Demek ki, yagdan gitmis, zaten onemli olan yagdan gitmesi, tebrik ederimEvet kizlar herkese hayirli cumalar sabah kendimi hic kilo vermis gibi hissetmiyordum zaten regl olcam diye sanirim hasta gibi hissediyorum kendimi gece sitmalandim falan...haftaici hic kacamak yapmamistim..seker beyaz un hic almadim vucuda.tartildim ve -500 gordum amma velakin en guzeli cok guzel incelmisim. basenden,belden,bacaktan ikiser cm gitmis nasil mutlu oldum anlatamam..dogumdan sonra basenim ve belim resmen ok yaydan cikmis gibi kaymisti hahaha ilk dogumdan ciktigimda ya da dogum oncesi basenim kacti bilmiyorum ama dogumdan bir sure sonra basenimi olctugumde su an oldugundan tam 25 cm, belimde 20cm daha genisti.nerden nereye...ama hala basenim vucuduma gore genis umarim 5cm daha inceltebilirim...
Ozaman gelsin istatistikler
Gecen hafta 65.5
Bu hafta 65
Giden -500gr
Yuzde 0,76
Suoersin canim nasil
Bi de bu kadar yürümesem ne çıkacaktım Allahbilir.SPOR BİRİNCİLERİ
@helopini (adimlar kralicesi) 30.665
@mavimli 345dk
@serenalar 305dk
@Eccoomm 190dk .
@Meryem1306 180dk
catterflym 145dk .
@sonundaoldu 130dk .
@oynakbasi34 50dk
Super canim cok sevindimBiraz daha iyiyim kuzumm :)
Toparlandim sayilir
Mutlu saglikli yillari olsun bizimkine dr az kaldiGunaydin hanimlar
Pek aktif degilim bu aralar ama hic olmazsa kg bildirimi yapim
Gecen hafta 57.7
Bu hafta 57.6
Fark - 100gr
Adet donemindeyim ondan fark az olabilir mi bilmiyorum ama siskinlikte hissetmiyorum
Bu gun kizimin dogum gunu tam 1 yasina girdik :)
Harikasiniz kizlarSPOR BİRİNCİLERİ
@helopini (adimlar kralicesi) 30.665
@mavimli 345dk
@serenalar 305dk
@Eccoomm 190dk .
@Meryem1306 180dk
catterflym 145dk .
@sonundaoldu 130dk .
@oynakbasi34 50dk
Bu hafts zaten yapamadim demistin onumuzdeki hafta tam gaz baslarsinKızla slm ancak yazabiliyorum. 77 çıktım sanırım +700 gr
Hahaha Allah seni :))Bi de bu kadar yürümesem ne çıkacaktım Allahbilir.
Aynii bennnBu hafta veremeyeceğimi biliyordum off almışım üstelik bi güzelbazen hiç rejim yapasım gelmiyor çok saçma o kadar kilom var az buz değil 17 kilo vermem gerekiyor
Manyaklık ya bu anlamıyorumAynii bennn
Kafami yemegin içine gomup artik doy diyesim var
Sen olmayınca dermişimyaaa niye hepiniz kilo aldınız bakiiiiimmmmm
haftaya görürsünüz sizzz, nerde benim kırbacım
Neden boyleyiz ya yiyip yiyip doymakKeske o hayalini kurdugum kebaplar, mantilar, tatlilar, hamur isleri, kizartmalar hepsini yesem de kilo almasam :)))
Allah oyle bir istah vermis ki dusunun 1 haftada 4 kg alcak kadar kontrilden cikabilme yetenegim var:)
Cogu zaman, kontrolden ciktigim anlarda esimden cok yiyorum.duble iskender ustune kunefe yiyip tam doydugumu anlamadigim anlar bile olmustu hahaahahha ammaaaaaaa
1 gun kontrolden ciksam bile hatta 2 gun bile ciksam hatta 3 gun bile:))4.gun kontrolu elime aldim ve bu yollari boyle yavas yavas geldim.o yuzden kilo alsakta yilmayalim canlar kilo vermek cok buyuk irade ve sabir isi..ve hepimizde var bu guc basarabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?