Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Değil mi ya? Hem anneler günü hem benim bebeklerin doğum günü çok güzel geçer inşallah hafta sonu
Ben yemeğe gidelim hepberaber diye düşünüyorum hediye yerine bakalım.

Gel sen bizim evi gör şükredersin

Amin

Değil mi ya? Hem anneler günü hem benim bebeklerin doğum günü çok güzel geçer inşallah hafta sonu
Ben yemeğe gidelim hepberaber diye düşünüyorum hediye yerine bakalım.
Iyi ki dogmus bebeklerin.mutlu saglikli yillari olsun iyi denk gelmis kutlama yapcak misiniz?
Gel sen bizim evi gör şükredersin
Tahmin edebiliyorum geceden beri toplamadim oyuncaklari artik yormicam kendimi bu da can :)
Simdi siz tunaydin diyorsunuz ya onun karsiliginda ben ne demeliyim ? İki gundur diyet falan yoktu, cok Sukur bugun iyi gidiyor
Tunaydin diyebilirsin ya da hicbirsey demeyebilirsin...masallah ara versekte yilmak yok hem bugun persembe yarin tarti gunumyz

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Kaptaniniz Havuzda bildiriyor
Kuzuyu kursa getirdim beklerken sizlere de bakayım dedim gerçi daha cadı girmedi giyinme kabinlerine bile

Demin hocasını gördü yapıştı adama 20 gün sonraki seçmeleri sizce bir üst akademik secilirmiyim diye Hocasına benim dediklerimi yaparsan neden sevilmeyen ki demiş ♡♡♡♡ çok mutlu oldu çünkü secilmeyenler ara vermek zorunda seçilenler yarışlara katılacak ve lisansa bir adım daha yaklaşacak ♡

İnşallah kuşumda seçilenler arasında olur gerçi hocaların hepsi beğeniyor hatta bir tanesi hadi artık benim gruba çık seni benim grubum istiyorum yetistirecegim seni diyor Her hoca makas alınca cadı "Anneciğim sanırım ben çok sevimliyim bütün hocalar bana küçük su kuşu gel bir makas alalım diyorlar" diyor

Kiz kardeşimle anlaştık disarda sabah kahvaltısuna gideceğiz birlikte babam memlekete gitti bir hafta olacak kahvaltı sonrası mağazaları dolasiriz dedik beğendiği bisey olursa alırız diye düşündük

Ben topluyorum odada adim atacak yer kalmıyor hele bide farketmeden üzerine basarsak o acii varya anlatamam

Bir ay içinde odasını yapacağım geç bile kaldik ama belki o zaman sadece kendi odasında oynar diye ümit ediyorum

O zaman tunaydin, In se Allah yarini buyuk hevesle bekliyorum bakalim ne olucak, arada boyle heveslendirici cumleler insani motive ediyor

Cumartesi gunu babami yolcu etmek için x Bir otobüs firmasının yazanesine gittik ayni oturduğumuz semtte yani

Servisin gelmesini bekliyoruz erkek kardesim ve gelinimiz geldi gelinimiz sema olsun adida kac hafta olmuş gorusmeyeli donup yüzüme bakmadi slm vermedi nasılsın abla demedi

Arkasini döndü erkek kardeşim babamla servise bindi otogardan yolcu etmek için

Anneme kizkardesime bize gidelim dedim sema benimle konuşmadığı halde onada söyledim sema sende gel diye Yok abla sagol dedi gelmedi annem yorgunum bebde dedi kizkardesimle bize geldik

Sema sürekli kardesimi doldurup bizi arattiriyor abla sema çok üzülüyor siz onu araniza almiyormussunuz cagirmiyormussunuz dedi

Bende dedim kaç kere cagirdim karnım ağrıyor işim var deyip gelmiyor dedim kız kardesimde aynı çağırıyor ama gelmiyor

Artık cagirmiyorum dedim kendisi bizi kac kere cagirmis dedim

Bugunde msj atmış abla pazartesi bizde toplanalim bekliyorum yazmis teyzemin yengemin kizlarinuda cagirmis

Kısmet olursa gelirim yazdim ama en son beni gördüğünde konuşmayan birinin evinde ne işim var diye gitmek istemiyorum

Kiz kardeşimle anlaştık disarda sabah kahvaltısuna gideceğiz birlikte babam memlekete gitti bir hafta olacak kahvaltı sonrası mağazaları dolasiriz dedik beğendiği bisey olursa alırız diye düşündük

Ne güzel düşünmüşsünüz bizde aksam yemegi için toplanacagiz Annemler ama hatun tembihledi sakin bir şey almayın bana diye gerçi kizkardesim birşey demedi ama eminim oda birşey alır
Bizde daha geçen gün eşimle ne alsak diye konuşuyorduk bakalım cumartesi olmadı hem köye hemde Anneme ufaktan olsa bir şey alırız

Kızlar toplanin size Bir derdimi anlatacağım
Bdv acsam cvplamaya yetisemem diye acmadim

Geldimmmmm

Kırılmak haklısın ama bazı insanlar biraz da kiskancliklarindan ilgi çekmek için yapabiliyor böyle
Emin ol bizim gelindi aynı Salak birde arada şaka yapacağım diye dangil dungul konuşur beni deli eder
Gecen hatta bana sesli gorustugumuzde salak dovME muhabbeti yaptı yok kizkardesim koluna dövme yaptırdı sevgilisiyle tanışma tarihini bende yaptıracağım dedi bende kız günah olmasa ben çoktan yaptırmıştım dedim Sarsan demezmi ben popisime gorumcelerimin resmini yaptiracagim diye yani bizlerin resmini yaptiracakmis Dedim dikkat et elektrikli testereyle o popisinden o dövmeyi almayaylim tabi sinirden kudurdum o gün hatta Annemde yanındayız kadın şok oldu telefonu kapatınca fırça atmış ona sen nasıl konuşuyorsun ayıp diye Ertesi gün özür dilemek için aradı bende kardeşimin hatrına kabul ettim hesapta ama Anneme de dedim benim terbiyesizlik yapanlarla isim olmaz sadece kardeşimin hatrına konuşurum gelirse tatile diye

Sende boşver git ki eline koz verme yoksa kardeşine ve diğer arabalara bak ben çağırdım yine gelmediler beni istemiyorlar diyemeyiz inan en çok Anne Babalar üzülüyor yoksa ben şimdiye inan her iki kardeşimi de silmistim birini kendi tavırları yüzünden birinde eşinden dolayı

7 ayda evlerine dort kere gittim cagirdiginda çağırmadin gitmedim asla

Bı kere gitmek istedim hastayım baska gun gelir misin abla dedi

Kız sen yine iyi gitmissin bizin denyolar 9 yıllık evli daha bir kere evinde bir çay içmedim Almanya'ya her gittiğimizde
Ki evlenirken onlar gezdi biz evinin eksik kalanların eşimle tamir ettik hatta utanmadan telefon açıp eşim için Anneme eniştem söyle sakin evde sigara içmesine demiş o zamanlar eşim daha birakmamisti sigarayi ve sonra kendileri çatır çatır karı koca evde sigara içilen hep

İlk zamanlar biz dedik musait değiliz dediler ama yazın gelince utanmadan benim evimde kaldılar gunlerce hatta benim hamileliğin Son aylarında 2 hafta bende kaldılar ve o halimle ben onların dönün kadar yıkayıp hizmet ettim dönünce de Annemi arayıp biz hiç memnun kalmadık dediler karı koca utanmadan
Bende kızdım 5 senedir de ben onları evime kabuk etmiyorum geldiklerinde bir iki dediler senin evde kalalım biz diye bende kendi evinizde var istanbulda orda kalın dedim resmen
En Son gelin kardeşime benim yanımda Ablanın evinin şeklini bile bilmiyoruz dedi ( mobilya falan degistirdiktan sonra ) bende valla daha çoook goremezsiniz evimi siz bizi kabul ettiniz ki utanmadan bana gelmek istiyorsunuz dedim bir daha o oldu demediler gelelim diye çokta umurumda

Ayy banu abla dedigin gibi rahatsiz etmeyiz gorumcelik yapmam kardesim gibi yaklaştıkça kendini cekti

Akşam anneme desem sen büyüklüğünü goster git der kesin ama yuzunu bile gormek istemiyorum

Abla elle uğraşmak ne zormuş gerçekten sizinkilerde bı tuhafmis valla

Ayy banu abla dedigin gibi rahatsiz etmeyiz gorumcelik yapmam kardesim gibi yaklaştıkça kendini cekti

Akşam anneme desem sen büyüklüğünü goster git der kesin ama yuzunu bile gormek istemiyorum

Canım sen yine Annene de ama sadece sizlerin hatrına gideceğim diye de belirtilen yarın öbür gün yine kardeşini gaza getirmeye çalışırsa en azından Annen kardeşine bak alan kırıldığı halde bizlerin hatrına gitti sizde kendinize gelin der şimdi inat edip gitmese sen suçlu olursun Boşver sen Allaha havale et
Ben yüzlerine de laf arasında ARTIK KİMSEYLE TARTIŞMAYA BÖLE GİRMEM BANA ZARAR VERENLERİ ALLAHA HAVALE ETTİM diye hep söylerim hatta KV tarafına bile aynı şeyi yapıyorum eşimin yanında bile lafımı esirgemem ama tabi saygısızlık yapmadan eşime de hep derim bak hadi Annen cahil geçmişte yaptıklarını sildim ama kizkardesine asla hakkımı helal etmiyorum senin hatrına konuşuyorum diye

Abla elle uğraşmak ne zormuş gerçekten sizinkilerde bı tuhafmis valla

Tam denyo bizimkiler
Kız Annemler senede 1 gidiyor kendi evinde kalıyor 3 hafta kalacağını duyunca niye okadar çok diyorlar utanmadan ki her gün anneme giderler kadın ahci gibi her gün siparişlerini yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…