Super secim cok iyi oynuyorlar gercektenBir erkek bir kadın iki çocuk
Çok gecmıs olsun.Kizlar ben hala toparlanamadim, o yuzden menu takibi yapamadim bu hafta
Iki gundur dogru duzgun bisey de yiyemiyorum paylasacak menum olmadi insallah yarin toparlayip birseyler yersem paylasacagim :)
Cocuk sirtimda 60 squat yaptim biraz dans ettim 15dk spor diyeyim bendeSu perisi86
Kizlar ben hala toparlanamadim, o yuzden menu takibi yapamadim bu hafta
Iki gundur dogru duzgun bisey de yiyemiyorum paylasacak menum olmadi insallah yarin toparlayip birseyler yersem paylasacagim :)
Selamun Aleykum premsesler hepimize hayirli nurlu sabahlar.
Su can sagligi ne guzel nimetmis ya, her rahatsizlandigimda bunu daha cok anliyorum
missERE cok gecmis olsun
Sen yat dinlen iyi ol arkadaşım yeterKizlar ben hala toparlanamadim, o yuzden menu takibi yapamadim bu hafta
Günaydıııııın milletbu hafta veremedim biliyorum ama napalım bu hafta da böyle olsun. Heyecan dorukta annem geliyor bugün Istanbuldan
Gözün aydın canımGünaydıııııın milletbu hafta veremedim biliyorum ama napalım bu hafta da böyle olsun. Heyecan dorukta annem geliyor bugün Istanbuldan
Ben de annem gelmeden odasını düzeltiyorum bizim eşyalar hep oradaydı iki bebiş peşimi bırakırsa tabiGünaydın kızlar
Kahvaltı Faslı çoktan bitti ev temizliğine basliycam
Günaydıııııın milletbu hafta veremedim biliyorum ama napalım bu hafta da böyle olsun. Heyecan dorukta annem geliyor bugün Istanbuldan
Ben de annem gelmeden odasını düzeltiyorum bizim eşyalar hep oradaydı iki bebiş peşimi bırakırsa tabi
Kolay gelsin canim ben de guya temizligi Sali gunu yaptim ama bebisten hergun dagiliyor.gunde kac kere yastik oyuncak topluyorum haddi hesabi yok.bugun dun gece dagittiklarini toplamadim ama hic icim rahat degil.sanki biri gelcek gibi diken ustundeyim hahahaha.salonda bildigin savas olmus sankiGünaydın kızlar
Kahvaltı Faslı çoktan bitti ev temizliğine basliycam
Canim ya sen dusunme diyet miyet seni toparlicak seylerle beslen.cok gecmis olsun yoklugum belli vallaKizlar ben hala toparlanamadim, o yuzden menu takibi yapamadim bu hafta
Selamun Aleykum premsesler hepimize hayirli nurlu sabahlar.
Su can sagligi ne guzel nimetmis ya, her rahatsizlandigimda bunu daha cok anliyorum
missERE cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?