Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugün menüm sapıttı missERE
Kahvaltı rafadan yumurta, bir ceviz, bir domates, bir salatalık, bir parmak beyaz peynir, bir dilim tahıllı ekmek. 250 kalori
Öğlen yeşil mercimekli bulgur pilavı 300 kalori
Akşam etli mantarlı sote, bir bardak bira 400 kalori

İşte bundan sonra olan oldu dışarı çıktık.

Bir çikolata, 5 marshmelow 500 kalori
Toplam 1450 kalori

Bugün menü kacamakli
Sabah 1lahmacun çay domates peynir üşendim kahvaltı hazırlamaya dünden kalan lahmacnu yedim

Akşam
Valide hanimdaydik lahmacun almslar içim disim lahmacn oldu

2lahmacun 2bardak ayran
1paket kek

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Evetttttt kızlar bugün de yine erkenden uyanabildim veeee tartıya 1 kala özellikle bugün herkes çok çok dikkatli olsun Bol bol suyumuzu içiyoruz ve akşam yemeğini hem erkenden yemeye çalışalım hemde en hafif şekilde tutalım
Ben akşamlık yoğurtlu kabak yiyeceğim şimdiden belli
Öğlenlikte chialı yoğurt yerim yanına bir ilave bir şey yaparak inşallah
Kahvaltı zaten fiks Birde bol su ohhh missss gelsin eksiler

Yarın inşallah Sibelde de güzel bir rakam görüp motive olurum da Ramazana güzel bir giriş yapmış olurum Allahın izniyle bu sene Orucumu tutmak istiyorum Kaç senedir şekerden dolayı hiç tutamıyordum ( Şekerden dolayı kötü oluyordum her defasında hastanelik olunca doktor tutma diyordu )
Şükürler olsun ikidir ölçümlerde şekerim hep alt sınırın da altında yani normal değerlerde ve doktor en son ölçümde artık risk dahi kalmadı dedi Evdekilere de dedim ilk günler evet zor olacak belki yatarak tutacağım ama o orucu artık düzenli olarak tutmak istiyorum o yüzden ilk bir kaç gün gözüme gözükmeyin diye şaka bir yana evet belki başta vücut şaşıracak ama Ramazandan olması gerektiği gibi faydalanmak istiyorum
Bol suyla abartmadan yersem de inanıyorum ki kilo almadan hatta vererek Bayrama ulaşacağım

Cocuk sirtimda 60 squat yaptim biraz dans ettim 15dk spor diyeyim bende Su perisi86

Helalll ben tek başına yapamam değil çocukla
Süpersin canım

Kizlar ben hala toparlanamadim, o yuzden menu takibi yapamadim bu hafta

Iki gundur dogru duzgun bisey de yiyemiyorum paylasacak menum olmadi insallah yarin toparlayip birseyler yersem paylasacagim :)

Kuzum sen takılma Menü takibine İyileşmene bak canım sonrası kolay
Kızlar zaten menülerini paylaşıyorlar

Selamun Aleykum premsesler hepimize hayirli nurlu sabahlar.
Su can sagligi ne guzel nimetmis ya, her rahatsizlandigimda bunu daha cok anliyorum
missERE cok gecmis olsun

Aleyküm selam canım
Sanada Hayırlı sabahlar
Rabbim herkese sağlık versin ....Aminnnnnnnnnnn

Günaydıııııın millet bu hafta veremedim biliyorum ama napalım bu hafta da böyle olsun. Heyecan dorukta annem geliyor bugün Istanbuldan

Günaydın canım Hadi gözün aydın Anneciğin de gelince daha bir motive olursun
Bu arada bu akşam yemeği biraz erkene çek canım eminim az da olsa eksi görürsün

Günaydıııııın millet bu hafta veremedim biliyorum ama napalım bu hafta da böyle olsun. Heyecan dorukta annem geliyor bugün Istanbuldan

Ben de annem gelmeden odasını düzeltiyorum bizim eşyalar hep oradaydı iki bebiş peşimi bırakırsa tabi

Ay ne guzel hayattaki en gercek seni sevenle,ANNENLE kavusuyorsun.anne gibisi var mi ya...bazen hayat sartlari bizi uzak tutsa da mesafeler sevgimizi arttiriyor valla.Anneler gunu de yaklasiyor.ne hediye alcaksiniz kizlar ya da alcak misiniz?bizim durumla sikisik ama yine de sevindirmek istiyorum annemi.

Günaydın kızlar
Kahvaltı Faslı çoktan bitti ev temizliğine basliycam
Kolay gelsin canim ben de guya temizligi Sali gunu yaptim ama bebisten hergun dagiliyor.gunde kac kere yastik oyuncak topluyorum haddi hesabi yok.bugun dun gece dagittiklarini toplamadim ama hic icim rahat degil.sanki biri gelcek gibi diken ustundeyim hahahaha.salonda bildigin savas olmus sanki

Kizlar ben hala toparlanamadim, o yuzden menu takibi yapamadim bu hafta

Iki gundur dogru duzgun bisey de yiyemiyorum paylasacak menum olmadi insallah yarin toparlayip birseyler yersem paylasacagim :)
Canim ya sen dusunme diyet miyet seni toparlicak seylerle beslen.cok gecmis olsun yoklugum belli valla
Selamun Aleykum premsesler hepimize hayirli nurlu sabahlar.
Su can sagligi ne guzel nimetmis ya, her rahatsizlandigimda bunu daha cok anliyorum
missERE cok gecmis olsun

Tunaydin canim nasil gidiyor diyet

oynakbasi34 persembe aksamina kabak koymakla ne iyi ediyorsun.kabak cok guzel eksi getiriyor.amma velakin ben kabagi yiyince sanki hicbisey yememis gibi hisediyorum.neden anlamadim gitti.bu arada sekerden kurtulmana cok sevindim cok gecmis olsuncok lanet bir hastalik bizim ailede var umarim ben de olmaz Allah tum hastalara sifa versin amin insallah orucu da rahat tutarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…