Evet ben de bildirimimi yapayim
Gecen hafta 86.7
Bu hafta 86.3
Giden 400 qr
İki gun diyeti bozdum ya ondan az gitti herhalde, ama yine gitmis
Tamam danis bakalim ne olucakTebrikler canım az da olsa gitmişdediğin gibi iki gün bozmasaydın belki daha fazla gitmiş bile olurdu
Bu arada senin durumunu paylaşım alanına bir danışayım ki ona göre listeye ekleriz senide en kısa zamanda
Tamam danis bakalim ne olucak
Gecen hafta 64.5
Bugun 64.0
Giden -500
Hafta ici 63.8 i gormustum ama kendimi toplamak icin yiyince yine ciktim 64e
Tamamdir kaptanicem soz 1 kq gidecek In se AllahHiranur83 Canım şimdilik listeye ekledim gerçi paylaşım alanından henüz teyit gelmedi ama kural gereği sıkıntı olmaması lazım eğer sıkıntı olursa listeden çıkarmak kolay ama listeye eklemek cepten sıkıntı olur diye öyle yaptım yüzde olarak takıma çok büyük bir zararı yok diye hemen eklemekte sakınca görmedim
İnşallah itiraz olmazsa bu hafta sende listede olacaksın ama bak o zaman haftaya çok daha güzel bir eksi isterim ona göre
Ay cok heyecanlandim, hadi In se AllahTamamdır canım sıkıntı yok listeye girebiliyorsun bugün
Hadi hayırlı uğurlu olsunİnşallah hep bol bol eksi görürsün bundan sonra
Hayirli cumalar canimSelamun Aleykum premsesler, hepimize hayirli, nurlu, gul kokulu cumalar
Suoersin canim nasil oldun?her hafta -500 gorsek keskeGecen hafta 64.5
Bugun 64.0
Giden -500
Hafta ici 63.8 i gormustum ama kendimi toplamak icin yiyince yine ciktim 64e
Kaptanim sen kac kg vermis oldun simdi en yuksek gordugun rakamdan hesaplayinca baya cok masallahKızlar ben hazırlanıp diyetisyene ordan da okula geçip Anneler günü etkinliğine yetişeceğimeve öğlende dönmüş olacağım inşallah en geç 15:00 gibi cepten girerim tabi ara ara şarjım el verdiğince
Bol bol eksiler görürsünüz inşallahhhhhhhh
Hadi Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?