Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menu bildirimi menu bildirimi

Sabah 9.00: tavada yumurta, yarim dukan pogaca, 3tane minik sosis, bir buyuk kupa

Ara 10.30: yarim pogaca, sutlu sade kahve

Oglen 12.30: yarim dukan pogaca, 4tane minik sosis

2.oglen 14.30 : durum doner, ayran

Aksam 18.00: bir kase tarhana corbasi, 1 yk bulgur pilavi, 1 yk salata

Kapanis

pogacalar biraz fazla olmamis mi

Meto çayıni bugün zorlanarak bir buçuk bardak icebildim midem bulandı

Bugün yediklerim
Sabah yarım simit üçgen peynir ikitane zeytin bir domates

Ara bir bardak meto çayı

Oglen kizarmis tavuk bir kâse kadar
Bir közlenmiş biber iki dilim ekmek

Ara yarim bardak meto çayı 10cig badem

19:00 bir kase kadar sulu köfte iki kasik yogurt iki dilim ekmek
missERE
50dk spor

missERE unutmuşum etiketlemeyi.

Herkes uymuştur menümü yazayım
Kahvaltı
2haşlanmiş yumurta
Salatalık
Domates
Biber
Ceviz
Gün kurusu 1tane
Peynir
Şekersiz çay

Sade turk kahvesi

Akşam
Yarım porsiyon kavurma
Yarim porsiyon Barbunya
Ayran

Evet Karatay diyetine devam yarın tam 1hafta olucak

Kaptanim oynakbasi34 Benim Iyice motivasyonum dustu acaba izne mi ayrilsam kendimce yine yapmaya devam edicem ama hergun kalori hesaplamaktan sıkıldım galiba. Yine su içiyorum yine az yemeye çalıșıyorum ama bir bucuk Kilo Artı gördüm..Halbuki haftasonu o kadar iyi spor yaptım ki bugun bacak agrimdan oturup kalkamadim o yuzden spor da yapamadim. E kabizlik da var. Ben iyisi mi izne ayrilayim

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür kavuşturana
Dün okadar çok ağrım vardı ki inanın kımıldayacak halim yoktu
Ya neden böyle oluyor anlamıyorum Bekarken hatta şu son 2 sene öncesine kadar hiç gram sancım olmazdı aksine regl olduğum dönemlerde de her zamanki gibi rahat hareket ederdim şimdi bir başlıyor 3.cü gün ancak geçiyor ağrı regl azalmaya başlayınca

Birazdan hazırlanıp büyük kızın son yapılan tahlilini doktora göstermek için hastaneye gideceğiz yine Bakalım ne diyecek doktor
İlaçlı kortizol değerlerine bakılacaktı ve sonuç 0.3 çıkmış nette baktığıma göre Biraz araştırdım nette normalde değerin 5 ile 17 arasında olması gerekiyormuş ama bizimkinin değer 1 bile değil Bakalım doktor ne diyecek sonuçla alakalı artık ilaç mı verecekler ne vereceklerse versinler de şu kız artık daha sağlıklı kilolara insin

Kız bende taktım da büyük kızda tam bir Pomak inadı var
Asla sebze yemez ( bezelye harici )
Bakalım bu hafta Sibele gittiğimde ona danışacağım ne yapabilirim diye cadı benimle Diyetisyene gelmeyi de kabul etmiyor bari sorayım neler yedirebilirim diye İnan Salatayı bile ağzına sürmez sadece çok nadiren
Salata olarak sadece lahanayı ince ince kıyıp yaparsam yer ( kırmızıyı yoğurtla yapıncada yer )

Valla hep diyorum ileride kız kocan sebze isterse ne yapacaksın diye gülüyor aman pişiririm ama yemem kendi yesin diye En iyisi sana kasap bulalım o zaman yoksa adam batar hep et hep et diyincede gülüyor

Çok çok geçmiş olsun canım bak kendin diyorsun kabızlık var diye Eminim cumaya kadar o kabızlıktan eser kalmayınca eksi bile göreceksin
Sporuda biraz fazla yaptıysan kaslar şişmiş olabilir o yüzden hemen düşmesin motivasyonun
Bak ben dün tartılmadım yol şişliği vardır diye ama bu sabah dayanamadım bir bakayım regle rağmen ne çıkacağım diye ve ben şok resmen 91.8 çıktım amaaaaaa asla moralimi bozmadım çünkü hem regl şişliği var hemde eminim daha yoldan dolayı ödemde vardır
O yüzden ne yapıyoruzzzzzzz Stres yapmadan bol bol suyla devam edip cumaya kadar stres yapmadan beslenmemize odaklanıyoruz
Öyle hemen en ufak artıda yok izin falan Başladığından beri okadar güzel bir yol kat ettin onu düşün ki daha bir motive ol hem bak Ramazana az kaldı Çifte bayram için az daha dişimizi sıkıyoruz

Günaydın kızlar kahvaltimi hazırlıyorum
Bugün öğleden sonra önce disciye daha sonra kizkardesimle avm gideceğiz
Akşama ancak girerim buraya kahvaltı sonrası kızımı hazirliyip kardesime bırakacağım

Sular icilsin sporlar yapılsın benim bugün yürüyüs fazla olacak AVM yürüyerek gideceğiz kuzuları bebek arabasına koyup

günaydın kızlar dün uğrayamadım çünkü ben 7 tane Etiyopyalı beklerken; 4 Etiyopyalı, üstüne Azerbaycan, Sırbistan, Kırgızistan, Fas ve Rusya'dan toplamda 17 kişi karşıladım :) beraber öğle yemeği ve banka işleri falan derken ne olduğumu şaşırdım. Sağolsun başka arkadaşlar vardı yardım eden öğrenciler de oldu ama stres, yağmur ve kalabalık beynimi şişirdi. Türkçe, Rusça ve İngilizce birbirine girdi en son garsona Rusça tatlı siparişi veriyordum :)) abla sen buralı değil misin dedi de kendime geldim:)

Dünün menüsü missERE
öğlen: 3 tane yaprak sarma, 1 içli köfte, iki ızgara köfte, bir dilim su böreği ve ayran
akşam: yarım porsiyon tavuk şiş
gece 2 bira

dün herkese Türk yemeği yediricem derken biraz abarttım ancak bugün toparlayacağım.,
hafta sonu kabızlık problemim vardı onu da ilaçla çözdüm resmen 200gr gitmiş.:)
60 kiloyum aslında 60.1 de gösteriyor ama ikinci çıktığımda tartıya 60 gösterdi ben de onu kabul ettim:) cumaya kadar durum netleşir su içmeyi ihmal etmezsem tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…