Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün nasıl daldıysam yine mutfağa ve evdekilere ( sağ olsunlar benle yemeyip sonradan tekrar bana masa kurdurdular
)
geç olunca direk kendimi yatağa attım
Normalde 6da kalkan ben bugünde 7de ancak uyanabildim hatta tam 07.30da uyandım
Haftasonu eğlence hava değişikliği ve dönünce koşturmaca derken bünye kafayı yedi
Hala tam kendime gelemedim
gerçi regl olmamın da etkisi vardır
İnşallah bir iki güne regl bitince o bitkinlikde biter
Bugün ne güzel evde oturur keyif yaparım diyordum ama bu seferde eşimin doktoruna gidip biten ilaçlarını yazdırmam gerekiyor
valla isyana az kaldı diyorum eşime de ne desen haklısın hatun diyor
Oda farkında herşeyi üzerime yıktığının
Adam hesapta bu hafta için izin aldı ama her gün arkadaşının dükkanına gidip yardımcı oluyor hem onun işini de öğrenmeye çalışıyor ( sağ olsun dükkanının bir köşesine bizim makineyi koydurdu ufak ufak işleri de bize veriyor ek iş olarak
) Eşimde minnet duygusundan ona bir nebzede olsa yardımcı olmak istiyor
Gerçi dün uğradığımda baktım arkadaşı gülümseyerek çalışıyor
Normalde hep beş karış surat çalışır bezmiş bir hali olurdu
Hatta şakasına eee yeni çırağından memnunmusun bak eti senin kemiği benim dedim
nasıl gülüyor yok yok çok memnunum da bu çok yiyor demezmi
Bizimki meğer öğle yemeğinden 2 saat sonra gidip bakkaldan bisküvi falan alıp hadi çay faslının yanında iyi gider diyormuş
Valla kilo alacağım onun yüzünden diye nasıl gülüyor
Dedim çok yiyorsa beslenmesiyle göndereyim
Yediğinden değilde onuda alet ettiğinden şikâyetçiymiş
Birde o arkadaşı ( bizim hastane arkadaşımız ) normalde öğlen ilaçlarını içmiyormuş
eşimde iki gündür öğlen hadi Kaynım ilaçlarını iç diye onu dürtüyormuş
Hani Cem yılmazın bir espirisi var ya >Aynısı kaynımda da var > muhabbeti hastalıklarla ilgili konuşurken
heh işte bizimkiler hastanede tanışırken kendi hastalıklarını tarif ederken eşim o espiriyi patlattı ve o gün bu gündür birbirlerine Kaynım diyip duruyorlar
hatta ceplerinde bile o şekilde kayıtlı
Kayıngiller şimdi bir arada çalışıyorlar hatta arkadaşa kalsa bas istifağyı gel benimle temelli çalış diyor da bakalım eşim az daha geçsin öyle diyor ( hani erken emeklilik ilan edilirse hem maaşı olur hemde o zaman onun yanında daha rahat çalışır tedirginlik yaşamadan hani ya anlaşamazsak işten çıkma durumu olursa diye gerçi 3 sene oldu tanışalı daha bir kere birbirlerine bir kırgınlıkları olmadı aksine ikiside her adım attıklarında birbirlerini düşünüyorlar hadi Kaynımıda çağıralım birlikte gidelim diye
)
Kac saat toplam ablam kaydeyim
)
Hep bir koşu yürümedim tabiki
hatta aralardaki mesafeyi hep arabayla kat ettim de hani hareketli bir gündü anlamında dedim
bence 20 dakika yazsak yeterli olur sonuçta çok yürümedim bir anda
Selam canlar su evde gecen zamani anlamis degilim.o kadar yorucu o kadar is yaparak geciyor ki anlatamam.cocugun ustunu degistir, yemegini yedir, altini degistir, banyo yaptir, aman zarar gelmesin birsey olmasin pesinden kostur...ev isleri...yemek yap..yemek topla...camasir..bulasik..katla..topla..inanin gun nasil bitiyor anlamiyorum.anladim ki ev hayati insani cokertir..calisirken hic yorulmuyormusum ben ya..ama bebisimle gecen zaman tm yorgunluga deger tabi ki...cok yoruldum doldum galiba :)
Al benden de okadar
Dün eşimin kuzeniyle konuştuk 4 gün aradan sonra
O bile diyor yenge eskiden her gün ne güzel konuşuyorduk şimdi inan bebekten ev işinden fırsatım olmuyor diye
bende dedim o an saatin 21:00 olduğunu görünce len ne ara gece oldu inan gün yetmiyor diyorum ya hep harbi yetmiyor
Çoğu işimi yetiştiremediğim bile oluyor
hee sağ olsun büyük kız biz yokken salonu ve mutfağı temizlemiş ama yığınla ütüm var ( popişimin üzerinde otursam yapacağım inşallah ) onun haricinde Ramazan girmeden bir kere daha dip köşe temizlik yapayım istiyorum çünkü ilk bir kaç gün büyük ihtimalle tutabilirsem orucumu kolumu kaldıracak halim olmaz
Bari biraz idare etsin beni
eeee Ramazanın 15inci gününden sonrada Bayram Temizliği telaşı sarar kesin beni
Valla hep diyorum çalışırken eve yoruluyor insan ama hem daha düzenli oluyor hemde maddi açıdan rahat olunca en kötü ihtimalle dağılmadığı için ya Temizliği rahat yapıyor insan yada Kadın tutup o işide biraz daha azaltmış oluyor
Yahu sadece ütülerini yaptırmak için kadın tutan insan biliyorum ben
Hatun geliyormuş haftada 1 kere ütüleri yapıp gidiyormuş ( temizlikde yaptığı oluncada ona göre tabi parasını artırıyormuş )
Günaydin kızlar
Kizim erken uyuyunca bı saat önce uyandi şimdi geri uyutuyorum
Sanada günaydın canım
Kolay gelsin inşallah kuzu çabuk uyumuştur