Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menum
Sabah uyaninca 2 bardak su, 30 dk sonra
2 haslanmis yumurta, 1 yk lor peynir, 1 elma
Ara 5 badem 5 findik 1 yk kuru uzum
Oglen etli sebzeli yemek, 2 dilim cavdar ekmek, 2 b dovga
Ara 1 b sekersiz sutlu kahve
Aksam salata-(salatalik, kabak, cok az havuc, limon suyu, yogurt), 1 elma
Gun boyu 2 lt su, 2 b yesil cay, 1 b zencefil cayi, 1 b siyah cay
missERE

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Kuzuyla havuzdan eve döndük hatta akşam yemeğimi de yedim gelir gelmez geç saatlere kalmasın diye eşim geç geleceğini haber verince bari ben beklemiyeyim dedim

Hemen aklımdayken yediklerimi de yazayım; missERE

Uyanınca; 06:15de
1 büyük kupa sıcak su

ara; 06:30da
1 duble şekersiz Türk kahvesi

Kahvaltı; 07:30da
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz Peynir
1 / 2 Domates
1 salatalık
4 - 5 dal Maydanoz
1 fincan Ananaslı Yeşil Çay

ara; 10:30da
1 şekersiz Nescafe

Öğlen; 12:45de
2 dilim beyaz peynir
2 avuç kadar sütsüz sade Mısır gevreği ( canım atıştırmalık istedi o an sadece onu atıştırdım en masumu diye )

ara; 15:30da
1 şekersiz sade Nescafe

ara; 17:45de
10 tane çubuk kraker ( eve dönerken midem bulanınca kızdan aldım )

Akşam; 18:30da
1 kase Kabaklı Yoğurt
1 büyük bardak Ayran

Bu saatten sonra sadece çay ve su içerim Gün içinde 1.5 litre ancak su içmişimdir ama yatana kadar o 3 litre olur

Spor maalesef yok

Yarini sabirsizlikla bekliyorum bakalim ne olucak

Bende bendeeeeeeeeeeeeee

Hadi bakalim en az 1 kq bekliyorum hayirlisi İn se Allah gider

Kiz kardeşimle anlaştık disarda sabah kahvaltısuna gideceğiz birlikte babam memlekete gitti bir hafta olacak kahvaltı sonrası mağazaları dolasiriz dedik beğendiği bisey olursa alırız diye düşündük
Super dusunmussunuz canim
Ben de ise donunce yapcam odasini insallah 1 yasini gecmis olcak ama kararsuzim besigine uygun dolap sifonyerimi alsam yoksa arabali veya konsept ilerde kullancagi yataga uygun mu yapsam...
O zaman tunaydin, In se Allah yarini buyuk hevesle bekliyorum bakalim ne olucak, arada boyle heveslendirici cumleler insani motive ediyor
Insallah tartida mutlu oluruz

7 ayda evlerine dort kere gittim cagirdiginda çağırmadin gitmedim asla

Bı kere gitmek istedim hastayım baska gun gelir misin abla dedi
Bence 7 ayda 4 gayet iyiymis...seninle hic konusmamasi hic hos degil.kesin birseyleri takmis onun sovunu yapiyor ben olsam gider miydim??? Giderdim heralde tavrini olcerdim.geri adim atan o sinucta
Ne kadar terbiyesizmis sizin gelin ya sok oldum.arsizlikta son nokta valla sen iyi cevap vermisin boyleleri bu dilden anliyor

Hadi bakalim en az 1 kq bekliyorum hayirlisi İn se Allah gider

İnşallah canım
Bakalım bende diyetisyendeki kontrolümde ne göreceğim
Yarın birde Anneler günü için 12.30da okulda olmam gerekiyormuş kuzular kaç gündür gizli gizli birşeyler yapıyorlar Diyetisyene gideceğim belki gelemem dedim de cimcime nasıl hemen dudakları büzdü Mesaj attımda bu seferli k az erkene aldırdım randevumu gerçi kesin değil ama boşluk bulursa hemen diyetisyenle görüştürecek eleman beni olmadı sadece ölçüm yapıp online alacağım listemi yoksa beklersem geç kalırım kuzum çok üzülür yalnız ben gitmemiş olursam

Canım yine sen bilirsin ama arabalı veya beşiğe uygun alırsan emin ol bir iki sene sonra beşiğe sığmayacak yada arabalı sana çok hantal gelecektir Benim kızkardeşim de ikizlerine arabalı yataklar aldı şimdi bakıyor odanın yarısını kaplıyorlar sadece arada geçecek kadar mesafe var ve yerlerini değiştirmek istesede bir türlü sığdıramıyor
En güzeli bence ileride kullanabileceği bir yatak alıp onu tüller ve nevresimle ona sevimli hale getirmek
Ben büyük kızım beşikten kaçıp kaçıp durunca düşeceğine yatak alalım dedik ve direk bazalı tek kişilik yatak aldım halada kullanıyor şimdi ufaklık kendi yatağına sığmadığı için ( beşiğinin yanlarını çıkartık yatak olarak kullandık bu güne kadar ama bir kaç aydır ayaklarım dışarda kalıyor diye bizi protesto edip ya ablasıyla yatıyor yada salonda )
Eşim her ikisine de uygun olarak buna benzer birşey yapmak istiyor en kısa zamanda;
Çizimini büyük kızım yapacak en kısa zamanda inşallah

Tabi yatak kısmı normal tek kişilik baza genişliğinde olacak bu biraz daha dar ve alt kısımda bunda olduğu gibi kitaplık raflar da olacak Basamaklarıda eşim çekmece olarak yapacak hem kızlar eşyalarını depolarlar hemde daha temiz görünür Alt kısmını hatta biraz daha geniş yaparız ki abla kardeş arada birlikte de yatabilirler altı çekmece olarak kullanırlar daha sonra ileride bir yatak daha alınır içine hani misafir olursa yatıya diye düşündük

Valla bizim gelin konusuna gelince ben hep diyorum dengesizin terbiyesizin önde gideni diye inan Annem Babamın tepki göstermeyeceklerini bilsem saçını başını bir kerede olsa güzelce yolarım sonra ister konuşsun ister konuşmasın Normalde selam dahi vermeyeceğim insana tahamüll etmeye çalışıyorum Allahtan senede 1 geliyorlar almanyadan da çok fazla muhattap olmak zorunda kalmıyorum erkek kardeşime de whatsuppdan arada yazıyorum oda arada bir arar o zamanda sadece yeğenimle konuşuyorum daha çok geline selam söylerse bende söylüyorum yoksa oda fazla ona
Gerçi bazen diyorum Annesi ne ki o ne olsun hiç Anne Babadan sevgi görmemiş, saygı öğrenmemiş, hayatları boyunca hep evde fazladan bir tabak olarak görülüyorlar Babaları tarafından
Gelin ilk tanıştığımızda resmen itiraf etmişti Aileden kurtulmak için birazda evlenmek istemiş erkenden Annesi değil çeyiz yapsın çorba karıştırmayı bile öğretmemiş ve düşün 10 sene oldu hala oturupta her gün düzenli yemek yapmaz hep ekmek arası yada hazır birşeyler Annem aman huzurlu olsunlar hır gür çıkarmasınlar yapmasın der durur bende hep derim lennnn ben yapmasam af edersin ama ağzıma mıçarsın diye ben sana öğrettim zamanında o yüzden senin öyle bir lüksün yok der hep

Psikopat yeni evliyken evde istediği olmayınca ortalığı kırıp geçiriyordu bir ara artık inşallah çocukları olmaz diye dua ediyordum inan ama şükür en azında o huyundan vazgeçti de iyi kötü kızına bakıyor onada şükür der olduk

catterflym
Bence 7 ayda 4 gayet iyiymis...seninle hic konusmamasi hic hos degil.kesin birseyleri takmis onun sovunu yapiyor ben olsam gider miydim??? Giderdim heralde tavrini olcerdim.geri adim atan o sinucta

Ayni semtteyiz yürüyerek 10dk sürmez
Gitmeyi düşünmüyorum bir bahane bulup msj atarim

Her hareketi tavrı yapıp
cagirdigimda geliyorlar zaten düşüncesine kapılmasin gerçekten çok kirildim canım ya

Kizlar selamlar, hepinizi cok ozledim , mesajlari okumaya calistim insallah arada atlamamisimdir :)
Hala oglumu kucagima alamiyorum uzerime yuk bininve koyverecek gibi oluyorum

E ben cagirdim kendi gelmedi deseydin keske canim, bu ne hint prensesi mi, her sye ozel davetiye, tahtirevan fln mi istiyo, cok uyuz oluyorum boyle buldumcuk tiplere, sen onu buraya kaydet de azcik sopa gosterelim ona menu yazmadi bahanesi ile

Bu arada bazi kizlar hic menu yazmamislarrr, haftaya iki haftalik tablo cikartiyorum ona goreeeeee, menu bildirmeyenlere ki ben de dahil esasli bir ceza gelsin benceeeee :)

7 ayda evlerine dort kere gittim cagirdiginda çağırmadin gitmedim asla

Bı kere gitmek istedim hastayım baska gun gelir misin abla dedi

Ne kadar aci insanin kendi kardesinin evine gidememesi..benim de gorumcemle aram iyi degildi ilk zamanlar ama ben yatili bile agirladim ayni sehirde kalmamiza ragmen, cabaladim kardes gibi olalim diye ama olmadi.. hem esim hem kv gordu cabalarimi, o yuzden ne zaman bi patavatsizligi olsa ikisi de beni korur, haddini bildirirler, ben hic agirligimi bozmam

demezmi ben popisime gorumcelerimin resmini yaptiracagim diye yani bizlerin resmini yaptiracakmis

Hadsizzzzzzz, ay ben şok resmennnn

"Kizzzz bizden/kocandan habersiz kimlere açtin totonu" derdim ben
Dovme insanin en kiymet verdigi yere yaptirilir demek ki onun en kiymetli yeri totosu
Sonucta aci veren bir islem

Abla elle uğraşmak ne zormuş gerçekten sizinkilerde bı tuhafmis valla

RahmetliAnneannem derdi ki "ellere karisacagina yellere karis"
...

Kizlar opuyorum hepinizi sabah TARTI sonuclarinizi bekliyorum beni meraktan öldurmeyin, uyaninca cisinizi yapip soyunun döķünün pijamalari ve tartilin hemen

Bizde seni özledik canım

Kizkardesimle haftada iki uc bazen daha fazla gider geliriz uc sokak var aramizda
Ama gelinimize gidemiyorum mutlu olsunlar yapacak bir şey yok erkek kardeşim iş çıkışı arada ugrar bazende annemlerde görürüm

Anneannen doğru söylemiş Allah rahmet eylesin

Çok iyi demişsin ağzına sağlık bu ne biçim gelin böyle şok oldum hele o kı.a dövme tam dövmelik

Kızlar gece gece bebek sallarken yazayım dünkü menümü:
Kahvaltı avokadolu rafadan yumurtanın yarısı, 5 siyah zeytin, bir dilim tahıllı ekmek,bir parmak beyaz peynir, bir ceviz, espresso 250 kalori
Öğlen bir şiş kebap ekmeksiz, yarım porsiyon bulgur pilavı 400 kalori
Ara çikolata ve kahve 400 kalori
Akşam bir bardak meyveli kokteyl, sonra marshmelowların dibini gördüm 700 kalori
Toplam 1750 kalori missERE
1 saat yürüyüş Su perisi86

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine bizlere gönlümüzden geçenleri tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah......Aminnnnnn

İnşallah bugün yine herkes tartıda çok çok güzel rakamlar görür
Benim malum geçen gün reglden dolayı 91.8 görmüşlüğüm vardı Biraz evvel tartıya çıktığımda 90.6 gördüm Gerçi bugün reglm yeni bittiği için rakama çok takılmıyorum sonuçta az da olsa ödem de vardır diye umut ediyorum Bakalım Sibele gittiğimde yağ durumu su durumu ne alemde göreceğim
Şurada Ramazana kaç gün kaldı artık tekrar 8li rakamları görmek istiyorum ve Bayramda çok daha güzel bir rakamla çifte bayram yaşamak istiyorum

***8. Takım 569.Etap***

catterflym ( 65.5 / / / % )
sevil4321 (107.4 / / / %)
Meryem1306 ( 73.1 / / / % )
MissERE (64.5 / / / % )
helopini (60,3 / / / % )
mavimli ( 76.3 / / / % )

8.Takım Ortalaması: %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…