Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evet ben de bildirimimi yapayim
Gecen hafta 86.7
Bu hafta 86.3
Giden 400 qr
İki gun diyeti bozdum ya ondan az gitti herhalde, ama yine gitmis

Tebrikler canım az da olsa gitmiş dediğin gibi iki gün bozmasaydın belki daha fazla gitmiş bile olurdu
Bu arada senin durumunu paylaşım alanına bir danışayım ki ona göre listeye ekleriz senide en kısa zamanda

***8. Takım 569.Etap***

catterflym ( 65.5 / / / % )
sevil4321 (107.4 / / / %)
Meryem1306 ( 73.1 / / / % )
MissERE (64.5 / / / % )
helopini (60,3 / / / % )
mavimli ( 76.3 / / / % )
Hiranur83 ( 77,2 / 86,3 / - 9,1 / - 0,09 %) 435. etapta izne ayrılan zanbak55 adli üye isim değişikliği ile 7. takımdan kilo artışı ile transfer oldu, yüzdesi 134'e bölündü

8.Takım Ortalaması: %

Hiranur83 Canım şimdilik listeye ekledim gerçi paylaşım alanından henüz teyit gelmedi ama kural gereği sıkıntı olmaması lazım eğer sıkıntı olursa listeden çıkarmak kolay ama listeye eklemek cepten sıkıntı olur diye öyle yaptım yüzde olarak takıma çok büyük bir zararı yok diye hemen eklemekte sakınca görmedim
İnşallah itiraz olmazsa bu hafta sende listede olacaksın ama bak o zaman haftaya çok daha güzel bir eksi isterim ona göre

Tamamdır canım sıkıntı yok listeye girebiliyorsun bugün
Hadi hayırlı uğurlu olsun İnşallah hep bol bol eksi görürsün bundan sonra

***8. Takım 569.Etap***

catterflym ( 65.5 / / / % )
sevil4321 (107.4 / / / %)
Meryem1306 ( 73.1 / / / % )
MissERE (64.5 / 64 / 0,5 / 0,78 % )
helopini (60,3 / / / % )
mavimli ( 76.3 / / / % )
Hiranur83 ( 77,2 / 86,3 / - 9,1 / - 0,09 %) 435. etapta izne ayrılan zanbak55 adli üye isim değişikliği ile 7. takımdan kilo artışı ile transfer oldu, yüzdesi 134'e bölündü

8.Takım Ortalaması: %

Gecen hafta 64.5
Bugun 64.0
Giden -500

Hafta ici 63.8 i gormustum ama kendimi toplamak icin yiyince yine ciktim 64e

Olsun kuzum sonuçta 500 gram da az değil hem sen iyi ol da gerisi sıkıntı değil

Kızlar ben hazırlanıp diyetisyene ordan da okula geçip Anneler günü etkinliğine yetişeceğim eve öğlende dönmüş olacağım inşallah en geç 15:00 gibi cepten girerim tabi ara ara şarjım el verdiğince

Bol bol eksiler görürsünüz inşallahhhhhhhh

Hadi Allaha emanet olun

Tamamdir kaptanicem soz 1 kq gidecek In se Allah

Kaptanim sen kac kg vermis oldun simdi en yuksek gordugun rakamdan hesaplayinca baya cok masallah

Evet kizlar herkese hayirli cumalar sabah kendimi hic kilo vermis gibi hissetmiyordum zaten regl olcam diye sanirim hasta gibi hissediyorum kendimi gece sitmalandim falan...haftaici hic kacamak yapmamistim..seker beyaz un hic almadim vucuda.tartildim ve -500 gordum amma velakin en guzeli cok guzel incelmisim. basenden,belden,bacaktan ikiser cm gitmis nasil mutlu oldum anlatamam..dogumdan sonra basenim ve belim resmen ok yaydan cikmis gibi kaymisti hahaha ilk dogumdan ciktigimda ya da dogum oncesi basenim kacti bilmiyorum ama dogumdan bir sure sonra basenimi olctugumde su an oldugundan tam 25 cm, belimde 20cm daha genisti.nerden nereye...ama hala basenim vucuduma gore genis umarim 5cm daha inceltebilirim...
Ozaman gelsin istatistikler
Gecen hafta 65.5
Bu hafta 65
Giden -500gr
Yuzde 0,76

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…