galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…