Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İşlerin çoğu bitti azı kaldı bol suyla devam tabi meto cayimdanda içiyorum aralarda hatta bu sefer içine fazladan kiraz sapı da attım
Cumaya kadar regl şişliği de gitsin bende artık şu tartışalım daha az göreyim ♡ malum geçen cuma Sibele gitmedim bu hafta güzel bir sonuç göreyim motivasyon tavan yapsın

Selam kizlar ben de bugun keyif yapiyorym dun cok yordum kendimi bugun dizi mizi izliyorum internetten.kendime fasulye pisiriyorum ara ogunumu yaptim 2 gibi ogle yemegimi yerim

Aynen ben de simsıkı diyete devam.senin gibi bol su icemesem de..insallah cumaya bol eksi goruruz

Selam kizlar ben de bugun keyif yapiyorym dun cok yordum kendimi bugun dizi mizi izliyorum internetten.kendime fasulye pisiriyorum ara ogunumu yaptim 2 gibi ogle yemegimi yerim
Ben de internetten dizi izleyeceğim birazdan. Eskiden tüm bölümlerini izlediğim ama şimdi bir daha izlemeye doyamadığım bir komedi var.

Ben de internetten dizi izleyeceğim birazdan. Eskiden tüm bölümlerini izlediğim ama şimdi bir daha izlemeye doyamadığım bir komedi var.
Aa hangisi
Benimkilerden biri çok iştahlı biri hiç değil. O da çok zor. Biri tombiş oldu sorma :))
Keske ikiside olsaymis yemek yemeyen cocuk zor ama ben artik saldim valla yerse yer yemezs3 yemez modundayim

Menu bildirimi yapiyorumm
Kahvalti muz yulaf ve sut karisimi
Ara 2 kayisi 3 ceviz
Ogle etsiz yesil fasulye
Ara yarim muz cok az yogurt cokaz yulaf karisimi
Aksam 150gr izgara tavuk 3 sogan halkasi yarin kibrit kutusu peynir
missERE
Evet erkenden kapanisi yaptim cok acikirsam ayran icerim surda cumaya ne kaldi bu arada bugun kahvaltida peynir vs yemeyince canim nasil peynir cekti aksam yemegime ekledim

Gayet güzel bir menu aç gezmissin resmen karşılığıni cuma günü alirsin eminim .)

Bugün yediklerim

Sabah sucuklu yumurta peynir zeytin iki dilim tb ekmeği

Ara kayisi çayı

Öğlen Bir kase mercimek çorbası yarim simit

16:30da yuruyus sonrası dört bes kasik domates salatası yedim üç fındık

19:00da bulgurdan sarilmis yaprak sarma bir kase çorba icerim
missERE )
2saat yürüyüş bacaklarım felaket agriyor

Kızlar hemen aklimdayken yediklerini de yazayım;

Uyanınca; 07.30da
1 koca kupa sıcak su

Ara; 08.00de
1 duble şekersiz Türk Kahvesi

Kahvaltı; 09:00da
1 haşlanmış yumurta
2 dilim taze kaşar
1 domates
1 salatalık
1 fincan Ananaslı Yeşil çay

Ara; 10.30da
1 şekersiz Nescafe

Öğle; 12:45de
1 büyük kase yeşil salata
1 kase chiali yoğurt

Ara; 13.30da
1 fincan misirpuskullu çay

Ara; 16:00da
1 yeşil çay

Aksam 17:45de
1 büyük kase yeşil salata
1 buyuk kase erişte çorbası

Gün içinde de 2 litre su içtim missERE

Spor yapamadım bugün de ama baya ev işi yaptım

Gayet güzel bir menu aç gezmissin resmen karşılığıni cuma günü alirsin eminim .)
Insallah canim ac gezmedim aslinda ama cok ta tok degildim.cok istahli biriyim ve canim surekli karbonhidratli seyler cekiyor onlarda bana hic yaramiyor umarim bozmadan birkac kilo daha verebilirim
Ne guzel baya ince olmussindur canim tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…