Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Demek ki, yagdan gitmis, zaten onemli olan yagdan gitmesi, tebrik ederim

merhaba kızlar iki gündür uğrayamıyorum hem hastayım hem misafirlerle ilgileniyorum her gün eve gece 12den önce varamıyorum. Kilo almış gibi görünüyorum ancak anlamadığım bir şekilde ilk defa bu ay çok erken adet oldum. daha 15i gibi olmam gerekiyordu ama bugün 3.günü ve çok yoğun regl oluyorum. bundan dolayı da vücut su tutmuş olabilir.

geçen hafta: 60.3
güncel: 60.7
artı 400 gram

missERE
dünün menüsü:
öğlen bir dilim ızgara tavuk ve yayık ayranı. ekmek yok.
akşam çeyrek sayılabilecek kadar lavaş tantuni (avucum kadar ancak yedim) ve ayran

iştahım yok ama zayıflamıyorum ama yüzüm çöktü yine. daha gidip geçen haftaki test sonuçlarımı da almadım.
dünkü adım sayısı: 16.728 yaklaşık 11,5km

Gunaydin hanimlar
Pek aktif degilim bu aralar ama hic olmazsa kg bildirimi yapim
Gecen hafta 57.7
Bu hafta 57.6
Fark - 100gr
Adet donemindeyim ondan fark az olabilir mi bilmiyorum ama siskinlikte hissetmiyorum
Bu gun kizimin dogum gunu tam 1 yasina girdik :)

Biraz daha iyiyim kuzumm :)

Toparlandim sayilir
Super canim cok sevindim

Mutlu saglikli yillari olsun bizimkine dr az kaldi
SPOR BİRİNCİLERİ

@helopini (adimlar kralicesi) 30.665

@mavimli 345dk

@serenalar 305dk

@Eccoomm 190dk .

@Meryem1306 180dk

catterflym 145dk .

@sonundaoldu 130dk .

@oynakbasi34 50dk
Harikasiniz kizlar
Kızla slm ancak yazabiliyorum. 77 çıktım sanırım +700 gr
Bu hafts zaten yapamadim demistin onumuzdeki hafta tam gaz baslarsin
Bi de bu kadar yürümesem ne çıkacaktım Allahbilir.
Hahaha Allah seni :))

Keske o hayalini kurdugum kebaplar, mantilar, tatlilar, hamur isleri, kizartmalar hepsini yesem de kilo almasam :)))
Allah oyle bir istah vermis ki dusunun 1 haftada 4 kg alcak kadar kontrilden cikabilme yetenegim var:)
Cogu zaman, kontrolden ciktigim anlarda esimden cok yiyorum.duble iskender ustune kunefe yiyip tam doydugumu anlamadigim anlar bile olmustu hahaahahha ammaaaaaaa
1 gun kontrolden ciksam bile hatta 2 gun bile ciksam hatta 3 gun bile:))4.gun kontrolu elime aldim ve bu yollari boyle yavas yavas geldim.o yuzden kilo alsakta yilmayalim canlar kilo vermek cok buyuk irade ve sabir isi..ve hepimizde var bu guc basarabiliriz.

Aslında listede olsam daha dikkatli olurum 6ayin dolmasina iki hafta var acaba girebilirimmiyim listeye
İzne 27 Kasım'da ayrilmisim
25 Mayıs'ta listeye girebilirmiyim acaba banu abla

Neden boyleyiz ya yiyip yiyip doymak

6li rakamları goremeyecegim hiç bir zaman diyorum kendime
Birak 6lari sen 70goremezsin obez diyorum ay morelim cok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…