Yarini sabirsizlikla bekliyorumbakalim ne olucak
Hadi bakalim en az 1 kq bekliyorum hayirlisi İn se Allah giderSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Kuzuyla havuzdan eve döndük hatta akşam yemeğimi de yedim gelir gelmez geç saatlere kalmasın diyeeşim geç geleceğini haber verince bari ben beklemiyeyim dedim
Hemen aklımdayken yediklerimi de yazayım;missERE
Uyanınca; 06:15de
1 büyük kupa sıcak su
ara; 06:30da
1 duble şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı; 07:30da
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz Peynir
1 / 2 Domates
1 salatalık
4 - 5 dal Maydanoz
1 fincan Ananaslı Yeşil Çay
ara; 10:30da
1 şekersiz Nescafe
Öğlen; 12:45de
2 dilim beyaz peynir
2 avuç kadar sütsüz sade Mısır gevreği ( canım atıştırmalık istedi o an sadece onu atıştırdım en masumu diye )
ara; 15:30da
1 şekersiz sade Nescafe
ara; 17:45de
10 tane çubuk kraker ( eve dönerken midem bulanınca kızdan aldım )
Akşam; 18:30da
1 kase Kabaklı Yoğurt
1 büyük bardak Ayran
Bu saatten sonra sadece çay ve su içerimGün içinde 1.5 litre ancak su içmişimdir ama yatana kadar o 3 litre olur
Spor maalesef yok
Bende bendeeeeeeeeeeeeee
Super dusunmussunuz canimKiz kardeşimle anlaştık disarda sabah kahvaltısuna gideceğiz birlikte babam memlekete gitti bir hafta olacak kahvaltı sonrası mağazaları dolasiriz dedik beğendiği bisey olursa alırız diye düşündük
Ben de ise donunce yapcam odasini insallah 1 yasini gecmis olcak ama kararsuzim besigine uygun dolap sifonyerimi alsam yoksa arabali veya konsept ilerde kullancagi yataga uygun mu yapsam...Ben topluyorum odada adim atacak yer kalmıyor hele bide farketmeden üzerine basarsak o acii varya anlatamam
Bir ay içinde odasını yapacağım geç bile kaldik ama belki o zaman sadece kendi odasında oynar diye ümit ediyorum
Insallah tartida mutlu oluruzO zaman tunaydin, In se Allah yarini buyuk hevesle bekliyorum bakalim ne olucak, arada boyle heveslendirici cumleler insani motive ediyor
Cumartesi gunu babami yolcu etmek için x Bir otobüs firmasının yazanesine gittik ayni oturduğumuz semtte yani
Servisin gelmesini bekliyoruz erkek kardesim ve gelinimiz geldi gelinimiz sema olsun adida kac hafta olmuş gorusmeyeli donup yüzüme bakmadi slm vermedi nasılsın abla demedi
Arkasini döndü erkek kardeşim babamla servise bindi otogardan yolcu etmek için
Anneme kizkardesime bize gidelim dedim sema benimle konuşmadığı halde onada söyledim sema sende gel diye Yok abla sagol dedi gelmedi annem yorgunum bebde dedi kizkardesimle bize geldik
Sema sürekli kardesimi doldurup bizi arattiriyor abla sema çok üzülüyor siz onu araniza almiyormussunuz cagirmiyormussunuz dedi
Bende dedim kaç kere cagirdim karnım ağrıyor işim var deyip gelmiyor dedim kız kardesimde aynı çağırıyor ama gelmiyor
Artık cagirmiyorum dedim kendisi bizi kac kere cagirmis dedim
Bugunde msj atmış abla pazartesi bizde toplanalim bekliyorum yazmis teyzemin yengemin kizlarinuda cagirmis
Kısmet olursa gelirim yazdim ama en son beni gördüğünde konuşmayan birinin evinde ne işim var diye gitmek istemiyorum
Bence 7 ayda 4 gayet iyiymis...seninle hic konusmamasi hic hos degil.kesin birseyleri takmis onun sovunu yapiyor ben olsam gider miydim??? Giderdim heralde tavrini olcerdim.geri adim atan o sinucta7 ayda evlerine dort kere gittim cagirdiginda çağırmadin gitmedim asla
Bı kere gitmek istedim hastayım baska gun gelir misin abla dedi
Ne kadar terbiyesizmis sizin gelin ya sok oldum.arsizlikta son nokta valla sen iyi cevap vermisin boyleleri bu dilden anliyorNe güzel düşünmüşsünüzbizde aksam yemegi için toplanacagiz Annemler ama hatun tembihledi sakin bir şey almayın bana diye gerçi kizkardesim birşey demedi ama eminim oda birşey alır
Bizde daha geçen gün eşimle ne alsak diye konuşuyorduk bakalım cumartesi olmadı hem köye hemde Anneme ufaktan olsa bir şey alırız
Geldimmmmm
Kırılmak haklısın ama bazı insanlar biraz da kiskancliklarindan ilgi çekmek için yapabiliyor böyle
Emin ol bizim gelindi aynıSalak birde arada şaka yapacağım diye dangil dungul konuşur beni deli eder
Gecen hatta bana sesli gorustugumuzde salak dovME muhabbeti yaptı yok kizkardesim koluna dövme yaptırdı sevgilisiyle tanışma tarihini bende yaptıracağım dedi bende kız günah olmasa ben çoktan yaptırmıştım dedimSarsan demezmi ben popisime gorumcelerimin resmini yaptiracagim diye yani bizlerin resmini yaptiracakmis Dedim dikkat et elektrikli testereyle o popisinden o dövmeyi almayaylim tabi sinirden kudurdum o gün hatta Annemde yanındayız kadın şok oldu telefonu kapatınca fırça atmış ona sen nasıl konuşuyorsun ayıp diye Ertesi gün özür dilemek için aradı bende kardeşimin hatrına kabul ettim hesapta ama Anneme de dedim benim terbiyesizlik yapanlarla isim olmaz sadece kardeşimin hatrına konuşurum gelirse tatile diye
Sende boşver git ki eline koz vermeyoksa kardeşine ve diğer arabalara bak ben çağırdım yine gelmediler beni istemiyorlar diyemeyiz inan en çok Anne Babalar üzülüyor yoksa ben şimdiye inan her iki kardeşimi de silmistim birini kendi tavırları yüzünden birinde eşinden dolayı
Hadi bakalim en az 1 kq bekliyorum hayirlisi İn se Allah gider
Ben de ise donunce yapcam odasini insallah 1 yasini gecmis olcak ama kararsuzim besigine uygun dolap sifonyerimi alsam yoksa arabali veya konsept ilerde kullancagi yataga uygun mu yapsam..
.
.
.
.
Ne kadar terbiyesizmis sizin gelin ya sok oldum.arsizlikta son nokta valla sen iyi cevap vermisin boyleleri bu dilden anliyor
Cumartesi gunu babami yolcu etmek için x Bir otobüs firmasının yazanesine gittik ayni oturduğumuz semtte yani
Servisin gelmesini bekliyoruz erkek kardesim ve gelinimiz geldi gelinimiz sema olsun adida kac hafta olmuş gorusmeyeli donup yüzüme bakmadi slm vermedi nasılsın abla demedi
Arkasini döndü erkek kardeşim babamla servise bindi otogardan yolcu etmek için
Anneme kizkardesime bize gidelim dedim sema benimle konuşmadığı halde onada söyledim sema sende gel diye Yok abla sagol dedi gelmedi annem yorgunum bebde dedi kizkardesimle bize geldik
Sema sürekli kardesimi doldurup bizi arattiriyor abla sema çok üzülüyor siz onu araniza almiyormussunuz cagirmiyormussunuz dedi
Bende dedim kaç kere cagirdim karnım ağrıyor işim var deyip gelmiyor dedim kız kardesimde aynı çağırıyor ama gelmiyor
Artık cagirmiyorum dedim kendisi bizi kac kere cagirmis dedim
Bugunde msj atmış abla pazartesi bizde toplanalim bekliyorum yazmis teyzemin yengemin kizlarinuda cagirmis
Kısmet olursa gelirim yazdim ama en son beni gördüğünde konuşmayan birinin evinde ne işim var diye gitmek istemiyorum
7 ayda evlerine dort kere gittim cagirdiginda çağırmadin gitmedim asla
Bı kere gitmek istedim hastayım baska gun gelir misin abla dedi
demezmi ben popisime gorumcelerimin resmini yaptiracagim diye yani bizlerin resmini yaptiracakmis
Abla elle uğraşmak ne zormuş gerçekten sizinkilerde bı tuhafmis valla
Bizde seni özledik canımKizlar selamlar, hepinizi cok ozledim , mesajlari okumaya calistim insallah arada atlamamisimdir :)
Hala oglumu kucagima alamiyorum uzerime yuk bininve koyverecek gibi oluyorum
E ben cagirdim kendi gelmedi deseydin keske canim, bu ne hint prensesi mi, her sye ozel davetiye, tahtirevan fln mi istiyo, cok uyuz oluyorum boyle buldumcuk tiplere, sen onu buraya kaydet de azcik sopa gosterelim ona menu yazmadi bahanesi ile
Bu arada bazi kizlar hic menu yazmamislarrr, haftaya iki haftalik tablo cikartiyorum ona goreeeeee, menu bildirmeyenlere ki ben de dahilesasli bir ceza gelsin benceeeee :)
Ne kadar aci insanin kendi kardesinin evine gidememesi..benim de gorumcemle aram iyi degildi ilk zamanlar ama ben yatili bile agirladim ayni sehirde kalmamiza ragmen, cabaladim kardes gibi olalim diye ama olmadi.. hem esim hem kv gordu cabalarimi, o yuzden ne zaman bi patavatsizligi olsa ikisi de beni korur, haddini bildirirler, ben hic agirligimi bozmam
Hadsizzzzzzz, ay ben şok resmennnn
"Kizzzz bizden/kocandan habersiz kimlere açtin totonu" derdim ben
Dovme insanin en kiymet verdigi yere yaptirilir demek ki onun en kiymetli yeri totosu
Sonucta aci veren bir islem
RahmetliAnneannem derdi ki "ellere karisacagina yellere karis"
...
Kizlar opuyorum hepinizi sabah TARTI sonuclarinizi bekliyorum beni meraktan öldurmeyin, uyaninca cisinizi yapip soyunun döķünün pijamalari ve tartilin hemen
Off beni de feci kovalayacak bu hafta rejim resmen yalan olduYarın tartı beni aynen böylekovalayacak
Çok iyi demişsin ağzına sağlık bu ne biçim gelin böyle şok oldum hele o kı.a dövme tam dövmelikKız sen yine iyi gitmissinbizin denyolar 9 yıllık evli daha bir kere evinde bir çay içmedim Almanya'ya her gittiğimizde
Ki evlenirken onlar gezdi biz evinin eksik kalanların eşimle tamir ettik hatta utanmadan telefon açıp eşim için Anneme eniştem söyle sakin evde sigara içmesine demişo zamanlar eşim daha birakmamisti sigarayi ve sonra kendileri çatır çatır karı koca evde sigara içilen hep
İlk zamanlar biz dedik musait değiliz dediler ama yazın gelince utanmadan benim evimde kaldılar gunlercehatta benim hamileliğin Son aylarında 2 hafta bende kaldılar ve o halimle ben onların dönün kadar yıkayıp hizmet ettim dönünce de Annemi arayıp biz hiç memnun kalmadık dediler karı koca utanmadan
Bende kızdım 5 senedir de ben onları evime kabuk etmiyorumgeldiklerinde bir iki dediler senin evde kalalım biz diye bende kendi evinizde var istanbulda orda kalın dedim resmen
En Son gelin kardeşime benim yanımda Ablanın evinin şeklini bile bilmiyoruz dedi ( mobilya falan degistirdiktan sonra ) bende valla daha çoook goremezsiniz evimi siz bizi kabul ettiniz ki utanmadan bana gelmek istiyorsunuz dedimbir daha o oldu demediler gelelim diye çokta umurumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?