Değil mi ya? Hem anneler günü hem benim bebeklerin doğum günüAy ne guzel hayattaki en gercek seni sevenle,ANNENLE kavusuyorsun.anne gibisi var mi ya...bazen hayat sartlari bizi uzak tutsa da mesafeler sevgimizi arttiriyor valla.Anneler gunu de yaklasiyor.ne hediye alcaksiniz kizlar ya da alcak misiniz?bizim durumla sikisik ama yine de sevindirmek istiyorum annemi.
Gel sen bizim evi gör şükredersinKolay gelsin canim ben de guya temizligi Sali gunu yaptim ama bebisten hergun dagiliyor.gunde kac kere yastik oyuncak topluyorum haddi hesabi yok.bugun dun gece dagittiklarini toplamadim ama hic icim rahat degil.sanki biri gelcek gibi diken ustundeyim hahahaha.salonda bildigin savas olmus sanki
Simdi siz tunaydin diyorsunuz ya onun karsiliginda ben ne demeliyim ? İki gundur diyet falan yoktu, cok Sukur bugun iyi gidiyorCanim ya sen dusunme diyet miyet seni toparlicak seylerle beslen.cok gecmis olsun yoklugum belli valla
Tunaydin canim nasil gidiyor diyet
AminSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Evetttttt kızlar bugün de yine erkenden uyanabildim veeee tartıya 1 kala özellikle bugün herkes çok çok dikkatli olsunBol bol suyumuzu içiyoruz ve akşam yemeğini hem erkenden yemeye çalışalım hemde en hafif şekilde tutalım
Ben akşamlık yoğurtlu kabak yiyeceğim şimdiden belli
Öğlenlikte chialı yoğurt yerim yanına bir ilave bir şey yaparak inşallah
Kahvaltı zaten fiksBirde bol su ohhh missss gelsin eksiler
Yarın inşallah Sibelde de güzel bir rakam görüp motive olurum da Ramazana güzel bir giriş yapmış olurumAllahın izniyle bu sene Orucumu tutmak istiyorum Kaç senedir şekerden dolayı hiç tutamıyordum ( Şekerden dolayı kötü oluyordum her defasında hastanelik olunca doktor tutma diyordu )
Şükürler olsun ikidir ölçümlerde şekerim hep alt sınırın da altındayani normal değerlerde ve doktor en son ölçümde artık risk dahi kalmadı dedi Evdekilere de dedim ilk günler evet zor olacak belki yatarak tutacağım ama o orucu artık düzenli olarak tutmak istiyorum o yüzden ilk bir kaç gün gözüme gözükmeyin diye şaka bir yana evet belki başta vücut şaşıracak ama Ramazandan olması gerektiği gibi faydalanmak istiyorum
Bol suyla abartmadan yersem de inanıyorum ki kilo almadan hatta vererek Bayrama ulaşacağım
Helalll ben tek başına yapamam değil çocukla
Süpersin canım
Kuzum sen takılma Menü takibineİyileşmene bak canım sonrası kolay
Kızlar zaten menülerini paylaşıyorlar
Aleyküm selam canım
Sanada Hayırlı sabahlar
Rabbim herkese sağlık versin ....Aminnnnnnnnnnn
Iyi ki dogmus bebeklerin.mutlu saglikli yillari olsun iyi denk gelmis kutlama yapcak misiniz?Değil mi ya? Hem anneler günü hem benim bebeklerin doğum günüçok güzel geçer inşallah hafta sonu
Ben yemeğe gidelim hepberaber diye düşünüyorum hediye yerine bakalım.
Tahmin edebiliyorum geceden beri toplamadim oyuncaklari artik yormicam kendimi bu da can :)Gel sen bizim evi gör şükredersin
Tunaydin diyebilirsin ya da hicbirsey demeyebilirsin...masallah ara versekte yilmak yok hem bugun persembe yarin tarti gunumyzSimdi siz tunaydin diyorsunuz ya onun karsiliginda ben ne demeliyim ? İki gundur diyet falan yoktu, cok Sukur bugun iyi gidiyor
Kiz kardeşimle anlaştık disarda sabah kahvaltısuna gideceğiz birlikte babam memlekete gitti bir hafta olacak kahvaltı sonrası mağazaları dolasiriz dedik beğendiği bisey olursa alırız diye düşündükAy ne guzel hayattaki en gercek seni sevenle,ANNENLE kavusuyorsun.anne gibisi var mi ya...bazen hayat sartlari bizi uzak tutsa da mesafeler sevgimizi arttiriyor valla.Anneler gunu de yaklasiyor.ne hediye alcaksiniz kizlar ya da alcak misiniz?bizim durumla sikisik ama yine de sevindirmek istiyorum annemi.
Ben topluyorum odada adim atacak yer kalmıyor hele bide farketmeden üzerine basarsak o acii varya anlatamamKolay gelsin canim ben de guya temizligi Sali gunu yaptim ama bebisten hergun dagiliyor.gunde kac kere yastik oyuncak topluyorum haddi hesabi yok.bugun dun gece dagittiklarini toplamadim ama hic icim rahat degil.sanki biri gelcek gibi diken ustundeyim hahahaha.salonda bildigin savas olmus sanki
O zaman tunaydin, In se Allah yarini buyuk hevesle bekliyorum bakalim ne olucak, arada boyle heveslendirici cumleler insani motive ediyorIyi ki dogmus bebeklerin.mutlu saglikli yillari olsun iyi denk gelmis kutlama yapcak misiniz?
Tahmin edebiliyorum geceden beri toplamadim oyuncaklari artik yormicam kendimi bu da can :)
Tunaydin diyebilirsin ya da hicbirsey demeyebilirsin...masallah ara versekte yilmak yok hem bugun persembe yarin tarti gunumyz
Su bdv yi de hep meraak ediyorum o ne kiKızlar toplanin size Bir derdimi anlatacağım
Bdv acsam cvplamaya yetisemem diye acmadim
Bir derdim var bölüm var sitede canimSu bdv yi de hep meraak ediyorum o ne ki
Kiz kardeşimle anlaştık disarda sabah kahvaltısuna gideceğiz birlikte babam memlekete gitti bir hafta olacak kahvaltı sonrası mağazaları dolasiriz dedik beğendiği bisey olursa alırız diye düşündük
Kızlar toplanin size Bir derdimi anlatacağım
Bdv acsam cvplamaya yetisemem diye acmadim
Cumartesi gunu babami yolcu etmek için x Bir otobüs firmasının yazanesine gittik ayni oturduğumuz semtte yani
Servisin gelmesini bekliyoruz erkek kardesim ve gelinimiz geldi gelinimiz sema olsun adida kac hafta olmuş gorusmeyeli donup yüzüme bakmadi slm vermedi nasılsın abla demedi
Arkasini döndü erkek kardeşim babamla servise bindi otogardan yolcu etmek için
Anneme kizkardesime bize gidelim dedim sema benimle konuşmadığı halde onada söyledim sema sende gel diye Yok abla sagol dedi gelmedi annem yorgunum bebde dedi kizkardesimle bize geldik
Sema sürekli kardesimi doldurup bizi arattiriyor abla sema çok üzülüyor siz onu araniza almiyormussunuz cagirmiyormussunuz dedi
Bende dedim kaç kere cagirdim karnım ağrıyor işim var deyip gelmiyor dedim kız kardesimde aynı çağırıyor ama gelmiyor
Artık cagirmiyorum dedim kendisi bizi kac kere cagirmis dedim
Bugunde msj atmış abla pazartesi bizde toplanalim bekliyorum yazmis teyzemin yengemin kizlarinuda cagirmis
Kısmet olursa gelirim yazdim ama en son beni gördüğünde konuşmayan birinin evinde ne işim var diye gitmek istemiyorum
7 ayda evlerine dort kere gittim cagirdiginda çağırmadin gitmedim asla
Bı kere gitmek istedim hastayım baska gun gelir misin abla dedi
Ayy banu abla dedigin gibi rahatsiz etmeyiz gorumcelik yapmam kardesim gibi yaklaştıkça kendini cektiNe güzel düşünmüşsünüzbizde aksam yemegi için toplanacagiz Annemler ama hatun tembihledi sakin bir şey almayın bana diye gerçi kizkardesim birşey demedi ama eminim oda birşey alır
Bizde daha geçen gün eşimle ne alsak diye konuşuyorduk bakalım cumartesi olmadı hem köye hemde Anneme ufaktan olsa bir şey alırız
Geldimmmmm
Kırılmak haklısın ama bazı insanlar biraz da kiskancliklarindan ilgi çekmek için yapabiliyor böyle
Emin ol bizim gelindi aynıSalak birde arada şaka yapacağım diye dangil dungul konuşur beni deli eder
Gecen hatta bana sesli gorustugumuzde salak dovME muhabbeti yaptı yok kizkardesim koluna dövme yaptırdı sevgilisiyle tanışma tarihini bende yaptıracağım dedi bende kız günah olmasa ben çoktan yaptırmıştım dedimSarsan demezmi ben popisime gorumcelerimin resmini yaptiracagim diye yani bizlerin resmini yaptiracakmis Dedim dikkat et elektrikli testereyle o popisinden o dövmeyi almayaylim tabi sinirden kudurdum o gün hatta Annemde yanındayız kadın şok oldu telefonu kapatınca fırça atmış ona sen nasıl konuşuyorsun ayıp diye Ertesi gün özür dilemek için aradı bende kardeşimin hatrına kabul ettim hesapta ama Anneme de dedim benim terbiyesizlik yapanlarla isim olmaz sadece kardeşimin hatrına konuşurum gelirse tatile diye
Sende boşver git ki eline koz vermeyoksa kardeşine ve diğer arabalara bak ben çağırdım yine gelmediler beni istemiyorlar diyemeyiz inan en çok Anne Babalar üzülüyor yoksa ben şimdiye inan her iki kardeşimi de silmistim birini kendi tavırları yüzünden birinde eşinden dolayı
Abla elle uğraşmak ne zormuş gerçekten sizinkilerde bı tuhafmis vallaKız sen yine iyi gitmissinbizin denyolar 9 yıllık evli daha bir kere evinde bir çay içmedim Almanya'ya her gittiğimizde
Ki evlenirken onlar gezdi biz evinin eksik kalanların eşimle tamir ettik hatta utanmadan telefon açıp eşim için Anneme eniştem söyle sakin evde sigara içmesine demişo zamanlar eşim daha birakmamisti sigarayi ve sonra kendileri çatır çatır karı koca evde sigara içilen hep
İlk zamanlar biz dedik musait değiliz dediler ama yazın gelince utanmadan benim evimde kaldılar gunlercehatta benim hamileliğin Son aylarında 2 hafta bende kaldılar ve o halimle ben onların dönün kadar yıkayıp hizmet ettim dönünce de Annemi arayıp biz hiç memnun kalmadık dediler karı koca utanmadan
Bende kızdım 5 senedir de ben onları evime kabuk etmiyorumgeldiklerinde bir iki dediler senin evde kalalım biz diye bende kendi evinizde var istanbulda orda kalın dedim resmen
En Son gelin kardeşime benim yanımda Ablanın evinin şeklini bile bilmiyoruz dedi ( mobilya falan degistirdiktan sonra ) bende valla daha çoook goremezsiniz evimi siz bizi kabul ettiniz ki utanmadan bana gelmek istiyorsunuz dedimbir daha o oldu demediler gelelim diye çokta umurumda
Ayy banu abla dedigin gibi rahatsiz etmeyiz gorumcelik yapmam kardesim gibi yaklaştıkça kendini cekti
Akşam anneme desem sen büyüklüğünü goster git der kesin ama yuzunu bile gormek istemiyorum
Abla elle uğraşmak ne zormuş gerçekten sizinkilerde bı tuhafmis valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?