kopardın beni çileğim ya sen çok yaşa e mi alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile2
opuyorumnanaktan KURALLAR opuyorumnanaktan
1. 25/09/2009 TARİHİNDE BAŞLIYANAN YARIŞIMIZ KURBAN BAYRAMINDA SON BULUR . TOPLAMDA 2 AY. vereliniortak
2. 25/09/2009 HERKEZ KİLO BİLDİRİMİ YAPAR VE HEDEF KİLOSUNU BELİRLER VE TAKIMA YAZAR vereliniortak
3. HER HAFTA CUMA GÜNÜ BİLDİRİM İŞİ YAPILIR
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 2 KERE (+) ÇIKABİLİR
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 3 KERE SABİT ÇIKABİLİR
· 2 KERE SABİT BİLDİRİM YAPAN 1 KERE (+) BİLDİRİM YAPABİLİR
· 2 KERE (+) BİLDİRİM YAPAN ÜYE SABİT YAPAMAZ
· EĞER BU KURALLARI İHLAL EDERSE CEZA ALACAKTIR .vereliniortak
4. HER ÜYE BAŞKA BİR ÜYE İLE EŞLEŞECEK VE HERGÜN YEDİKLERİ İÇTİKLERİ YAZILACAK. EŞLEŞTİKLERİ ÜYELER BİRBİRLERİNİ DENETLİYECEK VE CUMA GÜNLERİ HER ÜYE EŞLEŞTİĞİ ÜYE HAKKINDA YORUM YAZACAK.vereliniortak
5. HERGÜN EN AZ 1 SAAT SPOR YAPMAK , 2,5-3 LT SU İÇMEK , 1 FİNCAN BİTKİ ÇAYI İÇMEK ŞART.vereliniortak
kötükedihüsoCEZALAR kötükedihüso
1. TAKIMDAKİ BÜTÜN HERKEZ BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR UYMAYANLAR DİSKALİFİYE OLUR.kötükedihüso
2. KURALLAR KISMINDAKİ 3 KURALARI İHLAL EDENLER ZAYIFLAMA TOPİĞİ OLMAYAN BAŞKA BİR TOPİKTE ( OZAMAN BELİRLENECEKTİR ) “BEN ÇOK ŞİŞKOYUM” YAZACAKTIR. kötükedihüso
3. DÜZENLİ OLARAK YEDİKLERİMİZİ İÇTİKLERİMİ YAZILACAK ( MAZERETSİZ ) YAZMAYANLARDA “BEN ŞİŞKOYUM” DİYE YAZACAKLAR BAŞKA TOPİKLERDE kötükedihüso
4. 2 AYIN SONUNDA TAHÜT ETTİĞİ KİLOYU VEREMEYENLER TAKIMDAN DİSKALİFİYE OLUR.kötükedihüso
:roflol::roflol::roflol: herşey sizler için :roflol::roflol: fıstık gibi hatunlar olalım diye kaptanımmm opuyorumnanaktanilter nazi kampıı yaptın burayıdelikafadulden
yürü be kim tutar seni
biz hakediyoruz canım rencide olalalım bitanem hem sen merak etme + çıkmazsın sende irade süper opuyorumnanaktanyok kız kendimizi başka takımlarda rencide ettirmeyelim...takım içinde rencide olalım.....hatta ben çok ii rencide ederim.....
herkez katılmak zorunda zaten bitanem opuyorumnanaktan bu takımdaki herkez katılacak ki k.k da en iyi bizim takım olsuniltercim valla merak ettm o cezaları ben de varım bu işe ben de bayramda genelde girerim pek biyerlere gitmiyoz ztn
tamam canım geldi kuralar cezalar bakın bakalım beyenecekmisiniz opuyorumnanaktanilter nazi kampı ha..ya ilter söyle şimdi nedne söylemiyorsun ki merak wettim bak uyku uyuyamam
bencede14.takım öle yapıoodu
başka takımlara giidp bn şişgoyum dedirttioduu
ama çok da şiriiin oluoo
bnce yapalım bunu
:roflol::roflol::roflol:nazi kampı hafif kaldı bunun yanında........:1shok::1shok::1shok:
çilekçim nereye gittin korkma şekerim okadarda ağır değil kurallar helede senin gibi birisi için hiç ağır değil bence
evet o konuda doğru söylüyorusun onuda ekliyelim kurallarabana uyar valla..zaten benim hedefim kurban bayramıydı....önümüzde yaklaşık 75 gün var....herkes kurbandan önce resimlerinş koysun göstersin kendini.....
akannehir akannehir akannehir
opuyorumnanaktan KURALLAR opuyorumnanaktan
1. 25/09/2009 TARİHİNDE BAŞLIYANAN YARIŞIMIZ KURBAN BAYRAMINDA SON BULUR . TOPLAMDA 2 AY. vereliniortak
2. 25/09/2009 HERKEZ KİLO BİLDİRİMİ YAPAR VE HEDEF KİLOSUNU BELİRLER VE TAKIMA YAZAR vereliniortak
3. HER HAFTA CUMA GÜNÜ BİLDİRİM İŞİ YAPILIR
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 2 KERE (+) ÇIKABİLİR
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 3 KERE SABİT ÇIKABİLİR
· 2 KERE SABİT BİLDİRİM YAPAN 1 KERE (+) BİLDİRİM YAPABİLİR
· 2 KERE (+) BİLDİRİM YAPAN ÜYE SABİT YAPAMAZ
· EĞER BU KURALLARI İHLAL EDERSE CEZA ALACAKTIR .vereliniortak
4. HER ÜYE BAŞKA BİR ÜYE İLE EŞLEŞECEK VE HERGÜN YEDİKLERİ İÇTİKLERİ YAZILACAK. EŞLEŞTİKLERİ ÜYELER BİRBİRLERİNİ DENETLİYECEK VE CUMA GÜNLERİ HER ÜYE EŞLEŞTİĞİ ÜYE HAKKINDA YORUM YAZACAK.vereliniortak
5. HERGÜN EN AZ 1 SAAT SPOR YAPMAK , 2,5-3 LT SU İÇMEK , 1 FİNCAN BİTKİ ÇAYI İÇMEK ŞART.vereliniortak
kötükedihüsoCEZALAR kötükedihüso
1. TAKIMDAKİ BÜTÜN HERKEZ BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR UYMAYANLAR DİSKALİFİYE OLUR.kötükedihüso
2. KURALLAR KISMINDAKİ 3 KURALARI İHLAL EDENLER ZAYIFLAMA TOPİĞİ OLMAYAN BAŞKA BİR TOPİKTE ( OZAMAN BELİRLENECEKTİR ) “BEN ÇOK ŞİŞKOYUM” YAZACAKTIR. kötükedihüso
3. DÜZENLİ OLARAK YEDİKLERİMİZİ İÇTİKLERİMİ YAZILACAK ( MAZERETSİZ ) YAZMAYANLARDA “BEN ŞİŞKOYUM” DİYE YAZACAKLAR BAŞKA TOPİKLERDE kötükedihüso
4. 2 AYIN SONUNDA TAHÜT ETTİĞİ KİLOYU VEREMEYENLER TAKIMDAN DİSKALİFİYE OLUR.kötükedihüso
katanım ben sana veremiyorum birazdan dolaşmaya çıkarım veririm ama geçendün verdim sanki öyle hatırlıyorumkızlar herkeşlere rep verdim kimse baaa vermedii küstüm gittim
bence az kaldı sen kurbana kadar verirsin mezun ederiz senibenim hedef 60 dı...ama spora başladığım için yavaşladı kilo vermem...kasa çeviriyorum kas yağdan daha ağır geliyor....daha zayıf gözükecem ama tartıda ağır olacam....7.5 kg kaldı....amino asit takviyesi falanda alıyorum....vallla kaslı hatun olacam......
bence az kaldı sen kurbana kadar verirsin mezun ederiz seni
inşallah benimde hedefim en az 60 ama okadar veremem şuan 15 kilo verirsem iki ayda geri alırım 65 hedefliyecem kurbana kadar inşallahta verecemkurbana kadar yavaş yavaş verecem bundan sonra kalıcı olsun kiloların gidişi.....inşallah beraber mezun oluruz ya.......
inşallah benimde hedefim en az 60 ama okadar veremem şuan 15 kilo verirsem iki ayda geri alırım 65 hedefliyecem kurbana kadar inşallahta verecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?